>>Ön dönt: fúj vagy fújj!<<

illatosító marketing rizsája

 
 
 
 
 
 
Az ember azt hinné, hogy ennyire tudományos kérdésben, mint a pinaszag
 már lehetetlen újat írni .
 
A pinaszag még a bor szagánál és illatainál is összetettebb meg bonyolultabb, ugyanis lelkifolyamat eredménye is,  inverz a finggal, mert gyakran a tulajdonosának büdösebb, mint a szerelmesének, tekintve hogy a szerelmes olyan szagállapotokban viszont nem (?) ismerheti  miknek emlékei tévképzetekre tántorítják a tulajdonost ideiglenes nemlétezésükben is. (Krúdy az egészet különben a földigérő szoknyák körül a bizonyos napokban kerengő kandúrok említésével intézi el és kész. Nincsen, amiről Krúdy ne mert volna írni, pedig akkoron a felnőttgomb felnőttgombja is meg volt felnőttgombozva. )A bor élvezetét nem ronthatják hozzáképzeltösszetevők. Azért mert az én borom pimpós vinkó, nem fújjolom le Gere valamely borát fénykép alapján.   
 
A pinaszag a dezodormarketingen keresztül szoros összefüggésben van a hónaljszaggal.
 
Nemrég felröppent az a jellegzetesen netokratív néphülyítés, miszerint az ember a legbüdösebb állat. CSAKHOGY az az ember a leginkább büddös, amelyiknek a testén a mesterséges illatszerek összetevői, pl az alkohol, megölték  azokat a hasznos baktériumokat, amik a bűzt okozó összetevőket (erjedt tejsavat) falják föl. A férfiak  lába azért büdösebb, mert kevesebb cipőjüket váltják és így azokban inkább tenyésznek az olyan gombák, amik fölzabálják a tejsavfaló baktériumokat. Nameghátugye a férficipő nagyobb tenyész-felületet is nyújt rendszerint. 
 
 Ha az ember eredendően a legbüdösebb állat lenne, akkor nem ő irtotta volna ki a barlangimedvéket, hanem fordítva és a maradékkal a kardfogú tigrisek bántak volna el, az írmaggal pedig az európai oroszlánok. Amiket az ember azért volt képes kiirtani, mert az oroszlán is büdösebb volt a sohanemmosdó embernél. Nem azt akarom mondani ezzel, hogy a nemmosakodó ember kevésbé büdös, hanem azt, hogy egy állandóan, naponta többször dezodoráló ember abban az internálótáborban, ahol csak tiszta szappanos vízzel a hónalját kimosó emberekkel van összezárva, lesz a legbüdösebb 2 nap múlva. Az a maiember, aki csak egyszer is elfelejti hónalj-illatosítani magát, aznap büdösebb lesz annál, aki mindig -és egész életében-csak szappanos vízzel mossa.
 
Marketinóvodai kiscsoportos tananyag, hogyan szopatják a népet a hónajdezodorgyárak évtizedek óta. Hasonlóan, mint a korpásodáselleni samponok marketingesei a fejlesztőmérnökökkel kombattóban.
 
Azt már a nőgyógyászok öröme című bejegyzésemben kifejtettem, hogy korunkban a pina legfőbb ellensége maga a nő, a süllyeteg europid  picsaizmus. Márpedig, aki a pina ellensége, az előbb-utóbb a rasszának is beteszi a kaput- ha nem  is az egész emberiségnek. Persze a modernéletben már a pinára, mint Élet Kapujára avagy Isten Edénye Szájára nincsen szükség, ha császározván pik-pakk fájdalommentesen kikapható a pocaklakó...

Azt hiszem, ha dramaturgként azt a feladatot kapnám, hogy Madách Imre (és Arany János) Az ember tragédiája című drámáját osztán húzzam meg, egy szóra, akkor erre a szóra húznám meg: pocaklakó... Mind a két főszereplőt is megspórolnám az előadásból, még a vasfügönny előtti másfélmétert is, csak egy óriási kivetítőn egy pocaklakó-blog bejegyzései váltakoznának...
 
visszakanyar az eredeti vágatba: A minap országos felháborodást keltett a  megrendezett jelenet, amiben két, általában homlokig betakarózott félamatőr, műsorban való részvételre szerződéssel kötelezett, magát rendszerint megjátszó [színészkedő] lány. A paplan alatti alig-alig moccananásokban, egyszercsak az egyik elővette a kezét és a másik orra alá tartotta SZIMAT –jellegű (értelmű) felszólítással. A szövegkörnyezetből arra lehetett gondolni, hogy az egyik lány ujjazza a másikat. Mivel aztán az egyik lány úgy csinált, mint aki köhécsel, a másik pedig lihegést utánozott szájával, ebből arra következtehetett a mai Magyarország eszetokja az
INDEX
És két gyári terméke a
Subba álblog
És a
comment-pont-com álblog
Hogy
 
Szandika pinája büdös ill fef  (pthjfeőjja).
 
Itt tartunk? Ez igaz?

A Subba jókislányblog pl a napi mocsok kategóriában [thx Zsazsa művésznő!] újrázta a videót azon értelmiseggieknek akik egyébként élből nem néznek ilyent, amit különben, ha olyan jólfizető állásuk lenne a Retek Klubnál, és nem az index vállalatnak gályáznának, maguk is kénytelen összehoznának. a 300000 kommunikációpapíros gyerek országában örül a nebuló, ha az évi 20-30 állásból egyet elnyerhet. A Reteknél recepciósnak jelentkeznek háromdiplomás kétnyelvvizsgás médiasuli-papíros lánykák annyiért, amennyit polcfeltöltők kényelmesebben keresnek meg a gagyiáruházakban...
 
A Frick László Emlékzenekar estikérdés-e Friedmann Juci jelentősművész nőhöz a téma kellősközepébe vágvást:
@Friedmann Juci: Hagy kérdezzem már meg, te mégiscsak médiaszakember vagy, ha azt látod, hogy egy filmben terepjárót vezetek (ki van véve a szélvődő, hogy ne csillanjon be) és a háttérben látni, hogy a vetítőgépet direkt bemozgatják a terepjáró bemozgását hoaxálandó és látni a puskámat, és egy széjjetúrt pemszli a bajszom, akkor én majom nélkül is Pampalini vagyok a híres vadász? És ha a besztboj vasaltruhaspriccelőből amerikaifoltokat hoaxál a pólómra, akkor BÜDÖS VAGYOK??? És ha a szemembe pipettázzák a szalakálit, akkor sírok??
 
És ugyan  mennyivel volt kevésbé mocsokabb Török Vidor címében is kommentátor (el, szét, össze meg visszamagyarázó "elemez") álblogjával a hír kategóriát megnyeretni?? Az index a hír -nek mint olyannak a maradék renoméját is legyalázta ezzel.
 
Az index nem csupán Magyarország Fő Eszetokja, Napjának Fűtője, Vonata Kerekeinek pumpálója de pl a tolerancia harcosa a TASZ kiemelt támogatója és az LMP alapítója valamint ügynöke
Bár persze ezt letagadja már a mundér becsülete miatt is
Mint ahogy egyes autóvigécek is ezt írják a névjegyükre:
szalonvezető –gépjármű vásárlási tanácsadó
De hát azért persze ügynök a zistenatta.
 

Attól tartok, hogy nem Szandika pinája szagának a látványa a legvisszataszítóbb ebben az országban.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr222703442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2011.03.03. 09:54:36

melyik országban keltett felháborodást az a jelenet?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 11:13:52

@fenehorizont: Tövig beszopták még a Subbá.ban is egyenesen Subba ZSazsa műéesznő tartotta a kolbász alakú szopókát a kikkezével,

A SUBBA ami pedig ma az Magyarországon, mint a CSEKA volt Dzrezinszkíj fénykorában. A CSEAK uat mutatott még makarenkónak is, mindenhez értett. Persze azért egy csekista nem dőlt volna be holmi LÁTVÁNYNAK. Akkoriban pl nagyon sokan kitették az irodákba A Párt Jelképeit és az akkori Reformok Arszlánjának a képét, de ez a csekát nem győzte meg úgy, ahogy Szily művészúr közönségt pár trianonos jelkép a jobbikos garázspornón. A CSEKAának bizonyíték kellett, nem képek.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 11:17:10

@fenehorizont: tkp egy olyan műsorról van szó, amit értelmes ember egy kockányit se néz magyarországon, úgy vannak vele, mint a magyar nők a nőimaszturbációval, ugyan környezetükben nem tapasztalták a jelenséget, de egyszer valakit hallottak ilyesmiről beszélni az 1975-ös nagykőrösi konzervgyári építőtáborban..

Közben meg levéltáros Gedeon úrtól, aki ai INDEX MŰVEK duplasoros bűrkabáttal többszörösen kitüntetett népnevelője, kellett megtudnom, hogy Alekosz is van, ez semmi, de biztonsági őr is volt.

Fenehorizont 667 2011.03.03. 12:30:21

@Frick László Emlékzenekar:
én az indexről (pontosabban a velvetről, de az mindegy) tudok meg mindent a valóvilágról. szerintem összesen nem néztem a tv-ben 7 percet eddig belőle, de a velvetnek hála egy csomó bennlakó nő csöcsét láttam már, és google nélkül, hamarjában fel is tudok sorolni egy rakás szereplőnevet: VVgombi, VVjerzy, VVgigi, szandika, VVéva, VVbéci, alekosz, olivér.
ennyi nevet szerintem még sosem ismertem valóvilágból, és ezt mind a velvetnek, a comment.com-nak és az indexnek köszönhetem!
nem úgy vettem észre, mintha kultúrkampfot vívnának a valóvilággal szemben, sőt! múltkor pont azon gondolkodtam, hogy szerintem pénzt kapnak közvetve, vagy közvetlenül azért, hogy naponta x db, pimasz & provokatív fikának álcázott cikket lehozzanak erről az egészről.

ezt a konteómat meg is említettem régebben, a comment.com-on (ahova életembe egyszer írtam be kommentet - úgy néz ki, utoljára), és utána azonnal kitiltották a nickem az egészről a picsába.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 13:15:38

@fenehorizont: Azok a rabszolganők, akikkel a Velvet-et íratják, meg dizájnoltatják az Index CSEKA kommiszárjai, a Subba blog Vasárnapina és Egyéb Mocsok közleményeiben pihenik ki magukat. Egész nap a gép előtt pállasztják az irodaszéken a puncijukat, ezért aztán, a punciszag LÁTVÁNYA is elég nekik ahhoz, hogy magukból kiindulva
EPIC-kél nyílvánítsák a

szeretném hangsúlyozni
műsort.
Tehát azt a Velvetből nem fogod megtudni, de a VV egy műsor, semnem való, semnem Világ. Szakmailag pedig még annyit, hogy nem csak a két nagy V-t nem érdemli meg, de a 4-est sem, akkora csalás. Ez valami egészen más, itt cinkelt minden.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.03. 13:37:43

@Frick László Emlékzenekar: barátnőm ízlése okán mi háromféle műsort nézünk: nigella-t főzni, valami szétvarrt csajt tetoválni és pornót:)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 13:53:41

@vészmadár (pica pica): Akkor te ismered az egyetlen civil nőt magyarországon, aki nem szakmai okokból kénytelenül néz pornót (mint teszemaz Koviné)

Azt hittem, pornót csak osztrák vagy orosz nők szoktak nézni.

Nem mondod, hogy a barátnőd osztrák vagy orosz?

Pusztán szociológiai tudományos érdeklődésemre elárulnád laza nagyküörülírásban, hogy a barátnőd melyik műfajt preferálja?
francia stílus
angol stílus
amerikai stílus
(barndibelle VAGY
barnielegal)

olasz stílus (Salieri)
bajor stílus
török stílus
japán
indiai
avatar
hupikéktörpikék
brazil

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 13:57:16

@fenehorizont: A comment.comról csak a szellemkes, ötletes, stílusos és eltérő (vagy más) véleményt tartalmazó kommenteket szokták kitiltani, máskor próbálkozz a zsidókurvanyátpk! vagy a büdöskomcsik lényegű hozzáaszólásokkal, azt bent hagyják vagy ha trijanyonyozol meg búsmagyar krachácsolsz hozzá, azt is. Uszítsál, vakkancs valami kisebbségelleneset akkor nem tiltanak ki. Írd azt, hogy az LMP ballibsi banda, azt bent hagyják.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.03. 14:03:59

@Frick László Emlékzenekar: nem osztrák és nem orosz. ezek a fenti kategóriák nekem újak, mostanság olyasmi stílek mennek, hogy BBW, milf, teen, double penetration, stb.

gondolom ezek lefedik a te kategóriáidat, csak más az elnevezés:)

szval inkább azt mondom, ellenpreferenciáink vannak, ő nem kedveli az interracial-t és nem érdeklik sem az igazi, sem a férfiízlésre optimalizált leszbikusok.

Fenehorizont 667 2011.03.03. 14:11:45

@Frick László Emlékzenekar:
az én barátnőm is néz pornót velem, és nem udvariasságból.
ő magyar, egy 600 fős kisfaulból származik. kedvelnéd:)

Fenehorizont 667 2011.03.03. 14:17:32

@Frick László Emlékzenekar:
ja, hát azt perszehogy nem írják le, hogyan szerkesztik előre a műsort, állítják be a karaktereket, meg hogyan vágják össze manipulációs célokkal a napi történéseket úgy, hogy valószínű semmi köze ne legyen ahhoz, ami valójában volt. meg is basznák őket ezért.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 16:42:56

@vészmadár (pica pica): Amiket te fellsorolsz, azok a piac hülyítésére szánt rizsák. Mint amikor az autóknál a kategorizálásban ilyeneket írnak, hogy SUV, egyterű, sportlimuzin, utcaimotor, pályamotor, motorka (amire nem kéne hajtási a motorkerékpárértékesítő lobbi szerint)
Amiről én beszélek, az elsősorban filmművészeti felosztás.
Sterilitás, vérbőség. A francia pornó disznó, de pl nem olyan háztáji, mint a magyar utánzata. Vannak operatőrileg teljesen igénytelen munkák -pl az NSZK alkotások. Igen érdekesek a dramaturgiai különbségek. Vannak egységes szakmai szabályok, de mégis az egyes nemzetek vérmérséklete finoman tilitoliz a potméterekkel. Salieri máűvészúrnál bátran nedvesedhetnek a művésznők, az operatőrt nem zavarna, mert nyilvánvaló, hogy minimum kameraman volt PP Pasolini mellett. A korai Cicciolina filmeken a művésznő oly fokban nedvesedik, hogy az teljesen amatőr lánykák esetében és kizárólag e nemes ipr műtermein kívül figyelhető meg.

A kötelező vég szinte minden nemzetnél dögunalmas.
Hacsaknem szerelmespárok kedves jelenete kerül föl bosszúból a világhálóra.

A sz7láv nők valóban azt mondják közben, hogy oj oj
de csak orosz értelmiségi nők, ha az Audi javításának komolyabb költségei miatt kénytelenek elfogadni az amerikai filmművész ajánlatát.

Ezek az amerikai művészek általában műveletlen tökfejek, akiknek kimondhatatlan nevű dél-urali iparvárosokban 19 évesen is szűz csodástestű diáklányok 100 dollárért letolják a bugyit. (Mert ennyiért igért nekik egy poink, Hello Kittys telókát a nepperük) Általában is az orosz lányok műveltségeszménye mintegy 30 évvel marad el az európaitól, sőt, a kelet-európaitól, mert a nyugatitól 50-nel is, pl orosz leánykák Hemingwayt, J S Fizgeraldot, sőt Dosztojevszkijt olvasnak, mindamellett Tolsztaját és Pelevint. Persze aztán ilyen lányok a kéznek semmit ! intenek az amerikai disznóknak és az orosz lányok nem kifordított csuklóval ütnek. És biztos-ami biztos alapon a pasijuk villanyborotvájából apró szakálldarabkákat pucolnak a piroslakkú körmönykéik jótékony takarásába, hogy ha karmolásra kerülne a sor, az amerikai még hat év műlva is a bőrgyógyász specialistákat járja...

Az is globális jelenség, hogy ha amatőr, ha nem, a művésznő oly vadsággal szabadul meg a bugyijától és dobja félre, mintha az éppen egyenesen a sosemvolt erénye lenne, vagypedig fő bűnbakja bukásának: ami legtöbb esetben láthatóan rutin, hiszen a művésznők egynémely mozdulatából látni, hogy a kurvaságban is szinte már veterán obsitosok.

Hát még a lakások! A miliő! A bútorok -a legtöbb pornófilmfigyasztó a genitáliákra és a gyöngédebb részekre koncentrál, holott a leggazdagabb könyvespolca a budapesti művésznőknek van. (ti anyuéké: a tisztaszoba)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 16:48:38

@fenehorizont: Ma egy világ omlott össze bennem. Két magyar nő, aki pornót néz.
Amikor a fika.blog.hu -n az imént néztem utána: egy Rékuc nevű jelentős bölcsésznő, diplomás, szó szerint elhiszi egy használtbugyi online-butiknak, hogy a bugyikat egyetemista lány szagosítja használatban...

Szerintem Európa legszendébb női a magyar magasfokú értelmiségi nők. Istenem, mi lenne velük, ha még olvasnának és teszemazt Krúdy gyula Vörös Postakocsijának a 10. fejezetét, melyben Alvinczi kedvéért a 24 évesen szűz Horvát Klára színésznő bizonyos S.O-né magánintézetének konyhájában időz el egy fél éjszakát (ebben Krúdy pompásan mutatja be az ilyen műibntézeteknek azt a fő lényegét, amiről mai nejlonfeministáin és a Picsa Oázis oly szertettel hallgat, ti. hogy már 100 évvel ezelőtt is bizonyos műintézeteket teljesen korrekt férjes assznyok toilett-jük vagy ékszerkészletük kiegészítése céljára pénzt keresni ősimesterségben, kereste meg. Ott tartunk, hogy 2011-ben feminista szociológusnők beszopják azt, hogy összesen egyfajta prostitúció létezik: amibe férfi erőszakkal tör bele pedig azt nem is akaró ártatlan nőt.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 16:51:43

@vészmadár (pica pica): @fenehorizont:
most vissza kell vonulnom a katartikus élménnyel, miszerint két pornót nem szakmai kötelességből néző nő is van Magyarországon.
menekülnöm kell, mert ki fog derülni, hogy a való VCilágot 48 évesnél fiatalabb nem htb (a munkaerőpiacról kiszoruló) álleszázalékolt mackónadrágos és otthonkás falusi asszonyok lesik, de 28 éves szociológia szakott végzett művelt bloggerinák is.
Oh, istenem, még szerencse, hogy nem Navarrrai margit korában élünk, mert akkor kolostorba volnulnék most.

Persze Navarrai Margit korában bőséggel voltak koedukált kolostorok mis.
süti beállítások módosítása