felütésnek egy kis Barna Hang arany s enyhéded vöröses áttünésekkel -fekete-fehérben

fehér Gibson és micsoda ismerős hangzás [->2:30]

falunap-hangzásban:

Barna Hang magyar kiTEKintésben -az érzékenyebbek kapjanak a szájukba egy partvisnyelet, hogy ne a nyelvüket harapják el -és magyarBarna Hang-ban ez a legjobb Magyarföldében azok közül, amiket még a BarnaErő tolerál... ... 

 

 

 

vesztibuláris fürdető: Ez is Várady, de Várady András -Isten tartsa meg jóízlésében felnőtt korában is!

 

3 komment

Címkék: barna hang

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr42429669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.08. 11:43:37

Andriska... s még élvezi is! :)

Életem egyik legnagyobb koncertélménye volt, amikor valamikor még az igazi BS-ben, nyolcvanakárhányban Carlos kijött egy bő kétórás koncert utáni vastapsba egy vödör vízzel, majd azt mondta, a koncert alatt megszületett kisfia, majd a vödröt magára borította és tolt még vagy másfél órát a laza teltházas közönség extázisa közepette. Na az olyan volt, hogy mindenki táncolt, még a legfelső sorokban és a keverőpultban is.

magyar-magyar szótár 2010.11.09. 04:01:17

@efes: Utána a fiesta a városban folytatódott. Santana igen rokonszenves nekem, pl néhánbytanítása fent van a YT-n (majd jön!jön..)
süti beállítások módosítása