Szolgálatiközlemény

Nem kell megijedni, nem semmisült meg a jegyzet a jógyerekszótárhoz, sőt, közben a rendes szótár el is készült fejben amiből, ezt előre elárulhatom, kiderül, hogy jógyerek fikázhatja Szili Katalint, bár minek, de egyébként.

a kommentjeim közül párat a blogmotor megint láthatatlanná tett, ez nem jelenti azt, hogy más gépről más nem láthatná (ez a hülyének csinálás kategóriája, ezeket a kommenteket szokták a naívák többször-többször ismételni és akkor jó hülyéknek látszanak..)

Bemásolom a kommentjeimet a kedves kommentelőkhöz, ki-ki a válaszát keresse innen.

Néhány egyébmegjegyzés:

Józsi, azt kellene megérteni, hogy az index egyik főcélja az erőltetetten gyerekes (diákújsághumoros -> matulás) fílinggel el is játszani, hogy jelenleg nem ők kakáálják a tömegbefolyásolós spanyolviaszkot, pedig de.

 

Utalnék valamint arra, hogy oda volt írva a bevezetésbe, miszerint ismétlő jellegű áttekintés az emlékeztek talán, kinek címezve.

 

A szennyoldal az az üres, ami régi könyvekben még volt elöl-hátul.

 

tehát a kommentjeim a privátba és a múltba rakott bejegyzéshez:

@fenehorizont: Régóta figyellek, te fideszbérenc! Az utcára vinnéd a politikát, mi? Onnan tudom, hogy fideszbérenc vagy, mert kirekesztő is, teee! (Ui akiket fölbérel a fidesz, azoknak alapvető munkaköri kötelessége a kirekesztés.) Mi Liberálisok! Mi nemkirekesztőek vagyunk! Mi az alföldimentalitás ellen küzdünk! [Orbán anyja mezőtúri - a szerk. sug.]

Fogadjunk, hogy pl téged a szar kormányprogramjuk (amit geci aljasmódon úsztatnak a ganajak, de hát egyszer úgyis ki kell derüljön) lelkesít!

Hűű, kimaradt ez a szó a jógyerekszótárból.

@Barát József guru: Hát, most jól semmibevetted A Dohánygyár kicsiny kollektívájának áldásostevékenységét az elémúlt öt évből. Beszéljünk csak a marketingről. Rittyentsek ide neked egy beszédet az igazgatótanácsi ülésről, amiben Peti bácsi megindokolja, hogy egy ilyen kicsiny piacon mért szükséges a monopólium? (Jó vagyok most Minderbinderből, mert frissen végeztem A 22-es csapdájával.) Ami jó a szindikátusnak, jó a hazának. Szintén kizárólag a média és a reklámtorta tálcájáról: A mirelitpolcon van, bármikor lekap' mikróba bevűg' friss  és forró, miszerint Széles mégse nemhiába ölte a kb 6-8 indexföljavításnyi pé'zet [amennyibe a Wallisnak ideiglenesen került az index föltunningolása... gondolom, hitelt vettek föl rá... 2005-ben] másfél-kétmilliárd, amit eddig a 7ezer pld-os, 10ezer képzetes olvasóval rendelkező Magyar Hirlapba, hiszen a Magyar Hirlap is jócskán belejátszott annak a látszatnak a kialakításba, hogy a most leváltott rendszer velejéig korrupt és lopcsalista volt. Pedig ott a tagggyűlés és az Ezüst Hajó meg Kaya Ibrahim. Ehhez képest eltörpül az az összeg, amennyiért a Fidesz az ügyészséget vette meg, hogy pont a választásokra legyenek fölfújva a semmiségek. Én ugyanis a Hírszerzőt is olvasom (pl egyedül a Hírszerző írta meg, mekkora meglepi érte a két jópártot az első összeröfin). A Hírszerző sugallata szerint nemhogy ártatlan Hagyó, de valószínű, hogy a  "tanúk" is lényegében a már ismert [ezetúl rosszerendőrségünk lesz majd, mert nem tanultak a Zsanett ügyből -a szerk. riad.] rendőrségi "nyomás" hatására daloltak. Ezt persze a régi tehnikával az Index sorai közül olvastam ki.
Ezt úgy kell csinálni, ahogy Tokfalvi műveli, a szövegben lájtos értelmiségi búbánat, amihez a beillesztett videó az Észak -Koreai Népi Demokratikus Köztársaság mindennapjait mutatja be azzal a sugallattal, hogy most majd nemhogy a kádárizmus jön el megint, de egyenesen a Kim Ir Szenizmus Kim Dzsong Il-ista remixe. Úgyhogy a Cigány egyik új neve lehet is Kim Dzsong Il meg még le is tagadható a sugallat. Éhezni, nyomorogni fogunk úgy, hogy a csontsovány magyar lyányok még a trágyalevet is szedőkanállal, spórolósan mérik a palánták ültetőgödreibe. (Azt nem tudom, hogy az állattenyésztés korszerű visszafejlesztése után hol találnak olyan hídlást, amiből trágyalevet lehet kimeregetni cserpákkal...)

@méhészborz: erre is utal a közismerten aljas, bunkó és méltatlan eccerűnépnek a felhomályosítás  szava. Népünk eszetokjainak mindig is főcélja volt ez a garabonciás szóvarázslás, a félkomoly bármikor lehet egészenhülye vagy vonalas is, lásd a Homár blog játékait. Téma: Egy fapados társaság ajánlójában a Pécs EU K' főváros cikkhez A Cukortorta képe dísz6lik. A cikk a Párizs-Budapest járatot markecolná az óccsórepülőutak kedvelőinek. S hogy Bp-ről hová érdemes lerándulni(Jobb eufővárosk repterei kb olyan messze vannak a City-től, mint Dunaújváros a II/a ker-től)
Címzés: A Fidesz Pécsre kőőtözteti a Parlamentet!

Ehhez én a fasorba se vagyok még, de igyekszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr942037095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.05.28. 18:30:20

Nem vagy te népünk eszetokja, és jó lenne, ha nem is akarnád.Vannak bíztató jelek:-).

2010.05.28. 18:34:53

Nem vagy te népünk eszetokja, és ez jobb is, ha így marad.
Vannak bíztató jelek.

2010.05.28. 18:37:18

@méhészborz: Bocs a kettőért, de előszörre hülyét jáccott. Azért remélem , érthető. Ha nem, hát így jártam.

PesszimPista 2010.05.28. 21:24:11

@méhészborz: Nem vagy te népünk méhészborza, és jobb ha ez így is marad, még annak ellenére is, ha te ezt akarnád.
Már csak az ehhez esetlegesen szükséges klimatikus változások (nyugati-)civilizációromboló hatását figyelembe véve . . . . is.

magyar-magyar szótár 2010.05.29. 04:45:23

@méhészborz: Reád és Barát Józsira tekintettel vettem le a jógyerekszótár jegyzeteit, de ne haragudj, mégis visszarakom: Nem fogok tán itt ekakilni? Legyen csak meg, ha az ismerősöknek könyökönkigyövős (és politikaipreferenciálisan viszketős-kellemetlen) összefoglalás is, de legyen már meg. Napok óta példaképem , nagy tanítóm, bátyám (további címek a szerkesztőségben) Tokfalvi tótaiánus [SÍP!] sugallmányos [ti. hogy Észak-Korea jön el... mondjuk ez A Cigány 27-ik nevénél, a 9/11-nél is faszább :))) )] bejegyzése bánt, Azért ennyire ne érezzék már jól (= "rosszul") magukat a jógyerekek, akik -ezt tök'komolyan gondolom- velejükigjó szándékkal kövezték ki az ide (ebbe a tragédiába.. hehe..) vezető utat és most vonogatják a vállacskáikat meg fintorognak. Végülius, ha nem tetszik, ne nézzed. És lesz még igazi jógyerekszótár is. Nem csak a jegyzet.

2010.05.29. 16:34:20

@magyar-magyar szótár:

1. Nem haragszom.
2. Akkor is nézem, ha nem tetszik.
3. Azt írom,amit gondolok,akinek nem tetszik,az nem olvassa.

Barát József guru 2010.05.29. 18:06:57

Ezen nem fogunk összeveszni. (egyáltalán, min tudunk mi összeveszni? :))
Nem viszketős vagy kellemetlen,csak valóban könyökkijövős már nekünk.
Az sem baj,ha lesz még egy meg mégegy összefoglalás, ismétlés, csak legyen már más is.

magyar-magyar szótár 2010.05.30. 05:47:44

@Barát József guru: Sőt, a mandíner rosszgyerekblogban Kínai és Trágár urak olyan igazi faszagányos indexes stílusú beszámolót csináltak a naggyűlésről (a néptelen mellékutcát ők is kb fél kettőkor fényképezték, a napóra mutatja :))) ) hogy fasza, olvassad egy kicsit, hogy a kedved derüljön
Ez a cikk pl az indexes jógyerek eszköztár arzenálja:
mandiner.blog.hu/2010/05/29/novaja_ekonomicseszkaja_polityika
mandiner.blog.hu/2010/05/29/novaja_ekonomicseszkaja_polityika

Barát József guru 2010.05.30. 06:55:23

Ismerjük el, a képanyag jó, főleg a narancssárga függönyszoknyás néni ragadta meg a figyelmem (nehogy meghívjam társszerzőnek:D)
Te is tudod, hogy nálunk az számít jó riportnak eseményről, ami cikiz. Ilyen a magyar néplélek.
A másik helyen adtam pár techinkai tanácsot.

Barát József guru 2010.05.30. 06:57:19

ja, és hogy értékeled Kósa beszédét - most benyalt a datolyazabálóknak, vagy lehordta őket?
én barátkozási szándéknak vettem, ennyit ők is tanultak, hogy velünk nem lehet rosszban lenni, főleg polgimester:)) választás előtt

magyar-magyar szótár 2010.05.30. 07:29:18

@Barát József guru: Mivel élből és alapból mérgelt ez a tökfölösleges naggyűlés, és ha pulykakas hagyja ennyire beprovózni magát, akkor ez a műfaj megint szépnapjait éli meg. Pedig Feri figyelmeztette 2006. október 20-21 körül, hogy ne merjen naggyűlést tartani. Nem sms-esben figyelmeztette, hanem országos nyilvánosságban, de nem tanulnak.

Viszont a Kósa beszéd interpretációkból nem ez jön le, hanem ellenkezően, hogy provinciális volt. (Ugye, L. Simon L is "bunkó"amikor A Fényességes A Város kutyaszarosságáról mert beszélleni, a paraszttya ) Ezek szerint te egy másik Kósa beszédet hallottál. De majd mindjárt elolvasom...

magyar-magyar szótár 2010.05.30. 07:33:42

Mindenestre jógyerek egy ilyen naggyűlésen lehetőleg öreg lógómellű néniket alulról fényképez, meg heresérves bácsikat, meg hülye szportszemnbácsit sportszerelésben, meg hülyenyugdíjasnénit a lassan hülyülő 40 éves lányával, meg csupa őszöreget, de mindenkit alulról. Lével úgy kell felereszteni, ilyen hellóeverybody (mondjuk Rákai Philipet nem szabad kihagyni) Ha mondjuk 17-órakor kezdődik a gyűlés, akkor a környező utcákat 15ó 20-ig érdemes fényképezni. Aztán majd a hosszúárnyékos képek közé kevered a rövidebbárnyékosakat, a barmok ússe veszik észre :))
Összességében fasza öngól volt a naggyűlés és ilyesmi várható a továbbiakban is.

Barát József guru 2010.05.30. 07:47:34

Kósából azt éreztem, békülni akar. Mégha freudi értelemben péniszirigység is jellemzi a vidékieket:D, azért rájöttek, neonfényes nélkül nem megy, ezért adjuk meg, ami jár nekik.
A tömeg bemutatásával nem tudom, mi bajod, a képek nem azt érzékeltetik, mintha nem lett volna tömeg.

Barát József guru 2010.05.30. 07:52:22

ilyen helyen különben is nehéz fiatalokat elkapni, 30- korosztály a tömegigényét a gödörben meg a fesztiválokon elégíti ki, nem pol. naggyűlésen. Ilyen helyre az jár, akit még úttörőként kötelezően elhajtottak májuselsejézni.

magyar-magyar szótár 2010.05.30. 07:55:39

@Barát József guru: Szóval ez a mandiner cikk iskolapélda, ilyen kicsiben nehezen foglalható jobban ösze az indexes stílus lényege. Az is érdekes, hogy ki a fffranc ébreszti föl szegény címlaptündért, hogy a TGE legújabb agitproppóját felpincsizze vasárnapra virradó későéjszakai 7 kor, hétköznap meg kor-kora hajnali 5-kor? Semmi más nem frissül, csak egy TGE kerül föl legfölülre (azz fog maradni majd reggel 11 kor a rendes frissüléskor is legalul, egész napra)

Barát József guru 2010.05.30. 07:58:53

ez nem indexes stílus, ez a szokásos diákújság stíl.
a másik helyen jutottál valamire? lépésenként leírtam
süti beállítások módosítása