úgy nőttem föl, mint erdőben a gomba/vót szeretőm hétesztendős koromba'

/népdal/

 

 

Na,

csak megszereltem már ezt a KKB hártyát, tessék, Canned Heat: Sweet Sixteen az illegálisalbumról, mennyből a Henry Vestine, Bob Hite és Dr Blind Owl Wilson:

 innen kattan:

 Sweet_Sixteen

A magyar jog sajátosságai miatt nálunk a sixteen tizennégy.

 

 

 

Egyébként a nő A Veszélyes Tizenhárom' idejében kezd kibontakozni (a Második Heted végén). Pompás jegyzést tett erről a lányról Carson McCullers (ő még a képen csak harminckét') Az esküvői vendég című hosszúelbeszélésében. Esme sincsen még tizenhat -akinek J.D. Salinger ajánlja novelláját. (www.terebess.hu/keletkultinfo/kilenctort1.html controll-F : Alpári s máris olvashatni, szeretettel...)

 

Joyce Carol Oates [képünkön, melyhez a kommentünket alig vagyok képes visszatartani] Veszélyes Tizenhármas-a már a McCullers fölvetette Veszélyes Tizenkétéves És Négyhónapos-ának reloaded-je...

 

 

Szerencsés életem harmadik hetedében pompás kis édes-ekkel környűlötten éltem. Szivesen tallózom a Szlengblog Inc. mellékágazataiban a mai jólszopó édes kis'ek eránt. A southparkiánus szituációkban ezek a lányok a szokásos fallokrata alávetettségben, virtuális szopóálarcban ill szopó állatkákként ábrázolódnak. Ehhez képest a mai anya, akinek édes kis lánya van, leginkább más oldaláról ismeri, pl:

"Ide a pé'zt anya oszt kuss a szobámból kifelé!"

A bezzega zénidőmben pl a lányok nemhogy nem szoptak, de a kézimunkát sem preferálták. A diák (tizédzserlamúr) szerelem mindenkoron olyan, amilyen, a diákleányka tétova, izzadttenyerű diákszerelmese taperolását a köldöknél magasabb vagy mélyebb szinten nem szenvedheti...  

Az érett férfi gyakorlott mozdulatai pontosak, redőcskékre nem fájdalmasak, tudja , honnatól nem csikland már nevettetően a fülbesugdosás és előre bekészít pár papírzsepit... Viszont büdös a szája és az esemény után RÖGTÖNAZONNAL idegesítően nézegeti az óráját ( a híradóra vagy estifilmre be kell fejeznie "Jóskáéknál a hegesztés"-t vagy "Pistiéknél a köszörülést" vagy "anyuéknál a locsolást", a felesége tam-tam lábikójával veri a konyha törtcsiszolt gránitos begonyján a metrumot  )

 

...a bezzeg az énidőmben  a nőspasizás ugyanúgy menőbe számított, mint ma is: a délután a pettinghez is finnyás kislány este dugott a piros (vagy zöld, esetleg  mustár ) Zsiguli hátsó műbőr ülésén a nőspasijával. Diákkori pajtás inkább, mint szerelmes havercsajszimnak én csak az egyik diák-pasija voltam, tartott ilyet odahaza a falujában is és még egy nőspasija is volt odahaza. Az egyszemű kélgyó annyira jujuj és pfújj-pfújj volt kézbe is venni ezeknek a lányoknak, hogy inkább dugtak, vállalva ezzel az AB-bizottság elé kerülést vagy a Postinort (esemény utáni tabletta ), ami eljövendő nőiségükre majdnem akkora fenyegetést jelentett, mint a Hideg Vasak az abortuszon...  

 Jó kislánynak falusi iszonylatokban az az édestizenhárom-tizennyolc éves számított, aki féltenyérnyi  diszkótáskával, benne két szál cigivel, egy tamponnal meg néhány papírzsepivel letudta a hétvégét. "Az én kislyányom olyan rendes: egy fillérembe nem kerül, ha felmegyen a faluba'!"

Talán a lanyha szopásikedv lehetett az oka annak, hogy megboldogult magyar irodalmi posztmodern egyik slágertémája volt az orális szexet is kínáló nő (eufém oldalgásban: "szájába vett"-e a nyelvi-stilisztikai hőst ) . A szájbavétel még nemegyenlő leszopással. A laktanyában kis közvéleménykutatást készítettem ezügyben, a tizenkilences mintából 18 fiatal férfi számolt be arról, hogy kapcsolatában az orális szex egyoldalú, sohasem viszonzott, az egy fiúval pedig csak egyszer esett a szabadkai olaszpiacról hazafelé Szögedébe, de nem "végigvitt", de ennek eufórikus tudati beszűkülésnek az oka az  lehetett,   hogy a lány ötszáz Ft-os US-Top-ra szánt pénzét kipótolta 900Ft-os Levi'sre).

Rockzenei közhely, hogy a Leg Vezérhímebb Látványt csakis a gitáros kínálhatja a zsűri nőneműinek, esetleg még az énekes is szájbavehető. Egyelőre a legmodernebb nővé fejlődés végős szakaszában sem látni kitörést. Hiába találták fel a nyakbaakasztós gitárszerű szintetizátort, és hiába lesz a 2022-es év slágere az olyan műfark, amibe természetazonos, őssejttechnikával gyártottan magvazott HANGSÚLYOZOTTANNEMSPERMICID eperízű folyadék tölthető és végre tehát a leszbikusok is emberhez méltó, jogegyenlő módon nemzhetnek gyermeket. (Természetes a butch, azaz a férfialakú leszbika vasmarkában lesz a fallikus óriáspipetta... ám a fogamzás különben ugyanúgy, mint tavaly vagy 250000 éve az erről mitssejető nőben 12-24 óra múltán következik be)

 

 A valódi butch leszbi már sweetsixteen korában sem egyenlő a mediálisan konzumált cuki,, fiúsrövidhajú (hülye F'oknak hoaxált műleszbika) lánnyal.

A magyar jog sajátosságai és a tizennégy -általános iskola hetedik osztályában tavasszal kellett az egyik osztálytársnőmnek "vakbélműtét"-re mennie (euf.,mélymagyarul kaparás) , a helyi motoros (MZ-Peregyes) banda volt a "tettes" .

MZ 250/1 -a '70-es években Opel Calibra-számba menő Vezér Hím Fallikus Toldat

 

 

Szintén édes volt az, a (2.o.)Biki zenekar temesvári koncertjén a kettő, sőt, több kulturális tektonikai elcsúszás szikrájában a Rózsaszín Gardigányos Édes Tizennégy éves lányok, ahogy sziszkóikkal villantottak a Vezér Hímek-nek. (Mint egyébként ámerikában az Aerosmith-en volt szokás...) 

A Veszélyes Tizenhároméves Kor egyre hamarébb köszönt be -ma már gyakran látni 7-8 esztendős lánykákat a Női Mindenttudás rémfelhőitől komor homlokkal, mindentlátástól karikás szemecskékkel. Az ilyen kislányoknak annyira felvilágosult teljesenelőrelátó anyukájuk van, aki a hat évesnek próbálja elmondani azt, amivel a tizenhatéves már "haggyá mmá a piccsámba anya ezekkel, túl vótam mán ezen nyócadikba'!"  ugatja le...

Találkoztam már 13 éves anyával, tizenhatéves két gyerekessel és 28 éves nagymamával is (első gyermeke lány volt, ugye...) ..de erről a témáról máshol sokat sokszor írtam. Felnőtt Nénik (cuccujológiusok is) nem hisznek nekem, azt mondják, nem felnőttek azok a lányok, hiszen riportozáskor gyermekrajzokat rajzolnak és gyermekálmokról beszélnek ...Na, de hát ezek az okos Felnőtt Nénik írják be a kartotékba a hétesztendős leányka családrajzához (nem rajzol a családtagoknak kézfejet s ujjakat) "kasztrációs félelmei vannak".

 

Kedvencem a ganxta, aki mely mennyi sweetasixteen-en aluli leánykát megflótáztatott (most sziveskedek nem részletezni  a Sex Action "Nem mosdottunk egy nyáron át!" fogadalmas akcióját ), de az ő lányának az udvarlója egy jó nagy tasla fogaggyisten nélkül nem úszhatna meg egy barbizsúrt sem, nemhogy egy hajnali lebotorkálást a leánykaszoba lépcsejéről, BUMMM apuval...  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr691334062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hacsaturján 2009.08.24. 08:36:10

"you're sixteen
you're beautiful
and you're mine."

aha, mondok lófaszt kisanygynyalom, akkortájt ha a dolgozó éppen nem volt ikon, akkor tudomásul vette az emancipációt vagy mit, magam résziről egyenesen teccett, hogy a macsók időnként a falat nyalták (én is nyaltam, vazze), semmi gáz, ami őszinte volt, az őszinte volt, többek között ezér' rendelném például a tótavét is sűrű géppuska tűz elé a die hippy die c. alkotása miatt, bár kétségtelen, hogy az idő fordított arányban áll a potenciával (ugyan máááá!) az omnipotens meg csak figurázik.

magyar-magyar szótár 2009.08.24. 09:27:19

@hacsaturján: a die hipipi die az most a stréber jógyerekség (mintha a Ki tud többet a Szovjetónijóról-ra gyúrna) -erről már volt itt vita , mármint a hippi, mint mozgócélpont (tehát a jógyerekek beöltöztetnek egy szalmabábot, közhelyek oszt aztat lövik).

Nem emlékszem, hogy mint dógozó (gumicsizmás téeszparasztként nyílt a csipám kék és bordó mackónadrágokban rengő asszonyi picsákra, akik szintén gumicsizmában voltak vagy dorkóban) milyen émancipácijaó lett vóna, ezek az asszonyok nem akartak émancipácijaót, négyszerannyi meggyet szedett a Tyereskova brigád, mint a kívülállóak (pl a diáklány kategória).. Verbalicce mondtak olyant, hogy űk odahazaa a n bűrösvirslit csak kapják, fogják, ingyaókájják osz megszíjják, mán megyen is (viszont virslit legközelebb a megyeszékhely Komenyista Ábbéccéjében lehettt kapni, nem minden nap, hanem kb kedden és pénteken) ez kb akkortájt volt, amikor a Tóta a világra cuppant. Mindenkoron voltak ilyen rosszcsontok, a huncut kutyafülűek . Havonta tucatjával vesztik el reményüket jógyerekpublicisták arra, hogy valaha még honoráriumot kapnak az írásaikért, ebben a szorításban mért is ne Tóta félékkel kecsegtetnék bennük a reményt?

Amúgy meg mi a baj, heeea?

magyar-magyar szótár 2009.08.24. 09:35:11

Ez egyelőre az öreg BB (a fiatal, 27 éves) szövegváltozata, de ez van, a C.H-t lelophatatlanban adta ki a Mindenhatooo
When I first met you baby, baby you were just sweet sixteen
First met you baby, baby you was just sweet sixteen
Just left your home then baby, oh the sweetest thing I'd ever seen

But you wouldn't do nothing for me baby, you wouldn't do anything I asked you to
You wouldn't do nothing for me baby, oh you wouldn't do anything I asked you to
You know you ran away from your home baby, and now you wanna run away from old me too

My brother's in Korea baby, my sister's down in New Orleans
Brother's in Korea baby, oh sister sister down in New Orleans
You know I'm having so much troubles people,
Baby I wonder what in the world is gonna happen to me

Oh yes sweet sixteen baby, sweet sixteen, oh yes
The sweetest thing baby, oh yes
The sweetest thing I ever seen
You know I'm having so much trouble people,
Baby I wonder what in the world's gonna happen to me

Sweet sixteen, sweet sixteen oh yes
You know I'm having so much trouble people
Baby I wonder
Yes I wonder
Baby I wonder
I wonder what in the world's gonna happen to me


(refrén : sweet sixteen baby))

magyar-magyar szótár 2009.08.24. 09:37:44

navégre:
CH verzsön:
When I first met you, baby
You were just sweet sixteen
You just left your home, baby
Sweetest thing I've ever seen

But you would not do, you would not do
Anything I asked you to
Now you run away home, baby
Now you gonna run away from me too

Well, my brother is in Korea
And my sister down in New Orleans
Well, my mother's up in heaven
Lord, what's gonna happen to me

Yes, I love you, I've always loved you
Ever since I called your name
But seems like everything I do
Oh, has been in vain

Sweet sixteen, sweet sixteen
Sweet sixteen, sweet sixteen
Well, the sweetest thing that I've ever seen
Sweet sixteen

hacsaturján 2009.08.24. 09:53:57

baj nincsen, csak a haver jutott eszembe, aki hágta a gumicsizmást az almafa tövibe, oszt öléggé lehervatt, hogy amíg ő ereje teljibe vót, addig a gumicsizmás a hullott almát ropogtatta, szóval ne kennyünk mindent az urbánus-népiesch irányvonalra, mer asz tény, hogy ilyen is vót, mindamellett léteznek egész elfogadható perverziók is.

hacsaturján 2009.08.24. 09:55:06

ja, hogy én ringot idésztem ippeg, az nem a véletlen műve.

hacsaturján 2009.08.24. 09:57:24

(ha jól észlelém, akkó te tapolcai vagy. én meg füredi, így nem kő csudálkoszni! :))))

magyar-magyar szótár 2009.08.24. 10:01:32

@hacsaturján: Kimegyek ide a szittyós rétre, rögtön tapóczai leszek! Viszont voltam többször fuvarban Tapolcán álmennyezetért (13h-kor nyitott a nagyker, így volt időm meglesni a parasztházat vettünk vidéken stílus néhány orbitális kitüremkedését a Műűűvészek-e Vőgyében)

magyar-magyar szótár 2009.08.24. 10:04:47

@hacsaturján: Erről mindig az a katonatársam jut eszembe, aki majdbepisilve jött meg az almafődről, s amikor nevettük, ránkszólt, hogy hát odakint nincsen WC!!! (= budi se) Neki viszont francia nevelőnője volt (a cuccjuializmusban DT-i vót az apja)

Úgyhogy kinek mi a perverz (pl a kulturált európai nők maszáj férjeinek a misszionáriuspóz, meg ott nem szokás nyalakodni, puszilkózni meg simikélni)

hacsaturján 2009.08.24. 10:07:40

a szittyórul az imént óvastam másutt, tapóca visszaszívva, de akkor is! a fene a más macskáját! :)))
süti beállítások módosítása