krumpliravert fejű - [szöveg nélkül]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr87903590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.27. 07:02:58

amikor falun laktunk, volt egy ilyen osztálytársam. eltörte az orromat, én meg majdnem beszakítottam a fejét, így lógott az arcára a hajas fejbőr. cserébe a bátyja - az is velünk járt egy osztályba - majdnem kikaparta a szemem (szó szerint), pár heg így huszonsokévvel később is meglátszik még.
aztán - mert kapott az is - utána nyugi volt, csak szájkarate volt, aztán azt is megunták.

magyar-magyar szótár 2009.01.28. 15:11:27

Hááát, azért én jópár krumpliravertfejű gyereket láttam, akiknek viszont azok a dráágajó édesegyszülei, a bátyja, henteslánckesztyűvel, adta. Egynek meg a feje lágyánál a seprűnyél beleillett egy vájatfélébe.
Nekem a bumfordi a lederhose-mből kitépte a műanyagelfántcvsontból öntött szarvasanyut a gedájával. Aztán meg karikásustorral a combomba csapott a rézcsapóval. I)ntett barátságosan s amikor a közelbe értem: Zanyád, szitty!
A fejem csak kétszer szakadt be, az még krumplihoz kevess.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.28. 15:20:28

nekem csak egyszer, de azt is ilyen gyerek csinálta.
úgy megy, mint a kóterba': ha nem esel hasra tőle, megver. ha visszavered, akkor nem éri meg, inkább békénhagy, ha te is őt.
süti beállítások módosítása