Emese - 1. Kedvenc színésznőm, aki szexi nekem:

Stefanovics Angéla

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

 

ha festi magát, többnyire Emesének látszik. Főleg trendi szemcsikében...

http://www.delmagyar.hu/forum-kepek/212/B2114671.jpg

 

 

2. A "Köszönjük Emese!" egy reklám nyomán lassan szállóigévé válik. Egy zseniálisan jó színésznő alakításában ismert reklámfigura, a naív kishülye mintapéldányává züllött a köztudatban.

 

Blogomban , ha Emesé-nek köszönök meg valamit, akkor elsősorban a stréber nyalista megfelelően jóoldali, oktondi pocok jellegű sajtómunkásokra gondolok, akiknek minta & díszpéldánya Rajnai Attila és még festenie se kell magát ehhez, maxx feltol a feje tetjére egy napszemcsit, hogy hűddelazza legyen már, ha másképpen nem. Legjobb tudomásunk szerint jóviselkedése jutalmaképpen buliállásban az Élet és Irodalom szerkesztőségének bérkeretét pusztítja. Hiszen már hónapok óta rosszoldali nemmegfelelő "kormányzás"-unk van, így elő lehetne pattintani valami fasza botrányt 2001-ből, vagy már van dögivel a széjjelbaszás kereteiből kilógvást is...

 

Ha belegondolunk, jóoldali megfelelő sajtómunkásságunk emeséi nem akartak rosszat -hiszen Emese sem a reklámban ugye. Voltak a Felnőtt Bácsik, akik tudták is a dürrgést.. meg a sok értelmiseggi naíva, aki segített nekik beszopatni a népet.

És most ide jutottunk...

 

Köszönjük Emese  -

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.emasa.hu/uploads/blokk/863.jpg”.

Rajnai Emese sajtótörténeti jelentősége abban áll, hogy pitiáner kis ügyecskét annyi kolumnára felhízlani még senki nem tudott, mint ő. [Kecskeméti gyerek lévén, képletesen szólva, minden nap egy jóval nagyobb fajsúlyú ügy mellett sétált el, a Malom Center árnyékában -berosálok a röhögéstől... -a szerk bruhaha.] Az Olaj a bűzre terjedelme megfelelő, csak elbaszottan féloldalas .  Sajtótörténet iránt érdeklődő jógyerekolvasóimat azért figyelmeztetem, nehogy elkezdjenek rohangálni a Rezső térre 40 oldalas flekkes oknyomozó meg tényfeltáró riportokkal az Orbán Bányák legújabb ügyeivel kapcsolatban, mert azért Dr Kovács nagyon szigorú ám és egyébként efféle szöveghízlalást, amit nebulójának [ Kóczián Emese rosszoldali nemmegfelelő sajtómunkás padtársa volt az ÉS-sukliban :DDD - szerk röh.] a ritka alkalmakkor megengedett, egyébként nem tűr el. A zsigeri indulat néha arrébkönyökli akár főszerkesztői szigort is,  .. hihihi!... főleg pedig ha valami aktuális politikaiszentcél [= PÉNZ] felülírja a szakmaiságot.   Míg az ország a "taggyűlésen" nyámnyogott emitt, aközben amott hátul szépencsöndben egy komplet és permanens igazgatótanácsi ülés kezébe sikerült átjátszani az ország kormányzását, akik nem egy fos kis vidéki szőlőcég hétvégi buliján valami semmibemenő szar kis káefté taggyűlésén, hanem rendesen, a parlament épületében a miniszterelnöki irodában ügyködtek, Köszönjük Emese, köszönjük Zoli bácsi!

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://epa.oszk.hu/00800/00804/00378/belp/img_7119.jpg”.

Dr Kovács Zoltán tíz kilóval ezelőtt. Egy tényfeltáró káefté főbb tulajdonosa, ő nézte be alaposan Rajnai Emese munkásságát és főleg a  következményevel nem számolt. Köszönjük Zoltán. Pedig ő már majdnem annyit tud, mint a Felnőtt Bácsik.

Hm.. ha belegondolok, a zoltánok között egyedül Dr Kovács tanusít némi megbánást...  vezércikkeiből, a sorok közül, olvasható ki nagy jóindulattal és elfogultságban valamiféle  lelkiismeretfurdalásra utaló...

 

Pedig Mityu bácsi már 2006-ban megmondta, hogy Orbán nélkül nincsen Gyurcsány és fordítva. Vagy a ParaK nevű emese mondta meg?

 http://www.hirado.hu/Hirek/2009/10/~/media/News/Hirado/Hirek/2008/11/12/06/ferge%20zsuzsa.jpg.ashx

Ferge Emese

Szegény Feri, azaz az Orbán Ellen Való Áfiom tuningolásában A Tanárnő is részt vett tanácsaival. Szegény Feri Orbánnal ellentétben nemhogy nem hallgatott az okos szóra, de itta magába, mint a szivacs és szépen vissza is mondta a mennyei molosztokval teljes építőjellegű szövegeket. Márpedig ez régi egyetemi trükk a jógyerekeknél, szépen fölmondják, de egyébként minden hit nélkül, a prof dumáit és akkor hű de okosak is lesznek ám! Ferge Zsuzsa igen korán, még 2007-ben rádöbbent arra, hogy Szegény Feri csak szívatta őt, de hiába lázadt, a jógyereksajtó leszabályozta...

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.magyarhirlap.hu/images/ups/59/59870.jpg”.

672 szavazat -Köszönjük Emese!

John Emese, az emeseséget Bajnai Zoltán alatt tanulta meg a HajdúBÉT-nél, aztán A Város iskolaügyében már zoltán volt. Végül zsíros hajú lompos

pregnant-ként búcsúzott, még a havercsajszijai se szavazták rá a terhesgondozóból...

 

 

 

Dúró Emese  http://www.stop.hu/image/?id=323588&ext=jpg&th=l- más emeséje az mindig [FÜTTY!!]ogtathatóbb, ugye...

 

 

 

 

 

 

Utólagos betoldás a fideszZSűlölő barátaim élveztetésére.

emlékeztető: Emese kistermetű és igen lelkes. És lelkes jóakaratában dűt-borít. Nyilvánvalóan szerelmes is Zoltánba, aki snájdig és tud-amit-tud. Végül kirúgják, de azért ügyfélként hű marad a céghez és még anyukáját is beszervezi. Zoltán félreteszi emlékeitz a már ügyfél Emeséről és tkp rendesen bánik vele. Sőt, a kamattrükk gyógypedagógiai szintű szemléltetésében kisebb ámde mókás szerepet is vállal.

 

Szalai Emese

Megmondom nagy nehézségekkel és csak villanyéllel tudtam belepiszkálni a pedig tight kategóriába egyet is  e z e k  közül. A mindennek széjjelbaszása ugye nemegyenlő emeseség. Végülis   e z e k  nek a médiaháború megnyerésével sikerült a nagy semmit is önellenható ostba módon sajátmaguk ellen fordítani. Ezzel a "győzelem"-mel nem sokra mennek, a Petőfi [MR2] rádió senemoszt senemszoroz, nulla, nada... viszont öntökönrúgásnak pont megteszi. Van itt a tarsolyomban egy rossz, ámde igen szemléletes párhuzamom. A FIDESZ annyira ostoba médiafronton, mintha 1951-ben, a koreai háború, azaz már az új lokális-gócos háborúsdoktrina feljövetelekr kétfedeles kávédaráló kateg repcsiket meg mazsinóvonalakat nyert vóna meg és még ennek felhőtlenül örülni is tudnak. Persze mondjuk 1951-ben a zsűri [-> közönség] nem tudta vóna beszopni azt, hogy a kétfedelű röpcsik meg a mazsinóvonalak aztán egy kurvára bele is játszanak az új háborús doktrinába (-> vikiléksz, a netokratív népszopatás csimborázója...) Ha én az index emeséje, pl Bogi lennék, lesülne az édes kis pofikámról az a kurvasok smink attól, hogy el kell játszanom, rettegek a fideszmédiaterror és demokráciaellenintézett súlyostámadás  miatt. Röhögtömben ugye, mert az aktivista jógyerekgyűlésről feszt röhögőgörcstől gyötörten kikéretszkednem a visszatartástól (és nem a felháborodástól) fájdalmas pofikával... Már attól be kéne szarni igazából, hogy ha jót akarunk magunknak az oviban, ámokfutásnak kell fölnagyítanunk egy miszterbénszerű botorkáló sorozatos ennlábbanhasraesést...

Ismeretlen Emese - máig ismeretlen annak az emesei ötletnek a kiagyalója amit "Többiztosítós Rendszer" néven powerelt nemkevéspénzért a jógyereksajtó és ami megbukott az első komolyabb egyeztetésen, 2007. júniusának utolsó csütörtökén (vagy már kedden...)  ahonnan a biztosítók képviselői kényszeredett röhincselések közepette távoztak menekültek. A biztosítási piacon Magyarország mint a Biztosítási Csalások Országa hírhedett el. A fölkért biztosítók elhárították a bulit azzal, hogy elég költséges nekik a gépjárműbiztosítási csalások elleni védekezés is, nem fognak egészségügyi szakmai ellenőrző apparátust foglalkoztani a "Többiztosítós Rendszerben". Magyarországon a millió csalás miatt kell négyszeres felelősségbiztosítást fizetni a gépjárművek után. Száznilliárdokat csalnak évente a műhelyek és a biztosítási kárszakértők a tisztelt ügyfelek bevonásával (vagy tudta nélkül akár...) .

http://www.blikk.hu/data/cikk/74/61/71/cikk_746171/d0003BAF77282c1549b84.jpg

 

Dr Horváth Zoltán - a máig ismeretlen Ötletelő Emesék bekapták neki csummára...

Az ötlet bukása után Dr Horvát Zoltán és emeséi szempillarebbenés nélkül játszották azt, hogy az ötletük még él, aztán Orbán Emese és a FIDESZ emeséi sziveskedtek a népszavazási baromkodásukkal még testesíteni is azt a nemlétzező nagybüdös semmit, ami a  behalt, kimúlt "Többiztósítós Rendszer" halvány kidolgozatlan és tétova ötletecskéje volt. Köszönjük, Emesék!

 

Török Zoltán Vidor- még Boginak, az index ügyeletes emeséjének is be kell kapnia, pedig nem is akarja, de mégis. Az un "GoldenBlog" című népszopatásban az egész netokratív bagázzsal bekapatták...  "hírblog" kategben NE RÖHÖGJÉ' MÁ RUDI ILYEN TÖRVÉNYTELENÜL!  http://www.visionpolitics.hu/uploaded/aktualis/2009/20090405-naplo.jpg

http://mszp.hu/public/images/articles/2009/06/big/mszp_4a2e30809eb50.jpg

 

Bajnai Zoltán - jól bekapták neki az emesék

 

Tóta W Emese - a legtisztább jószándékú emese http://old.hirado.hu/pic.php?cache=154x111-fill&id=125079- azért szopott ő pénzért is. 

 

 

http://kep.index.hu/1/0/36_cbb6a3b884f4f88b3a8e3d44c636cbd8/461803_b788518fb4c951199a20f0835e938dac_wm.jpg

 

 

 

 

 

Oszkó Tágpupillájú Zoltán egy csellel pont egy éve szerette volna offshoreizálhatóvá és nyom nélkül ellophatóvá tenni a magánnyugdíjpénztári vagyont. Csak az emesék által akkoriban fidesznyikezett Sólyom László igaziköztársasági elnök és az Alkotmánybíróság tett keresztbe nekik, a jógyereksajtó akori ízlését nem bántotta volna ez a trükk..

 Tsabeeka Emese http://a3.twimg.com/profile_images/1145629083/tsabeeka120x120.jpg

netokratív emese- ilyen is van és még festenie se kell magát...

 http://files.blogter.hu/avatars/users/000/031/31951/avatar.jpg

Marika Bay és Barika May kommcsiszakos emesék, ők ugyan festették magukat hülyének, de legalább nem voltak annyira naívak és buták, mint E-Onka.

 

 

Uj Zoltán -száz emesét köszönhetünk neki, ezret, a legfiatalabb Felnőtt Bácsinak! Uj Zoltán külső megjelenését és öltözékeit többen szopják be, mint a Reklámbéli Emeséjét. http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/technika/homero/.gdata/cikk/homero_024.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük Emese néni!  

 

 

Mihancsik Emese

Ez az Emese néni részt vett az Orbán Ellen Való Áfiom -project kidolgozásában, aminek kereteiben egy demagóg áfiom ellen demagóg áfiomot találtak ki, akinek személyében aztán jól törököt fogtak és az most nem is engedi el őket.

 

Petschnig Mária Emese

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://epa.oszk.hu/00800/00804/00528/petschnig_maria%20zita.jpg”.

lényegében indexen van a jógyereksajtóban a 2008. március 11-i [Stormy Monday] Kossuth rádió -béli nyilatkozata miatt. Ami természetesen nyomtatásban nem elérhető, így majd szkennelni sem lehet a reformistáink okulására. Köszönjük Emese!

 

A jógyereksajtó most igyekszik a Büdös Kétharmadokok-at és Ezek Széjjelbaszásait mind a hülyenép ennnyakába varrni, mossák a kezecskéiket és csudálkoznak, pedig nyakig benne vannak, hogy a Gyurcsány Ellen Való Áfiom-hoz nyúlt a szerintük ostoba nép... Mókás kép, amint a Büdös Kétharmadokokat a Büdös Kétharmadokok saját tahóságos  nyakába igyekezne varrni a sajtómunkásság, aztán még csudálkoznak is, hogy ennyi vérverejtékes meló utá a hülyenép még mindig nem akar térülni (ugye, melymennyire nem divat manapság "közvéleménykutatás"-okkal hülyíteni...

 

Hiller Emese, alias A Pisti http://www.tanfolyam.hu/images/news/368.jpg- rajta állt bosszút az MSZP téeszelnök és Vidéki Tanárnő tagozata*, amikor 2006. áprilisában a számukra is világossá vált, hogy csak a választási csalás kedvéért hazudták azt Feriék, hogy lendületben az ország! Az eredeti emese-tervek szerint Szegény Reform Feri mehetett vona a búsba, miután legyőzi Orbánt. Ráadásul a választási csalásban egyébként nem Feri hazugságai voltak a döntőek, hanem egy többszázéves kortes módszer: Az MSZP [a "téeszelnöktagozat"!!!- a szerk. kiak & halál.röh.] a necces körzetekben ingyenkaját osztott a népnek. A sajtómunkásság azonban máig powereli Szegény Ferit abban a látszatban, mintha az ő zseniális kommunikációs trükkjei segítették volna a 2006-os győzelmet választási csalás-t [meg a FiBASZ sms-kampánya.. a szerk. röh.] Iszonyú mérgesek lettek és A Pistin való kicsinyes bosszúállással önellenható ostoba-emese módon  lényegében Szegény Feri kezében hagyták a hatalmat, aki biztos-ami biztos, Balatonőszödön el is mondta nekik, jó lesz, ha kussolnak, mert mindenki cinkos, és ő tud, amit tud, és neki nincs vesztenivalója és ő még a Gyurinál is okosabb különben is! [szerintem Gyurcsány meg Surányi nem is tegeződnek -a szerk. morf.] Ezt a beszédet aztán a magyar szellemiélet emeséi "igazságbeszéd" címen interpretálták. Köszike Emcsikék! Illetve Epcsi!

Epcsi, alias Esterházy Emese

 

https://m.blog.hu/kk/kkbk/image/c2601lap360.jpg

Kornis Emese és Esterházy Emese egy régi kedvenc képen harminc kilóval ezelőtt

 

A Tanár úr is Emese volt, de ki várná már el egy szenilis idős bácsitól, hogy revidiálja álláspontját. pedig az un "baloldal"-nak jól jönne most a messzi múltból egy még fiatalos és tettrekész 74 éves Vitányi Iván...

http://static.nol.hu/media/picture/31/36/36/000363631-4551-400.jpg

 Vitányi Emese, A Tanár úr (múlt század 70-es éveitól kb 2004-ig...) Egész életében egyszer tévedett, de akkor jó nagyot...

 

 

 

*a téeszelnökösözés meg vidékitanárnőzés a jógyerek[on-nyál]sajtó emeséinek balfaszságai közé tartozik...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr182508216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2010.12.11. 09:19:24

HIRDETÉS! -keresem a Budapest Bank reklámokban Zoltán-t játszó színész nevét, de nem találom, már főtengelyesre hajtottam pedig a keresőmotoromat. Ha valaki segítene, megköszönném.
aláírás: M-M. Emese

Cat Walk 2010.12.11. 09:39:19

@magyar-magyar szótár: látom, hasznosan telik a szombat délelőtt:)))

Cat Walk 2010.12.11. 09:41:50

most látom csak, hogy kiegészült a post, percek óta ezen nevetek:D
nagyon jó
címlapra

Cat Walk 2010.12.11. 09:58:55

@magyar-magyar szótár: nekem már órák óta azt kéne csinálnom, azért lógok itt a gép előtt:))

Tokfalv 2010.12.11. 11:23:58

Hát, szép körkép, de egyebeken túl, Hiller mintha kicsit túl jól jönne ki belőle. Nekem pl. van olyan barátom, aki szívesen, hogy is mondják szépen, kiiktatná (konkrétan üzleti okból).

magyar-magyar szótár 2010.12.11. 11:44:39

@Tokfalv: Emlékeztetlek arra, hogy amidőn legfőbb népnevelő értelmiseggségünk még a hahotázott a Miszter Bén-ként [kurzív, aláhúzva kétszer:] á b r á z o l t "sportminiszter" ambícióin, A Pisti (bocsánat...) mint okos történész-tanár maszatolódott a kínálat ..ehrmmm... khrmmm.. ö... palettáján... Ma persze már a rosszulbeszélő és tehetetlen (bocsánat: pöfe...) A Pisti-t [Emesét] kiismervén ugye más a kép. Milyen ME lett vóna, milyen, istenem, jaj! De az ország fő eszetokjai kitalálása közben nem gondolkodtak azon, hogy egy ME réthorikus is???

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.11. 14:29:26

Na megvolt a névsorolvasás száznegyvenhatodjára is, itt van mindenki, még az is, aki nincs itt. Olyan vagy tényleg Dudi, mint egy zsolozámzó öregasszony: ha nem mondod el mindennap 111-szer ez jógyerek, az rosszgyerek, akkor nem tudsz aludni.

2010.12.11. 16:04:48

Ugyanmár...Be kell állni valahova.

Be is álltál. Tévednék?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.11. 18:02:27

Ami viszont tényleg felbasz, ez a igazi jógyerekes összemosása a dolgoknak. Esterházy egyetlen kötőszava viccesebb, mint Farkasházy teljes életműve! Vitányi bácsi agyában pedig még mindig több van, mint a teljes fidibuszban. Korniss meg Zsuzsa néni, meg ez a jobbikos pina. Nemár.

Cat Walk 2010.12.11. 22:40:30

@efes: ez Dudi kék korszaka, majd túljut rajta, mármint a jógyerekezésen
de azért már mégis, nem igaz, hogy nem látod, milyen remek a post

Cat Walk 2010.12.11. 22:44:44

és félig off, de annyira nem
kár, hogy Barikáék már nem blogolnak, már nagykorúak lehetnek, úgy húsz körül, akár randizhatnának is Gordonnal, nem a B.-val, hanem a Freemannal:D

magyar-magyar szótár 2010.12.12. 04:38:55

@efes: @méhészborz: Él állj! A rosszoldalon, pl e z e k -nek nincsenek emeséik, annyira nem magosszínvonalúak. A jókislányok zoltánok, a jó kislányok (a fiú, az tejbetök, de a lányoknál? zabpehel'ke?) a rosszgyerekek viszont nem zoltánok és nem emesék.

magyar-magyar szótár 2010.12.12. 04:47:10

@efes: Farkasházy nem is emese viszont! Ma már senki sem emlékszik a néhai Farkasházy humoristára, aki humoristakerestetiket tudott nyerni ezerkilencszázhetvenvalahányban. Esterházynál az, hogy jól ír, az emeseséggel annyira függ össze, hogyviszont, amikor Esti Kornél szeretne lenni, akkor KD-höz képest bizony emese az uccai dolgokban. Már eleve a szagokat nem bírja úgy, mint KD. És akkor a mindenirányú olthatatlan érdeklődésről ne is beszéljünk. Esterházynál életes dolgok utoljára a Hattyúkban meg egy kicsikét még a Hrabal könyvében szüremlettek be (de a Hrabal könyvébe is már a házfelújítás mészillata és a konyhából a fővő tehénhúsok gőze. KD viszont még a Szent János kórház B sebészetének 111-es szobájában sem adta fel, az utolsó ceruzacsonkig és papírfecniig harcolt (majd most jön a Nagy Kritikai Kiadás-a a cetliknek)
Vagyis EP úgy emese , ha értesz, számára ez a bolygó.hu idegen már. Mityu bácsi életesebb persze, pl neki megvan vagy ezerórányi TV hiradó videón, ha, nem tudom, meg kéne kérdezni, átíratta-e már CD-re.

Valamint a nyelvleleknél és párkápoknál tisztelegvén egy oldalrabiccentéssel Dr E. Mátyásra is gondolni kell.

magyar-magyar szótár 2010.12.12. 06:10:47

@efes: Esterházy konkrétan emese az Igazságbeszéd interpretálásában volt. Ismeretes hogy utolérhetetlenül ír, majdnem olyan jól olvas, mint ahogy ír, de benyalni az igazságbeszédet, hát az totál emeseség (incl. Nádas Emese).

magyar-magyar szótár 2010.12.12. 06:31:32

@efes: Inkább segítsél mán légyszives és áruld el, hogy hívják a színészt, aki a Budapestban reklámban Zoltánt adja... (meg a Barátok közt -ben mittoménkit...) ÉS ha találsz e z e k között még egy emesét Szalain kívül, azt is fölrakom szivesen.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.12. 10:36:16

@magyar-magyar szótár: Épp tegnap olvastam EP egy olyan drámáját, ami majd lesz :), s abban olyan szépen írja meg egy szélsőjobbos fiú karakterét, hogy megkönnyeztem (könnyesre röhögtem magaam, miközben bólogattam, hogy bazmeg.) Az igaz viszont, hogy eltávolodóban van a rögvalótól. De hát Isten útjai is kifürkészhetetlenek.

hanter 2010.12.13. 09:13:50

M Szotar !

Taps !

Es melle egy bonbon, megdolgoztal erte ! :

Kata

www.youtube.com/watch?v=yx8EH5LXTTk

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.13. 10:38:41

@efes: off

Fajkasházytól direkt humort várni teljes félreértés

Ő unterman, annak viszont igenigen kiváló

verebestől (hétfő esti rádiókabaré kora 80-a évek) hajósig (hetihetes késő 2000-es évek) rengeteg ismertművész a megmondhatója

ez kedvenc vesszőparipán, úgyhogy azért mondom

on

Emese, most már indul a buszod...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.13. 10:43:17

@magyar-magyar szótár: őszödibeszéd olyan zenkavics, amelyet senki nem dobott be semmilyen állóvízbe, majd a felkavart hullámokon senki nem sodródott sehova és senki nem nézte a nemhullámokban tükröződő fénytörését az magyar belpolitikának

Az elmúlt húsz évből kettő beszéd lesz az, ami érettségi tétel lesz

a másik orbáné 89-ből

magyar-magyar szótár 2010.12.14. 03:34:38

@hanter: (és Kata) Gyöngém a smink nélküli nő. A mell-hez való viszonyomat pedig nemsoká kifejtem. Előre annyit, hogy a mell (a női) lényege nem a kitüremkedés, hanem az, hogy idegvégződései (tehát a kellemes f ö l f u t ó érzés) hová vezet. Ha szerelmesem, egyremegy, mekkora a melle és milyen és satöbbi, nembeszélve annak a mellnek a történetéről. Ha pl felemás az a női mellpár, akkor is ki tud választani, az egyiket ezért szeretem s a másikat azért. Ráadásul a női mell transszexuális vágytárgy és rendes (háziasszony) kateg hetero nőket is megindít más női mell látványa ( Svadisthanánál zseniálisabban erről senki nem tud [prózát]írni és hát Svadisthana ugyebár nő)[nő verset szépen nőimellről írt, pl Szabó T. Anna vagy Tóth Krisztina] . Sajnos a videót nem tudom megnézni most, de kösz.

magyar-magyar szótár 2010.12.14. 03:39:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mindez a beszédekről roppant jól hangzó nagy semmi.
Az igazságbeszéd tényleg zseniális. Főleg az, hogy a "helyszíni hangfelvétel"-t sikerült egy pissz egyébhang nélkül rögzíteni. Azt ugyanis alig tudom elképzelni, hogy annyi pompás retorikus, szellemóriás, értelmiségi, művelt, olvasott ember (gondolok csak Szabó Kurvanyád Zoltán képviselő úrra, aki jóformán esterházy-ja a pártnak) közül egy se állt föl a beszéd harmadánál azzal a bődülettel, hogy " ne bassza meg a jó kurvaisteny , Feri!" Az ugyanis rendben van, hogy a Tisztelt Zsürit a gyűlölet elvakítota és beszopták az interpetációt a beszédről.

Azon szoktam most röhögni a vikiléx "botrány" kapcsán, hogy a Hírszerző-pont-hú-nál aztán tényleg mindent tudnak a beszédről és mi is mi is lenne, ha.

magyar-magyar szótár 2010.12.14. 03:43:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Amit most te itt előadtál a beszédről, ráadásul nem is a te szerzeményed, hanem jazzgitáros nyelven egy közismert bémollozás, amit pihenésképpen szokott bravúrozni a bend.
Most pedig én jövök:
Az Őszödi Igazságbeszéd olyan, mint Jókai Életműve, senki nem olvassa, de szigorlatoznak belőle hányan és pláne néha még érettségitétel is. Két lényegéről beszél a "két oldal" a beszédnek, miközben egy harmadik lényege van, de az nagyon.

Az Orbán-beszéddel meg csak A Cigány-gyűlölök szoktak operálni.

magyar-magyar szótár 2010.12.14. 03:45:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát másképen volt ez 1974-ben. Nem Unterman Kerestetik-en nyert Mafflancs Bácsi.

magyar-magyar szótár 2010.12.14. 14:02:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ne legyél már ennyire népszabadságosan érzékeny. Előszöris az nagybetűvel írt A Cigány. Nem mindegy ám!

Commandante Jayasuriya 2010.12.15. 00:42:04

CIGÁNY!
Így kis betűvel...
vagy ZSIDÓ
Teccik érteni, vagy se.
Orbánbarátod kifúzionálta a tiszabői mágaklánt, vagy se.

magyar-magyar szótár 2010.12.15. 07:08:34

@Commandante Jayasuriya: T'bőn a Mága-klánok száma 17-21 (enyhén ingadozó), melyikre gondolsz? Pl az egyik Mága klánt a DrBárándyFamily-cég fuzionálja. Flaarika t'burai és ez nem mindegy, csak szólok! Ez oolyan, mintha Herminamezőt összetéveszteném Cinkotával. Pest-Pest -ugye a magamfajta vidékiparasztnak.

magyar-magyar szótár 2010.12.17. 08:30:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szigorúan gyűlöletmentes tényszerűen politikai-kommeentátor blogokban szokás ez:
UNTERMANN(jógyerek, ártatlanarccal) : Különben Orbán '89-es beszéde azért példaértékű, nem?

KOMMENTNICK (sajátnickjén nem csinálna ilyet) Ja, csak aztán villával hányták kifelé a dollármilliókat és a súlyos elnyomó sajtócenzúra 98-2002 között, emg amikor kormányőrökkel verette a kölykeit.

Hasonló példa: Egy jógyerekblogban eddig XXVIII. bejegyzés született, amiben jobboldali fűzfapoeták bűnrossz klapanciáit teszik közzé. Fölteszik a bejegyzést, de sehol semi, nincs koment,. Eltelik egy nap.
JÓGYEREK (sóhajt) Hát mi van, nem jönnek a fasz jobbber trollok?

Azt, hogy operáltál-e, te tudod. A két beszédnek semmi köze egymáshoz semmiben sem. Az egyik nyilvános beszéd volt, a másik viszont totál kuka hallgatóság előtt hangzott[-e] el, akiktől még egy nebasszameg a jó kurvaég!-re se futotta ezek szerint. Bár arra viszont vannak még egyelőre élő tanúk, Toller László mint reagált utána.

Jógyerekblogokban a Orbán-beszéd korabeli Orbán face-t szokás zenészcigány pepita zzakóban fölrakni dísznek, de persze nem mondják ki tettenérhetően csak úgy hmmm hmmm [összekacsint] túúdod...

hacsaturján 2010.12.18. 06:36:11

no, de mi van az én álmaimmal? és maga hogy van?

magyar-magyar szótár 2010.12.18. 06:47:46

@hacsaturján: A maga álmaiba nem látok bele, de én Stefi'vel álmodom -így vagyok.

hacsaturján 2010.12.18. 06:52:56

a stefi, az az ákos stefi vagy kicsoda, de úgyis mindegy. ha eccer emese új idők szeleivel vemhes, akkor mán kérdezni se szabad?
süti beállítások módosítása