...hát azt, hogy ha valóban a tartalom számít, akkor ne azokat a blogokat tallózod, amit Szily blogigazgató úr and Co. kipakolnak az indexcímlapra ajánlónak, hanem a bolg-pont-hu saját keresőjét használd.

Játékos példa:

Október 32-én yahoo- ésvagy google news hír:

100 PICSa ami megrengette a világot

Erről a blogigazgató úrék az egyik csókosblog sima, elenőrzés nélkül, semmi hozzáadott értéket nem tartalmazó copyrságát ajánlják ki az index-címlapon.

Viszont, ha beírod a keresőbe, akkor kiderül, hogy a blog - pont- hu-n a felfedeztetés & karrier reményében , de esélytelenül jól író, újságíróiskolát is végzett 300 bölcsészgyerekből legalább 10 megírta ezt a copyrságot rendes, tartalmas, papírravaló újságcikkben, amiben kitér Robert Capa-ra és életére, amennyiben Capa volt oly kegyes az 1933-as Miss Californiával, hogy megörökítse [nem volt szives -a szerk. kieg.]  rendesen a Robertet végigírja, nem, mint a copyrság alapjában. És be is linkeli Capa wikipedia czikkelyét.

Mellékesen: [tartalmi rész] Egyébként ez az World Over körbecopy a 100 világrengető PICSából 87 olyat mutat, ami az Egyesült Államok Határain belül sem rengetett meg minden államot, nemhogy kívüle. Pl az 1938-as győztes Marilyn volt, de nem Norma Jane, a kis lolitácska, hanem Meseke, ő itt, alább, jó nagy lehetett neki már győztes korában is. Itt a díjjal, érettebben:

Esetleg dizájcenterológusok elelmélkedheztnek még a Miss-díjak fallikus szimbólumrendszerén...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr821485790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.30. 20:55:04

még mindig ilyen százas cuccokon pörögsz?

magyar-magyar szótár 2009.10.31. 06:31:32

@bs395: Ha egyszer ezen lehet a legteszkógazdaságosabban. Már önmagában a képpecázás eredménye megérte szerintem, az a kép a szkandallónál szidolos SPRÉÉÉ!!!-s flakon! by kb 1946!!!
süti beállítások módosítása