kontraproduktív - önellenható. Pont szándéka ellenében sül ki, el, pl az ágyú.

Az un. "jobboldali sajtó" azaz a rosszoldaliak feszt ebben az attitüdben pancsolnak maguk alá. Nem elég nekik a maguk szaharája, még a másokét is maguknak halamolják. 

 

Ma már létezik  kontraszopatás is, amikor kriptoliberális agent provokateur-ök kitalálják a betyársegereg-et és jól becumiztatják a politikailag megfelelő jógyerekeket, akik tövig csummázzák és föl is teszik a blogjukban a cuccot, de persze a subba kattogásnövelő payolablog lesz a címlapos - mért is ne szerkesztene haza a blogigazgatóúr & Co. Ez a netokratív szopatásitehnika éppen a jobberség hagyományos ~itására épít, reflexszerűen minden jógyerek akármit bekap, csak röhögni lehessen megint a jobbereken. Holdróljött marslakónak kissé furcsa, hogyan lehet rettegésben élni olyanok miatt, akik egyébként is röhejesek és még rá is tesznek puszta önellenható jóakaratból pár lapát fikát magukra...

Paszománytoss példa erre egyben a magyar [elektronikus]sajtótörténet egyik legnagyobb gyalázata, az un "MTV ostrom" az "Ötvenhatos Pesti Srácok réjinkarnácijaói" -vá elhoaxált rémképközvetítése. Kontraproduktív módon a HírTV szállította így a vágóképeket a csürheizmus jóoldali & megfelelő tálalásához. Természetesen nem a lányt vágtákják be aztán vágóképnek, aki széttárt karokkal próbálta a részeg csürheállatokat visszatartani a lépcsőn vagy azt a jelenetet, amikor a büdös faszistákok (nem az ostromlók, hanem a barmok a gyűrűből...)   rendőrt kimentették a vízágyúból.

 

Szokás a nyaló félbulvártévék esetében a bulvárjellegre rámutatni abban, hogy miért ismételte meg pl a Retek Klub a kispolsziablakberúgós csávós csürheista képet 373 417 alkalommal. (Állandóra be volt tárazva a vincseszterbe, amíg lyukasra nem koptak a byte-jai...) Az a bubus az asztal lapja alá fenyvést ebben, hogy ha egészenbulvár tévé lenne a Retek' akkor a tulajdonukban lévő felvételt, amin Kruzslicz Dávid LIVE! közvetíti a csürhe belenyomását az Asoriá'ba, legalább még egyszer levetítették volna.

 

Vagy ha már a Retek' kölcsönzött megfelelő HírTV-felvételeket, akkor viszont a HírTV ismételgethette volna Kruzslicz utolsó lényegesebb riporteri ténykedését .

 

A megfeleőoldali nyalnokok kedvenc hisztérikus kitörése afféle, mint a Falurággyó Julis nyénnyéjé, aki már punnyadó tengeriugorkaszínűre itta az arcberendezését, de az alkoholizmus vádja ellen mindig úgy védekezik, hogy még tódít is: "Ugye lyányok, minden nap négykézláb menek haza a Kisbót hátamegül??" Mit tudnak erre szemtől szembe mondani a lyányok, hát ugye nem négykézláb, hanem sokszor szinte két lábon, az egyik mellsővel meg-meg kapaszkodva a kerítésbe avagy a faltövébe... Vagyis hisztériázni szoktak a jóoldali megfeleők, hogy deee, biztosan a Szegény Refómm Feri a K-telefonon szólt le utasításokkal! 

 

Mit is lehet erre mondani, amikor jóoldali megfelelőújságíróin a szakma krémjei, az un. "jobbos" újságírásban pedig a Magyar Hirlap pilhálkodó zsírostobasága még a futottak -rovatban elmegy, ugye, amikor az ember rákérdez egy rosszoldali potentátnál, hogy ha ennyi pénzért ennyire kontraproduktív, a magyar sajtót szakmailag lealázó papírperiodikát tudnak képesek kontrapoduktíve készíteni, nem lenne-e jobb ötlet, ha nem is lenne MH... Erra a válasz az, hogy a MH célközönsége

10000 példány!!

a konzervatív nemzeti keresztény réteg. Akik ugye konzervatíve fogyasztanak sajtót, nesztek, 10000, jojszakát.

 

A jobbos sajtó is a nyomják Krahácsot nyavalyogja, hiszen egyébként mindenki a piacról él, az ostoba és önellenható [=kontraproduktív] jobber sajtó a hirdetési dijak alsókategóriájának alsószéle közepében is csak reménykedhet, jóérzésű jobbaódalli kis-esetleg középvállalkozók támogatják hirdetéseikkel a MH-t vagy a Demokratát...

 

2009. áprilisáig, a Mocskos Kéthét derekáig azt se tudtuk, hogy van még ilyen gennylap, mint a Magyar Fórum, gondolom, vagy 200 eladott példányát díszítményezte egy olyan kb Matula Magazin szinvonalú poen-montázs, ami viszont aztán 300000-es példányban sokszorozódott, hogy hűűddeafasiszták hogyelbántak Surányival, vagyis lényegében Csurka a jóoldali megfelelősajtót támogatta, persze anélkül, hogy Szegény Ferinek illetve a korunk APO-jának a MeH sajtósainak külön erre kérniük kellett volna.

 

Ne gondolja azonban senki, hogy a jóoldal mentes az önellenható baromkodásoktól. A legszebb példák önellenhatásra a refómmok ut-ján is bebasszusoztak. Ott van mindjárt aztán a cucojológija. Aztán az oktatás, az egészségügy. Miszterbén és Sztan-Pan -jelenetek, bézbólütővel csapnak le a légyre s légycsapóval terelnének  szürkegulyát.

Szemre jóval több a jóoldali, megfelelőennyaló újságíró.

Egy gond van azonban, hogy orgánumból mindig csak egy-egy van. Az indexnél ünneplik a monopóliumukat és máris kárörvendő háhogást patáliáznak az origo állítólagos buksija körül -ugyanis a netokrácia faceboook mintájú monopóliumra tör. Ha személyesíthető a monopólium, akkor dogőőőjjönmeg BilGérc, de ha nem személyesíthető, mint a Mindenhatoooooo Gooooogl, akkor nyami. Vagy tetszene a BilGércnek is olyan cukipofinak lenni , mint Zuckerbergnek, akinek a blogtitkárnői a főnök face-vel kommunikálnak a parasztokkal...

 

Az indexes önünneplés   büszkélkedik most azzal, hogy a szart ők tojták bele a mediális palacsintába, csak egy picit áteufemizálják a gennyes fost lábnyomnak. Hát nem tudom, ha tényleg, ez a "lábnyom" , hát izé, ez már jóformán ökológiai!!   

Nem tudom, miért is jó az indexnek a monopólium, az igazán egészséges az lenne, ha az indexnek feszt rettegnie kellene attól, hogy ha egy tálalásban egyszerűen csak simán bunkó & fasz és picsa, vagy pláne gründgens benyalista, akkor ezt valaki a fejére olvashatja.

Mert miértis-miértis genyább a sülysáői szippantós, aki kiírja a tartály olédalára, ha szarban van, segítünk, mint a subba fekalofil payoláskodása? A subba "küldetése" ugyan nem a szar szippantása, hanem okádása (a hagyományos matulista fikaista módon: ha mindenki fos& fikás, akkor mink leszünk a gecók..)

A Bajnai-nyaló indexes PR-cikk annyira gáz volt, ha lenne egy valóban liberális, magyarnaranncs alakú portál, nem sok bőrt hagyott volna Uj széles, mindentbeborító képernyőjén... De nem.

Jobbosindex nem várható, a kurucinfos, ha nem lenne, úgy kéne maszekban megründolniuk Bedééknek: úgy gyalázni kontraproduktíve konzervatív magyar hagyományokat, ahogy önkéntelenül a kurucinfos teszi, már már a szarkazmus műűvészi magasfoka...

Kurucot és jobboldalit totálisabban nem lehet odakozmálni, mint ahogy a kurucinfos teszi. Kérdés az, hogy puszta  ostobaságból teszik vagy küldetésük van erre, én az utóbbira szavazom.

Megy most a riogatás, hogy az új faszista párt, a Jobbik (nem azonos az öt évvel ezelőtti Jobbikkal viszont annak van bírósági ügye a MIÉP-pel, hehehe) gyúr rá az internetre... alig várjuk már a Nap Idióta Kommentje kategóriában a sok balfácán jobberkommentert, hogy gyöjjenek mán a szokott baromságaikkal... ("Nincs benne a turul az állathatározóban: cijonyista ősze esgüvéss!")

 

A kontraproduktív baromkodás egyik legfrissebb rubintossan genyedet pattanása az un "jobboldal" face-én ez a rádióügy. A MaSzoP genyáinak már mindegy, de a FIDESZ médialibája aztán tövib becsummázta, annyira hülye, hogy ő maga karcolja alá a kikkezével, nyalja meg a bengáli tigris!

Lényegében  , hogy tényleg politikai-párt-oldali-e a két rádió, arra ez az egyetlen bizonyíték, egyébként valami lujzaságos pletyi szintjét se éri el, a kommunikűátorok még arra se vették a fáradságot, hogy forrást hoaxáljanak. Azt írta az újság -forrás: azt írta az újság... 

Ha a FIDESZ nem politikaiamatőr marhák csürhéje [KÉPZAVAR!!! -csürhéje a mindenféle sertéseknek, disznóknak, süldőknek   van!! -a szerk. berz.] lenne, akkor Majtényival vetett volna vállat Annamária a szajkószabaccságér' való küzdelemben, hogy még kétszáz évig műűvelődhessünk Lali királyon , meg Boross Lajoson és Bocsin, tacsin meg szettin meg vogucon. Akinek volt már szerencséje negyedórát eltölteni egy csak babgulyást meg pacalt kínáló sofőrcsárdában, az nyolc osztályt végzett kavicsosoktól különb poenokat hallhat, mint amit a nemszerény Bochkor egy kis vidámtea hatására még ki vérizzadni képes, de sebaj, kavarjuk bele a politikát és még lehet korunk Howard Stren-je Sebestyén Balázs, ámen!

A Sláger nemmellesleg még azt a pár morzsát sem volt hajlandó rendesen lesöpörni a médiatortábóől neki jutó jókora szeletekből az állam koldustepsijábe, amit szerződés szerint igért, addig használta az állam pénzét, amíg már majdnem bezárták őket...

 Kár volt hülyelyányfrizurát csináltatnia Szalai Annamáriának (+ a fiatalító vörös, muchaha... )  enélkül is totális politikai imbecillitás  volt ez a mozdulat. A méret nem számít*, EZ az aláírás jógyerekmérce szerint egyenlő [ = ]Hunvald ügy + BKV-tocsikok.. megérte? :D [mééég hülyelyányfrizura: ITT  

 

*Tokfalvy

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr951473117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.09. 14:40:59

"de a FIDESZ médialibája aztán tövib becsummázta, annyira hülye"
dehogy hülye, ki volt adva napiparancsba.

"még lehet korunk Howard Stren-je Sebestyén Balázs, ámen!"
az a stern gyerek a főnökséget szopatta élő adásban - ilyesmiért itthon életfogytig pocegödörásás, és még örülsz is neki.

I_Isti 2009.11.10. 21:26:36

Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a rádió-saga leginkább egy aolyan összeesküvés része, amelynek a fő célja az, hogy a mezei dolgozó pólgár véletlenül se szembesüljön olyan fogalmakkal, mint "konvergencia kritériumok", meg hogy mi a különbség a "monetáris" meg a "fiskális" politika között. Aki a Bocsit, meg a Boross L-t hallgatják, soha az életbe nem fogják megérteni azt, hogy miért lett nekik szar az ajró, amikor úgy várták, mint a messiást, és mégis miért jó, amikor nem jó, és miért van az, hogy a drága jó magyar pártok a szájukkal szeretnék a magyar ajró bevezetését, de azért nagyon vigyáznak arra, hogy nehogy véletlenül az aktuális periódusban - amikor a csúcson vannak - lehetőségük nyíljon rá.
süti beállítások módosítása