gitározásban ezt Magyar Iskolának is nevezik, persze nem Magyarországon:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr62429674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.07. 12:59:37

Ja, Szabó Gáborról Santana és John McLaughlin sosem felejtkezik meg megemlíteni, mekkora guru volt. Sajnos azonban ő sem tudott megbirkózni a leggecibb zenészdroggal, a heroinnal. Amikor már újra itt Pesten a Femme fatalét csinálta, már súlyos betegen, állítólag a lemezgyár illetékese (nem Erdős) állami pénzből szerzett neki heroint. Óriási gitáros volt amúgy, aki szinte sosem használt semmilyen effektet játékában, ami azért nagy szó, mert éppen pályafutása alatt volt az az idő, amikor ugrásszerűen megszaporodtak a különböző effektek: Jimitől John Abercrombie és tsaiig.

Nem mellesleg, van rajta kívül még egy világhírű gitáros, a Zoller Attila, aki már szintén régen meghalt, egy generációval Szabó előttről. Mindenkivel játszott Zoller is, aki számít a műfajban.
süti beállítások módosítása