áldozattan – victimológia  Foltonkint, valamennyire tudományos eljárás, ami azt kutatja, hogyan és miért  válnak  emberek áldozatokká (és miért pont azok...).

Diáklány a hosszú vonaton tallóz üres fülke iránt. Mért nem ül be az utolsó előtti kocsiban az utolsó fülkébe legalább, két fokhagymaszagot árasztó nénihez a négy szabad hely (egy az ablaknál, ugyan  menetiránynak háttal) valamelyikére. Továbbmegy, végül az utolsó, teljesen sötét vagonban, a folyosó végén fehér izomatletta világlik, cigaretta parázslik , dobozossör feneke villan, nem is az első  , hanem a harmadik lefüggönyözött és töküres fülkébe ül be.

Mire gondol a lány, aki hat tökrészeg pasi közé bemászik egy Opel Calibrá-ba?

Mire gondol a paraszt, aki négy okos cigánytól, akik meleg, kissé panaszos, olajbarna hangon méltatják a 6 éves tornádópiros IV-es Golf érdemeit, mégis, mire számít a tahó, amikor ledellázza az autóért az 550-et? (Részlet a soha el nem készíthető Magyar Sznecs című film novellájából…)


Mire gondol, aki megnyitja a FONTOS OTP szerviz központ! címmel érkező @t?


Mire gondol az a férfi, aki a „társkereső” portálon rákattint egy trópusinaplemente előtt tigriscsíkosra hoaxált, popsit meresztő, cicaracra maszkázott pofival hátrapillantó hoax képes hirdetésére .


És mire gondol a csajszi, aki ugyanott egy Zoli Vagyok, Vállalkozó, sörhasú, kigyúrt, W124-es mercivel villantó, kölyöktarajasra zselézet hajú pasingerre kattint?


Mért gondolja a masszív, végsőfázisú zsenire hajtó 77-ik nő is azt, hogy majd ő megmenti e világnak ezt a nagyszerű embert, akit a sok hűűűlyepppicsa tönkretett. Az elődei, akik szintén meg akarták menteni: már az egyetemen vagy húsz csaj próbálkozott a mentéssel, de csak hét kapott trippert tőle.


Egyszer volt szerencsém Gyulai Csaba valahanyadik, talán az első felesége szép nagy és sírásra készülődő  Marúszja-tekintetébe belenézni, és azóta se tudom, mégis, mire számított az a csajszi.


Mire gondol az a szalmaözvegy a pizzéria előtt 23óra 51 perckor, hogy a lány, akit nyilvánvalóan félórán belül meg fog dugni, majd nem azt fogja hazudni, hogy 17 éves, amikor pedig 12és fél? És miből gondolja a kiscsaj, hogy  egy fiatal pina üde nedvére vágyó nőspasinál majd lesz gumi?

Mire gondol a teherautósofőr külterületen, a nyílt országúton, a buszmegállóban álló busz láttán a fékhatáron, hogy majd a buszsofőr tükörbe fog nézni vagy tekintettel lesz a szembejövő forgalomra, amikor kibassza a buszt a sávba? Egyáltalán miből gondolja azt egy teherautósofőr, hogy egy buszt vezető személy sofőrbe számít?

Mire gondol a fiatal költő, amikor –nyilvánvalóan éteri szellemi magaslati oxigénhányos eufóriában– megdugja a konyhaszekrény alakú, ám tökéletesen epilált butch feminista aktivista költőlányt este kettőkor, hogy másnap hajnali délben, amikor a butch  barátcsajszija szimat útján lebuktatja, nem fogja meggondolni magát és nem tesz följelentést (DNS-mintával) a rendőrségen, mert reggelre ébredvén úgy érzi, mégis, akkor az az este erőszak volt inkább?


És mire gondol  a feleség, amikor belemegy abba, hogy házipornóvideót készítsen a férjével, hogy a pasi majd egyszer, mert egyszer minden végetér, majd nem fogja megosztani a felvételt a világgal is? http://www.youjizz.com/videos/best-girlfriend-ever-136959.html
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr31483045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.01.20. 08:32:59

nem gondolnak. minek? akarnokság van, meg vágyakozás, ala keresztény etika (aminek továbbfejlesztése a balos néphülyítő össznépi áldozatkultusz).

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.20. 09:17:47

és mire gondolhat az a hülye klikker, aki mindezek ellenére, az utolsó linkre (www.youjizz.com/videos/best-girlfriend-ever-136959.html) kattint? .D

2010.01.20. 13:57:07

A fiatal költő konyhaszekrényére sokáig fogok emlékezni.

Dr. Panasz Muki 2010.01.21. 20:10:30

Jaj ez nagyon ütött.
Majd csak lesz valahogy, egyszer nekem is lehet szerencsém!

I_Isti 2010.01.22. 05:59:05

Nem csak ezen a területen lehet példákat sorolni. Mire gondolhatott pl SA ismert "mánáger", amikor egy kedves banki alkalmazott felhívta a figyelmét az átlagosnál jóval magasabb hozamot kínáló CDO papírokba történő befektetésre? Igaz, hogy ezekben Lehman Brothers által kibocsájtott másodlagos jelzálogpiaci hedge fund papírok is voltak, és az is igaz, hogy a pénzvilágban evidencia a kockázat és a várható hozam közötti összefüggés...
süti beállítások módosítása