fityma - A makkot ill. csiklót fedő bőr /bőrke, satyak, csuklya. Sapka. A fitymál igéből visszafejthető, hogy valamiféle leffetyeg, pittyeteg bingyóka, ingyom. A nőknél, mert a történemi idők óta a kímélő munkákban, finommanipulációkban kikkezük ki'lábikójuk olyan alyanosz picike lyett, kicsinyítőképzővel fitymácskának nevezzük.

Az Úristeny (tetszés szerint Allah, Jahve, Manitou [= szovjet gyártmányú földmunkagép beceneve IS az 50-es-90-es években] , Az Ég, Darvin, az evolúció, tessék választani, vagy ne...) nem bajmolódott azon, hogy kétféle nemi csírarendszert dolgozzon ki, így a makk magva és a csikló magva ugyanaz és nagyjából a nemi mirigyek is, csak az   elhelyezkedésük más, így persze a fityma sejtcsírája is ugyanaz, csak funkcionálisan formálódik át a méhen belüli életben...) 

A történelem (azaz írás) előtti korokban a nyílt nőuralom idejében a sivatagi népek homokkal tisztálkodtak. A vizet ivásra esetleg főzésre használták. Mivel a fityma alá kerülő homok hámsérülésekhez, fertőzésekhez vezethet (pl közösülés során a hüvely falát fölsérthetik a férfi fitymája alól odakerülő homokszemek), ezért az ősi Bölcs Banyák vallási hókusz-pókuszok keretébe helyezve lemetszeni rendelték a fiúk fitymáját ill meg[=be]metszés útján tisztíthatóvá tenni a lányok fitymácskáját.

Így volt ez a sivatagi - félsivatagi népek közül a sémitákkal is. A folyóparti népekre annyira nem volt  jellemző ez a rítus, de közöttük is előfordult. Az Írás előtti időkben a sémiták [az asszírok és főniciaiak meg egyiptomiak közötti háromszögben élő nép-testvérek] politeista bálványimádók voltak. A zsidók Az Írás-sal, a filiszteusok [palesztinok>] és arabok 3500 évvel későbben, az egyisten hitre (és az apajog-ra) tértek át. A történelmi időkben e törzsekben is a formális férfiuralmat vezették be , de a bábák és Bölcs Banyák (= nem szülőképes korú nők) titkos uralma megmaradt, ezért az egyistenhitre való áttérés ezen ősi és praktikus szokást sem érintette. (A mohamedán és zsidó hittudomány egyöntetűen és nagyjából ugyanazokkal a kifogásokkal elítéli a vallási előírásaik fenti, gyakorlati megközelítésű profanizálását.)

A fitymás népeket mindig rettentően birizgálta a fitymátlannépek titka. Europid nők titkos képzelgéseikben pl gyakran azt hitték, hogy a fiúknak az egész makkját eltávolítják az eljárás során. Márpedig a latinoknak nem csak abban volt igaza, hogy Vulva est non statitur,   a nőikíváncsiságra is igaz ez.

 
Fityma - Az előbőr léte vagy nem léte vízválasztó a nem zsidók szemében. A valóság azonban az, hogy a magyar zsidó férfiak többsége ma már éppen úgy képes faszának sajátos hangot keltõ csattogtatására, mint a vasárnapi ostyán nevelkedett Y-kromoszómás társaik. /forrás Matula Magazin http://matula.hu/index.php?section=article&rel=47&id=569/


 A nőikasztráció legújabb korunk ostoba, elkorcsosult [mohamedán] vallási fanatizmusára vezethető vissza, valamint arra, hogy a fehér ember un "civilizáció"-ja az ősbanyák bölcsességének maradákát is eltörölte. A lányok fitymácskájának megmetszése helyett mindenféle barbár , fallokratikus csonkítási vagdalózást tévesztenek az ősi hagyománynak. Ez az elfajult rítus europid nők kriptopornográf (leplezett) tikos izgalmfokozó  témája (mint pl "élet a háremekben" ill. "muzulmán hercegnők titkos élete"). Europid picsamozgalmak annyi pénzt és energiát ölnek ebbe a témába, amiből több tucat víztisztítót lehetne üzembehelyezni Afrika fertőzött vizű területein a női világszolidaritás jegyében. 

Fitymátlannépek férfijainál, fiainál is előfordulhat körülmetélés egészségügyi okokból, leginkább fitymaszűkület miatt. Legismertebb példa XVI. Lajos francia királyé, aki házasságát Marie-Antoinette-tel nem is tudta elhálni addig, amíg a sógora [II. József osztrák császár] rá nem beszélte e kis beavatkozásra. (Régente a bábaasszony maga ellenőrizte a fiúcsecsemőt s ha kellett, megmetszette vagy lecsapta a szűk bőrkevéget metszőkésével.) A XX. század elsőn harmadában a legtöbb egészségügyi körülmetélést Németországban végezték, tartotta magát az az orvosi nézet, hogy legjobb lenne általánossá tenni a fiúcsecsemőknél.

5 komment

Címkék: fityma

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr651165465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.06.05. 15:20:21

a zsidó monoteizmus a babiloni fogság (ahova persze nem az egész népet hurcolták el) alatt kezdett testet ölteni, majd visszatértükkor terjesztették.
ezért van pl., hogy a rabbiknak van egy külön markerük a dns-ükben, ami szinte csak rájuk jellemző.

budai zöld 2009.06.08. 10:49:13

Az utolsó bekezdés elsö szava pont hogy fitymás, hiszen a Búrbon Lajosok nem sivatagiak voltak, hanem folyópartiak. Bár valószínüleg vízzel sem tisztálkodtak gyakrabban, mint homokkal.

dr. Wilbur Swain 2009.06.09. 07:46:09

érdekes témaválasztás

fruttipapir 2009.06.11. 19:13:07

Nekem pszichológiai fejtegetések jutottak az szm-be, a téma(választás) kapcsán.

Igazam lehet...?

;)

süti beállítások módosítása