A rendpárti szabálykövető agyonszabályozott társadalom nem a kaminosoknak való vidék. Egységsugarúúrvezetőőicsaembereknek,akik tudtlanul ,ámde büszke idiiótizmusukkalmég tüntetvén is ahhognak meg pampogank a "fészbúkközösségben" honnan az eszük tokjából,amit főleg ülésre használnak,lenne fogalmuk arról,hogy a rendpárti agyonszabályozott feljelentőtársadalomban miért számít annyira 3vagy 5 perc.

Hát a kötelező pihenőidő miatt,amit ti követeltetek ki,seggemberek!

budapestipicsaautospicsak.jpg

Egy kaminos egyyillió kilométert vezet koccanásmentesen,míg az úrvezetők,kevesebb,mint 100000 kilométerére esik egy sérüléses rendes baleset. (...ennyi.. úgy 10 év egy kaminos vagy úrvezetőéletéből)

A budapesti autós picsák feladja a lasztit,a rendőrség meg fokozatosan felfejlődik a német rendpárti agyonszabályozista feljelentőtársadalmisághoz,nemsokára az okoseszközök már automatikusan küldik a feljelentéseket a rendőrségnek és az autóvezetéshez imbecillis büszke idióta kész baden-badeni nyugdíjasnak érezhetimagát 32éves korában.

Német stílus:A német belföldes teherautósofőrök és az Autobahnpolizei összefociznak,a belföldes behúzza szabálytalanságokba a nemzetközist,akire aztán a leshelyéről az Autobahnpolizei lecsap. Indokolatlanul lelassít, ha  nemzetközist látmögötte a sávban,erre az AbPo kiveszi és nem kell bizonyítania,hogy a 30méteres szabályt nem tartotta be, csak büntet és heló. A bezzegnémet rendőr kijelenti, hogy ő nem látja a spanifercimkén a feliratot,akkor az nem látszik és kész .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4216556878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása