Az elmúlt napokban a digitális agymosodáknak köszönhetően mi, zsírhülye analógok meg a jógyerekek is, megtudhattuk, hogy a buzi jó.

 

A buzi menő.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.stefanbeyer.com/img/fidus_wandervogel.jpg”.

A buzi szép.

 

 

 

[...]
Mire Ulrichs [a német homoszexuális mozgalom atyja] 1895-ben meghalt, a homoszexuálismozgalom Németországban jelentősen erőre kapott. Frederich Engels megjegyezte ezt egy Karl Marxnak szóló levélben Ulrich erőfeszítéseit illetően: >>A pederaszták könyvelni kezdik létszámukat és felfedezik, hogy ők  milyen erőteljes csoport az államunkban. Ami hiányzik, az egy szervezet, de ez úgy tűnik, hogy már létezik, de  rejtőzködnek.<< Ulrichs halál után a  [homoszexuális] mozgalom két két különálló és ellentétes frakcióra szakadt. Az egyik követte  Ulrichst utódját, Magnus Hirschfeld-et, aki 1897-ben alakította a Tudományos Emberbaráti Egyletet, és később szexuális kutatóintézetet alapított Berlinben.
[...]

A CS [medvetípusú] homoszexuálisai átalakították Németországot. Az eszközük  a német ifjúsági mozgalom volt, amit a Vándormadár-ként ismertek . Közép-Európában-ban, írja Parker Rossman homoszexuális történész, volt egy másik erőfeszítés, hogy felélesszék a pedagógiai pederasztia görög ideálját az Ifjúsági Vándormozgalom mozgásában, Hitler átalakította a szerveződést és terjeszkedést, és felhasználta a náci pártot építő romanticizmusban.
[...]
forrás: http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/id12.html

 

>>Az idén nem jöhettünk a lyószaszínsziveckész tangánkban, viszont itt volyt velyünk a Gyulycsány Felyi!<<

/gay-suck-a-bears/

analógiák:

sika: Aki nem minkvelünk szavaz, azok nácik.

 Mink a buzikkal vagyunk -aki nem buzikkal van, náci, ha az a csöndes 37db buzi is, akinek az nem tetszett, hogy a parádé politikai provokációvá züllött.  

mika: Buzikok egyenlőjjek liberálisok, egyenlőjjek eszdéesz, Eörsi meg ilyeskik. Retkes nem ment el, nem liberális. Bójer kicsuda, nem tudhassuk.

nyírták: Mind a zsírbunkójjak, aki ott tüntetni minkellenük akartak, azok nácikok vótak! Minden ellentüntető egyenlő nem mink vagyis nácik.

vágták:  Hazaffyjak vótak mind a zellentünteőjjek, jigazkeresztények! /> !</ Halál a gaz pápistákra: keresztyén emberek voltak! Mocskos zsidók -Most pedig tesvérjeim   énekejjük el Dávid Király ötvenedik zsótárját!

 

jókiffiú: ír egy stréber kis nyalócikkecskét arról, hogy a buzi menő. Mégstréberebb jókisfiú 25 évvel ezelőtti ÉS meg Népszabi glosszákra hajazva kitalál egy zsírbunkó Zombi szomszédot, aki direkt sziggya a buzikokat. Persze böfög (ennek hiányában fingik)

 

 

 

 

 

 

rosszkisfiú: http://www.hirszerzo.hu/imgpool/7661_5.jpgMegtudja, mitől jók a jókisfiúk, ő rosszkisfiú akar lenni és ír egy hóttócska pilhálkodó kis izét arról, hogy a buzik egyenlő antikrisztus és komenyista bósevikkok

 

 

 

 

 

 

 

Márpedig a buzi rossz is. Szintén jógyerek néptanítónknak köszönhetően miket is tudhatunk a rosszbuzikról? -Aki nem hiszi, járjon utána!

 

Ma már hihetetlen, de a korai antifák heterók voltak és vetítéseikben  éppenséggel a szexuálisan is perverz Berlin, mint a náci Szodoma & Gomorra, a nácik homokosként való ábrázolásától buddogott. Az már csak hab a torkán, hogy közben meg áll. tám. hiv. elf.a nácik üldözték a homokosokat.

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01176/arts-graphics-2007_1176581a.jpg

A fasiszta Sodoma:Salo

- P-P. Pasolini filmjében

 

 

-a náci minimum látens homoszexuális. Nem csak az y-kateg, de b-kateg filmekben is... Meg regényekben. Az SS nyíltan nőgyülőlő és látens homo volt még történészek szerint is.

Lásd a Reakció óriásblognak a buzifelvonulásra marketingelt bejegyzésében a pompás náciplakát gyűjteményt.reakcio.blog.hu/2009/09/05/hajra_buzik

Egészen Hanna Reitsch sikereiig -állitólag ennek a 150 cm magas kis berepülőpilóta nőnek (a V1 anyja is, ő jött rá, mi a főbaja a robotreplőnek...) köszönhetően oldódott az SS-ben a nőgyűlölet...

Hanna Reitsch élete maga a kaland. 1945. április végén szeretőjével Hitlerhez repült a szovjet állások fölött... 1961-ben pedig fogadta Kennedy elnök...

 

-Nádas Péter értelmiségipornó trilógiájában szerepel is egy sablon náctiszt, aki buzi (és gróf és raccsol, hogy a sablon teljesen kitöltődjön)

 

-Thomas Pynchon a Súlyszivárványban allegorikus képben kúratja a fasisztabuzit a nácibuzival (illetve egyikük bi, de ez azt hiszem, mindegy) Csaj is van a trióban, aki mazochista...

 

Aki nem hiszi, járjon utána...

 

 

Egyébként pl Bezzeg Amerikában, Vancouverben simán le tudnak nyomni egy buzifelvonulást, viszont már akkor voltak PET-palackos üdítők, 1969-ben, amikor nálunk még csatos bambi, és már 1959-ben ablakos számlalevél és  kazettás magnó volt ott, amikor mi még csak tutulni tanultunk a demokrácia kesztyűjébe... ÉLJEN A MÉLYMAGYAR & KÖLCSÖNÖS TÜRELMETLENSÉG ÉS MEGNEMÉRTÉS !

14 komment

Címkék: rosszbuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr871363243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.06. 12:33:41

a rosszbuzi nem a jógyerek-rosszgyerek tengely terméke, hanem a megélhetési jogvédőé.
nem jut eszembe a film címe, amiben a srácnak tolókocsis volt az öccse, és lerobbant a kocsijuk, úgyhogy a nagy amerikai prérin vissza kellett 15-20 mérföldet gyalogolniuk (mobiltelefon akkoriban még nem volt), és hátra-hátra szólva lebaszta az öccsét, hogy igyekezzen már, ne maradjon le állandóan.
és az öccse rajongva imádta a bátyját, mert - s ebből van benne monlóg is - nem úgy bánt vele, mint egy kriplivel, hanem mint egy normális emberrel.
vagyis a jóbuzi azt szeretné, ha úgy bánnának vele, mint egy normális emberrel, s be is szóljanak neki, viccelődjenek vele, és a többi, míg a rosszbuzi - és itt nem korlátoznám be a bizuságot szexuális irányultságra - azt szeretné, ha vele kivételeznének, ha elnéznének neki dolgokat, ha enyhébb ellenreakciókat kapna, s ebben a megélhetési jogvédő 100%-ig partner, hisz akkor ő az erős, a védelmező, a domináns.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.07. 01:20:17

ez buzi vs nylonnáci intertextust nem értem

illetve értem
de akkor magyarkodok(m)

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 04:09:45

Majd most meg fogod érteni Hanni'. Pótoltam egy tud. dolg. ból a mozgalom kezdeteit. Homoszexuális tudós foglalkozik azzal,, Hitler mint használta föl a nácipárt építésében A Mozgalom eredményeit. Azért nem érted, mert a korai antifák heterók és homofóbok voltak és az antifasizmus (helyesen antinácizmus) egyik fő megnyilvánulása a homofóbia volt. Ezért kerül a filmekbe kliséként a buzi náci, a nőibugyit viselő náci ésíígytovább, meg a butch nácinő (aki szadista is) .

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 04:11:36

Majd most meg fogod érteni Hanni'. Pótoltam egy tud. dolg. ból a mozgalom kezdeteit. Homoszexuális tudós foglalkozik azzal,, Hitler mint használta föl a nácipárt építésében A Mozgalom eredményeit. Azért nem érted, mert a korai antifák heterók és homofóbok voltak és az antifasizmus (helyesen antinácizmus) egyik fő megnyilvánulása a homofóbia volt. Ezért kerül a filmekbe kliséként a buzi náci, a nőibugyit viselő náci ésíígytovább, meg a butch nácinő (aki szadista is) .

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 04:13:30

Csak mondom, hogy az original buzináci nem nejlon volt, hanem csupa bio, natúr vászon, zsávoly, pamut, bokszbőr és durábel, tüchtig és kölnillatú.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.07. 11:45:22

@magyar-magyar szótár:
igen, ez is

de a sikamikanyírtákvágtákon értetlenkedtem
(azon, hogy méévanezígy)


van egy Wolfenstein c. játék
démonok és okkultista nácik ellen kell harcolni stb

fiam csodálkozott is, de aztán megguglizta

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 13:18:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Érdeke ez valakiknek, hogy mindössze kétválasztósak legyenek a cuccok és mindent összesen kettőre lehessen sikamikálni. A "rendes" politikaikorrekt a semleges felé sikamikál (néha nevetségesen) viszont a mélymagyar politikai korrekt az akítvák előtt nyílt állásfoglalásra klésztet. Hogy a kurvéletbe akarnék nácikok lenni, akkor inkább, ha összesen ez a két választás van, márminthogy Buzik = Keep West, ha nem állok ki, akkor nácikok vagyok, hát ki az a marha, aki nem keep West? Bezzeg a Fejlett Nyugaton milyen fajin buzifelvonulások vannak, főleg, ha az első tizet nem vesszük figyelembe.

És hát a buzifelvonuilásokat nem Salt Lake City-be szokták szervezni Keep West-ben sem.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.07. 13:31:40

@magyar-magyar szótár: nade hogy ez hogysmért nemzetvédő izé

(a buzimagyar heteró közeleb áll a magyarbuzihuz, mint pl az angolbuzi, kivéve a szexuális irányultságát)

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 13:57:24

Ezen az alábbi cukorbólszopott vidijón pl nem túl sok nemzetvédő homofób látszik.
www.youtube.com/watch?v=rpTS80yiFtY
Külön felhívom a figyelmet a 3:41-3:50 mp közötti szakaszra.

Orbán a felelős, mert nem ért a digitális technikához. Ha igen, akkor FIDESZ buzidelegáció is popsiráz az Andrássy-n.
Így viszont azokat segíti, akik dgitális technikával gyártanak analógiákat. Ezzel az erővel akár tökön is rúghatná magát (lásd az esztergomi csiki-csukit)Keep West, az egyenlő a "bezzeg a Ónijóban már a Micsurin Módszer!"

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.07. 15:21:00

@magyar-magyar szótár: videjó, ugyan

a kommentek:)


a testőr csak a dolgát végezte
gyurcsánytakaroggy meg nemtom minek ment oda

de az a furcsaság van, hogy ahogy a zegyikoldal mindég orbánoz és ezt a másikoldal kikérimagának,ugyanúgy a másikoldal is mindég gyurcsányoz

csak gyurcsány legalább névleg hátrébbhúzódzkodot, míg orbány a frontvonalon harcol folyamatosan

asszem jóoldaliak ilyenkor kajabálnának kettősmércét:)
(ami eegy baromság: egy igazság van, de annak soksok artza..::)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.09.07. 15:23:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: vagyis tudom

minálunk a melegjog az libsibolsi, tehát az ellen a nácimagyarosch, vagyis az antifának ottahelye

asszem így


és pont ezt nem értem

+
(múltkor belinkeltem a régi majsaicikket, a tetemcafatos reformátusos, nem reagáltál rá ...vagy ne vettem észre...)

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 15:42:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: elkezdtem reagálni, aztán abbamaradt... Vannak jópapokok, pl Donáth László, és emiatt pl a magyar evangélikus egyház bánthatatlan, kb, mint a Hit Gyüli is.

Hoghy a telefaXXXomba ne lenne ballibsibolsi(bibsi) a melegjog, ha egyszer... nézd már végig Gyurcsányt a videón! www.youtube.com/watch?v=rpTS80yiFtY
(rajta van a tüsihajú néni is

Persze én tudom, hogy Gyurcsány se balsi, se bolsi, pláne nem bibsi, sőt, arra is rájöttem, polmarketingben ki a példaképe, éshát az a csávó aztán nem egészen az a kifejezett blbb volt...
Én tudom, oszt mire megyek vele, semmire.

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 15:44:13

... és az ember semmire megy, és ez megint a Hamvas nóta... (Ha műveletlen, akkor intakt, ha művelt, akkor meg értehetetlen zavaros összeesküvéselméletező köcsög, ami tkp buzi, ugye..)
süti beállítások módosítása