Legutóbb a hülye Merkel néni hitte azt, hogy Németország kokettálhat a büdösruszkikkal a

PUTYIN GONOSZ TERVE EZ VESZÉLYES

büdösvakcinák kalkapcsolatban. 

pofonosladae.jpg

Most meg a vízcsapból is az folyik, hogy ártatlan palesztinok a büdös az Izrael, erre  Németország [külühgyminisztere] szerint Izraelnek joga van magát megvédenie és az arab [a palesztin, az nem arab,de senkit ne zavarjon az ilyen nüansz a netokráciában,majd rákeresünk az interneten és a keresésünkiránya szerint az igazunkat fogja kiadni,nalátjátok! ]


Történelmi háttér:Az Arab Tavasz-szalaz USA lecserélte a térségi szövetségesét Izraelt Izrael ellenségére,az antiszemita Szaúdi-Arábiára és azótaIzríelt a jobbikos n1 TV  modorában KÖTELEZŐ ábrázolni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716561316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picsaember 2021.05.16. 08:42:27

találós kérdés: melyik az a közel-keleti ország, amelyik Izraelnek és a szaúdiknak is nagyobb ellensége egymásnál. és ami ellen az utóbbi időben "nemhivatalosan" karöltve lépnek fel.

Picsaember 2021.05.16. 09:36:04

A képen Trump vejkója, Kushner bácsi, zsidó milliárdos üzletember, az izraeli településpolitika nagy támogatója országos haverjával, a szaúdi koronaherceggel:

www.businessinsider.com/report-jared-kushner-close-with-saudi-arabia-crown-prince-2018-12?r=US&IR=T

Frick László Intézet 2021.05.16. 10:01:31

@Picsaember: REgy mondatotkb addigérimeg olvasni, hogy Trump..Attól, hogy Trump benne van vagy valakije vagy valamitmond Trump-rólteljesen haszontalan mondat.

Trumnp elnöksége idején hasznos idióta volt,most pedig egy döglött hasznos idióta. Mit csináljak egy ilyenneka "vejkójával".Trump fellépett Izraelben,mint a "régi jóbarátság messiása" ki nem szarta le? Az izraeliek reménylették.

A goglizás teermészete alapján csak zseniális lehetsz,mertbármilyenkonteót célzolmeg, arra lesz találat.

Nagy vonalakban Irán a Szovjetúnió sorsán,azaz az USA ellenségkép tablóján stabila pozíciója.
Míg Izrael-lel játszadonak.."éreztetnek".. sugallnak.. ...atényt, hogy az Arab Tavasz-szal végveszélybe sodorták Izraelt,nem lehet elmismásolni. Az Arab Tavasz megvolt,egyelőre Egyiptomban a junta sziveskedik.. valamennyire visszafogni a Muzulmán Testvériséget...meddig? Ameddig,mindenesetre Izraelnekaddig tűrhetőa helyzete.

A szaúdánok mióta játszák már ezt? Amit a hercegek HIVATALOSAN és politikusként képviselnek,a szabad idejükben és merő hobbiból ellene dolgoznak.

Nálunk a félfaszisták mégle vannak ragadva a New York- Tel Aviv tengelynél,miközben 10éve a Washington-Rijád tengely hajt.

Wildhunt 2021.05.16. 10:08:34

@Frick László Intézet: Uzi tábornok azt mondta, Izrael addig nincs veszélyben míg az arabok nem tanulnak meg veszényszóra sorakozni. A janicsárok kora már 200 éve véget ért. (ajánlott iridalom: Fehér Rózsa by Jókai. )

Picsaember 2021.05.16. 10:11:40

@Frick László Intézet: a szaúdiak Jemenben voltaképp Iránnal harcolnak, és nem Izraellel. Izrael pedig most a saját területén nem a szaúdiakkal harcol, hanem szintén Iránnal.

Frick László Intézet 2021.05.16. 10:12:17

@Picsaember: Sem Washington sem Langley Falss nem akarja látni, hogy az amerikai üzletember már mióta nemfoglalkozik a nemzet (a kontinens)érdekeivel,hanem...hát Milo Minderbinder szülőföldjén ? :D
Globális spelkualista. Semmiféle politikai következtetést nem tehetsz abból, hogy ki globális (éppen amerikai állampolgárságú...)üzletembert ki politikussal fényképeznek. Ha Iránnak kell uránium centrifugába kosárlyukasztó,elmennek az irániak Hong Kongba és megboltolják az amerikai gyártóval.

Szerinted a CIA hol vásárolja a novicsokot?

Frick László Intézet 2021.05.16. 10:16:35

@Wildhunt: Az izraeliek nagyon menőkmindenben,de ezzela vezényszóval bajok vannak:
Vezényszóra kapnak az eszközeikhez,de addigra Egyiptomból 100éves aknavetőkkel elvágták Eilatot meg a Negevet az országtól. Ott vannak az ócskaegyiptomi erődítmények a kerítéstúloldalán.

Volt már ilyen korszerűgondolkodás , amiról Guderjan hiába próbálta lehozni Hitlert.Guderian ugyanis tudta,hogy az ő minőségi tankjaikba minőségi benzin kell,a büdösruszki tankok meg a pakurától a sebbenzinig bármivel működnek és a dobtárassal nem lehet pontosan célozni, de 12809 dobtáras,ha elkezdi egyszerre,nem is kell célozni annyival.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.16. 10:38:03

@Wildhunt: Ez jól hangzik, de a valóságban az USA segítsége nemhogy megtartani nem tudták volna Izraelt, létrehozni sem.

Picsaember 2021.05.16. 11:16:36

+ az usa demokraciaterjesztes ota Iraknak is siita kormanya van, vagyis potencialis Iran szovetseges a Hezbollah mellett.

Wildhunt 2021.05.16. 13:12:00

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: rendes háborúban nem kell félteni a zsidókat. A partizánháború felőrölheti őket. Most arra leszek kíváncsi, mit kapnak a fejlettektől azért hogy a médiájukat használták hamaszirtásra. A svájciak e miatt majd két évig nácikok voltak.

Frick László Intézet 2021.05.17. 06:20:09

@Picsaember: Nagyon óvatosan bánnék azzal, hogy egy olyan birodalom propagandáját poltikabuziként komolyan is vegyem,ami birodalom jelenleg érvényeshadi-és külpolitikai koncepciója a Joint Vision 2020.

Én ezeket a történeteket,a Szovjetúnió sorsa c.kört,a aztán Irán és befolyása az "iránbarát" meg effélék, ezeket a paneleket és kb annyira tudom komolyan venni,mint a pornó műfajában a címek igéreteit,mi a Cute,A Hughe, a Lesbian Teens [pl ők huszonéves heterókurvák ]

10-20éve volt divatban az, hogy a womanpoweriánus feminimopicsodik gerillapornótkészítettek az olyan öreg heteró bácsiknak,akik szivesen ugrottak be az efféle címeknek,mint Cute Creamy Lesbian Teens Riding Black Cock,amiben természetesen alkar méretű szarhurkák voltak a Black Cock.

A muzulmán világban...muzulmánok közt...tehát egy iráni étteremben (ez a kategória a keresztényeknél az Olasz Étterem ..a perzsa nép történelme és kultúrája meg a pl szaúdánok történelme és a kultúrája: Bizony,a Legvérengzőbb Majom teljesen,mindegy,milyen vallású, ha felkapaszkodik az uborkafára,mint a szaúdán nép,attól még megmarad zsírtahó makákónak.A szaúdánok legnagyobb szellemi teljesítménye az A380-asra a kapitány-hajóvezetői-vizsga.

Ha most felülhetnék veled Csili-Csala néni varázsszőnyegére s felkeresnénk egy népszerű muzulmánok kedvelte üdülőhelyet, szines nemzetközi iszlám forgatag.. akkor ebben kb a szaúdánok azt a mértéket töltik be,mint a keresztényeknél az ausztrálok, csak kurvasok a pénzük és az iszlám testvériség alapú,nem pedig főleg klerikális felépítésű,ami azt jelenti, hogy A Próféta népei nem a szájaikkal népidemokratikusak,mint pl a keresztények, hanemúgy,ahogy eredetileg azt a Názáreti Rabbi elképzelte,nem véletlenül gondolkodtt a Názáreti Rabbi a farizeus-szekta már-már egyház-alakú vallási hierarchiája helyett a továbbra is testvériség jellegű fundamentál zsidó alapfelállásban. A keresztényeknél mindenki egyenlő,de azért az egyenlőbbek többet engedhetnek meg maguknak, hiszen milyen sokat dógoztak a Zisten Ószágáért. Ezen az alapon teszi meg az Egyesült Államok bárkivel azt,amit magával szemben azonban azonnal kb 10-szeres mértékben torolna meg.

Elkávézgatnánk -én teázom- és jókat szórakoznánk azon, hogy a szines muzulmán forgatag, látod,azok a nénik,mindössze lazán egy nejlonkendővel a fejük tetején a szír nénik és ott az a két bikinis nő leresztett hajjal,napszemüvegben pl irániak és a búvárruhásokon kacarásznak,nem pedig a még a búvárruhásoknál is szánalmasabb szaúdán nőkön,akik csadorban szelfiznek az épp-az-imént a hullámoknyalta fényes homokon.mert az már inkább siralmas.

A személyzetnek nem szokták az orrára kötni egyébként,hogy ki az iszlám mely országából érkezett,akik úgy beszélnek velük, ahogy még a keresztények ölebeire se rivallnának rá,pl egy szaúdán nyomásmérő leolvasó az alapiskolájával +tanfolyam nyomásmérő leolvasására,kb úgy hőbörög, mint egy harmadosztályi amerikai rap-sztár, ha késnek a csitlinjével

Még a tálib törzsfőnök sem annyira felvágósak meg tahók és rasszisták,mint a szaúdánok.

Én...nagyon óvatosan bánnék ilyesmivel, hogyaszongyaja...egyáltalán Irak,mint ország..

.te, beszélgettünk mi már az angolszász térképország rajzolási mánia következményeiről a XX.század történelmében?
Fogadjuk el a könnyebbségért azt, hogy létezik ilyen ország,amit angolszászok térképek absztraháltak,mint Irak, irak népei számára...létezik olyan tudomás, hogy "kormány" ez valami.. istentelen/gyaúrkutyaszokás lehet és hiszik el a lakosok,mint nálunk a Mauónika Sauó-t. (amit pl én azért néha eléggé komolyan vettem:Milyen turkabutik ruhákkal fizették ki a gecik a szereplőket,meg olvastam a szerződést,amit a storyboarderek aláírattak a jelentkezőkkel,illetve ismerek pár eredeti történetet, hogyan szerkesztették át a storyboarderek...

Élt egyszer egy angol feminista szociológusnő.Ő is olvasta az újságokat,mint te,és az újságok azt írják,hogy az iszlámban a leges-legelnyomottabb nők Afganisztánban élnek.Na,fogta magát ez a nő,megírt vagy 12 pályázatot, összetarhált pár százezer Fontot és elundilt a legszürnyűbb férfiuralmat szenvedő nők életét tanulmányozni.

Négy év múlva viszont A Nők Birodalmábóltért vissza,a legtökéletesebb Womanpower tanújaként. Természetesen mindenki azt hitte, hogy szétszítta az agyát hasissal.

Csak egy képet:
Minden döntést a már nemszülőképes korú Nagy Anyák hoznak meg,akik dehogyis takarják az arcukat textilekkel,állandóan beleakadna a borostájuk.

Egy ilyen nomád törzs... eléggé belterjes. A réseket,kiket lehet összehozni úgy, hogy a vér..legalább frissebb mradjon, csak ezek a Nagy Anyák ismerik.

Ha ráhagynák a fiatalokra, akkor a legnagyobb eséllyel legalább másodfokú,hanem elsőfokú unokatestvérek szerelmesednének össze mitsesejtve. Egy vonó félrehúzás is genetikai katasztrófát okoznak.

Aztán vannak a piaci döntések,mennyi lányt, fegyvert, ópiumveknit,kecskét és bontott Toyota Landcruiser alkatrészt adjanak el ..és mennyiért. A döntést a Nagy Apák hirdetik ki:

Frick László Intézet 2021.05.17. 06:24:44

@Picsaember: (folytatás)
-ha a döntés beválik,akkor megint a nők voltak okosak
-ha a döntés balul üt ki,akkor a kanálattok elbaszták megint

lábjegyzet:

Az egész térségben Irán a nem térképen angolszász okostojások által kitalált ország és Iránt jóformán ilyenek környűllik, mert a nyugati örmény szomszédok országát hivatalosak Törökországnak nevezik

Gondolom,azok a részek megvannak neked, miknek állítja be az USA Irán-t. De...ismered az irániak amerikakritikáit?

Picsaember 2021.05.17. 23:29:00

@Frick László Intézet: "irak népei számára...létezik olyan tudomás, hogy "kormány".."

a katonaságé a hatalom minden arab országban. Csak az USA-kok Irakban a hatalmat átadták a szunnita vezető régegtől siíta vezető rétegnek, amelyik jelenleg uralkodik - ennek nyomán (is) született ugye az ISIS...

Frick László Intézet 2021.05.18. 06:45:45

@Picsaember: Az ISIS a alapja a gerillák,akiket a CIA képzett ki. Valamint az ISIS-t anyagilag támogatták azok a szaúdán hercegek,akik hivatali idejükben,politikusként elvileg az USA szövetségesei. Nemmellesleg Juzama ugyanez a kör volt és pályafutását amerikabarátként kezdte.

Ésmég kevésbém ellékesen soha nem lankadok türelmemben és mindenki figyelmét felhívom arra, hogy az USA egykor demokratikus állam volt és mint Adenauer Németországának máig hat a tolóereje,az a néhai-egykori amerikaidemokrácia máig is lehetővé teszi azt, hogy a Joint Vision 2020-at bárki tanulmányozza,bár a wikipedia e témában szűkszavú, csak utaló. A CIA emberei nemfedettek,minden ország minden fővárosában a diplomáciai kar keresztnéven szólítja őket és közösen kurváznak,tolják a kokaint és látogatnak buzi-meg rúdtáncosbárokat.

Sőt: Az USÁ-ban még él egy pár minimum 66 éves és liberális művész, ha nagyon akarnak, Hollywood vagy New York [ Warner Bros.] ugyan egy ganyi vasat nem ad ilyesmire,de ha jó sok pénzük van,összedobhatják sajátproducelésű filmekre.

Tommy Lee Jones egy ilyen filmben felhúzta a maradék amerikailiberálisok jelképét:Fordítva, a jobb alsósarokban a csillagos résszel a Szent Sávos Lobogót.

Ugyanez volt az emblémája Kevin Spacey produceri filmsorozatának,a Kártyavárnak.

Amit a 3.évadtől először kiheréltettek Spacey-ékkel,majd amikor ezt teljesítették,Spacey-t intézték el egy életre úgy, hogy Robin Wright-nak van egy abúzusos beszámolója,ha ennélis szorultabb helyzetbe kerülne,mint most. Úgy készítik be az amerikai színésznők az abúzusélménybeszámolóikat,ahogy a Szovjetúnióban kellett a nácik erőszaktevéséről. Azoknak a szovjet forgaalomirányítókatonanőknekis voltilyenje,akik az elfogott fricc faszát dróttalkötötték el, hogy sorban rátolassanak a tripperes vaginájukkal.

tehát az USÁ-ban még ma is lehet a véleményrácstól eltérő véleményed, ha utána marad annyi pénzed,hogy megélj.

De olyant ne csináljál,hogy felismernek Olaszországban,aholtúrista szeretnéllenni,követelnek valamit és akkor mondjuk egy Walt Withman verset mondanál,majd hülye fejjel felteszed a jutyúbra,mert akkor meginternetlicselnek.
süti beállítások módosítása