"A győztesek nem a történelmet írják, csak a történelemkönyveket."

ismeretes Oirópa szerte  azt a Völkische Bon-Mot-t, hogyaszonygyaja:

Úgy megy,mintha jönne.

Nos a ruszkik 1956. Bizonyos Napjaiban ...nem is mozdultak.
De ez semmi.Kádár lófaszkormányt alakított Szolnokon -ott ugyanis a tőle balra álló Andics Erzsébet szervezkedett.A biztonság kedvéért a férjével,egységkormányt.

andics_erzsebet_koszontese.jpg

Nekem sokkal jobban tetszik az, ahogy Malenkov és Hruscsov szétszopatták a beképzelt, nagypofájú Joszip Broz agyát is. Sajnos azonban Joszip Broz ezzel is úgy járt, ahogy az egyetemista lány szokott az american style leánybúcsúkon, csak ő nem a kialvásos reflex miatt nem emlékezhet  arra, hogy ezek szerint gríz volt vacsorára ésss melltartó nélkül ette...

ittszopattameghruscsovesmalenkovtitot.jpg

Hruscsovnak választania kellett,az idültalkoholista Münnnich Ferenc és a magát elég jól biró átlagos alkoholista 44 éves Kádár között. Hruscsov és Münnich jól ismerték egymást ,a 30-as évek elején a Vörös Hadsereg tisztjeiként egy sátorban piáztak hadgyakorlatokon...-Münnich is beépített embere volt a ruszkiknak a "Nagy Imre" """"""""""kormány"""""""""""" -ba (ami egy jellegzetesen bolsevik beugratós  bojócctréfa volt egyébként... Szuszlov helyszíni irányítása mellett Kádár és Münnich kavarták a szart. Annyira,hogy még Piros volt a belügyminiszter,Münnichet csak sutyorászták 1956.október 26-án,de Kopácsi rendőrkapitány a kakiját sajnálta Piros "belügyminiszterre" Münnichet kereste meg...

Nos, Hruscsov és Malenkov körberepkedték a szocialista tábor vezetőit és befolyásosai,hogy"Egy út van előttünk,melyiket válasszuk"-osat játszanak velük. Hurcsov tudta, hogy ha Münnich bebaszik, akkor a Jóisten sem állítja meg, ráadásul még ateista is és hogy tetézze, zsidó.(Szovjetúnióban az antiszemitizmus kb az erős és a túlzó közötti fokozatokban ingadozott...)

Tito úgy élt,mint egy amerikai keresztyénfundamentalista bigott puritán-filmben valami rómaipápa, csaknem kisfiúkat kúrelt. Még cilinderje meg frakkja is volt.

 

Kibaszott nagy viharban szállt le Pulában

pulairepterszurrealistaszocialistakepeslapjugoszlaviabol_jpg.jpg

 

Hruscsov gépe,Malenkov a padlón hasalt okádva.A  gépet a Szovjetúnió Repülőtábornoka vezette, rutinból. Csak

odaképzelte a Lufwaffe fricceit és haladt,mint egy felhőkarcolóból a villámló éjszakába kihajított halkés... 

 

Puláról a viharos Adrián kisebb machagóniluXXXXusjachttal vitték Brioni szigetére Hruscsovékat,majd a kandalló előtt piáltak.

Tito  okos volt,mint kortársunk, a Gréczy Zsolt. Hiszen a fricceket annyira zseniálisan megtanította a partizánkesztyűkbe dudálni hogy aztán 1945.május 9-én nem csak Prága körül harcoltak egész fricc hadosztályok, de még odalent a Dinári hg-ben is...

Hátra dőlve szívta a kubaiszivart és nagypofájúskodott a szerinte macskajancsiképű [ Obrazka Mačak ] kis törpével meg a melák Malenkovval. Nemmellesleg Malenkov elvileg "ki volt már vezetve a piacról" ...ennyit a "történelemkönyv"-ekről...Azok természtesen egy Orbán-féle politikai biciklicsel kereteiben Münnichet vetették fel a két lehetőség közül, ezért Tito pont úgy kapta a kötényt, mint a többi okos szocialistatáborozó, ő is Kádárt tartotta alkalmasnak.

Ez november 3-án hajnali 2-3óra között történt. Ezen a napon,tehát ismétlem,november 3-án délelőtt jugoszláv kémek újságíróigazolvánnyal Debrecen alatt látták a Budapest irányába dübörgő szovjet tankhadosztályt.

Tito mentségére legyen,ő  már  október végén tudta, hogy szart van forradalom Budapesten,hanem Sztálin egyik ismert burleszkje folyik,a kis nyuszik meg a nagybüdös  hóttifaszizmus rémeinek az előugrajtása a bokrokból,Rákosi ezt már kicsiben megcsinálta 1953-ban az őszi moszkvai hawájj-a alatt, Csak 1953-ban még nem volt akkora Magyarországon az államcsőd,mint 1956 tavaszára.  Rákosi Farkas Mihályt bízta meg a Rákosi-ellenes összeesküvés vezetésével és ezért aztán a Nyugati Pu-n Farkas Mihály át is adhatta az összeesküvők névsorát a Moszkvából hazaérkező Rákosinak valamikor 1953. november közepén.Persze egy rakás értetlen nem akart összeesküdni Rákosi ellen, hiszen gerőék általában idehaza voltak, ezért az ilyeneket  Farkas csak úgy exhas irkálta be a notesztébe.

Tito kémjei október bementek a kecskeméti üres pártbizottságra, beléptek egy láb-,mosatlan segg és hamutartó szagú és pézsmás aktakukacillattal lengedező  irodába, felvettek egy telefont,  de tárcsázni már nem kellett, K-vonal volt egyenesen a burleszket irányító központba, ahonnan visszaugattak, hogy ki a fasz vagy és tedd le azonnal.

Az egész "ruszkik haza"-ból kb annyi volt az igaz, hogy az unatkozó ruszki tisztek a tököli laktanyából (ahová a fess magyar katonaembert Malétert csalták be, ) párezer kis kopasz 18éves újoncot kivezényeltek gyalogolni körbe körbe a szentmiklósiút, orvhalászdűlő, lopókok úttya stb. négyszögbe.

Még Mindszenty köpött bele a Kádár és Szuszlov által mégjúnius 8-án kifőzött  levesbe,mert nem azt a beszédet mondta el,amire viszont Kádárnak megvolt a kész hivatozása.

Bárki kommunista kérdezte aztán Kádárt, már az állófogadás bebaszós kiülős részeiben ,mi a gecije volt az a szarházisága Ötvenhat-ban, a Mindszenty-beszéddel igazolta le.

De ez A Párt-on belül a Kádár-frakcióban senkit sem zavart: Úgy csináltak vele, mármint Mindszenty beszéde szövegével, mint a mór őszödi mór-beszédével, csak ebből nem az elkúrtuk-ot, hanem a földbirtok szót pécézték ki.

Úgyhogy

Tito azzal a tudattal dögölhetett meg, hogy Kádárt neki köszönheti az eurokommunisták szovjetgyűlöletvágya.


Gizibácsin kívül,aki pedofil tornatanárnőként egész életét végig kisfiúfütyizhette, hiszen apedofília,az férfibűn, és mégmost is úgy tudja, hogy imádják a faluban, megkapta a gyémántdiplomát és szép fehér öregnénihaja van, Tito a másik XX.századi ember, aki úgy gebedhetett meg, hogy  ő aztán egy mekkora zseni.

Pl a Jarek-i koncentrációs tábora tömegsírjaira félméteres betonnal gyárat placcolt. Még az amerikai űrkémfotóelemzők sem értették aztán, mi a fakinfaknak épít Tito gyárat a semmibe.

Ö... van kérdés ?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr616573014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Coco 2021.05.27. 08:14:50

jaj hát azt hittem lesz itt egy szép cikk ma reggelre az öszödiről...:DDD
miután kb 10 kormánytag meg politikus "spontán fizetett megemlékezése" ugrott fel nekem.. :DDD
és mit szólsz a filmhez? :D

és itt a válasz arra a kérdésre is, amit valamelyik lelkes kommentelőd kérdezett tőlem pár napja- miért nem demokrácia Magyarország
mert pl demokráciában elképzelhetetlen, hogy milliárdos állami költségvetésű "játékfilmet" forgassanak az egyik politikai ellenfélről.
Képzeld el ezt, ahogy pl. Biden megrendeli, hogy csináljatok már egy jó kis vígjátékot Trumpról, állami pénzből.
Vagy akár Macron vagy Merkel vagy Johnson állami megrendelést ad ki egy ilyen filmre.
Ilyet csak autokratikus rezsimben lehet.

Serény Vélemény 2021.05.27. 08:39:08

@Steinmann Coco: szerintem el vagy maradva, mint mindig.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:06:04

@Steinmann Coco: Az Mór beszédérőláprilisban írtam. Szerintem röghejes az Orbán APO ezzel.
Ki az a 15 éves,aki évente kétszer,májusban meg októberben nem figyel föl arra, hogy az apja kurvárakáromkodika tévéhiradók előtt és apjafaszázza gyurcsányorbánt a kurva anyjukkal

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:11:12

@Steinmann Coco: Rábasztál,mert a Johnson-reklámot Háttérhatalmi Összefonódásék megrendelték Hollywoodtól még a Trump-Hillary bojócversenyre, és Spielberg könyvelői süthették el amerikaiközpénz, azaz az ott teljesen legális adómegkerülésformájában.
www.imdb.com/title/tt3791216/

na, helókarácsony.

Nagyon könnyenfélvállról veszed ezt a politika-buzulást. Sok néni szokott ujjazni vagy fenntartott bugyival nadrágon keresztül nyomiznu gay buzivideókra,

na,most ezzel te is így jártál.Azt hitted, hogy wúdenagy poent mutattál.

Hát,Orbán elmnaradottabb egy kicsit
valamint Magyarországon az adómegkerülés sport és bűncselekmény.

Csináni dicsőség,bajnoka Aprópiroska néni

de egyébként a Filemilegjogrendszerben az önfoglalkoztató kishalak,pl egyéni vállalkozók,kismaszekok,egyautós fuvarozók a hálóra is akadnak.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:11:47

@Serény Vélemény: Olvasd el a két választ,amit @Steinmann Coco: műűűvésznbőnek írtam :D

Steinmann Coco 2021.05.27. 12:03:30

@Frick László Intézet: már bocs, de itt aktív politikai ellenfélről beszélünk.
Tehát, hogy Trump megengedhette volna magának,vagy Macron pl gyártathatna állami pénzből mondjuk Marie Lepenről játékfilmet.

Mondj még egy olyan országot, ahol állami pénzből lejárató játékfilmet készítenek választás előtt az egyik még aktív politikai ellenfélről.
Hol tudod ezt még elképzelni rajtunk kívül?

ezt a kurva hellozást meg hagyd abban, mert primitív és unalmas. értem én,hogy ahogy öregedel, egyre kevesebb a kreatív ötleted, de ez már szánalmas vergődés amit a hellózással csinálsz.
Tehát egy ország, ahol politikailag aktív ellenfélről választás előtt állami pénzből lejárató játékfilm készül.

Steinmann Coco 2021.05.27. 12:04:40

@Serény Vélemény: és mégis mivel vagyok elmaradva? Te tudsz ilyen országot mondani, ahol állami pénzből politikailag aktív ellenfélről lejárató játékfilm készül a választás előtt?
Tessék, sorold :D

Serény Vélemény 2021.05.27. 13:24:03

@Steinmann Coco: 1) USA.
Ahol is olyan grandiózus maffiózók, mint a google, meg a facebook, meg a többi görény finanszírozta folyamatosan a Trump elleni hisztériakeltést. (Persze, mondjuk abból a pénzből, amit ahelyett, hogy tisztességesen adóként fizettek volna be, elcsaltak mondjuk azzal, hogy írországban adóznak. )
2) NSZK. Rendszeresen olyan kampányokat is finanszíroznak állami pénzből és nyomatnak az állami médiacsatornákon keresztül, amelyben az EU francia-német tengelye ellen lázadó k-európai államok politikáját ekézik.

Mi kell még?

Tehát a lényeg megint nem az agymosott hülyéknek szóló habverés, ami arról szól, hogy a magyar állam mire költ a pénzéből - ami ezek szerint mégiscsak van - hanem az, hogy a cia által engedélyezett és az emberbarát milliárdosok által finanszírozott ngo-k miért áskálódnak a fizetett ügynökeiken keresztül arra, hogy a te agyadat például átmossák?

Frick László Intézet 2021.05.27. 13:24:35

@Steinmann Coco: Nekedki mondta, hogy Orbánék 800 millióért képesek Gyurcsányról mást,mint reklámfilmet készíteni, ha plKarácsonyt ennyire reklámozzák, bár mit se sejtve. Ez a kis senkimár jóformán valaki lesz a FIDESZ baszogatásától.

Amennyit az előzetes alapján tudok errőla filmről,az Feri számára ingyenreklám lesz.

Mutassam az ívet, hogy fossák le feriék a szemkilövetést? Meghívhatták volna társproducernek a Di Novi Pictures horrogyártót és kitölthetne a sok vérrelkifolyó szem 40 percet az alkotásból,attól feriék csak faszább gyerekek lennének,eltelt 15 év

Steinmann Coco 2021.05.27. 14:02:28

@Serény Vélemény: ja, habverés meg agymosás :D hozod a fideszhívő banyatankos öreglány kommentszintjét.
Mondanivalód soha nincs? Szar lehet azért itt neked, hogy ismersz kb 5 panelt, mint habverés, meg agymosás, és mindenre ezt válaszolod. Próbáld meg bővíteni kicsit a palettát :D De végül is, ez egy integrált kommentoszlop, a szerényképességűek is elférnek itt.

@Frick László Intézet: szóval nincs ilyen film.
Nem azt kérdeztem,hogy jó-e vagy hasznos -e. Azt hogy el tudnád-e képzelni máshol. Hát nem. De itt simán lehet.

Frick László Intézet 2021.05.27. 15:57:45

@Steinmann Coco: Neked annyi a mondanivalód bármilyen bejegyzés alá, hogy o , rö,bá,nö

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:02:18

@Steinmann Coco: Tehát linkeljembe mégegyszer a 2016-ban lyndon B Johnson-t reklámozó(a piszkosmunkák szükségességét) reklámozófilmet.

Az aadómegkerült dolláraz közpénz úgy, ahogy egyszerűen arról van szó, hogy lehetett volna adódollár,de így az adózólényegében erősen ajánlott célokra "önként" adományozza, ahpgy Orbánék a TAOpénzekkel bántak. Csak az USÁ-ban ez a TAO.. hogymondjam..kissé.khrmm.. nagyobb üzlet. De végig sorolhatnám a "magán" pénzekből gyártattatott háttérhatalmai (Ellenőrizhetetlen Állam a Díszletállam mögött) reklám -éspropagandafilmeket,itt,pl ebben az évben már foglalkoztamilyen HáBéÓ termékkel.

Tehát vannak ilyen filmek, ha hülyének tetteted magadésértetlennek,akkor is vannak

ide ismásolom 10ó11 p mélységéből,mertúgy látni, hogy a memóriád rövidebb,mint egy aranyhalé

Válasz erre
Moderál
Frick László Intézet 2021.05.27. 10:11:12
@Steinmann Coco: Rábasztál,mert a Johnson-reklámot Háttérhatalmi Összefonódásék megrendelték Hollywoodtól még a Trump-Hillary bojócversenyre, és Spielberg könyvelői süthették el amerikaiközpénz, azaz az ott teljesen legális adómegkerülésformájában.
www.imdb.com/title/tt3791216/

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:06:07

@Steinmann Coco: Nagy sorozatban azt az óvodás trükköt alkalmazod, hogy megadom a választ, erre újra megkérdezed.

"Archívuzmomból" Az USá-ban vagy Fejlettisztánban ideát akkor készülhet még valamilyen művésziértékkel(tehát nem agit-prop) film, ha a színészek meg a rendezők összeadják ráa pénzt.

De újabban már, ha Amerikában valakik csekkolni akarják apolitikai megbízhatóságukat, akor ahogy annak a bizonyos repsztárnak az élőhús felhajtó néger csocskanője,24 producert szed össze, hogy a mítú filmjüket megcsinálván kezdjem el sajnálni, hogy a repsztár számára éveken át ő hajtotta fel a csontsovány, cseresznye mellű,legalább hat láb-nyolchüvelyk magas 10-es (amerikai méret) lábú anorexiás csajokat.

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:16:19

@Steinmann Coco: Kevesebb agymosó brossúrapropszöveget kéne olvasnod.
De ha küldetéstudatod lenne,elárulpk valamit:
Amiket te olvasol, azokat én MINDET is olvasom,plusz meg is nézem., pl az Euronews-tMINDEN NAP Plusz német népnevelő jóoldali újságokat,plusz a kamu álzöldek nyálas dumáit.

nem tudom.....OK azt levettem, hogy SV és SZGY ellen küldetéstudatosan harcolsz, demit a faszt szeretnél TŐLEM?

Linkelekén neked propszövegeket,míg te feszt a saját reklámújságjaidat tolod?

Tudod,ki az a Fődi Kitti? -mert én igen.

Auzt hiszed, poenos vagy,idejössz lábszagot lehellve, hogy na,íromemán az őszödi beszédről a pestisrácokat,mert agyilag számodra lehetetlen feldolgozni, hogy

vajjon miértpont MÁMA írokMindszenty beszédecímmel

(amásik leolvasatlanabb és legismeretlenebb beszédről)

Arra ugye nem emlékezel,hogy a Mór beszédéről áprilisban írtam.

Ismersz régebben,mint az őszödi beszéd -et diktafonba olvasta Feri a szemkőhegyi úti sasfészekben és nem jön le neked , hogy nem máma fogok a Mór Beszédé-ről írni.

Egyre szánalmasabb tudsz lenni.

Az sem zavar, hogy mióta háborgok már azon, hogy egyvalamit 10-20 napon átminden nap 10 percen át ismételnek az m1 "hiradó"-bvan annyira, hogy Meszes Bogi is lesüti a szempilláitmár beléje...

A kibaszott Gyurcsány reklámfilmről már akkor írtam itt,amikor még te nem tudtál olvasni az agymosó szórólapjaidban.

Miért nem regisztrálsz a mandineren? -ott majdnem 5-6 tényleg fidesznyik kommenter van

Nem kell őket óvodás módszereiddel kontextusba hazudnod.

Bonus Track: Vagy 50 napja írtam arról,hogy rendőreink jobbikos érzelműek és nemkevés rendőr belép a jobbikba,mert akkor leszerelhet könnyen.

Azt is mutattam, hogy az orbánkerítés melletti nyomortáborból EGYTŐLEGYIG mindenki orbángyűlölőként tér haza.

Mikor lett ez hír az agymosodáidban? tegnap.

Na,hellókarácsony.

Steinmann Coco 2021.05.27. 17:45:21

@Frick László Intézet: a rendőrök leszerelése HÓNAPOKKAL ezelőtt már téma volt.
A hellokarácsony nem rám nézve gáz, hanem rád. Olyan, mint a harrypotterben a hányásizű cukorka

Ja, L.B. Johnson...
..Lyndon B. Johnson becomes the President of the United States in the chaotic aftermath of John F. Kennedy's assassination and spends his first year in office fighting to pass the Civil Rights Act.

nem is tudtam, hogy Kennedy és Johnoson még él. Mint elvis presley :DDD
ÉLŐ politikai szereplőről volt szó
ja, meg a polgárháborúról is volt amcsi film, de gondolom, nem befolyásolta trump esélyeit (bár sok a konföderációs :DDD)

tehát ÉLŐ, politikailag aktív szereplőről forgatott filmről várok valamit.
A skarlát betű nem számít annak.
Meg az indiános filmek sem.

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:55:18

@Steinmann Coco: Nem is tudtam, hogy ha egy film "történelmi" akkor nem lehet a mának szóló üzenete.

Nyilván a Müncheni Konferencia 80-ik évfordulójára kellett egy Churchill emlékét ápoló filmet készíteni.Mert..ki is volt az az angol miniszterelnök,aki leszopta Hitlert Münchenben és FejlettOirópameg BezzegFranciaország elnézték a cseh annektációt? ?Ja nem jut eszünkbe,mert a II.War mindig Churchill-lel meg a Blood Sweat and Tears -szel kezdődik 1940-ben.

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:59:12

@Steinmann Coco: Azt ki tudod nekem fejteni, miért fáj neked Orbánék önellenható ostobasága,amivel 800milliót elbasznak egy Gyurcsány reklámfilmre?

Tegnap Gréczy Zsolt már nyilvánosság előtt élvezett el. [ATV]

Jobb lenne, ha a pesty-félefilm alapján Egy Vezér Gyermekkora címmel Gyurcsánykorai éveitől a Táncolós Videóig készítenénbek egy filmet.

Vagy pl ha valamelyik baromnak eszébe jutba ... nem az Őszödi beszéd,hanem az egy évvel későbbi rend és Szabadság c.ésazt remake-elnék?

Szar lesz ez a film...
Jobban örülnél, ha én írnám a forgatókönyvet és megcsinálnánk az én verziómat 90 millióból?

Karácsony Gergely pl meglenne egy 280000 Ft-os gumifiúból(zselés,kétvibrátoros)

Steinmann Coco 2021.05.27. 18:04:50

@Frick László Intézet: igen, tetszene, ha te írnád :DDD
A feladat továbbra is adott, létezik-e olyan ország, ahol jelenleg is élő, aktív emberről gyártanak lejárató játékfilmet közpénzből?
És ez semmifél erkölcsi aggályt nem jelent a híveknek. Szerintük tökre rendben van.

Karácsonyra azért fújsz, mert veszélyes ellenfél. Figyelj, ha annyira hülye, ahogy előadjátok, akkor az csak jó nektek nem? Akkor tuti elbukja a választást.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.27. 18:20:47

Fokozhato az okot okozó fokozat okozata, vagy csak mindig szeleburdin gatyasodik le és megjatsza, hogy determinált mint a sült lapocka, igen a kiralyságuk a középszerből fakad és elnyomó, de okos ember enged és magara húzza a passzívaktívitast, mert

Frick László Intézet 2021.05.27. 18:24:45

@csillagkúll: Kádárnak keszomszédja voltSinkovits Imre. Sokat beszélgettek a kerítésen át.

JANIBÁ:He, beszéljél már Törpapául.
(Sinkovits Törpapául beszélmeg heheg párat)
JANIBÁ:Hehe,kurvajó.
süti beállítások módosítása