slight return

 

7 komment

Címkék: uszítás

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr731368465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.08. 18:39:52

érlelődik bennem egy poszt pár napja, a címe olyasmi lenne, hogy "rácsodálkozni a világra", amint lesz fogalmazni is időm

magyar-magyar szótár 2009.09.11. 11:00:03

Azt, hogy e vagy nem e, majd mink megmongyzuk, mindenestre aki nem minkránk szavaz, az náci.

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.09.11. 13:40:04

@magyar-magyar szótár: akkor sem fognak többé rájuk szavazni. Elkúrták, nem kicsit, nagyon.. nincs többé súlya a szavaiknak. Mondom, csak a fityisz népszerűsége csökkenhet (csökken is minden alkalommal, ha egy ilyen faszkalap megszólal, márpedig ilyen faszkalappal van nekik még a budi is kicsempézve), de ettől az ő népszerűségük nem fog nőni. Sztem jó nagy vákuum lesz.. alacsony nyomás.. meredeken esik a barométer.. nem tudom, hiányoztam föcin (budapesteztem aznap), ez napos, száraz időt jelent?

magyar-magyar szótár 2009.09.11. 13:53:06

@ibusibus: Te is megfeledkezel a Halgatag Hatvan Százalékról? -őértük folyik most a verseny, hogy na jó, akkor most még egyzser, a mozgalomért.

magyar-magyar szótár 2009.09.11. 14:26:26

Ezen boktak le nálam a Felnőtt Bácsik. XX. századi matematikusok, nagyon jól tudják, hogy A Hűűjdeveszélyes 15% az a 36%-NAK a 15%-a. Nagyon jól tudják, hogy a Csöndes Hatvanszázalékot nem lehet megszólítani (a minden választást elutasítók) Na és, az lesz a májer, aki meg képes szólítani a hallgatagokat. Ezek között van pl az SZDSZ elveszett 22%-ának a zöme! Egy vidéki SZDSZ-es képtelen volt összeborulni a kisvárosban a képviselőtestületben azokkal az MSZP-sekkel, akik 1987-ben még lenyugatimádózták, meg osztályidegenmeesezték. Csak Pesten ment olyan könnyen a smár, Petőéknek. De idelent egy gumicsizmás (pl agréáárértelmiségi) SSZDSZ-es hogy tudta volna bekajáli a "tóggyányok verték széjjel a téjjeszeket" című Kun Istvánné mesét?? Amikor a káeftéket meg Rt-ket extéeszfőnökök lopták ki. ('92-ig)
Annyira nem juj a helyzet, mint ahogy Bächer jajong, mert ugye a Csöndes 60 % az nem nácik. Vagy ha Bächer meg a jógyerekek meg a Felnőtt bácsik le tudják őket nácizni, akkor már még génkutatók is!

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.09.23. 21:51:01

@magyar-magyar szótár: A Bächer-nek igaza van: aki meg tud élni külföldön, van ereje, bátorsága, esze hozzá, képes dönteni, életképes, az már meglépett. Abban is igaza van, h fogalmam nincs ki fog még egyszer msz(m)p-re, ezekre a lopós szararcokra szavazni: senki. A kör bezárult. Az szdsz repül a parlamentből, megy az mdf is, ember, akinek van még önbecsülése többé olyan politikusra nem fog szavazni, aki csak kicsit is emlékezteti ezekre. És jön erre majd a Viktóór a maga molnároszkárjaival, meg kövérlászlóival, meg azzal a.. ööö.. fóti idiótával, meg az összes buta, korlátolt söpredékkel, és pillanatok alatt kiderül, h nincs kire szavazni, mert az egyik olyan lopós, mint a cigány, a másik meg hülye, mint a segg. A maradék, az meg egyszerű szociopata, beteg. Nemzetiszocialista. Kész. Lehet szavazni a Malévre.

"Ők antifasiszták? Hát ők idézték a kórt elő. Gyávasággal, kulturálatlansággal, hitványsággal és mindenekelőtt: az eszelős korrupcióval.
Ahol felbukkannak, ott lopás esik. Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás.
Nem tudnak lopás nélkül lenni már.
Javíthatatlanok." - ezt gondolom én is, és azt hiszem, nagyon sokan ezt gondolják. És akárhány év eltelik majd, ezt fogom gondolni. Egyesek (pl. Gazda Albert) még két-három párt rendszerben gondolkodnak. Én azt gondolom, h valaki, talán Apró Piroska, vagy vmi hasonló kaliberű ember a fejéhez kapott és azt mondta: Ferenc, elég lesz, mostantól szépen meghúzod magad. Olyan ember mondta ezt, akinek az exminiszterelnök Ferenc, és aki nagyon tudja, hogyan kell a háttérből irányítani. Ez lehet Apró Piroska, de lehet Vlagyimir Putyin is. Gyártsunk elméleteket, az olyan szórakoztató.. Valaki elrángatta a rivaldából az egyre eszelősebben viselkedő Ferencet, és régi, hű embert, jó elftársot tett a fénybe. Taktikailag tökéletes húzás, a fityiszben benne van a bukás, csak hagyni kell kibontakozni: hagyni kell beszélni. Kis péz a Jobbiknak, má' nem lesz olyan kétharmad az a kétharmad. A szó szerint beteg Morvai, meg Vona, megtűzdelve Budaházyval, Toroczkaival ideális: nyitva a slicc, szökik a ménes, megjöttek a bohócok, csiki-csuki beállítva..
És a mérlegnek két nyelve van, valaki kell a baloldalra is, oda meg nincsen más, csak mi. Majd találunk egy arcot. Világos, nem? (csak ez a Frkó annyira szeret szerepelni, és annyira tehetségtelen szerencsétlen..)

Tartok tőle, h ezt a bohózatot fogjuk végignézni, és sokaknak a bőrére megy ez a játék..
süti beállítások módosítása