Régebben nem voltak ilyen szarok a szilvesztereim, mint ez a mostani (2001.) is, eredetileg anyuékkal mentünk volna a káefté vacsorájára, de lemaradtunk a barátommal és akkor jöttek föl a Katáék, volt egy csomó pezsgőjük, fölmentünk ott valakihez, és a barátom belökött egy medencébe, mer má tök be volt baszva,  én nem ittam, csak egy pár pohárral, de meg kellett várni, szopás, amíg a szárító megszárítja a ruháimat, és volt ott egy csaj, aki elkezdte kérdezgetni, hogy hány éves vagyok, na, nyasgem, gondoltam, de ez volt az utolsó ilyen szilveszterem, mert mire odaértünk a motelbe, anyáék már nem voltak ott, és ezzel az erővel a buliba is elengedhettek volna, de jövőre már hetedikes leszek és akkor anyu elenged. Éjfélkor is ittunk egy kis pezsgőt és én arra gondoltam, régen milyen szép szilvesztereim voltak.

kényszerlolitizmus - pompomos plüss magassarkú házipapucs, krómhatású sarokvédővel. Bokalánc. A pincsi már pelyhedzik, mikor tizenegy esztendős -anyu leborotválni tanítja,   nem higiénikus, pthfúújj. Tangabugyi, csípőnaci. Top. Feketére festett hajban szőke melír. Vállverdesvén archaizáló fülöncsüngők. Pincsi [variatio: smink]. Enyhe éjszakaikrém, könnyű nappali arcfestés, szem és ajakkontúr, szájfény -inkább rúzs. Szeme alatt a korai mindenttidás karimái. Tágranyílt szemek. Homlokon komor ráncok.

ANYU: Eltetted a tízóraid, Kittykém?

KITTY: Haggyá' má' a ppiccsába, anyuu! Faszomba má' a tízóraiddal!

Szopás -szavajárása, ha nem sikerül valami, kifakad. Anyu természetesen ezt is elmondta jó régen, mi az. "Ha az ember egy pasit nagyon szeret." A gyermekben a világ észlelete metszően éles, ismeretlen, ám árnyalatai  világosan elkülönböztethetőek. "Anyu! Hiszen a Mátét nem is szeretted, Laci bácsi miatt sírtál!" Anyu hogy magyarázza ezt meg egy kis hülyepicsának, mint te vagy, csipasz, hogy Máté bácsinak volt az ideális farka, a hosszanfriss, Laci bácsi pedig volt a jópofa csóringer lelkizős. Impotens balfasz. Máté bácsinak cégei vannak -a felesége,az az ostoba büdös hájas dög, az! Mindig a hűtőszekrényforma kövér ppiccsákknak van jópasi férje, de hogy a faszomba'?? -fakad ki anyu. A picsája kivan. Laci bácsi felesége pedig anyu barátcsajszija, csak most kórházban van, nem beteg, befektette Gergő dokibácsi, mer' veszélyeztetett terhes. Nem veszélyes a terhesség, csak  a Lili feszt zabált, húsz kilót hízott és lett is valami a cukrával.  Befektette Gergő dokibá' ....neeem!.. a kórházba fektette be. A pasik ilyenek, mennek a farkuk után, és a Laci bácsi már két hete nem dugott, ezért sajnálta meg az anyu, hogy segítsen tanképpen a barátcsajszijának, szóval csak azért, egy ilyen pasi, pont ennek a picsa Lilinek jut ilyen pasi, azt mondta, egyszerűen képtelen, idegen punci előtt lekonyul. A Laci bá' azért a tisztára ideális, mosogat, takarít, és engedi vezetni a kocsiját. "Igen bazmeg, szerelmes vagyok a Laci bácsiba, és akkor mi van?" A szerelem egy mély és igaz érzés, ami nem válogat.

 

 

 

 

 

 

 

Anyu persze azt is elmondta, mi az a vizsgálat Gergő dokibá'nál. Végigondolja s olyankor a félelem a kishasát görcsbe rántja: a hideg vasak zörgése, mint az eszcájg...

"Anyu, amikor a Péter főnökbá'nak az Útálatosvágóné bekapta a micsodáját, és szopogatta, utána hazament, Zolikát és Hédit azzal a szájával puszilta meg? "

Már előre kivan tőlük: Hallani föl a lépcsőházban, ahogy jönnek: anyu és a valamilyen pasija.  [A férfi szót a televízióból hallja először: "Százhetven-százhetvenöt centiméter magas férfi, sísapkát viselt, fegyvernek látszó tárggyal a" satöbbi, satöbbi... (a szerk megj.)]

"Neem, te kis hülyehápé, kesztyűt húz vizsgálat előtt, nem azzal a kezével fogdos otthon össze mindent!" -Elképzeli Gergő dokibá1 feleségét, a Kriszti nénit, ahogy a nyeles seprűvel a konyhában sepri a szemetet: a sok pénzt, amivel dögre keresi magát a Gergő bácsi.

Este jó: Anyuval nasinasizni az ágyban. Nyáron meztelenül. Anyu hájas disznónak nevezi olyankor magát, és azt kell hazudni, nemigaz. Fagyi, csokik, sütemények. Főleg fizu után. Anyu talál egy szőrt a bimbója udvarán, letépi. Nem, nőn szőr soha nem lehet. Gusztustalan. Hónaljkutya -ezen nevetnek.  Most mégis szőrös -hát igen, mert Huba nem szereti a kopaszt, ezt fazonnak hívják. Fazongyanta, van szívalakú. "Majd megtudod édesem, nemsokára ezerrel fogod a hülyeséget csinálni, csak győzze anyu elsimítani."

Legjobban azt útálja, ha anyu nem szól előre. Érezni az előszobában a szagot. Édeskés, szúrós. Néha a pasi dohányzik, akkor cigarettaszagú. A szivaros vagy pipás pasik nagyon büdes. Hogy lehet szeretni a szivart, mint a szar! Édeskés, szúrós szag, valahogy nagyapi disznóiéra emlékeztető. Nagyapinál jó -anyu olyankor valahogy olyan furcsán beszél. Nagyapi is. "Mán megint píz kell, kislyányom!" A vécéülőke fel van hajtva -ebből is tudni, anyunál pasi van.

Nagyapinál rossz, nem lehet vécére menni. Manci nyénnye meg nem engedi, mert az a felsőházban van és nem használják. Mielőtt megérkeznek, be szoktak menni a Patkós[csárdá]ba, de ott se jó, mert ott nagyon büdös. Nagyapinál ott van az a furcsa ólajtós micsoda, az a budi, óborzalom, már anyu se jár oda. A virágoskert dzsumbuj, mióta nagyanyi nem él -ott jó. Csillog az a rózsás kis micsoda, az a szüzesség, amíg van, a tampon használni veszélyes. Anyu már jórégen mindent szépen elmagyaráz. Amelyik néninek cérna lóg a pincsijéből a nudin, az a tamponos.  Onnantól kezdődik a felnőttkor, a mensitől. Julinak már volt.  Kövér, mint egy vizipaci, a teste olyan, és azt mondja arra a hájmicsodára, hogy az már igazi cici, kemény gombja van. De nem látszik rajta semmi, hogy felnőtt lenne vagy ilyesmi, és buta, mint a főd. Anyu mondja ezt, hogy főd, mint nagyapi. Hogy a főd buta: nem emlékezik. Pedig nemigaz, nagyapi a traktorról megmutatta, a sárga négyszög piros rögekkel: azok voltak a téglák a tanyában, és sárga a vályogtól.

Ezek a pasik! -elveszik reggelét. Anyuval ébredni jó, főleg, ha nem büdösszagú. Cég volt volt a bulinál -anyu furcsán, álmosan beszél, a szájában gombócok. "Anyu, a picsám kivan veled, minden nap buliztok a cégnél??"

Rékának igazi apja van. Egyszer sírt az zongora előtt, Klári tanárnéni alig vígasztalhatta meg. Anyukája bepasizott, de elmúlt. Rékának jó, amikor reggel anyuhoz bújik, ott van apu, az igazi, saját apuja, nem egy hülyefasz Daniapu, mint Ircsinek. Amikor a Réka anyja   mondja magát hájfókának, akkor Réka apjának kell hazudnia, hogy nem is igaz.  A Réka apjának szőrös mindene, de nem rossz, sőt, csikis. Olajoshalszag van -Ircsi azt mondja, az a geci szaga. Tina szerint nem is igaz, a geci inkább hypó szagú. Mi az? Olyan, mint a kloroksz, a csórók veszik vagy akik annyira skótok. Megszagolja az áruházban: a hypónak semmilyenszaga van. Olajoshalszag?- ezt nem ismeri.

Mit akarsz te ezzel? Fúúj. Büdös! -anyu ideges, az olajoshalkonzervet visszadobja a polcra.

Nagyapinál jó. A traktorostáskájában van kenyér. Madárlátta. Azt jelenti, elvitte a munkába, aztán visszahozta. Délben valamit evett -megmutatta az ég madarainak. Az ég madarai a pacsirták. Meg a fecskék. És a varjak. A varjak szépek, szemük fekete, okos. Ez pedig az olajoshal. "Mit akarsz kislyányom? - most ettünk!" Kis ezüst halacskák, fej nélkül. Olívaolaj. És ez a szag!

Tina az öltözőben mutatja meg tánc előtt. "Neem, húzd feljebb!" Feljebb húzza a blúza ujját. Tina a középső és a hüvelykujjával az alkarjára pántot fog. "Mi?" -elgondolkodik és följebb fog a könyöke alá. "Igen! Ilyen vastag!" -De Tina mit nevet? Ez szörnyű, borzalom! Megfogja ugyanígy magának is. Szorítania kell, hogy ujjai összeérjenek. "Nem igaz! Hazudsz!" Tina betép, mutatja a telefonján, a képet, amit a nővére telcsijéről infrázott át. "Nem igaz akkor se', valami csalás az egész!" Aztán jön Alíz néni és kezdődik a tánc.

Hanyatt fordul, a plafonon még derengenek a holdak és csillagok. Anyu pityergett, amikor ragaszgálták, jó sokat, hogy még pár év és nagylánya lesz, aki baszik az ilyesmire. Rékáéknál tetőtér  van, az egész lakásuk az. És Réka, amikor  kileste, mitől lesz olajoshalszag, látta, hogy az anyja a talpát a falra teszi. Amikor Réka megkérdezte, fájt-e az neki, azt mondta a Réka anyukája, hogy dehogy, csak a boldogságtól csinált úgy, mintha jajgatna, és majd Réka, pár év, és mindenféle pasikat fog fellopni a szobájába, és olyankor meg majd anyu és apu alszik párnával a fején. Keresztbe fordul hát az ágyon s talpát a hideg falra illeti. Ezek szerint anyu is szokott néha boldog lenni, mint a Réka anyukája. És elképzeli, milyen lesz, ha egyszer boldog lesz ő is valaha majd. Mint a Réka anyja...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr67907505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.31. 08:09:44

a kopasz pincsivel meg mi a gond?

magyar-magyar szótár 2009.01.31. 13:20:38

A kopasz pincsi nyalás közben feldörmicéli a hülye pasi/ vagy szives barátcsajszi orrát. Vagy állát.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.31. 13:49:14

attól függ, mikor volt kopaszítva, és hogyan. amikor már dörzsis, olyankor tüntetőleg nincs nyalás.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.01.31. 14:49:55

Odabaszott ez is, te népszerű művész. :D Bár ezt bármelyik posztodhoz odaírhatnám. Ez több mint szótárblog, ez társadalomábrázolás.

fakalap 2009.05.04. 23:11:24

direkte csak ezért szoptam végig a kureva regisztrációt, de ilyet 1.001éve nem olvastam, nem tudom ez dícséret, vagy szégyen, detótawé, mostantól seholnincs. ember, ez az elmúlt 5év legnagyobb szellemi élménye volt (elképzelheted, hol és hogyan élek) de ilyentmégnem;
pedig a kureva pakisztáni bachelor-homemade-party torrentem is lerohatt pont 97%on, ilyen van? arról nem beszélek, h'a 17girls anal creampie compilation 21.5%nál nem hajlandó feljebb kúszni, persze az old-young-gangbang-sban magyarul beszél a sokvén trotty... csupi, ilyen van?

szóval mégegyszer, bazdmeg, a legnagyobb amit, mostanában.
áttettem wördbe, faszán küldöm körímélbe, hadd okuljanaka a parasztok!

magyar-magyar szótár 2009.05.05. 14:57:14

@fakalap: Köszönöm. Fajin az avatarod, mondhatni kifejező. Az is, ahogy a kommented közepén kontextuálisan utalsz arra, hogy kb ennyit érteni belőlem :))) (= hehe*)

*Kurt Vonnegut

str 2009.10.23. 05:07:55

Nem tudom, hogy találtam ide pár órája, de nem nagyon szabadulok..ez a blogformából kiindulva nem gyakori fegyvertény, a lekötözéses-beforgatós, nincs több cigim és mégse dőlök el.
Irányított énposztod volt-e már, vagy az önelemzés nem asztalod, inkább esetileg csepegtetsz, szárazon?
Nekiesek ennek a folyamnak mégegyszer, mégiscsak. Köszönet.

magyar-magyar szótár 2009.10.23. 07:48:11

@str: Önelemzek én, mint kisállat, pl güzü, ami nem a mozog, de szintén kicsike.
Vagyis óhatatlanul én-jellegű minden blog mégha mindez nem is én voltam egykor és már nem is leszek. Ha mindenáron, akkor 1,8-as IIes Golf GT-hez tudnám magam hasonlítani, az ea bekakált de a kpz még jó és fed.comp. Siebedach. Két küszöb lezúzva -de nem rohad.
süti beállítások módosítása