komcsizás – A komcsizás, mint olyan, a legtipikusabb mélymagyar sportok egyike. A bodicsekkhez vagy a pedofíliához tudnám hasonlítani, pl ha kedvenc jazz-dobosom, aki egész életét  mégis a Rolling Stones nevű zenekarban volt kénytelen aprófahasjtgatással elpocsékolni, kúrt rendszeresen tizenhároméves diáklánykát, akkor ő faszagyerek volt, ha pedig a kedvenc hokicsapatom sztárja vágja össze az ellenfél bokáját az ütőjével úgy, hogy részben a fal adja neki a másikat, akkor az üdvös. Kedvenc festőm Gaugin olyan kulturális környezetbe emigrált, ahol természetes 12-13 éves nők kúrogatása, ő ki is használva a lehetőséget mindjártazonnal kettő fiatal csajszit is beszerzett magának e célra.

 

 Minden tehát attól függ, ki komcsiz és kiket. Pl le lehetne komcsizni a komcsizó jógyerekeket mind, hiszen a komcsik maguk is szerették az erősen túlzó kifejezéseket, mindjárt itt van pl a proletározás. A komcsik pl a proletárokat túlzóan rózsaszínes árnyalatokban ábrázolták, miközben és egyébként este, sötétedés után ők maguk sem merészkedtek proletár körzetekbe, minthogy alaposan ismerték a proletárok afféle népszokásait, mint részegen verekedés, utcai rablás és erőszak, fosztogatás, etc. Rákosiénak első dolga rögtön az volt, hogy elintézték majdnem egy életra a hazai kommunista ellenállást (csak egy Kádár János nevű fószer úszhatta meg a tsiztogatásokat) majd elfoglalták a Rózsadombot, amerikai kocsikkal jártak, cselédet tartottak a nagy villákban, amiknek egy részét olyan zsidóktól kobozták el, akik megúszták a hitlerájt.

 

Ha rá lehet még tenni a komcsizásra pár szívlapáttal, akkor az a bolsevikozás. Ha egy közepes képességű kövér és nevetséges külsejű hordószónok komcsizott a múlt század kilencvenes éveinek elején, akkor azzal ostoba, önellenható módon a baloldaliság látszatába galvánfényezett oldaliatlan lopcsalista politikusokat, akik aztán jól vissza is szörföztek a magyar nép lelkét édes habjaival nyaldosó Addig Vót Jó Amíg A Kádár Élt! –nosztalgiahullámmal, mint Szakértői Kormány. [1994. május]

 Szinte hihetetlen, de a politikai vélemény nem csak a rossz, nemmegfelelőoldali faszistákok között zsigeri eredetű és ízlés dolga. Pl én, ha útálom a kis, musszolíni alakú rákosista vidéki hernyótalpas kurva anyával rendelkező mitugrászokat, akkor képes vagyok akár Farkasházy Tivadart is nemhogy szellemóriásnak, de akár humoristának is tekinteni. És behúgyozásig tudok nevetni Hajdú Sztíven, aki a zsíros gázsiért képes stréber módon nyalni neki. Hernádi Jucit meg még sunáznám is.

Egyszerűen: A jóoldali megfelelőgyerekek, ha Torgyán elkezdett valakit bósevikkozni, akkor őők meg dacból és csakazértis sajnálni, sőt végül akár megszeretni is, inkább, mintse. HA ezesetben megkérdeztem egy jógyereket a komcsizásról meg bósevikkozásról, akkor ugyanazzal a szájával minősítette büdösbunkóságnak a komcsizást meg bósevikkozást, amivel mopst bósevikkozik meg komcsiz.

 

A bolsevik  az orosz kommunisták baloldalának beceneve volt a múlt század elején, szógyöke a balsój, ami magyarul nagyot jelent.

 

Nem arról van szó ezen kis cikkelyem förmedése közepette, hogy én vitába mernék szállni jógyerekeinkkel, akik a számukra útálatost, a szerintük cigányt, Hitlert, Sztálint és Rákosit valamint tipikusan vidéki büdösbunkó Kádár Jánost, aki időnként Gömbös Gyula és Napóleon is, komcsizzák. Egészségükre tudom csak kívánni. Nem egészséges indulatainkat magunkba fojtani, szabad folyást kell annak adni. A túltevés, vagyis a versengés is természetes emberi késztetés, igyekszünk túl tenni egymáson, aki A-t mond, az gyorsan B-t is, nem marad hát másra a következőnek, mint C-t aztán D-t és gyorsan E-t is mondani.

 

A komcsizás ízlés dolga. A gondolkodás viszont igen bonyolult művelet. Az emberekből az indulataik többnyire gondolkodás nélkül fakadnak ki. Teszemazt, Damu Roland  ismert celeb és színés véresre veri az ex-ét, ezt nyilván nem meggondoltan és megfontoltan tette. Sváby Andrásból ezután Damuról az az indulatos megjegyzés fakadt ki, miszerint Damu büdösbunkó.

Kedvem lenne Damuval kapcsolatban a cigányok végzetéről írni. Hogy pl a cigány tehetségek gondozása nem érhet véget a mentorált révbeérkezésével, sőt, főleg akkor van szüksége a cigány tehetségnek mentorra, amikor már befutott és sikeres. A cigány végzet ikonja a küllős szekérkerék és mondatzanzája pedig a hoé kerék, hol talp… De nem írhatom meg véleményemet Damu Roland cigány-végzetéről, mert ez a jógyerek ízlés szerint cigányozásba számítana, még  az is lehet, hogy rasszistának nyilvánítanának engem, akinek közvetlen lakókörnyezetemben Cigánnyaló az egyik bece[nick]neve.

 

 Éppenséggel komcsizhatta vagy pláne bolseevikozhatta is volna Damut, hiszen a komcsik is verték az exeiket, sőt, Jozef Visszarionovics „Sztalin” Dzsugasvili pl egy Tuhacsevszkij nevű exhaverjával úgy végz[tet]ett, hogy csupasz seggel egy kiéheztetett patkányokkal teli láda lyukára ültettette. Egy Kádár János nevű bolsevik fazon pl az ellenállási mozgalombéli jó barátját koncepciós per kereteibe taszajtotta, majd más bolsevikok, akik részben ezt a koncepciós eljárást megrendelték tőle, másrészt őt magát is, mint a szart, gyűlölték, még oda is küldték a barátja kivégzésére, nézze végig. Kádár eme barátja igaz kommunista volt. Ha teszemazt a Kádár és barátját is egyformán útáló személyek fordítva rendelkeznek, és Rajk Lászlót bízzák meg, hogy vezényelje le Kádár ellen a koncepciós pert, akkor azt Rajk nyilvánvalóan, mint jó kommunista végrehajtja –az már tényleg ízlés kérdése, azonban, hogy Rajk rágyújtott volna e a kivégzés előtt, közben majd azután. Nem ismeretesek számomra Rajk dohányzási szokásai –Kádár igen erős dohányos volt, a barátja kivégzésekor láncbagózott.

 

Miért aprózom el ennyire részletesen a kommunista, mint olyan, jellemzését. Pusztán csak a történelmi leckéztetés kedvéért. Én is szeretnék ugyanis jógyerek lenni. A mélymagyar népsportok közül ugyanis csak a komcsizás megítélése ízlés dolga, p ha az én példaképem, nagy tanítóm s egyben jóbarátom komcsiz, akkor az üde, alaposan indokolt és természetes, de ha pl a Dögei gyerek komcsiz, a büdösbunkó tapló torgyányista kisgazda állat, akkor persze bunkóság és akkor gyorsan nem a komcsik véres gaztetteire kezdek el mutogatni, hanem arra, hogy újságírói példaképem Bálint György (nem a gazda!!!) is kommunista volt és kis ideig József Attila is komcsinak tekintette magát. Rideg Sándor író meg főleg kommunista volt, sőt, funkcionárius. És sorolhatnám még, Yves Montand is kommunista volt. Egyik legkedvesebb íróm, Lengyel József is kommunista volt. Kommunista volt másik kedves íróm, Galgóczi Erzsébet is.

 

Ha ízlésemet félreteszem és pusztán gondolkodás útján próbálom megközelíteni, mi pl az államosítás fogalma, akkor az a tény, hogy a mostani kormány egyszerűen fogja az emberek magányugdíjpénztárakba gyűjtött 3000 milliárd  Ft-ját és 3 évig abból óhajtja finanszíriozni a nyugdíjrenszert, aminek állami kezelésben lévő alapját már Igasságos Kádár János alatt széjjellopta maga az llam azzal, hogy ugynevezett „kormányai” mindennapi költségvetési lyukakat foldozgattak vele, akkor ez nem államosítás. Nem arról van ugyanis szó, hogy a magánvagyonból állami vagyont csinálnak és azt kezelik. Az eset józanon végiggondolva arról szól, hogy a jövőbeni nyugdíjakat elveszik a jövőbeni nyugdíjasoktól és széjjelosztják az elkövetkezendő három év nyugdíjasai között. AZ már egy újabb kérdés, mi lesz akkor, ha elmarad a várt 5%-os növekedés  és el is… most egy indulatos szót fogok használni el is baszták a 3000 milliárdot és mégsem sikerül a nyugdíjrendszert rendbehozni.  

A jógyerekeket óvodás dac vezeti a komcsizásban, viszont a rosszgyerekkormány meg most már csakazértis és dacból ragaszkodni fog ahhoz, hogy ellopva a jövő nyugdíjalapját, abból a mostani kifizetéseket finanszírozza, aztán majd lesz valami.

 

Többféle jótanács is létezhet, mi mindent lehetet volna még tenni. Nagyjából 2003. óta folyamatosan lopják a kormányok a nyugdíjalapot, csak eddig ez nem volt téma, nem szóltak róla, nem verték nagydobra. Csak lopták és kész. Végülis nem lopták, hanem azt csinálták, amit a Kádár-kori kormányok, költségvetési lyukakat foldozgattak. Kérdés az, hogy a Kádár-kori kormányok részéről kommunista megnyilvánulás volt-e ez. Még az is kérdés egyáltalán, hogy azok a kormányok kommunisták voltak-e. Hivatalosan még a fasorba se volt a kommunizmushoz a Magyar Népöztársaság, csupán az oda vezető fasorhoz próbálták átgázoltatni a pártértekezleteken, egymás szemei közt csak  ideológiai  büdösbunkóként aposztrofált népet.  A Kádár korbvan nemhogy a kommunizmust nem, de még a szocializmust is csak építettük. Úgy folyt ez az építés, hogy amit estig építettek, azt éjszaka ellopták, majd reggel a már felépítet szakaszok bontott anyagaiból folytatták a munkát.

 

Vagyis ilyen szempontból, ha jógyerekségünk mai komcsizásait vérkomolyan vesszük, akkor permanente komcsikormányok alatt senyvedtünk végig… és hát ha még tovább szőrözök és szálazom, akkor komcsik vagyunk itt mi mind.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr82473985

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pityeregsz a kombájn tetején? Ő nem fog kiröhögni! 2010.12.01. 08:51:21

Végül azonban minden fáradozásunk hiábavalónak bizonyult. Először az igazi apjához mentünk, mert a Sanyáék szomszédjában lakott, meg a Sanya mesélte róla, hogy jó fej. Nem köpte be a szüleinek, amikor még tavalyelőtt felmászott az egyik kombájn tetejér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.30. 18:24:09

Szép eszmefuttatás
örülök, hogy apropó stb lehettem

CSakhogy: a (kötelező) nyugdíjpénztárak vagyona bizony egyénileg, név szerint nyilvántartott pénz, kinek-kinek annyi, amennyit őutána befizettek, és amit a végén ő maga kapott (volna) meg (+örökölhető, +stb) - MAGÁNnyugdíj: magánvagyon
Nem úgy általában a jövőbeni nyugdíjak fedezete, hanem az én nyugdíjam fedezete

Na most ebből ÁLLAMI pénzt (vissza)csinálni - az biza államosítás

Hogy az egy rész nyugdíjemelésre, egy rész ki tudja mire elköltést minek nevezzük, az már tényleg csak vérmérséklet kérdése
(de errefelé komolyan a blosi-komcsi-stb államosított, hát így került Hruscsov cipője a kommentbe)

De a legszebb és legönleleplezőbb a méltán elhíresült "kiírja magát..." mondat és tett: a nyugdíjjárulékból adód barkácsoló ön- és nemzetsorsrontó kurvaanyázás-generáló gazdasági maffiaizmus

A nyugdíjolló nyílik, a szürkegazdaság nem tisztul: nem egymillió munkahely, hanem egymillió nyugdíj nélküli nyugdíjas lesz itt tíz év múlva...

p.s.:
A szerecsen a hóban is fekete marad

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.30. 18:30:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
p.p.s.: mint köztudod, A Fideszt '89 óta nem csípem

De még a Torgyán-ügy sem baszta fel ennyire az agyam, mint ez a jövőlopás - pedig ott (is) szembe lettünk hazudva, köpve alaposam, rebbenés nélkül (a zisteni Gyurcsány szted kitől tanulta a demagógiát?)

A minimális öngondoskodásnak a totális és rosszindulatú és szűklátókörű szétbarmolása, és ennek az egésznek az érzelmi kihatása a nemzetre megbocsáthatatlan aljasság

És vajon mire fel a kamatemelés, az ismételt forintrontás, az infláció emeltetése?

Tényleg tőzsdéznek a fiúk?

Nem értem, mi védenivalót talász az elmúlt fél évnyi ámokfutásban
Tényleg nem értem

Fenehorizont 667 2010.11.30. 19:39:03

'Ha ezesetben megkérdeztem egy jógyereket a komcsizásról meg bósevikkozásról, akkor ugyanazzal a szájával minősítette büdösbunkóságnak a komcsizást meg bósevikkozást, amivel mopst bósevikkozik meg komcsiz.'

nagyszerű ez a mondat.
asszem megyek, kőbe vésem.

Fenehorizont 667 2010.11.30. 20:18:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
mandiner.hu/cikk/20101130_selmeczi_sulyos_milliardok_tunhettek_el

gondolom ezt nem hiszed el, ellenben azzal, ami még meg sem történt: hogy orbán lopni készül.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.01. 01:00:43

@fenehorizont:

miért ne hinném el - ha igaz?

talán kiderül

talán nem (igaz:)
index.hu/belfold/2010/11/30/buncselekmenyre_celozgat_nyugdijpenztar-ugyben_selmeczi/

Orbán viszont bejelentetten készül lopni, nem sutyiban
Nem hit kérdése

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 04:41:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A kamatemelés, az ponthogynem, hanem -hogy Kellő Hannibali Homály-lyal fogalmazzak.

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 04:42:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az ámokfutásnak... ö... sebessége van, ha értesz. Sebesség ti. hogy gyors.

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 04:44:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: jogi szempontból a lopás észbevétlen. Amit SZEMmel látni és bejelentett, az rablás kateg -csak szólok. Lopni a nyugdíjplénztári befizetéseket 2003-2010 I. negyedév között lopták a kormányok szintén költségvetési fódozásra-csak szólok. Vagyis lenyúlták, de nem szóltak róla. Az jólesett ugye?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.01. 10:24:30

@magyar-magyar szótár: jaigen, azt nem is ők, sőt ők épp ellenkezőleg, az a szemét mnb még nem a zövék, de ez se lesz már így sokáig

...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.01. 10:25:55

@magyar-magyar szótár: az a 75% (ami 24%)

az mindig is az övék volt

most a 25%-ról (ami 8.5, 9, 10 stb%) van szó

Fenehorizont 667 2010.12.01. 11:17:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
azé ez érdekes. adott egy eltűnt 500 milliárdról szóló pletyi.

ezt bezzeg megmagyarázzák, hogy dehát az talán nemis úgy, meg hogy a tanulmányok, meg az tulajdonképpen lehet így volt.
hogy orbán a 'magán'-pénzeket állami számlákra utalja, az mán egyből lopás. kész. pont. nincs apelláta, magyarázat, különböző lehetőségek vizsgálata.
te is így működsz. ezen nem szoktál elgondolkodni, kitekintvén kicsit az orbán-gyűlöletből?
próbáld meg pártállástól függetleníteni, csak magát a helyzeteket és azoknak az értékeléseit vizsgálni. vajon mire jutsz? mondjuk teszemazt, képzeld el, hogy az országmentő bajnai csinálja meg ugyanezt, mint most orbán.
nem is kérdés, hogy akkor az indexen egyből megjelennének az olyan cikkek, miszerint a magánnyugdíjpénztár nem is volt annyira hatékony. te is megmagyaráznád magadnak? beugranának egyből különböző variációk?
persze ez elég abszurd, bajnai nem csinált volna ilyet (ugyanis a bajnai-félék magánúton szeretnek lopni, ahhoz van hátterük, kiterjedt apparátusok és stróman-hadseregük, ezért hajtják rendre, hogy az állam nem jó gazda...mikor 25-30 éve még milyen gazda is volt szerintük...?), de azért úgy érdekességképpen el lehet rajta agyalni - persze csak akkor, ha ismeri magát annyira az ember, hogy leleplezze a készülő, szimpátia- és ízlésfüggő önátbaszásokat még a megszületésük előtt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.01. 12:39:08

@fenehorizont: te egy általad vélt ...izével vitatkozol most, nem velem, azt tudod-e?

nem vagyok orbán-gyűlölő (sem), nem vagyok egy gyűlölködős fajta
(sem rajongós fajta, ami kb ugyanaz: mindenféle személyi kultusztól kiráz a hideg, legyen az alany popsztár, focista, politikus stb de ez végül is mindegy)

ha kiderülne hogy az mnyp lenyúlta a pénzem, akkor őt fogom anyázni, őt fogom perelni (meglehet, hiába)

És magamat fogom hibáztatni, mert (én) rossz döntést hoztam

most helyettem hoznak (ők) rossz döntést

nem tudom, érted-e a különbséget

Fenehorizont 667 2010.12.01. 13:00:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
én csak azt látom, hogy az mnyp-s pénzlenyúlásról szóló pletyit magyarázod, gyorsan más megvilágításba is helyezed egy link segítségével, az orbán-akciót meg eleve lopásnak veszed, amikor még az ellopása meg sem történt.

más:
szerintem is 'saját' célra kell orbánnak az a rengeteg pénz, csak abban reménykedem, hogy nem tapsolják el mind az összeset, hanem viszontlátom azokat változatlan árú (netán csökkenő...muhaha) gázárszámla, és alacsonyabb adók formájában.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.01. 17:42:44

@fenehorizont: rablás, mint szótártól megtudtuk, rablás

na az lenne csak igazán aljas ótvar faszság, ha gázártámogatásra basznák el...

Fenehorizont 667 2010.12.01. 20:22:01

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
valóban rettenetes lenne.
bele is hülyülnék, ha nem fizethetnék több rezsit...sőt! ha kényelmesen kijönnénk a fizetésemből, az valódi tragédia, egy ótvar faszság lenne.

sztem a többletpénzből sört vennék, és könnyes szemmel, a szükséges, elkerülhetetlen megszorítások szép emlékére gondolva nosztalgiáznék, miközben az asztalt támasztom a sarki kocsmában.

Fenehorizont 667 2010.12.02. 11:53:44

rengeteg olyan kommentelővel találkoztam már, akik vérkomolyan gondolták, hogy a büdösparaszt az nehogymár mindenféle támogatást kapjon, kurvaannyát, azt az ingyenakarót.
@A Hannibal Lektűr-attitűd: ha félreértettelek, akkor bocs.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.02. 14:31:32

@fenehorizont:
a nyugdíjolló erőst nyílik
veszélyben a jövőnk (ez fideszfüggetlen)
az öngondoskodás alapvető lenne
és most azt a kevés:) félretett pénzt elbaszni napi dolgokra, mint pl a gázártámogatás, az °ˇ#@&;ä

Fenehorizont 667 2010.12.06. 12:26:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
nyugdíjolló...a nyugdíjolló a nagyonfejlett nyugaton is nyílik már egy ideje, és még ott is leszarják.
majd biztos pont mi, itt fogunk előre gondolkodni ezügyben...uggyanmár. szerintem itt egy jóideje a gazdaság összeomlását próbáljuk elkerülni, vagy elodázni, a 10 év múlva senkit sem érdekel, és nem is érdekelt soha. szerintem a magyar politikai elitnek maximum 1 éves tervei vannak, de az is mán homályba vész inkább.

Fenehorizont 667 2010.12.07. 09:59:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
tegyél már fel még ilyen hülye kérdéseket, lécci :)

Fenehorizont 667 2010.12.07. 12:45:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
hát, szerintem a mikulás egy aszexuális...öö..lény.
de ha mindenáron valamilyen irányultságot kell párosítani hozzá, mert bele akarunk kötni, akkor inkább pedofil.
süti beállítások módosítása