Kisebb és tájékoztató jellegű közlemény jógyerkekeknek.

Tájékoztatnálak akkor tehát benneteket kedves jógyerekek, nem is tudtam, hogy az ország eszetokjai, pompás történelmiismeretektől vértezetten, a legmagasabbfokú szellemiséggel megáldva, plusz mindenttudás, még szenilisiek is lehetnek.

Tehát Magyarországon

  bohócköztársasági elnöki rendszer  van. A Köztársasági Elnöki Intézményi rendszer le van fütyülve. Dísz-köztársasági elnökünk van, aki kérhet, jelenthet, ha valamit a kormány akar, azt őneki el kell fogadnia, fogja a papírt  joszt olvasatlanul aláírja. Legalábbis   tavaly meg tavalyelőtt ezt vártátok el a Köztársasági Elnöktől, ha csak egy kicsit is rángatta vóna az istrángot, egyből fidesznyik lett attól.

A Bohócköztársasági Elnöki Rendszer megalkotásának egy 1989-ben az akkori pllanatnyi helyzetben jó oka volt, azt szerették volna népünk akkori vadiúj fő eszetokjai, hogy ha az a, idézem szellemi vezéralakjainkat a kor büféiből és V. kerületi értelmiségikocsmáiból, tokás, IDÉZET KEZDŐDIK disznópofájú komcsi Pozsgay IDÉZET BEZÁRVA mégis tudna KE lenni, ne legyen hatalma. Én is díjztam akkor a bohócköztársasági elnöki rendszert, mert én is azt hittem, hogy az a lényeg, hogy a disznópofájú ne lehessen erős KE mert akkor majd a komcsiknak fogja segíteni a visszagyövetelét. Mit mondjak, jó kis hülye naíva voltam, de hát 1989-ben abban a pillanatban úgy látszott, na.. szóval ..

http://img.index.hu/cikkepek/0707/belfold/pozsgay.jpg

Ettől az eízesen beszéleő emberű fíltünk jaj annyira, hogy beszoptuk ezt a bohócköztársaságielnökirendszert inkább...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr962478306

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Országos politikai operettbál 2010.11.30. 22:51:58

A Fidesz ugyan élvezheti kétharmada áldásait, de lassan szocialista mértékű karanténba zárja magát. Nem maradt iránta semleges párt a porondon. Mára a szélsőséges, magát radikálisnak nevező párt a legkevésbé ellenséges, de az is alig vállalja az együtt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.30. 16:43:55

nono!
amikor sólyom nem ment le az ülésterembe gratulálni, hanem megvárta, amíg fel méltóztatnak hozzá fáradni a díszpáholyba, akkor az egy nemes és helyes gesztus volt - majd ugyanaz, aki szerint ez nemes és helyes gesztus volt, közölte, hogy mégis is inkább egy plebejus, mint egy arisztokrata.

chop 2010.11.30. 21:19:02

Bohócliga - bohócköztársaság

Így megy ez, kérem...

Nyugi Palika 2010.11.30. 21:29:13

A fényképen látható "úr" most alkotmányoz éppen. Egy hóbagollyal együtt, aki meg ugyebár a fenti úrral egy időben sem volt akárki, azaz tudott is privatizálni szépen. Ami meg a Sólyom urat illeti, bs395-t igazad van. Róla sokan hitték, hogy csak egy gát, ma meg kiderült (ha nem is a legaktívabb) de gátvédő.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.30. 21:31:16

Sólyommal ugye mindenki tudja, mi baj volt. Néha gondolkodott. Nem mindig, se néha.
Azt meg itten nem szeretik.
Azt hiszem, aki a Fityiszre szavazott, ha akkor a jövőbe lát, hát inkább marda otthon, vagy szavaz a Jobbikra (ezek közé tartozok én is. :( )

moncayo 2010.11.30. 22:02:58

<strike>Mindig is</strike> az volt/van/lesz.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.11.30. 22:17:19

Orbán Ráhel / a Viki nagylánya/ nem nagyon szereti a magyar egyetemeket, inkább külföldön tanul / Franciaország, Kína.../, de a luxus Lexus terepjárót azt már igen!
A 20 éve gyesen , gyeden levő, de ez idő alatt dúsgazdaggá lett mama, beszerelt nyomkövetővel és személyi testőrökkel követi minden lépését.

EZ AZ ÁLSZENT, SUNYI, KÉPMUTATÓ MAGYAR VALÓSÁG ORBÁNÉKNÁL!

Orbán eltárs, elmenni, nem kéne már?

Italo Balbo 2010.11.30. 22:18:06

@ColT: Mert a Jobbik 2/3-dal biztos rohadt bölcs lenne. :) Már az EU-ból is kiléptünk volna. Sőt, a kormánytagok már rég vígan lengedeznének a lágy szellőben a devizahitelesek jóvoltából.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.11.30. 22:46:11

Az oroszok összekeverték Orbánt Gyurcsánnyal (fotóval!)

Az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség tudósításában összekeverte Orbán Viktor miniszterelnököt Gyurcsány Ferenc volt kormányfővel.

www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=466557&place=hirlista

Ennyire jegyzik a törpediktátor "elnök urat"!

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 05:16:10

"címlapos" lett ez a szar? úgy látom, a címlaptündér ámokfutva olvas... Tényleg elég valami fikát fölkenni a Blikk-fanga joszt tűzz!
süti beállítások módosítása