Csakis jógyerekeknek való játék, akik garantáltan toleréns, tehát biztos, hogy cigány mentes övezetben laknak. És van 1000 watt névleges zeneiösszteljesítményű szerkójuk. Délután négy és késő éjjel 6 óra között. Nagyon nagy hangerővel, esetleg egy láda sör után lehet rá mikrofonnal karajokizni.

 

Kipróbálhatod jókiffiú és jókillány, toleráns-e vagy -haa végig birod ezt a videót, de nagyonhangosan.

Lakóhelyemen minden jelesebb ünnepen, úgymint segédnap (havonta kétszer) búcsú, locsolkodás, májuseggy, József nap (március első két hete) Mária nap (az összes, a Sarlós is...) satöbbi, vagy ha jól kelt el a viselős asztrakocsi.

Budai úrihölgy ill úrifiú olvasóimat, ha kihangosíthatós a cuccuk, arra kérem, az ablakokba rakják a hangfalakat, úgyse akkorák, mint felénk azt az ősi kúttúrákok diktálják.


name="allowFullScreen" value="true">

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr572064737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.06.28. 06:41:14

ez egyszerű összemosigálás
ha budai úriassszony vagy,és jónevű zongoraművész a szomszédod, aki éjjel háromkor szeret gyakorolni, akkor hadjáratot indítasz általában a zongoraművészek ellen?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.28. 08:58:08

"Ezt a videót a felhasználó eltávolította."

PesszimPista 2010.06.28. 22:30:13

Efes után . . .
Naszóval!
Egyszerűen nem állhatom, hogy hiába ekecselem össze a laptopot az ablakba applikált Griphon Pseidonommal, nem tudom próba alá vetni a környező -nyilvánvalóan agyament- helótákat, mer' ugye a beillesztett jutyúbos anyag nem elérhető. Tisztára felhúztam magam.
GRRRRRRRR! (mondta Piff is gyakorta)
. . öööö . . . akkor én most megbuktam a teszten (?)

magyar-magyar szótár 2010.06.29. 02:55:52

@Budai Hella: Á, dehogy, némán tűröm, hiszen sznob vagyok. Azért nem felejtem el itt megjegyezni, hogy Cziffra Györgynek volt egy zongorabillentyűzete zongora nélkül és azon gyakorolt.

magyar-magyar szótár 2010.06.29. 02:56:49

@efes: Nem is csodálom, bár azt kétlem, hogy a felhasználó. Akkor elteszem addig, amíg hasonló muzsikát nem találok.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.29. 08:57:57

@Budai Hella: Gondold azt, hogy ezért mások mennyit fizetnek.
süti beállítások módosítása