Ezzel , amivel most Joe Biden ( és a Joint Vision óta szüntelen, a netokráciában meg jaj-egyre és egyre...) a Szovjetúnió is kisérletezett -ott volt pl Micsurin esete, a Micsurinról elnevezett termelőszövetkezeti csoportok, sőt, magasabb rangban egyenesen szövetkezetek. Az egész Szovjet Szférában találtál szovjet-alakú embereket, sportolókat, műűűűvészeket és televíziós személyiségeket.Meg szolgálatokat. Üzemszervezést, néphadsereg színházát a műűűvészeti csoportokkal. Árucsereforgalom, szovjet biciklikért cserébe Csepel-bicikliket, sima-Rubel elszámolású exportért fizetni un "Deviza-Rubel-ben" elszámolt vadonatúj hulladékokkal. [1972-ben a Szovjetúnió bevallott külkereskedelmi deficitje Magyarország felé  1,2 Milliárd Deviza-Rubel volt.] 

 

És főleg a népnevelés -amit ma nálunk az indexgecik/444.hu és a taszok folytatnak ... jaj, el ne felejtsük már, akik 2012. után tavaly megint veszélyben lettek, jaj.

 

Időközben a kapitalizmus meghalt

egészen pontosan utánarohadt a Szovjetúniónak

- Ártatlan Gyuribácsi már ezt egy tavaly-előtt-előtti "cikk"-ébe beleíratta a négerével.

-Olyan, hogy életmódbaloldaliak kiülnek egy boxba valami szőröslábú transzneművel várni a kapitalizmus halálát, ma már picsafilm gegje.

mirevarszittakapitalizmusvegerejoakkorenis.jpg

A Globális Spekulalizmus azért nem tojik bele a nemzetgazdság vagy a nemzetpolitika de még az imperializmus fogalmaiba is, mert a saját szara szagától is iszonyodik, nemhogy az életétől. Olyant, hogy nagytőkés a kockás, kidógozott hasiznai fölé emelt tenyérre a Nemzeti Himnuszot harsóggoggjajaa, az 50 évvel ezelőtti mesefilmekben volt és nagyobb a szakálla, mint a Kacsamesék Donald bácsija kapitalistakarikatúrájának az aranydollárrakásokon.

xx_szazadipolitikadonaldbidenjumps.jpg

Ma már még egy kibaszott fos Renault is 3 kontinensn készült alkatrészekből áll össze és az már Donald Trumpnak sem jött össze, amikor a kínai csipembargóval a Just in Time rendszer kereteiben napok alatt leállította az amúgy is haldokló amerikai autóipart. A nevető harmadik az uralkodó Hyundai/KIA lett meg a Toyota.

Igen-igen A Párt KB kiadta, hogy a gazdasági szaklapokban bírálni kell a globalizmus , a Just in Time rendszert

 

de arról már előre szólok, hogy a Just in Time rendszerről való átállítása a világgazdaságnak pont annyira lesz sikeres, mint a cigány kisérlete a lova evésről való leszokatásának.

Az oiropid gazdaságok reakciódeje kb 10 év, ennyi idő alatt a Világgazdaságot jelenleg vezető birodalomban lezavarnak 5 jelentősebb stuktúraváltást.

Ráadásul az oiropidok nem akarnak dolgozni, de főleg nem fizikai és undorító munkákat, mint pl a többi undorító oropiddal foglalkozni [szolgáltatói szféra], az mennyire piszkos munka már a számukra...

Példa: Oirópában most indul egy gyorsvasút népszerűsítő 10 éves program, aminek a végérer épülni fog 1200 km gyorsvasút, anyám, behalok. Két évig csak a vándorkiállítás fog keringeni, mint a gólyafos.

 

A Bezzeg Osztrák Swietelsky [incl. STRABAG]  öt év alatt képes megépíteni[= felújítani 200 166 km vasutat.

 

Good Nite Mr "President" good Suck Ms Karen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3716586620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása