"Teccettek vóna aztat csinálni, mint a Baltikumban, joszt most akkor nem kéne délamerikázni!"

/Frédi néni a Bástya Nyugdíjas Sakk-klubb nőitagozata, 2009./

Téényleg, mennyi esze vót Frédinéninek... hogy ez a mostani argentínázóknak nem jut az eszébe???...  hogy a Struktúrális Reformnak azzal kellett volna kezdődnie,hogy a lopcsalisták ne is tudjanak visszaszörfözni az 1994-es Addig vót jó, míg Kádár élt! -nosztalgiahullámon... hömmm... még az alkotmánybarkácsolást is megúszhatnánk...

argentínázás - a dél-amerikázásból származtatható jógyereksport és alig két könyéknyi távolságra van a görögválságozástól  . Ha a gaucho is a Micuicsi Pazséróját ugrajja, mint Rúzsa Sándor, akkor hogy van aregntínul, hogy bakkfitty? A matek és a Selmeczi kiflivel való basztatása mellett most   az erőltetettpárhuzamokkal való matulista-fikaista jógyerekeskedés a legmenőbb. Ámde egyes jógyerekek nem pusztán intelligensek, de műveltek már annyira, hogy pl tudják azt, Brazília már konszolidált gazdasággal, nullaadóssággal vergődik.

 

szívküldim az argentínázó jógyerekeknek:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr122485064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása