A röp-és a labda költői bár, desima hazugság a képben,ám  friss halottak ról van szó,- nem mintha arról lennék híres, hogy az ilyen témákban a nemzetikeresztény- vagy a demokratikuskoalíció szelektíverkölcsiérékisége mentében ájtatosmanóskodnék.

Magyarországon politikamentesen is kétféle "embertípus" létezika nagyonfejlett és a "büdösvidékiparaszt".

 

A példámban szereplő kiscsapat természetesen nagyonfejlett. Járvány idején nem maradnak  a metropoliszokban a nagyonfejlettek,ezért vannak a Metropolisz pihenőcsápjai,a 24-ikkerülettől fölfelé eső számok, természetesen nem a vikendtelkes övezeteknek azon részéről [bányatavak környékén a pecatanyák]  beszélek,ahová a A  Város -i proletáriátus áramlott ki 15-20 éve.

A kis csapatt mindenben-de-mindenben a nagy magyarátlag felett,diplomák és intelligencia,lila vagy ezüst hajreflexek,Tiszta Körmök a lábikókon is, és a lábikókon is gombamentesen. Jóltartottkisállatokéskonyhák, befőtekkelteli spejzek, és Svejc-ben sohamár unokalányok. Kisautók,mind kis ékszerdobozkák és tükörből tolatva,mertaóta van jogosítványuk,amióta Zastava 650 - Renault 9/10-eseket árula MERKUR.

A Vagisan őszinte,amiben őszinte,arról azonban hogy a faszba ne hallgatna,hogy a nők 40%-ánakmég egyelőremiért nincsen rászüksége!

Járványügyi fegyelem,kézfertőtlenítés és maszk,eleve ezért is választották a 32-ik ker. lakatlanszigetét. (Ide járt ki a Papa,amíg élt,kefélni vagy szopatni a titkárnőit, tanítványait,asszisztenseit vagy akik belőle írták a szakdolgozatot.)  Egymással is szkájpon tartva a kapcsolatot.Amit lehet futárral rendelve,ilyesmi.

32ikkeruletmalomhegy.jpg

Történt pedig,hogy megbetegedett az egyikük,ésmivel egymás tanúi, abban a hiszemben,  hogy jól védekeztek, ha a Clamydiát nem kapták el egyik Papá-tólsem,pedig némelyik Papakeresztben is kefélte a kis csapatot,  a tünetek pedig mások,mutatta is a beteg, hogy joggingol [-> fitnessz a múlt század '80-aséveiben Cindy Lauper dalaira ] a szíve mint egy kisminireaktor

tehát meglátogatták a beteget fizikailag is

 

és a negyedik napon tepsiben az egész társulat koronával.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/8167d06f3a7264c8e3026cc019c2a3a9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2816498258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása