>>Az internetnek nincsen jelentősége a mai politikai kommunikációban, egyfajta szubkulturális hogyishíjják<<

/Jótékony homályban fakuló fideszes kommunikációfelelős kez'csókolomja a Reakció és a Konzervatórium óriásblogoknak/

helyiszintek [mélyebben: lakóság ]- A  különféle szocializmus párt- és köz- és államigazgatási szlengjében a legalsó, már az egyébként büdös néppel közvetlenül is érintkező bürokratikus felületek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy uszítás technikai sémája: Az uszító titkáraival transzparenseket készíttetett, a mozgalom autójával lement vidékre, ott feltüzelte a lakóságot, értesítette a filmhiradót, le is jöttek a filmhiradósok, akkor gyorsan kiosztották a gyári, zsírúj, nyomtatott betűs gyönyörű, olvasható transzparenseket a "spontán összegyűlt" tömegnek, A tömeg a kamerák felé fordított transzparensekkel állt föl, hátul röhögtek előre a hülyeségen, az elölálló stréberek a helyi kemény magból azonban fegyelmezett alakításban feleltek meg.    Ekkor az uszító emelvényre állt és elkezdett ordéjjva uszítani: "Háborús uszítás!!" és akkor a tömeg zúgta: >>Igen! Igen!<<  "Akartok-e háborús uszítást?" És akkor a tömeg zúgta: >>Akarunk! Akarunk!!!<<

Politikaimarketingben a műfaj prófétája, Dr Goebbels és Keresztelő Szentjánosa J.V. Dzsugasvili nyomán a múlt század 20-as éveitől alkalmazták az alulróljövő kezdeményezések-módszerét. Agymosóbrigádok előkészítése után a nép rusztikusan jeccerűfijai-ból tört föl az az igény, amit aztán a szintek megkerülésével a Legfelsőbb Vezetés megjátszott kénytelenségből is vagy pedig rádöbbenést tetteve, kielégített.

Gyűjtésemből:

Megkérdeztem egy fideszes potentátot, mire mennek ezzel az elbasszusgitározott ócska, 8 éve divatjamúlt pol'komm'mal. Orbán és a felső pártvezetés olyan csasztuskákkal szórakoztatja (=táplálja témával) a jógyerekmédiát, hogy ha az ember papírról olvasná, azt hihetné, hogy  Megyesi Gusztáv írta, pl Orbán beégetésére. Holdrabló aus Basahalom blvd elvakult gyűlöletében nem tud kitalálni Kurvázó Lajosnak olyan gondolatokat a fejébe bele, mint amiket Orbán nyilvánosság előtt orál.

"Informátorom" válasza: Keresztényértékek mentén és a hagyományosankonzervatív hírfogyasztók és lösung mit etwas.

Jó, mondom erre és akkor mi lesz Az Egymillió Szavazóval, akik már 1990. után születtek és 2010-ben élhetnek először választójogukkal országgyűlési választáson. Ezekre gyúr a Political Capital meg az index és meg is vannak véve, cukoly, dió, mogyolyó, minden.

Hogy lesznek így megszólítva a fiatalok.

Válasz: "Vannak még kardigános, szövetnadrágos vagy pliszirszoknyás fiatalok."

Én: Jó, és egyébként?

"Nem lehet az Orbánnal bírni, meg van veszve, megy a feje után."

Jó, és akkor a vidéki fideszparasztok pártellenható ostobaságai?

"Helyiszinteken demokrácia van"

"Köszönjük, hogy legyőzted a cigányt!"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr531378363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.17. 12:59:11

uraim, meggyőztek - most menjenek, és gyakoroljanak rám nyomást. - winston churchill
süti beállítások módosítása