bérkalkulátor - közepes képeségű alsótagozatos számetech' szakkörös jógyerek által 2f-ért a 'netről ingyen letölthető program, aminek segítségével a tágpupillájú Felnőtt Bácsi a szerinte  hülyegyereknépet gondolná átverni azzal, hogy segítségével szemlélteti a társadalom adózfizető igavonóinak, miszerint fölül akár havi 15ezer Ft pluszjövedelmük marad, amit alul, mint ÁFA-visszaigénylésre nem jogosultak, fogyasztási típusú adókban vérizzadhatnak ki havi (heti) 30-40ezer Ft-jával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr31164891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.06.05. 11:53:08

azt akarják ezzel az adóátrendezésel leplezni, hogy mennyire is kúrták el, mert a csökkenő állami kifizetések mellett (13. havi nyugdíj meg bér, mínusz egy év gyerektámogatás, csökkenő családtámogatás, stb.) sem csökken az adóék, mert ki kell fizetni a rekordkamatot. a gdp össz-vissz 5-6%-a per év, és ennek a fele a kockázati felár. összehasonlításképp: ha nem lenne ennyir elkúrva, simán szufficites lehetne az ország még az idén.
süti beállítások módosítása