egységsugarú felhasználók

43. hűtőgépszerelészet: Az a rendszergazda, aki a hűtőgépét úgy használja, hogy nyitja, beteszi, kiveszi, csukja ill. amikor otthon dug az aktuális dugótársával, aki egyre inkább saját maga (-> Marok Marcsa) lesz, kánikulában még képes akár nyitva is hagyni.

12. mosószermarketing - az a szomszédasszonyhoz hasonlító, nálam picit kövérebb és csúnyábbhajú, de főleg hülyepicsább -halásznadrág, baasssz'!- aki nem hallgat a jóságos mosógépszerelőbácsira, aki, ha minden mosógép olyan lenne, mint bérmakeresztanyám 1973-as BOSCH-a, elmehetne a munkaügyiközpontba valami jó kis OKJ-s tanfolyamot nézni. Bérmakeresztanyám úgy halt meg, hogy nem tudta soha, mi a kalgon .

369. A Ford Focus-t többezer egységsugarú felhasználó kikérdezésével úgy is terveztették, hogy az autóvezetést szükséges rossznak, A-B pont majd B-C ill C-A stb, szóval közlekedés eszköznek tekintik, mint pl egy rendszergazda. (Ők egyébként inkább Toyota pártiak, mert erről a márkáról lehet a legjobbakat összeolvasni a neten.)

6. sokan a magyar politikára, mint egységsugarú felhasználók szeretnének nézni, hogy ne érdekelhessen, kik vannak kormányon, ki a miniszterelnök, hogy hívják az Alkotmánybíróság -mi az?- elnökét, csak működjön az ország. Tipikus mélymagyar hozzáállás, megáll egy angol park gyöpén és azt mondja, hogy otthon vagy neki is ilyen kell most vagy semmi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr452075521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.08.13. 16:16:19

Nem csak az angol park gyöpéről szedegeti az ötleteket, már az is megvolt, hogy lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség.

PesszimPista 2010.08.13. 22:00:14

A leginkább fárasztó az, ha ez emberfia megpróbál nem "egységsugarú felhasználó" lenni. (persze nem csak úgy játszásiból, hanem komolyan)
Komoly férfimunka (avagy női, nekem egál), . . . . embert próbáló feladat! . . . . . azonban a maga fáradtságos valójában (végül) is szórakoztató. . . . . jobb mint plázában múlatni azt a drága időt, vagy éppenséggel Maúnikasóót nézegetni. (na ez azért tényleg védhető, mert annál bármi jobb)
UFF! (avagy BÖFF)
süti beállítások módosítása