Rózsa Sándor/Motort lopott/ Felül a nyergébe:/ Így megyen /a/rózsájához a világ véé / géé /reee!

/Dr Várszegi verse/

SELEJTEZVE! ROSSZ SZÓCZIKK!

Mind marhaság, amit alább írtam, a magyarértelmiségi üdvös, a művész annál is inkább, bezzegazonba a zsírtahó ajjasnépek nem értik a művészetet, ámen! Teljesen eredeti és néplázító ötlet az a jelentőősműűvészi kitörés, ami a pártokat anblock FASSÁG-nak állíja be és Szegedre hegyet emelni ígér, így felel meg Falurággyó Julis Nyénnye és Heődeigazmondaó Jaózzsi bá' bőőcsességének, miszerint a pólitikussok lopnakcsalnak és kisebb barlament kő, meg úss járnak be= nemdógoznak, elég akkora barlament, amit a mink Feri fijunk elkébzőtt magának és a buxaszájú Cigány is a magájévá tette  jaztat!

 

BASZD SZÁJBA A PARLAMENTIDEMOKRÁCIÁT TE IS, ELŐRE A FEJLETT '"fős PARLAMENTÉRT.

 

A szerző ezúton tájékoztatja a tisztelt utazóközönséget, hogy zenekara 1985-ös Búcsú címmel megtartott debütáns koncertjén aláírásokat gyűjtött a földrengések ellen! A világhírű WU2   előzenekaraként mintegy 380 néző előtt léptünk föl, és napokon belül következtek az országgyűlési választások. A zenekar egyik énekmondóembere kétágú létrára állva széjjeltépte a megyei néplap azon lapjait -összesen kettőből lehetett választani, az MSZMP és a HNF [Hazafjass Népfront]- melyek a "jelöltek" listáját sorolták. Mindezen akció politikaikövetkezménye egyben a zenekar legnagyobb sikere lett: 1998. februárjában a Tilos rádióban egy kies hajnali órn, amikor már a réveteg belőttek meg a tápász részegek se figyelnek, leadták a koncert kazettás magnóval rögzített MONO felvételét. Néhány szám a tartalomból:

-Rózsa Sándor motort lopott

-Ünnep a zöldségeskertben [ezt a számot kétszer egyformán nem tudtuk eljátszani]

-Arthur Rimbaud: Demokrácia

- Blues & boogie (Az Erre gyere, erre nincsen sár kezdetű  nóta szövegére s dallamával..)

Arthur Rimbaud : Demokrácia

 Szennyes táj felé indul a lobogó, tájszólásunk elnyomja a dobszót.

A központokban a legcinikusabb prostitúciót fogjuk táplálni. Lemészároljuk a logikus lázadásokat.

A borstáblákra és a felázott földekre! - a legszörnyűbb ipari vagy katonai kizsákmányolások szolgálatába.

Viszontlátásra itt, akárhol. Jóakaratú újoncoknak szilaj lesz a filozófiánk; tudatlanok vagyunk a tudomány, minden hájjal megkentek a kényelem számára, pukkadjon meg a világ. Ez az igazi induló. Előre, rajta!

KARDOS LÁSZLÓ FORDÍTÁSA

TÉGY TE IS A FÖDRENGÉSDEK ELLEN!

Kommenteléseddel aláírod petíciónkat.

Egyébként a zenekart a koncert alatt pincérkabátos fiú szolgálta ki, vb, pálinka, szendvicsek. A WU2 technikusa a láda sör és az azon megfektetett 3 üveg vb ellenére lekeverte a szinpadi kontrollt úgy, hogy csak vizuálisan követhettük egymás játékát, én pl seggel a közönségnek a kontrolládámba dugott fejjel voltam kénytelen játszani. A WU2 virtuóz zenészei meg is jegyezték a vörösborunkat meg sörünket vedelvén a fellépésünk utánm,  hogy:SZOKNI KELL A SZINPADI HANGZÁST FIÚK!

 

megj.: A WU2 fellépése alatt a nézők fele-harmada távozóra fogta: Többen hallgattak bennünket, mint a főzenekart, ámen.

 

 

 

 

A Kétfarkú Kutya [párt] inverz Kétfejű Fenevad.

Az elmúlt 20 év zanzája egyszerű mondatban:

Mindig két rossz közül kell választani.

 

Mondolat a zárvalányhajass fütyülősbarackos matinékuruccos hatvanvalahányvármegyéss nammamarkodásra -  arra ébresztené ez a plakát a   műűvelt magyart, hogy Trianonhoz is a nagy-magyarországi kisebbségekhez való viszony vezetett. Ez egyébként diálektikus marxista történelemfelfogásból fakadó néphülyítés így, kiragadva a történelmiösszefüggéseiből, de mért is zavarna ez oian jógyerkeket, mint a Kétfarkú Kutyás-ok. Kontextuálisan azonban sikamlósra van szappanyozva ennek a gambánnynak a mondolata, tehát bármit fogalmazok ki belőle, az kellően relativistán azonnal megcáfolható, így megkaphatom akár azt a számomra mézzelcsorgatottan cuki mögöttesét is, miszerint ugye a vidék nembeleszámolását is hibázza .. azaz dehogy hibázza, hiszen a simasága a lényege, a bármi-állítás cáfolata. A kétfarkúkutyaságot le lehet redukálni az akarjaafenére -de akkor miért is akarják szegények a feltűnést? Magáért a viszketésért?

 

Természetesen mink vagyunk a kisebbikrossz, és a nagy-nagyrossz (aktuálisan a nácik) azok, akik nem mink.

Egyébként a török levéltárak legfényesebb magyar főúri családok gyermekeitől őriznek ajánlkozó leveleket, melyekben budai pasaságért Az Igaz Hit felvételét ígérik.

A Kétfarkú Kutya hoaxpárt jógyerekei annyira műveltek, félő, hogy még Weöres Sándor A kétfejű fenevad-ját is olvasták. Mindenesetre olyan Felnőtt Bácsijainknál voltak eminens jótanulók, akik póógárháború rémképeivel, a Cigány Koszovóval meg a szláv szomszédos országok területiérdekből való reánkrohanásával hujjogatnak. És azt tudjuk, hogy egy Fejlettudatú Értelmisegg, ha egyszer azt jósolta, hogy a menny a főddel egybe fog, akkor, ha nem szakadna, inkább ő maga, csupaháj és csont karjaival szakgajja, csak az igaza meglegyen. Olyat Felnőtt Bácsi-tól, hogyaszongyaja: "Och, bár ne lenne igazam!" nem hallani. Vagy: "Dojó, hogy tévedtem, hogy nem lett igazam!"

Kurt Vonnegut írta azt, hogy a műűvész feladata az , mint a bányakanárié, amit tehet, kb annyi, leviszik a bányába és a sujtólég beszivárgásakor megmúrel szegényke, így-s-így rúg ki a lábával. Nahát, jelentős műűvészeink nem hinném, hogy a pacsker feldobásáért melóznának. Az irodalom célja, tudjuk ezt Darvasi korszakos [Costolagni esztergán sorozatgyártott] tárcáiból, elsőrsorban a kellemes élet, sörözés -és teszem hozzá már én, fiatal zsende lyányhúsok. Vagy épp-hogy érettségizett fiú húsa.

Jaaj, nagyon nem ércsük mink Vonegutot itt a sajtos pár. káp. medencében. Minknálunk a zértelmiseggiek nem katalizátor meg tudósító meg figyelmeztető meg kommentáló meg tényfeltáró meg oknyomozóak akarnak lenni. Hanem fáklyák, a néptudat üdvei, néptanítók és nevelői. Ez a naródnyik attitüd, amibe persze a nép feszt pofáncsulázása vastagon belefér - olv. Dosztojevszkij. Nem is tudom, mi lenne néptanítóinkkal, ha Csili Csala bácsiként hipp és hopp eltüntetném a nácikokat, faszistákokat, babonásosokat és csak azokat a fejlettudatú bálámzavarait hagynám meg, akik nem klerikálisak ám, de egyébkén a twitterben látják a netisztikus semmitőkével nagypénzt kaszálós néphülyítés csapásirányát. 

A néptudatfelkavarós netisztikus mob és virtuális punk az unalombaülepedett jóléti országok népségeinek felriasztására való.

Ott azonban, ahol alapból zagyva anarchia van, átláthatatlan és zavaros minden, a szarkavarás csak méginkább zűrössé tesz mindent. A nácikoknak meg faszistákoknak már nem kell több agyvérzsírt tolultatni a zagyába, a jógyerekek meg mink már ennél jobban nem is félhetünk a nácikoktól és faszistákoktól. A környűlő országok szláv lakossága basszustamburázik foglalni nálunk, mi a fasznak és mit ugyan mit foglalnának, tessék lemenni Szegedtől délre 50 km-t, morzsára kapált földű művelt almáskertek, szélyes mezők, megy a maszekolás, feketicsi meggy Futura Rt, hogy csak Ruzsa Magdi fődgyét említsem, melyik jugoszláv paraszt lenne ugyan akkora barom, hogy ide jöjjön fődet foglalni, ahol már annyira zónijósnormálisak vagyunk, hogy egy paraszt néne a kertje fölöslegével ki se ülhet a piacra. Deee, majd a kelet-szlovákok gyönnek le Észak-Borsodba foglalni az elcigányosodott falvakat, biztos. Vagy a diósgyőri vasművet, nem? Vagy az ukránok jönnek majd Újfehértót foglani, amikor ők immár 90 éve nem két, de 4-5 rossz közül is választhatnak (aj. olv.: Mihail Bulgakov A fehér gárda) Majd biztos becserélnék a farkasverembe esett ártatlan kisfiúképű pénzmosodai harácsnokra [Wallis Mosodák Rt.] a népi hajfonatkoszorús videótéka-komszomolnyica-bárisnyából gáztolvajláson combosodott áááttatlan marúszjababaképű Баба-t

 

Fáklya a mélymagyar értelmisegg ez igaz, de nem bevilágíjjófáklya, hanem csak úgy gyút észnélkül, mert a relativistamaterjálissta felfogás arra is, jó, hogy ha diálektikus matulista fikaistán feszt a zsírbunkóságokra mutatok rá, akkor a természetazonos anyagoktól grease-hatású bornyúnyalt hülyegyerekfrizurám majd a fene de nagy alternatívv műűvészi tudatomnak lesz a megnyilvánulása, ámen.

 

Én is kétfarkúkuttyálkodtam ám! - sőt szerintem az enyém jobb.

 WIKIKOPI

Olvasd a wikipediát te is, ha ha jót akarsz.

A „pártot” 2006-ban alapították Szegeden, majdnem minden jelöltje a Nagy István nevű rajzolt kétfarkú kutya – valójában egy ember, Kovács Gergely áll az egész „szervezet” mögött. Az MKKP nem bejegyzett politikai pártként kampányolt a 2006-os országgyűlési választásokon. Ennek során többek közt örök életet, ingyen sört, és adócsökkentést ígért. Szintén megígérték, hogy hegyet építenek Szegedre. Jó kapcsolatokat ápol a Negyedik út nevű párttal, melynek vezetője két madár. Egy ügyben van nagyobb nézeteltérés köztük: a Negyedik út eltörölné a madárinfluenzát, ezt azonban az MKKP a vírusok jogai védelmében ellenzi. Ellenfelei az Egyfarkú Kutya Párt[3] és a Kilencfarkú Macska Párt. A választási posztereket főként Szegeden lehetett látni, legtöbbjük a jelöltet, Nagy István kétfarkú kutyát ábrázolta a következő felirattal: „Olyan aranyos, biztosan nem akar lopni.” A szerintük megnyert választás óta az MKKP meglepő, vicces plakátokkal, közterületi táblákkal és matricákkal árasztja el Szegedet. A kétfarkú kutya eredete [szerkesztés] A párt „hivatalos története” szerint szegedi vár feltárásánál találtak egy a múlt századból származó fafaragványt, mely egy két farokkal rendelkező kutyát ábrázolt. A vizsgálatok szerint a faragvány egy olasz szektától származik, akiket garázdálkodásért száműztek hazájukból, és Szegeden kerültek fogságba. Bebörtönzésük előtti 30 év alatt a szekta részévé vált a szegedi közéletnek. Az ő jelképük volt a kétfarkú kutya, mely egy XIII. századi szimbólum, és az eretnekség elleni küzdelem egyik jelképe.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr431380552

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Földosztást a Szíriuszon! – Beszélgetés Kovács Gergővel, az MKKP alapítójával 2009.11.23. 17:56:17

Ha most vasárnap lennének a választások, bekerülne-e a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a parlamentbe? A kampányt valószínűleg megnyernénk, a választást valószínűleg megint elcsalnánk, mint 3 éve, és megint nem vennék figyelembe a Szíriuszról késve ér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.25. 08:02:07

mondj egy választást, ami nem rossz az elmúlt 10 évből. egyet.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.10.25. 08:40:51

nekünk mohács kell, ugyi

v_a_n kisebbik rossz, van tehát nagyobbik rossz is

és méágh csak nem is mindig nézőpont kérdése, jobb esetben

másnapos csubakka 2009.10.25. 11:17:12

Üdvözletem!

Annak a szerencsétlen madárnak a súlytólégtől kellene megdögleni, nem attól, hogy a bányászok tréfás fingversenyt rendeztek.
A poszt (czikkely) mindazonáltal becsületre méltóan önkritikus:
- bárhonnan eljuthatunk bárhová, a mindennek ellentmondás által
- az "értelmisegg" saját kezével szakítja le az eget, ha az magától nem akar lejönni
Szerintem arányokat tévesztett a kanári. Megint. Mint mindig. :)

Maradok továbbra is..., tisztelettel...

magyar-magyar szótár 2009.10.25. 13:10:22

@másnapos csubakka: Mondjuk ebben van valami, hogy addig-addig rendeztek játszásiból fingóbversenyt a bányászok, amíg föl nem ment a szén is a sújtólégtől.
Mindig ez megy, hogy AZTÁN kiderül, hopgy a mondat az íróimunkáság, a street art vagy a mail art része volt, vagy a St. Auby -féle fluxus terméke meg ilyesmi.
Áááállandójjan a mélymagyar értelmisegg ott áll a szérün a fáklyájával, ég menny főd egybe és azt mondja, hogy csak ez egy társadalomébresztő akció akart lenni, a Soros-alapítvány vagy az NKA/MKA vagy más alap, vagy a Valamilyen [kis]Hajó vagy Szabott Sajtó Alapítvány támogatásával,nem ő szórta széjjel a kazlak között a szalmát-szénát. De azt, hogy melyik a szalma, melyik a széna,már nem képes elkülönböztetni.

magyar-magyar szótár 2009.10.25. 13:11:43

@másnapos csubakka: Úgy is szokás, ha a kishajó jobbra arányttéveszt, akkor a kis hajós nagyonbalra kidűl szélfelé.

magyar-magyar szótár 2009.10.25. 13:15:21

@bs395: Nagyon fajin válaasztás volt, hogy mégse tudott Thurgeanu doktor köztársasági elnök lenni. Szerintem értelmi seggjeink kiegyeztek volna egy Mádl-ban még 1998. őszén, de 2000-re már az is baj lett, hogy nem lett annyira igazuk.

magyar-magyar szótár 2009.10.25. 13:16:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Och, ezzel mindig megszívjuk mert mindig a kisebbiket meg a távolabbikat választjuk és aztán a kamatokkal és TöHöMö-vel meg ráfaragunk.

RoFä 2009.10.26. 05:23:02

Szerintem kezd az egyik monomániád elhatalmasodni, és már a tisztánlátást gátolja.

Ha jól értettem ezt itt, az MKKPs gyerek is jógyerek, vagyis benn van, egy irányba fingja a passzátot, esetleg még gründgens is, de minimum tótawériánus. A Mátrix része.

Na most amit én a munkásságából követtem, abból az jütt le, hogy bornírtságra vadászik kétcsövessel, erős környezetvédő, nemritkán 'antikápitálista' felhangokkal. (Reklámok átdekorálása mindennapos, egy-kettő ütött is).

Megvallom őszintén, én sírva röhögök a legtöbb dolgán, kb. a napirajzos Merényi mellé raknám a polcra. És nagoyn nehzen tudom elképzelni, hogy nem egy független gondolkodó... Akkor viszont - akármennyire nem értesz egyet a mondandójával - nem kapol kilövésit, mert csak.

Szerintem gondolkodj el rajta, hogy nemeazvan: megláttál valamit, félreértetted, rápörögtél a félreértésre, hegyet építettél rá, aztán most meg alagutot kell fúrni ha át akarsz jutni a túloldalra. Kogn. dissz.
Velem ez egyébként minden hónapban megesik, csak statisztikai vonalon, de ez mellékszál...

RoFä 2009.10.26. 06:24:29

Ja, ha már napirajz, akkor ez neked témába kellene vágjon a citeráról.

napirajz.hu/archives/2009/10/13/POLIMER_60/#comments

magyar-magyar szótár 2009.10.26. 07:39:24

@RoFä: Dehogy! Igazából csípom a kétfarkúkutyáékat és dehogyis tévesztem össze őket a tótawériánusokal. Teher alatt nyő a pálma, a szüntelen kétkedés visz előre s nem hinném, hogy ők meginognának, de a fiatal erőnek nem is szabad. Csak a vén majmok frusztrált irígysége beszélt itt belőlem. Én is szeretnék street artista lenni, csak ennek a műfajnak faluban nem sok esélye van.

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.10.26. 12:17:22

A KKMP egyetlen magyar képzőművész projektje. Én szeretem, sokan szeretik, mert vicces, könnyed, mint egy habcsók. Elég bátor is, mert már többen be akarták perelni a poénjai miatt, csak ezeket hálistennek vki felvilágosította, h az olyan lenne, mintha Hofit sittrevágták volna a viccei miatt. A KKMP talán az egyik dolog, ami NAGYON hiányzik Magyarországról: a humor. Nem viccelődünk eleget. Ő meg egyfolytában viccelődik, és a legnemesebb hagyományok szerint: semmit nem tisztelve humorizál. Gyakran megnevettet, úgyhogy névtelen 10telője vagyok a faszinak.. Talán a muskátlis poénját szeretem a legjobban. De a választási kampánya is húzós volt, most éppen amiatt akarja perelni valami segg..

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.10.26. 12:26:37

@ibusibus: MKKP - mielőtt vki OKOS(R) kijavítana.. ;)

magyar-magyar szótár 2009.10.26. 12:30:47

@ibusibus: Ö.. akkor két ellenszavazat, holnapra átteszem vázlatba ezt a fasságot, vagyis nem, hanem cenzúrázom, mert jók a kommentek, mármint nem az enyémek persze ;)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.26. 14:33:53

@magyar-magyar szótár:
örökélet plusz 20 év.
legyen az három :-).

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.10.26. 14:36:45

nehogy áttedd! ez így teljes.. írj még valamit a bibiciklistákról is, és jól megleszel kritizálva.. ;) - beszélgetünk nem?

magyar-magyar szótár 2009.10.27. 01:34:28

@ibusibus: Na, basszusgitározzátok meg, most lett jó a szócikk: Igazi magyar értelmiseggi műűűvészi trükkel le is vettem a bejegyzést, meg föl, és emeltem is a fényét meg széjjel is írtam, mégsincseste. GISEBB Bórlomendet, mert csak a bízeged feszik főő, de oszt be se űnek!

magyar-magyar szótár 2009.10.27. 01:51:16

((((((((((: Elfelejtettem, hogy Gyulai Csaba, az utolsóelőtti népi író meg a feje tetejére állított anarhista jellel ohajtotta kifejezni a művvészet:
Ne felelj meg!
Tagadd, ami van!
Ne állíts semmit!
akciósságát.

budai zöld 2009.10.27. 14:07:56

@RoFä:
Mennyire be akartam linkelni én is az okos BRG-magnó és a buta cocojológus lányok esetét!
A Bazsevál szócikk kis sztorijához pászolt volna.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.27. 15:06:15

@magyar-magyar szótár:
de mihez?
meg kinek van ideje mozgalmárkodni, amikor a keresetem 2/3-át elviszi a zállam?

magyar-magyar szótár 2009.10.27. 17:38:40

@RoFä: @bs395: Jájjj, el ne felejtsem azt a cocjológijus lyányt a magMóval, nagyon fajin rajz, kösz RoFä.. elmesélhetnéd, hogy ez a RoFä hunnan van?
süti beállítások módosítása