Peter Green is például, amikor lelépett a még régi, blues jellegű Fleetwood Mac-től, cigiért ugrott le. Valaki Richard Brautigan életművében is leugrott cigiért -azaz soha nem jött vissza.

Az 1971-ben kihúnyt, de korpuszában még évekig vegetáló John Lennon is cigiért ugrott le, amidőn a kínai csajszival (akit állítólag a Yellow Dilettant Slut szervezett be neki unalma derítésére...)  lelépett a tökfölösleges is megjegyezni, melyik évben, talán 1973-1975. között?   

Anyám, Janis is leugrott cigért, sajnos azonban vissza is ment a redves hotelszobájába, belőtte magát és ott a herótól szétszálltak az agyi erei...

 

Hm. Néha ez azonban  nem is annyira rossz ötlet. Bár sose találtam volna erre a videóra...

 

úgy látszik, az inernet lassan az agyvelőmön kívül még valami mást is átszippant.. Bocsáss meg Peter..

3 komment

Címkék: angolosan

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr442090679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tokfalvi 2010.06.18. 14:44:59

Amikor belinkeltem ezt a klipjét a fészbukra: www.youtube.com/watch?v=UeosPciyU8o&feature=related , egy angol barátom azt írta, hogy sokat látta Délnyugat-Londonban csellengeni az összeomlása után, és mindig mosolygott. Nagyon szeretni, akármit csinál. És legalább él, megint.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.18. 16:44:39

A "gyufáért leugrani" pedig vagy 34 éven át a disszidálás metaforája volt. Lásd: leugrott egy gyufáért, aztán fél év múlva Sidneyből küldött képeslapot.
süti beállítások módosítása