Dr Vitányi Iván szerint a XX.századi Magyarországot a feudalizmus nyílt (Horthy) és burkolt (cucjiaializnus [-> feudálszocializmus] ) formái jellemezték.

Már unásig mutattam, hogy a magyar orvosok nem a több pénzért tántorognak ki Meseisztánba,hanem a magyar egészségügyet dúló feudalizmus miatt.Ami feudalizmnust most lelkesen támogat a "nemlétezőkormányonkívüli" nincsmásiksajtócsakazorbán sajtó.

mert

ezt szarja ki a mindenszarítógép.

 Magyarországon az Állam fogalma igen fiatal a társadalomban, 50-60-70 éves  és  lényege:

a Nagy Tolvaj Akitől Nem Bűn Visszalopni Amit Ellop

 azok,akikmost az Állam feladatairól papolnakszemforgató állibberálisokként, a még fel sem épült államfogalom lebontását is követelték,mint szájjalliberálisok [-> etatizmus]

 

Az Állam feladata nem az, hogy szolgálja a sokaságot.

parasztikalaka.jpg

A Valahová Vezető Állam-ban kalákában dolgozik a Főhatalom és a reá bízott sokaság. Munka-alapú társadalomban.

 

Még a Szabad SzerdaAlapúLegfejlettebb társadalomismunka alapú, csak dolgoztat mégerre hajlandó,tehátnemannyira fejlett népségekkel és spekuláns jövedelmeket húz. A Kreatív Könyvelés Állama ez. Volumenének kimutatása egyben a könyvelésművészete is. Kiszerelő-dobozolóésEmblématulajdonos ország.

 

NémetMinőség.

Svéd tervezés -kínai a Volvó is.

A sokaság van a főhatalomért és viszont:a főhatalom a sokaságért.

Bizony mondom,némelyik királynak,pl XVI Hülye Kövér Bourbon Lajos-nak nem is volt élete, az élete Franciaország volt.És nem ő volt az egyetlen ilyen király.

A magyar tolvaj,lopós nyugat ázsiai nép.Ebből a tolvaj,lopós,kreatívan könyvelős sokaságából emelkedik föl az éppen aktuális Főhatalom. Nem a Holdról potyanik,nem a Napból jövének.Az alsó matériából és tehát nagyban azt csinálják,amit kicsiben megszoktak.

ÉS ez a feudális berendezkedés,amit Dr Vitányi kritizált.

majd fogta a Szabad Sajtó Alapítvány MSZP által lopott pénzeit és szétosztatta a népnevelő  Szellemi Élcsapatának feketén,adómentesen kp borítékokban.

lehetetlen Magyarországon kollektívát (kalákát)  eladni politikai pártból.Csak Egy és 1 és Még 1 Kirakat Ember lehet, Gyurcsány,Orbán,nem fogja a nevét a palizerevőbajnoknak,a tökfilkó és pojáca,Márki-Zay, Guminő mindig csak egy és még egy. Fekete-Győr nem is vállalja,ezért ő maga magának, le is bontja a saját karakterét Bojócc-nak,nehogy véletlenül...


Apa kép kell ennek a társadalomnak. [-> Kádár Fasza ->Árpi bácsi]

Megérkezik a kórházi osztályra az új OV-főorvos APA: Ő vesz fel minden parát és lovettát,A Gondoskodó Állam Pénzén maszekol saját zsebre,mint valami Friderikusz, Vitray vagy Dr Rózsa Gyuri vagy Mester Ákos és Bölcs István - akik iskolát teremtettek a 80-as évek végén erre... vagy elosztja vagy nem.behívatja a kis nővért vagy rezidnslányt,letérdepelteti és a kisnővér/rezidenslány letérdepel és engedelmes. És amíg Akela elejti a vadat,ő Akela és ha nem döglik meg A Tanár Úr, akkor a szemtelen taknyos kis 47 éves sebész addig nem műthet komolyat. És a kisnővér/rezidenske le is nyeli,mert  az Apu-ét le és kell nyelni. Anyu (a főnővér) is akarja, hogy így legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7416566430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása