műmédiageciség - bocigeci öcsisajtoskodás. Erőltetett, álpoenkodó műmájer bizalmaskodás. Minélrosszabb-annáljobbalapú szurkolás, lúzerország-e vagyunk. Verbális fikakenyegetés majd csak ragad rája alapon. Seggnyalással fölérő álszatíra Uj Péter főszerkesztőről a Ludas Matyi ’50-es évek elejéről való számaiból elkopírozott karikatúrákkal. Tök Tomi újravágva.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu2009.03.04. 11:21:59

Volt már bárki is, aki komolyan vette ezeket a kérdéseket? Oké, hogy nehéz, de tényleg. Tök vicces, hogy az indexesek kitaláltak egy beszédstílust, és boldog-boldogtalan azt próbálja utánozni, és még jófejnek is hiszi magát ettől.

Azt Reckl Amál, a kattogásirígy címlaposbejegyzés-troll csak gondolja, hogy ez a verbális nyálözön index-pont-hu-s talámány. Valójában a gyökerek sokkal mélyebb gennycsatornában levedznek.

http://www.sulinet.hu/kemia/interju/fodore/trefort3.jpgElőszöris ott volt a magyar blogoszféra őskloákája, a Trefort gimnázium különböző szintű fiúvécéi. Ahol a mai blogoelit nagyjai húzgálták fitymáikat a múlt század '90-es éveinek elején-derekán.

Aztán a blogoszféra mózese Uj Péter, aki már akkor foglalkozott felsőfokon az internetes hírgyártás filozófiájával, amikor számteches haverja még csak agyalt a vasakon, amik az első magyar weboldalt (születésekor még internet-kapcsolat nélkül) elsergették.

És akkor a múltnak abba a sötét mélységesmély ködébe már bele se rongyolok, ami után egy napsütése mező Váncsa István első nagy televízióskritika-sorozata az Élet és Irodalomban.

bocigeci

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr80986858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.03.07. 11:51:41

Mathias bazmeg, téged hogy tudott eddig elkerülni a média?
Azt akarom kérdezni, hogyan nem lettél médiageci?
Ölellek

magyar-magyar szótár 2009.03.07. 13:00:49

Mint a tüdő a fazékból, kidagadok én. Vagyis az én állapotom a direkt morál. Amidőn hivatalosan is médiageci leszek, havi fixxért, mint a Matula-pont-hu műmájerei, akkor gyrsan elejtek itt egy utalást, hogy be vagyok tiltva, és elmegyek a Rossz Lelkiismeret irányába, értekezleteken hallgatom az APO legújabb dörgedelmeit, hogy má' megint cseszegetik a főnököt, íméleztek neki arról, hogy az általam hoaxált műmocsokblog újra túljizzelte a szubkalcs végsőhatárait meg ilyesmi.
A fóradalom olyan, mint a bicikli: nem állhat meg, mert elbukik. SaintJust tudta ezt.

Az ember inkább elmegy egérnek a Marsra, minthogy belegondoljon, miről blogol majd a 67 éves Tóta bácsi. S hogyan.

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.03.07. 13:18:13

Ez így korrekt.
Éljenek az írástudók, le a faszokkal.

caymanos 2009.03.07. 15:12:07

Ez a recklamáló idióta tényleg fasz.
süti beállítások módosítása