Találtam egy érdekes könyvet -szörfözvén a pompások [KÖJÁL] porszóró pumpájának képe után. Zeke László írta a könyvet, címe:

A lélek fogkeféje

-ál-al írója is van, szerzői alterego: Pú Zoltán [-nem púzol tán? -ne tessenek megíjedni, nem ennyire brályenéleteskedő a humora...]

A virtualice könyvre klattyanó link >>

Zeke László

De hol a lélek fogkeféje?


(Pú Zoltán kalandjai)

avagy:

"... ő pedig érezte, hogy teste hófehér felhővé
alakul, vakítóan csillog rajta a napfény."

(donquijotteria-regény)

© Zeke László, 1993.

Annyi mottó, ajánlás van benne -terrmészetesen, hogyne! Shakespeare, ez nyilvánvaló, Macbeth, ilyesmi- mint egy anglo-saxo egyetemi vagy fejlődésregényben.

Álhoroszkópok:

2. §

(1) NYILAS:

Ahogy mondani szokták: "Ahová lép, ott fű nem terem." Palástolandó balfácánságát, másik (eredendően genetikus) hibáját, a kisebbrendűségi-komplexusból eredő, rangkórsággal vegyes exhibicionizmusát tárja az önre fittyet hányó világra. Nevetséges pózokban próbálja meg másokkal elhitetni, hogy ön pl.: Caesar, V. László, Napóleon, vagy valami hasonló.

Rendkívül irigy természete általában nem sokáig hagyja nyugodni labilis lelki egyensúlyát. Még az is irigységgel tölti el, hogy más irigyebb, mint ön.

A világot a szexualitás oldaláról szemléli. Perverz gondolatait, képzelgéseit intézményesített formában próbálja "megetetni" másokkal, pl.: szakdolgozat, diplomamunka, mesekönyv stb.

Szabadidejét haszontalan dolgokkal tölti, pl. horoszkópkészítés. (A szerző ebben a jegyben született. - A szerk.)

A borítója olyan fertelmes, hogy nem, copyrom ide.

Hát még ez a könyve! Afféle egyetemiregény lehet a fülszöveg alapján

Canis merga

Zeke László

Új Mandátum Könyvkiadó

Szólj hozzá!

Címkék: offo

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr77920340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása