leösszeesküvéselméletezés (sport, verbális, texturiális, mediális) -megfelelőoldali jógyerekek végső vitaérve. Természetesen egy megfelelőoldali jógyerek mindig műveltebb, okosabb, szebb, fennebbvalóbb, tótawériánusabb mint egy almagyar zsíragy műveletlen tahó, aki nem képes felfogni, hogy minden wassalbertolvasó egyfasz-egynáci gennyféreg ÁM szegmentál, egykalap alá vesz, mármint a zsíragyú almagyar, ha a Tökéletes Kommunikáció egyik alapfeltételét az eleinte formális ( Minden Csütörtöki Eligazítás Jógyerekeknek 2004. októberétől) majd annálisszervezetikeretezettebb összetartás.

Például, ha minden MEGFELELŐENJÓOLDALI, ám semlegesnek álcázott csatornában egy hír azonos felhangokkal, BLIKKfangokkal, főcímekkel, felütésekel sugallmányoz. Szemenszed külhoni példát aktuális magyarbelföldi polpancshoz. Sőt, már maga a sugallmányozás feltételezését is a

~

-sel igyekeznek végsőérvszerűen agyoncsapni. Ha ez sem használ, akkor leaszongyák az értelen hülyének, hogy arrogáns és kioktató, majd ráborítják a konyhaasztalt. Persze abároltszalonnástól, meg makrobiotikus salátásdobozostul. Mert a paraszti retro azér a jógyerekeknek is nyami ám!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr13773828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása