"Ez mind szar itt, ez a zöld sár, amit tolok?"

M.Kiss Csaba revelációja a kocatelepen

Úgy vagyok a Retekklub meg a Hattyúnyak2 félbulvártévékkel, hogy annak ellenére, mennyire hűűddetudommár, a Mónikasó már az apjakaszáján, de Józsi Barát meg tán a Hattyúnyak [exCsiga]? -mégse tudnám hirtelen rávágni, melyik treszkó vagy fosonytévé stábja dübörgött rá

avagyis ragadta meg a hivatásos tényfeltárókat a reveláció erejével

az a fölismerés, mi folyik a postákon immár vagy tíz éve. Fél órán [20 percen -a szerk. gec.] át állták a sort csekkbefizetésre  csak azután találtak egy ablakot, ahol nem is kellett volna sorbaállniuk, mert ki se pikto'zták azt, hogy pénzbefizetés lehetséges. Ezután a gyárilag manócska-ááátattlanarcú hülyelyányfrizurcsis riporternő szempillafestékrög ingás nélkül csudálkozott rá  -az országban talán utolsóként, talán még az Isteni Demján Sándor vagy Tóth Bencuska Gáspár tudna megdöbbeni ennyire ezen-, hogy a posta valami kínaiajándékturkabutik jelleggel mimindent kínál az alapfunkciókna a konkurenciamentesség miatti elhanyagolása mellett. Ha ugyanis valami nem tetszik egy postán, el lehet menni, és Budapesten messzebb van hat sarok, mint vidéken a szomszéd falu. 

Ez semmi, még meg is kérdezte a kis tüncus, miért. (Régi mélymagyar újságírói attitüd ez, ha átverik a GELKÁNÁL vagy Patyolat-nál, akkor jól kiírja őket az újságba és a honor fedezi a kárunkat bőséggel...) És a Magyar Posta PR-ese volt is akkora jóindulattal bárgyú, hogy még el is kezdte a miértet magyarázni a kis husinak a komplet marketingrizsából... 

 

Én mindenesetre, ha Retekklub-góré lennék, megeresztenék a stábnak, beleértve a gk-vezetőt is, egy @t : Lehetőleg már csak a közös megegyezéssel való távozásuk lepapírozására jöjjenek be, a belépőkártyájukért majd futárt küldetek.

25000 médiasulit végzettnek van valamiféle papírusza arról, hogy tényfeltárhatna, ha lennének feltárandó tények [majd jövőre! -a szerk. rem.], meg még itt van vagy 4000 állástalan újságíró, akik mindenféle méltatlan és szemét munkát végeznek, miközben egy naponta másfél szemceruzát fogyasztó ostoba még a feltárás hőseként forgatja magát a valóság egy banális szelete előtt.

 

vagy mégis Dzsingisz kánnak van igaza: Valóban Isten kiválasztottjai lehetnek ezek a mediális  megmondó-és tudósító emberek, ha ilyen csürhének veti oda a köztudat deformálását.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr161543013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.11.23. 10:11:16

magyar népnek magyar postáról magyar bulvárt

mi ezzel a baj?:)

budai zöld 2009.11.23. 10:46:52

Mi ezzel a baj, elnyavalyog rajta a nép, mint 30 éve.
Aztán megmeghallgatja a rádiókabarét és minden rendben.

A zemberek számukra fontos témákról akarnak hallani a tévében. A zemberek nem szeretnek problémákról beszélni. A zemberek nyugalmat szeretnének. A zemberek kiábrándultak a politikából.

Megnézi a Ki mit tud-ot és bízni kezd a jövöben.

Morbus_Hungaricus 2009.11.23. 10:56:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: magyar népnek magyar postáról zsidó bulvár. Ez.
süti beállítások módosítása