"...eszméletlenségig verjék őket!"

/Enikő a Virtus-pont-hu-ról a kossuth téri húgyosokra, 2006.október/

antifa - színre, szagra, állagra tökolyan, mint az újfa avagy neonackó. Ugyanis e kérdéskör főeszetokjai szerint a fasiszta az a szóismétlések elkerülésére alkalmas szinonim párja a nackónak.

nyelvészetileg: bloggozsurnaliszta cukiság, az sms-nyelvtől savazott pestizmus édybabbysága, eredetileg: antifasiszta, csak az hosszú, kijafaszomnakvanidejekimondaniolyanhosszújat.

 



Az antifa színei pedig a fekete, ezen vörös és talán valamivel kevesebb fehér, mint az újnackókon. Társadalomszociológiailag Magyarországon 2006. későősze óta elfogadott, hogy a Ferencvárosi Torna Club és az Újpesti Torna Egylet ultrái ugyanabból a rétegből vétettek.


Azért Burkusföldében se könyékig mazsolás a kalács, mint ezen a képen is látható, szinte képialkalmatlan "tömegben" állnak szemben az erők... Látható, hogy a burkus sajtómunkásnak van mit tanulnia a mélymagyartól, aki a járdán elfekve filmezne föl a jobb perspektíváért.

 

Mindenki tudja, hogy Magyarország igen elmaradott, mindenben. Kevés vagy nincsen is megfelelő antifánk. (Bár nem rejthetem véka alá, hogy a MEASZ veteránjai  trabantjaikkal meghátrálásra kényszeríthetnék acsargyjainkat létszámuk alapján. )Igaz, pl fa sincsen annyi, mint Berlinben. Legjelesebb szellemi nagyságjaink viszont nem azt vallják be , ami igaz, Berlinnel kapcsolatban, hogy vendégnek mindig jobb lenni, mint otthon, olcsóbb (= több pénzből gazdálkodhat a DAAD-ösztöndíjas, mint itthon) és jobb a fű, több a fa, a fasoros allé és a park, a csolnakázható és hajókázható csöndes víz Berlinben, hanem ehelyett inkább valami eszmei lózungot hangoztatnak. Az igaz, hogy Budapesten (= Magyarországon) bizonyos körülmények között 10=1-gyel [Hunvald egyenlő móri pógármester] , ámde Berlinben kb százszor több neonáci szokott masérozni, még helikopterről is riadalmat keltő méretű náci csürhe szokott jólelket borzolni.

Már időszámításunk előtt 10 évvel is! A Matula "galeri", a jógyerekek már előre, 14 évvel ezelőtt csekkolták megfelelő antifaságukat, mint elméleti punk[ejtsd punk]-ok. Ma már a fasse emlékszik a sajtótörténeti jelentőségű Szabó Albertre és újfasisztáira, akik egyébként annyira hülyék voltak, hogy nem tudtak a megfelelő időpontban bemasérozni a Kossuth térre a Göncz Kifütyülése projecthez, amit utólag a vágóasztalon kellett helyreigazítani. Ez a kép egy christkindlikomix-szintű édy kis golyostollrajz része, ami a kései Matula-olvasóban azt a téves képzetet kelti, hogy a "galeri" tagjai odasunnyogván Szabó Alberték frontja hátvonalához, a SKINDEAD feliratot pszii-pssziii-zték oda festékszóróval. Természetesen ehhez viszont a faszkóknak antifafikázós transzpit kellett (vóna) cepelniük.

Lehet, hogy nem egészen abban a sorrendben zajlottak le az események, mint ahogyan az a helyszíni beszámolóból kitűnik, de történhettek volna úgy, s ez a baj. /Bánó András a Médiaháború Hőse/
 


Ezzel szemben Magyarországon minden egyes újfasisztára jut vagy tíz sajtómunkás és húsz csürhetúrista. 2007. augusztusában A Vár-ban masérozó csürhéhez tévéhiradóink vágóasztalain 2006-os Őszi Események éjszakai csürheizmusait vágták be á Cobra 11 (ebben a német filmsorozatban nincsen néha köszönőviszonyban sem két snitt).

Az idén az antifahiányt exoportból rendezzük, német antifák önként, dalolva jelentkeztek, hogy majd eljönnek ők ide az újnácikat móresre tanítani. Persze a magyarfák is kapnak megfelelő import segítséget. 

szokásos hír: Ma [aug13] úgy tűnik, hogy az ORFK megakadályozza a mars-ot. Sajtómunkásságunk már csak és szintén szokásosan az Utolsó Pillanat-ban reménykedhet, hogy a vivőhírpremcsire és karácsonyig felhasználható állandó vágóképekhez alkalmas esemény mégis meg-történ!!!-het.) Ismert az, hogy a BRFK szemantiko-szemiotikusai (nyilván Kulcsár-Szabó professzor művein köszörült elmével) mely hermeneutikusan is tudják olvasni a passzusokat, csak találnak majd valami mondatelméleti fogódzót , ami lehetetlenné teszi, hogy a felvonulást megakadályozzák.

 

Bezzegóperenciántúl burkus területein ezres nagyságban tanítják a mórest a fáknak az antifák, a minap 6000 antifa csapott össze 6000 fával Németföldében. Dojó lenne már ilyen nálunk is! Talán ez lebeghet a sajtómunkásságunk szeme előtt, amikor térdeplésből filmezi 66 újnácinkat. Méginkább leg  azonban a vivőhírpremcsi. Az acsargárgyisták madárfejűlajosain nem sokat combosít az ilyen perspektíva, bár a hosszú nyakuk a vézna testtel egybenyőni látszik. Józan parasztésszel persze még az ignorálás is megoldásnak látszik, hagyni a 66 vagy 166 újnácit magában masérozni. Kihalt téren csattogjanak az import bakancsok és hasítsák a leget a felnémet parasztsapkák ősmegyer schirmleder-ei. Toporzékoljon mellényhátakon az ősmagyar totemállat, az afrikai (hím) oroszlán. Lobogjanak a végvidéki rácok piros-fehér sávos lobogói. Tavasszal majdnem odalett a vivőhírpremcsi, mert először a rendőrök az engedély nélküli tüntetőknek nézett nackókat majdnem hazazavarták, de aztán kiderült, hogy nem hiába  csődült a sajtómunkásság, aki a BRFK-ra ilyen témákban még mindig számíthat (vidékiparaszt  [ORFK-s] rendőr képes lenne elrontani a bulit…) mégis lesz masérozás és szépen elmondhatják a holokauszttagadó beszédeiket. Az idén azonban egy esetleges rendőri szabotázs esetére is megoldást jelenthet az import antifák megjelenése, csak nehogy elszámítsák magukat, két  ostalgie-Ikarusz -ra való még pont elég, de három, az már akár túlerőt is okádana, még szerencse, hogy az elmaradott magyar tévénéző szemre (színre) gyakorlatlan a jóbőrfejű elkülönböztetésére a rosszbőrfejűtől.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr551301960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.08.13. 10:32:55

Kérdemén, mi lenne az a téma, amivel ilyen jól lehetne elvonni a figyelmet?

(nahát ,te nézed a cobra11-et?meglepő:-)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.13. 12:04:33

münchenben legalább volt egy rendes sörttisztasági törvény, meg minden krimónak megvan hátul a maga főzőüstje. kölnben pl ha nem kölschöt kérsz, kiköpnek eléd, de ez megy a cseheknél is, brno-ban ne kérj kozelt.
plusz a németeknél ha náciellenes - tehát nem antifa - felvonuláson direkt a neonáci bolt elé mennek protestálni, akkor a fedező rendőrök a kopasz egyetlen rossz mozdulatára hárman térdelnek rajta, csőretöltött fegyverrel.
van mit tanulni, na.

@méhészborz:
mióta molnár anikó jó útra tért, nem nagyon van, aki főműsoridőben leszopna bárkit. dundikáról is az intim kép már az, ha csukva van a szája, de talán meg lehet kérni rá.

magyar-magyar szótár 2009.08.13. 12:45:42

@méhészborz: Mint minden autóbuzi számára, horror nekem is ez a film, már jó előre siratom a malacorrú Passat Variant-ot, amikor felbukkan, bucska, hengtergőzés és pár horpadással megússza.. na UGYEEE. És mindig van társadalomfilozófiai mögöttes, Semir, aki Andreának gyermeket ojtva asszimiláódik (ez afféle Móricka-álom ott) Csípom az érett sexxxy nőket, így a Főnökasszony nyakincáját is! És nembszélve arról, hogy az ember fúúúdeokosnak is képzelheti magát, ha előre kitalál mindent. Azzal nem tudunk mit kezdeni, ha a snitt végén a száguldó autó ajtajai nyílnak és Semirék kivetik magukat, aztán a következő snittt elején pedig klasszikusan szállnak ki az autóból mit spazieren.

magyar-magyar szótár 2009.08.13. 12:47:58

@méhészborz: röv.: Az nekem a Cobra11, mint jógyerekenek a kuruc-in-fos. Témaínség idején az ember csak megpiszkálja.. (a magyar maffiózót Pál Dárdainak hívják!) és már mehet is a napi bevetésre.

magyar-magyar szótár 2009.08.13. 12:52:48

@bs395: El vagyunk maradva, naaa. Az ember beleborzong abba, mi lett volna az acsargyokkal, ha egy tévé se megy ki a holokauszttagadásra vagy a rendőrség komolyan veszi első elszánását és leszab. . Egyáltalán: az acsargyok, mínusz sajtópaláver... mivé is lettek volna?

@Horace: Szaalaam!

2009.08.13. 13:44:16

@magyar-magyar szótár: Jóvanna, senki se tökéletes :-).

fruttipapir 2009.08.13. 14:45:36

@magyar-magyar szótár:

:DDD

Cobra 11.

Hehhe.

(Bár az Anyátok közt rosszabb, igazad van.)

:)))

lantraman 2009.08.13. 16:15:29

Nálunk nincsenek is antifasiszták, ( mintahogy fasiszták sem) max. Thürmer néhány mumifikálódott hivatásos forradalmára és partizánja, a sok szenils vén barom!Na, ezek az igazi jógyerek acsargyok vagy mik!

magyar-magyar szótár 2009.08.14. 06:22:25

@lantraman: A magyar nem az a kimondott ellenálló-nép. Mint pl a lengyel. A lengyelek elevelerendelteteten ellenállók.

Kellő számú fasiszta hiányában utólag (vö Einstein Kozmikus Állandó-jával) képzetes fasizmus-t írtak bele utólag a történelmünkbe(saját szóhasználatomban faszizmus, itt a fasz nem genitália, hanem hangzókavarodás) Úgy kellett fasiszta rendszer-t konstruálni. Ti. hogy Horthy fasiszta lett volna. (Ezzel jelentőset javítottak is Horthy face-én, bár Nürnbergben fütyültek rá, holott nem tett olyan szivességeket a Nyugati Hatalmaknak, mint Franco vagy salazar...) Horthy attól, hogy fasisztává nagyították, mint rém-et, szinte már olybá tűnik így utólag, hogy akár korszakot is el lehet nevezni róla.

Minden út az első lépéssel kezdődik: S ezekre az un Igazoló Bizottságok taszajtották a népet. Ilyen Igazoló Bizottságok előtt pl mind a 37 nyilas házmester átsummant (27 meglógott ill döglött, egyéb, éspedig ok miat képtelen volt megjellni az I.B-k előtt) Azt hiszem, látványszinten azért pár nyilas házmesterrel leszámoltak.
Az ellenállók és antifasiszták ugrásszerűen szaporodtak föl 1945. karácsonyára. 1951.re annyi ellenálló és antifasiszta lett az országban, hogy fakanalakkal és vesszőseprűkkel is kiporolhatták volna Szalosjanékat. Ha már lettek volna 1944-ben is...

A valódi ellenállók-nak és antifasisztáknak viszont megfelelő móres volt, amikor az egyik emblematikus alakkal (Kádárral) elintéztették a másikat (Rajkot)
Itt sem felejtem el megemlíteni, hogy 1945. február 13-án a felszabadított Budapesten az első, akit letartóztattak (informálisan, A Párt fogjaként került a VÁP kezére) Demény Pál kommunista volt, a valódi ellenállás egyik ékalakja.
Deményről emlékezni leginkább az MSZP reformtagozata (A Tanár Úr és szűk köre) volt hajlandó, e tagozat lapjában, a Mozgó Világban írtak róla legtöbbet.

Mindekhez képest: milyen Thürmer? ki az???

lantraman 2009.08.14. 17:00:16

utána meg pl. Mikó Zoltán rep.szds.,aki tényleges ellenálló volt, (egyetemi zlj.) őt az oroszok ki is végezték.
süti beállítások módosítása