kettessel kezdődö személyi szám -a női nem szégyene. Összesen annyi a nő benne, hogy ez van neki, Kettessel kezdődik a személyi száma.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1415771896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.06.10. 10:31:51

Azért is szégyen, mert akkor már öreg is, hiszen 2000 előtt született. :)

Frick László Intézet 2020.06.10. 13:37:16

@heki: Van vagy 300 anya Magyarországon, aki nemhogy 2000. után született, de az utolsó hús-vér emberek között odakünn a levegőn végzett nagy szociológiai felmérés után már.Sőt, vagy egy tucat már a másodikkal áldott állapotú :D

heki 2020.06.10. 14:44:11

@Frick László Intézet: Tudom, de ők csak 4-esek, és nem kettesek.
És így még rosszabb nekik, noha nem is tudnak róla :)

Frick László Intézet 2020.06.11. 07:41:31

@heki: Nem tudom.Élőhelyemen rtengeteg ilyen nő van,pl 24 éves 4 vagy 28 éves 8 gyerekkel. Mint Magyarországon, deaztán még hozzá az Egész Oirópában is a legsúlyosabban szegregált és üldözött,önérdekérvényesítésreképtelen kisebbség tagjai, ráadásul nekikmég nem férjeik vannak, hanemuraik,ittmost nem részletezem,az őértékrendjükben a férj és a zuraközöttmika főbbkülönbségek. az őértékrendjük szerint nem asszony az,akinekaz ura 24éves koránanmár nemakkorapocakot tolmaga előtt,mint Szeretett Miniszterelökünk, csakpersze az ilyen emberneknemillik azt lepleznie,hanemki kelllegyen egy kicsinyet a pólójából. Romongróknál,mertplaz oláhcigányoknálférfi nemmutatkozhat csak gombos ingben. Hosszúujjúban,amit a nagyon gazdagok tarkában is viselhetnek és a könyék aláfelis tűrve,de a szegényebbje csak fehéretés begombolt mandzsettával. Ezt csak azért íromlemegint,hátha most olvas bele a kommentembe egy magyar szociológusés akkor ezt is tudni fogja a cigányainkról. Mert egyébként szakmailag esélyt sem ad magának, hogy valaha is megtudhassa.

vagy ha már tudná, akkor szakmai okokból jobb, ha elhallgatja.

Visszatérve ezekre a 15-28 éves nőkre,szemmelláthatóan jó és permanensen jó a hangulatuk. Még akkor is vidámság szikrázik a tekintetükből,amikor az ajakaikrólgyalázkodóakat mondanak apagármesternőre meg a kö9zhasznúmunkairányítókra (sok gecivel) .Szívből,a tekintetükbőllátható, szívből soha nem gyűlölködnének.Vidámak,ami elképesztő, 4-5-6 gyerek nemakkora rablánc a béklyóvala számukra,mint mondjukegy alsó0középosztálybeli 37 éves,már majdnem felnőtt nőnek az egykéje.

Rengeteg furcsasága van pl ezeknek a nőknek, ha hypermarketben vásárolnak,az a sok-sok,pl 4 gyerekmind ott van a közeéükben kb karnyújtásnyira.

Amikor a helyesen,tehát szabadságra nevelt gyerkőcök , egykék-kettecskék a szülőikosártól 200-300méterrepla sziklamászást gyakorolják kutyakonzerv tornyokon.

Van egy képemegy ilyen24éves nőa negyedköbmétersűrűolajosfekete haját feltornyozza "konyt"-nakelképzelvén a feje tetejére,az egyik térgyén apici,amásikon a kicsi,a többimegjátszik előtte éss..ennyi az igénye neki, ahogy az alsóközéposztálybeli 28-39 éves kislányok szoktákmondani rájuk,ennyire igénytelenek.Összesen beérik ennyivel.

Mondatgyűjteményem is van:
"Nojél [Noel] takaroggyá a szobádba a kurva gecianyádfat már osz' kapcsód be a laptopodat!"
(Magyar középosztálybeli 40éves a hatéves egykéjének)

A kontyos is szokott kurvanyádat mondani, havonta néhányszor,amikor a kutyatenyésztőura egyik gyilkoskutyája csinál valamit, pl a lábtörlőre szarik,akkor.

Nem tudom,de ha én nő és azon belül szociológus lennék.. csak érdekelne, hogy ezeka 15-28 éves anyák minek örülnek annyira, ha nemis drogoznak. Hogy lehetnek ennyire ..idézem... "igénytelenek".

heki 2020.06.11. 09:58:07

@Frick László Intézet:
1. amit fentebb írtam, csak egy béna ironikus megjegyzés volt.

2. Lehet, hogy már írtam, múltkor az E-on (akkor még cég volt) ügyfélirodájában várakoztunk a villám ügyintézésre, ott volt egy fiatal (nem harmincas) pár, óvodás korú gyerekkel.
A gyerek nem rohangált, nem ordibált, nem hisztizett, ilyen csöndes hangon beszéltek vele, figyelt!!!! a szüleire, rajzolgatott, teljesen elképedtem, mert ez a fajta normalitás már nagyon ritka, és annyira megörültem ennek, hogy gratuláltam a szülőknek, mondtam valamit nagyon jól csinálnak.
Nem értették, de mondtam, hogy pedagógus vagyok, azért mondom.
Zavartan mosolyogtak.

A héten 8-10 évesekre kell vigyáznom (összevont iskola vagyunk, 6-19 évesekig), szóval arra meg kell tanítani őket, hogy ha hozzájuk szólok, akkor nem bántásiból mondom, nézzenek a szemembe.

Mindenáron filmet akartak nézni. Valamit. Vicceset. Vagy okos teló.

Mondom, dehogy, lemegyünk játszani a ligetbe.
Meg kellett tanítani őket bújócskázni, ipi-apacs, stb. variációkkal.
Nem ismerték ezeket a játékokat, 3-4. osztályban!
Másfél óráig játszottak boldogan, igaz ebből húsz perc volt a szabályok megismertetése mellett a szabályok betartatása is.
De kontroll nélkül egyedül nem is tudtak volna játszani.

3. Hova lett a reggeli bejegyzés?

Frick László Intézet 2020.06.11. 10:29:21

@heki: Az semmi, deén egy népszerű városunk történelmi negyedében 14év körülikamaszokrafigyeltem föl,arra, hogymilyen különösen.. haladnak..régi tanítók meg osztályok jutottak eszembe,amikoregyszercsak arra is figyelmeslettem, hogy háromlány int a két tanárnak,azok vissza-intenekés erre a háromlány bement az üzletbe,kiderült, hogy az egyiklány rosszul lett.
Valamint a Jóistenkétmutattam már neked,mennyirevicces,mostabában is beszélgettem veled erről,erre csinált ide nekem egy kivételtkétgyerekes szülőpárral,akik... elképesztően türelmesek és a gyerekeik füle hallatáramég akutyatenyészetüknek semoindanak egy kurvanyádat.nem ragozom,példaszerű, nagyon jó,nemis magyar, egyenesen kínai vagy vietnámi szinvonalúnakmutatnám be,amit ezek a szülők csinálnak.

Viszont az ember kénytelen csoportokba kiengedni a gyerekét és ha nemmájsztrém az a gyerek, akkor az én szakszavammallakatlan sziget lesz, nemlesznek barátai és később,amikormár ivarérett lesz, vagy nem lesznekpartnerei, vagy pl korban nagyon hozzá nem illőek.
Nevelsz egy lakatlanszigetet a fiadból,aki 30éveskorára [igen magas]önálló jövedelemszerzőképességű férfi,akivellehet a semminél többről beszélni,biztonyos modora van ésmégis Ernyey Béla a nagypja islehetnemeg ilesmi,széleslátókörű,a negyvenpluszos nőiszegmens 25 éves próbálkozásai alatt nem találkozott 1959 után születettben ilyen férfivel.. csakhát..hogy mondjam,nemannyira biztos, hogy egy 30évesarchaikus férfi annyira értékeli azt, ha egy nőbek 47 éves korában jöttmeg az az esze,ami pedig legalább már 24 éves korában meg kellett volna , hogy érkezzen.

ugyanilyen lányban is, van,képzeljmár el egy lányt,aki vasárnap hajnali 112kor a ráiró bariknak bejelenti, hogy anyás délután kereteiben mosni, főzni, takarítani ésmég vasalni is fog és kisebbeket varrogatva javítani.
Ma egy 36 éves kisláény jellegzetes nőiessségéből kb annyi marad meg, hogyy a szépkislányokat pozitív diszkriminációilleti meg és ezért ahhoz vannak hozzászokva, hogy ha őkmárpedig egyszer azt mondták, akkor az úgy legyen.
Ebben a képletben a vita az összeköltözés más lakásba.
Természetesen egy 30éves magas önállójövedelemszerzőképességű férfi egy fasz, aki még akkor is gyanakodva szaglássza az anyja ételét is, ha pedig az a Jaime Olivier bájos iskolájánála szakszerűbb,azaz Gordon ramsey alapkövetelményeinek is megfelel, valamint nemlehet oiropid.

És a 36 éves kislány az kevés, hogy egy leszakadt gombot nem tudf felvarrni, de tojásrántottát sem készíteni.
Ilyenkor jönnek alányos anyukák a mesterérveikkel,miszerint Tutsek Cilikéje mennyimindent tanult meg menetközben. (Akkoriban a lányokinkábbmegtanuzltak kézimunkázni,mertattólnemlehetett teherbve esni)

Hogy költözzenek csak,de aztán majd alány rákényszerül, hogy csináljon ő is rántottát.

Csakhogy biológiai értelembe véve ha vannak 38 meg 42 éves kisgyerekek,egy 30éves magas önállójövedelemszerző képességűlakatlan sziget meg egy akkora nagy fasz, hogy nem eszikmeg bármit, de fölmikrózott fagyasztottkajátmeg pláne nem,és ha a tojásrántotta a szóromongrő értelmébe véve GAZDAGON (velő,kolbászdarabok, hagyma, szalonna,paprika vagdalt belesütve ésszórva a piros,demég bors is,az viszont szerinte csakis citrombors lehet

Most jön egy nagyon fontos elem amai 12-47 éves kislányokról:
Nem innovatív.ha ő1-szer (azaz egyszer) nem hallott olyant, hogy citrombors,akkor az nincsen.

Egyszer kénytelen voltam megbízni egy ilyen lányt,aki egy semmire nem használhatóokostojás undorító szardarabba se vesz engemet, tehát meg kellett kérnem, hogy a hypermarket akciója keretében a Bizonyos Akciós Eszközt vásárolja meg.Ő azt nem tudja micsoda. erre(én nem, ugyan nem :D ) elkezdték neki magyarázni, aztán meg azt, hogy írja be az okostelójába és akkor az iadja nem.Ő nem, ha valamit nem tud,az NINCSEN.
Jó,akkor,nőiagyvelő, másképpen közelítettékmeg neki, csak bemegy és főhelyen lesz, elveszi, odaviszi a pénztárhoz és itt az árakp. Lehetelen eltéveszteni, semmi más nem lesz A Közép-en.

Kivételek mindig vannak egy 1001-eslistán találhatsz két tucat kivételt.Pl tud rántottát, de nem hajlandó repülni. repül, deérdekesmódon motorkerékpárra utasnak nem fog felülni.
nem is a kivételek az érdekesek,hanem az un kompromisszum készség.

Ezt nemrég mutattam, hogy meddig megy el: Azt írja be a CV-jébe, hogy ő vezetésre termett,mert.. nem érzi azt a kompromisszumkészséget magában,ami egy beosztottnak kéne.

Nem is tudod beosztani,mert azonnal magátóla vezetésre áll át,majd amikor azt ráhagyod, kiderül, hogy nem is tud vezetni.

Nem tidomsikerült-esuámodra a problémáimlényegét összefoglalnom,mertráadásul

szerintem

korunk nagy tragédiája az, hogy amiket itt felsoroltam,az a többség számára nemhogy nemprobléma,demég az információ szintjét semérheti el, hogy..majd..probléma lehessen.

Frick László Intézet 2020.06.11. 10:39:11

@heki: Nagyjából kijavítottammeg túlírtam már láthatodmegint

(folytatás)
Összeköltöznek a fiatalok, a lány erőszakolta ki,és nagyon jól tudja, hogy egy önző fasszal költözött össze, hiszen a fasz mérete a fő. A fasz elúnja,hogy mindig neki kell hajnali 10-kor felkelni rántotta miatt, a lánynak parancsójja, az odabassza, a velő undi, a hagyma büdöss,a kóbász is, a sót elfelejti éspersze még neki áll feljebb,a faszelőször vigyorog,nehogy besérüljöün a csajMAJD AZZUTÁN mond valamitz, amit alány sértéskéntértékel,összapkolés vége is a kapcsolatnak.
A baricsajszik hónapokig süvoöltözik, hogy ekkora fasz ésmég jólis nézki, valamint empatikus és a tárgyakmeg jövedelmek és alukszus, hogy lehet ilyen hülyepicsa,denem, nemenged,őtmegésrtettea fasz egy életre,vége.

Akkor most ezt vesd össze a Cilike Történetekkel.

Cilike nagynhülye és nagyonidétlen is volt, egy trampli az elefántboltban

de nem büszkearra,amit elügyetlenkedett vagy nem tudott..
itt azonban,ezeknél a generációknál a Büszke Idiótizmus

a line.

Büszke Idióták voltak már Petőfikorában is, csak akkor még a kényszer,ami a nagy család idős,már nemszülőképesnőtagjaibóláradt, azt az iditizmust felül tudta írni.

Ma viszontegy anya hozzá fogna Pécel felőlkerülni, hogy Pomázra bejusson,amikor a lány megállítja: "Anya, a faszomba már! A gecimet!"

Nem,nem arról van szó, hogy kényszeríteni kéne alányokat hagyományosnőiszerepbe,hanem arról, hogyelgondolegy szerepet és abban beleragad, nem innovatív semmi másra, csak arra.

SZületett pedagógusként MINDENT el szoktam követni,az egyik módszerem az,amikor a picsának azt mutatom,hogy egy faszt se tartozik,perszehogy nem,senkinek sem felelősséggel, hanem amikor majd 47 éves lesz,annak az embernek tartozik most 12 vagy 38 vagy 41 évesen felelősséggel.
Az egy, hogy nem érti, deami biztos,hogy szerinteén vagyok az értetlen barom.
Majdnem mindig hozzáteszem, hogy a majdani sajátmagának tartozik felelősséggel,deezt a bonyolultat sem képes felfogni.
Snitt.
Találkozom vele53éves korában és megkérdezem,na, hogy volt 47 évesen,mondta, hogy akkor engedtékki az idegosztályrólés a mai eszével mit csinálna a 39éveskori önmagával.

Érdekel erről a véleményed.

heki 2020.06.11. 11:15:44

@Frick László Intézet: Hm, izé. Nehéz ezt megfogalmazni. Kicsit kusza lesz, amit írok, megyek főzni.
Az tény, hogy korosztályomból elég sokan elváltak, vagy válnak 5 éve, folyamatosan, még mindig ölik egymást.
Legutolsó barinőmmel beszélgettünk erről, amikor mondtam neki, hogy az okos nő úgy irányítja a párját, hogy az nem is veszi észre, hogy irányítva van, mert azt hiszi, hogy ő döntött, a férfi, közben rég nem. És az ilyen kapcsolatok egy életen át megmaradtak, korosztályunkból akár.
Erre mondta, hogy az ilyen hagyományos, manipulációs régi technikák őtőle idegenek, és társadalmi nem, meg hímsovinizmus, meg egyéb.

Hát jó, nem sokáig voltunk együtt.

De azért az is furcsa volt, amikor kolléganőm mesélte, hogy az édi-bédi 8 éves lányunokája milyen nősténnyé változott, amikor találkozott az én 16 éves, hosszú hajú, jó arcú kisebb fiammal. Számára volt döbbenetes, hogy mikor kezdődik a nősténység. Én nem csodálkoztam ezen, ő most 60 évesen döbbent meg.

Na, mindegy, abban hogy beleragadnak a szerepbe a mai csajok, hát igen, sajnos. Azért hál'Isten minden évben találkozom pozitív példákkal is a lánytanítványaim között.

Frick László Intézet 2020.06.11. 12:02:17

@heki: Mókás ez a finnyásság a manipulációhoz. Miközben persze manipulál.

Az egy szerep, amiben aztán előadja, hogy elutasítja na hagyományos női szerepeket. Ripacs -de ezt ne mond meg neki,mert akkor hímsovén egy tahó vagy, tessék egy nővel szemben nem annak a tipikus fasznbak lenni, hogy csakúgy megmondasz valamit1:1-bven egy nőnek,amit férfineka nő is megmodnana egyébként meg te is.

Az pedig aztán a Womanpower, ami már az egyhetes csecsemú nőt iskülöntutujgatja azzal, hogy vannak a piszkosférfiak, akikkel szemben mi a nők.Látja is a kis "jószág" hogy a bizonyosak milyen közösségteremtőerővel szikrázótekintekkel emelgetik a magasba azzal,hogy mennyire egy ésmár húdekésznőmeg minden.

Akislányokba az a "bizonyos"+ így kerül bele,egy kislánynak nem áll ellen sem az úr,sem a paraszt sem az értelmiségi.

Keleti tartózkoidás után hazajön az ember, ebben lehet mnég Thaiföld is és idehaza csak ribancokat lát,már ahhozképest, amihez heteken át szokott.

Ilyen tekintetben az indonéz nőa világ egyik legszebb ésérdekesemberpéldánya,plamasszázs utánmegismeri (a számáraundorítóoiropidpofákat) és..ehhez van egy mosolya, egy jellegzetesen aszexuális (találkoztam már német nénivel,aki éppen ezért szerette volna kinyalni, de aaz más tészta)

A gyermek a gyenge pont és apozitív diszkrimináció felé tör,olyan szülőknél, aholakislány az idősebb és "láthatóan pszichésen érzékenyebben érinti az új kistestvérel járóóhatatlan trauma" egészen röviden és egyszerűen akis szemét3éves kurva a leggyalázatosabb kakukkfióka szerűbűncselekményekben hozza csinbe az öccsét,majd órákon át sikoltozva hisztériázik a "hamis vádak" miatt. Éppen nem üli meg ugyan az öccsét, desok nem hiányzik hozzá. Annyi, hogy ha az öccse 2-3évesnél valamivelfiatalabb,tudod..az a még épkorakisgyermekori mentő-életösztöne, az óvja meg.

Ilyenkorazzaljöbnek a szülők, hogyők nem agresszívek,másilyenkor elfenekeli a hisztist mint a kétfenekű dobot satöbbi, éstényleg, széjjelszeded 10-20 másodpercekreésa szóülőkmindent jól csinálnak.

Azon kívül,amit én pozitív diszkriminációnak nevezek és amiben akislány egy hetes és 24 hónapos kora között azt tapasztralta, hogy ő valamitőlnemolyan mint más és ezon belülis a férfiaknál mindenben különbözo "iagzi egy nóci már" csoporthoz tartozik , amiobe az az undorítóbéka,akivel anyu túlsokat foglalkozik és elkoncetrálóüdik arra a kis undormányra a figyelem, na,majd akkor ő ezen javít.
Nem, nincs kompromisszum. Akar valamit és azt eléri,a férfiak TÓL apozitív diszkrimináció illeti meg,a nőknél pedig a férfifölékerekedő szolidaritás.

Imádom az általános Női Szolidaritást:

Egy nőnemállmeg előtte,mindenki hülye vagy hülyepicsa vagy buta picsa vagy büdöskurvaésígytovább,az ember azt hiszi, hogy akkorntalán a barátnője,nema barárnőjét is kiadja.Aztán a beszélgetésközben egy mellékmondat Oroszi Babette-re és negatív, erre ő, aki amúgy rendszeresen hülyepicsázza Oroszi Babette-t, ha te hülyepicsázod OB-takkor azonosul azonnal és nőiszolidál véle. Rádpirítja a hülye férfisovén állatot,majd másnap büds politikaiszajhának bélyegzi babette-ewt,de az más.

Mert azt őmoindta.

Jó,akkor megkérdezed, hogy ugyan miértvállal közösséget azokkal [az inkriminált] nőkkel, rádnéz ezzel: "Én? - nem vállalok közösséget velük!"

Merd megcáfolni :D

Frick László Intézet 2020.06.11. 12:19:32

@heki: Nagyon régi, Bibla-kora előtti ez a történet.Már hétéves (7 évig tartó ciklusban) -királyok korszaka is leáldozóban. CSak a végét mesélem ,az összeharácsoltatt rablógylkoltatott kincseknek Schatzkammer kell, annak az örzésére gárda,akkor ahány fiút szült a királynő,azokkalkivételezni kellésők maradhatnak az udvarban, a régi rend szerint a.. kialakul egy fasz férfiarisztokrtácia,akikévközben oilla választási a versenyciklusban szintén ott lebzselnek az udvarban és ojtanak.

Amíg a királynőt az egyéves ciklusban mindig a legnagyobb legizmosabb leggyilkosabb aktuáliskirály kanolta, akirtályfiakon kívüla többi férfi átlag size volt, de az arisztokrácia kialakulásábvala válogatott férfiak válogatotrt férfiakat ojtogattak, egyre t öbb volt a cirtkusz,a férfiak a királynő gyönge pillanatait láthatták ésmégsem kellettmeghalniuk (az éves rendszerben ezért is haltak meg,látták,ahogy a királynőrészegen belehányt a padlóvázába vagy trimmelt az egyik kedvelt öltöztetőlányával)

Mindenki azt hiszi, hogy Odüsszeusz-szerűen az Új nagy Okos Faszok kényszertítték le A királynőket a trónokrólnem.

A Vén Már Nem Szülőképes Korú banyák Tanácsa döntött így.

Nem látszott már fenntarthatónak a rendszer.

Oüsszeusz kora után 600-800 évvel, azaz nagyon hamar elkövetkezett a Iliász kora,a telhetetlen Faszoké.

Nők döntöttek arról, hogy a színlegi hatralmat át kelladni a hadseregnek és a férfi harcosoknak, a harács csak úgy menekülhet meg. Akirálynők játszák el, hogy csak oldalbordák ésirányítsanak a Háttérhatalomból: Ellenőrizhetetlenül.

Hát..itt tartottunk.. egészen a nemrégig.Pl a XVIII.században biztosan. A Womanpower utolsó őrzőinél az álodottállapot egy teljesen mellékes dolog volt,ismerjük nők eseteit, akik 8 hónapos pockosan fél napot lovagoltak vadászaton,satöbbi,a szülése napján az a "bizonyos" két órát vett ela rendes napirendből,a gyermekűgy nehéz eseteinek van írottemléke,dea legtöbb esetben másnapmár azt csinálta,amit azelőtt. Dugni? - azt 3-4nap után. REgyszerűbb volt megszülnie egy magos-polgári vagy úri nőnek a gyereket,mint a veszélyes abortusz. Volt erre egy rendszer - Viktor Hugo A nevető ember

az már az alkonya.

Én... Power-nektekintem még a 44444 New York-i varrónőmegnyilvánulásait is,aztán az egyik utolsó kép Salingernél, az amerikai egyetemista lányok elmennek kapszlit kapdosni vagy hadihajót hegeszteni hajógyárba meg ilyesmi.

Roppant neházmegállapítani és igen könnyen relativizálható az Alkony Órája,kinekmi,egyszer még túlvilágos volt
ami biztos azonban
hogy az a nő,aki a nemszaporodásával hiszu megmenteni a Föld-et a túlnépeasedéstől, az nem úgy hülyetyúk, mintPénelopénem volt az vagy Nauszikáá vagy J. J Rousseau csaja,akiöt gyereket szült és adott le angyalscináló faluba.

Az iulyen nő ostoba,mint egy doboz avas disznózsír és kb annyira sötét is és.. ha

bele merek gondolni

tényleg eltalálta
egyáltalán nem nő már hanem valami más.

Hát az, hogy valami 80-100millió európai hülyepicsa, ráadásul az elvileg "tanultak közül" nem szaporodik

egy pthiha nincsen a Föld túlnépesedésében.

Kár, hogy nem az anyjuk kezdte a mozgalmat -ez a válasz a helyesrá.

Az ember nem az égbőlpotyanik vagy káposztalevélközt találják, hanem nemzedékláncolatoképpen utolsó tagja.és valahogy idekerült és azt nem kényszernek vagy elavult társadalmi igénynek (vagy faszomnak) hívják,ami
dehogy kényszeríti
kicsoda?
Senki se.
Sőt:Isten mentsen

heki 2020.06.11. 12:54:09

@Frick László Intézet: nem merem.
Félelmetes néznem/hallgatnom pl. kamaszlányok napról napra változó érdekszövetségeit/barátnőiségét, nem tudom követni, buta férfi vagyok, de ténleg.
És még meg is kell hallgatnom őket, mert ugye jóba vannak velem, megtisztelnek, akár másfél órán át panaszkodnak, hümmögök, másnap jóban vannak, nem tudom követni, ténleg primitívebbek vagyunk a nőknél. (neuronhálózatok különbsége a férfi és női agyban, hm, hátrányban vagyunk. De lehet, hogy ez is hímsoviniszta-tudományos szöveg.)

Serény Vélemény 2020.06.11. 13:47:19

"Rengeteg furcsasága van pl ezeknek a nőknek, ha hypermarketben vásárolnak,az a sok-sok,pl 4 gyerekmind ott van a közeéükben kb karnyújtásnyira.

Amikor a helyesen,tehát szabadságra nevelt gyerkőcök , egykék-kettecskék a szülőikosártól 200-300méterrepla sziklamászást gyakorolják kutyakonzerv tornyokon."

naja, csakhogy: a fiatalabb fiam egyik ovis csoporttagjának (kb 8-9 éve) a hugocskája úgy törte be a koponyáját, hogy ráesett a hiperben a szekrény. Pedig pedaigogosz unoka... :-\

Frick László Intézet 2020.06.11. 14:19:34

@heki: A férfiak mindig jóvalelmaradottabbak a nőknél a fejlődésben.a teljes idősávban pedig a férfiak,biológiai értelemben olyan 5000 évvel vannak minden téren elmaradva a nőktől. Ha a férfiakon múlna,még a fákon fészkelnénk, bár ha vadzöld szempontból nézem ezt az életformát,akkor annál nincsen környezetbarátabb,leszámítva a majmok vérengzési mániáit. De még egy átlagos majomvérengzés is biobb egy -...mondjuk XXI.századi háborúnál.

Van egy nagyon fontos szabály, amit az östulok baromacú faszbnak tudnia kell:
SOHA NEMÁLLUNK VITÁZŐ NŐK KÖZÉ

Megfigyelsz vitázó nőket,kik a tetves,a kankós, a büdöspicsájúő a fasszopókurvák ésígytovább , apírítják egymást,de ha bármilyen un "békítő" szándékkal közéjük állnál,összefognakésmeglincselnek.
Ha mást nem, verbálisan.

Ma már közhelyesen tidott, hogy a szórakozóhelyeken nem a fuúők verekedféseivel van a baj és nem csak azért a lányszokáésért, hogy a hossszú haját megragadje, de abban a pillanatban magas térdemeléssel és persze az arccsontokba célozva a térdét, de van ez a néhbe térdeplés, hogy felgyöjjön a vérzése nekije, hátmitnemondjak.

rendőrök és más erőszakszervezőetek kiképzett tömegoszlató szakemberei panaszlják nyugdíjasan, hogy sajnos igen elmaradottak a kiképzési módszerek, amiknélsokszor a női mellek és egyéb testrészek nem szerepelnek, márminthogy ha ilyenje van a verekedőknek,akkor hogyan.

És akkor még a nonverbális erőszakformnákról nem beszéltem,ezekpl munkásnők öltözőiben,munkásnőket szállító buszokon és nehogy azt hidd, hogy csak a proletáriátus köreiben.

Az egyik legközhelyesebben ismert formában az idősebb nők..

te, ez nem tud változni, az hóttbiztos, hogy ha 45-65éves nők nőt akarnak kínozni,a minélfiatalabb hamvasat szeretik leginkább

és szülések történeteivel

amimost, hogy a császározás mit művel amagyar demográfiai helyzet utolsó reményeivel

hát izé

ésez mind-mind,a nőierőszakés a formái a nőt nőtről érő erőszak, szegregációűűűűűdöztetés és a többi
mint máskomnoly kérdés is

nem tűárgyalhatóinternetes felületen,mert az internet nbépe büntet

kattogásmarketing okokbólpl egy bezzeganya blogban csak iolledelmeseket ésolyanokat szabad írni, amit olvasni szeretnének a mamucilik
A császározás hátrányairól márpedig nem szeretnének olvasni.

A férfi,mindegy milyen korszak,mellékszereplő.

A főszereplő,akin múlikminden, az a nő és ez az oka annak, hogy minden korszakolyan lesz,amilyen a női.

20évvel ezelőtt gyűjtöttem egy ma a hivatalos Jók és Igazak szóhasználatában büdösromán

akor székely kamionostól azta megfigyelését,miszerint Franciaországban (Fejlettisztánban) a lányok fiúknak,ellenben a fiúklányoknak látszanak inkább. Csak szagról lehet megkülönböztetni,mert zsender ide oda, a férfisegg az férfisegg és a nőipicsa az női picsa szagú, ha az illetőa feje tetejére áll, sterilre mossa és a neki tetsző nem mesterséges oillatával keni ki,az csak ideiglenes megoldás.

Mint már említettem, az ember csoportlény még a magányos kislányszobájában is csoportok hordaléka.

Vannak felelősei a kérdésnek, de ha sorra veszed őket, egyik sem felelős,mindegyikmutatja, hogy neki csak részfeladata van és abban, annak a teljesítésében eddig mennyi részeredményre jutott.

Egész, de főleg teljes felelősség?- az nincsen.

Ami a legröhejesebb az az, hogy ezt a korszakotMinden Idők legnagyobb Egyedi és Megismételhetetlen Nagy Szemnélyiségei Korszakának hirdetik.
Mutat a reklámban háromfélebőrtípus és a kislány megette, hogy ez a végtelen lehetőségek mámora, amiben TE DÖNBTESZ MIT AKARSZ

mi fejlesztettünk összesen három variációt.

A három több a kettőnél

és az ennek a generációnak a sok, a beláthatalan a mirrjád.

Próbáld azt mondani a picsaembernek, azzal vádolni, hogy amit csinál, azt pedig nem is ő akarja, csak sodródik.

Frick László Intézet 2020.06.11. 14:28:59

@heki: A nőilét egyik titkos alap-attitüdje a teljesen nem őszinte [őszintétlen] nemodagondolás.Egy csomnó olyan dolog,ami..megtörténik... plim.. eldörzsöli vagy söpri vagy a lábacskájávalel vagy ilyesmi és még pegpróübál nagyon erősen odagondolni, hhogy ez nem is volt. Ez természetes attitüd, a baj ottkezdődik, amikor ez a természetes nőihygiáénés alaphelyzetekből aztán kezd átütödni, szivárogni.. terjedni.. egyébterületekre.

Máskor úgy is fogalmazom ezt:
"Ne húzd el magyányos nőáygát a faltólsoha"

Namost

ez affelé kezd módosulni, hogy nemmagányos nő ágyát se nagyon bolygasd.

Nehogy azt hidd, hogy ez ősiprobléma.Ez.. nagyon-nagyon fiatalproblémája a nőknek, nem régebbi, mint a Nőgyógyászok barátja,a bugyi feltalálása. A bugyi alig százéves

A pina legnagyobb ellensége mindig is a nő volt, csak a bugyi tudta a versenyt felvenni vele,meg újabban a tisztasági betét mánia és a pinbakozmetológia,ezekben bizony jócskán vannak férfibűnö9k,minthogy a koz,metikai cégeknél elvileg férfi kémikusok meg marketingesek is.

A mai nők nem értik, hogy lehetett meglenni bugyi meg betétek nélkül, az ember belekezdene Dr Czeizel-re támaszkodbán a pina izomzata története legújabb,mindössze száz éve tartzó fejezetébe

találki hasonlatokat, hogy ha az egy-o gyűrűs szájüregében tud megtartanihárom korty vizet, akkor mit tudna megtartani egy 3 O-gyűrűsizmos pinában, ha ugyanis azok az izmok lennének még, de eddig férfi azért nem jut el, mert leszedik az arcát

a nőgyógyász nénik meg tapintatosak és különben is, a baci-gomba ellenes kombik gyártói pénzelik őket.

Frick László Intézet 2020.06.11. 14:30:22

@Serény Vélemény: V@heki:
van ez az El a Kezekkel A Pinánktól mozgalom olyan alakokkal,akinél a pina? Fel se merülhet, a kezét nem fognám meg de még egy vacsorához ülni sem, a szex? Föl sem merülhet, inkább akkor a játékmackómmal.

Frick László Intézet 2020.06.11. 15:57:53

@heki: @Serény Vélemény:
Van egy horrorsorozat a HBO-n, a Better Things, feltétlenül nézzetek bele, a kiskorúak veszélyeztetése, az folyamatos benne és az alkotóművésznő ráadásul azt hiszi, hogy ezek valami kúl , aójdealter mán szociológiaimélységeeket feltáró gegek. Azt hittem, hogy azt a híg, friss,gőzölgő nőiszarszagot , amit Ilana Glaser, pedig abban a hiszemben, hogy az Jó Picsa szag lehetne, áraszt
nem lehet überelni

de,lehet.

heki 2020.06.11. 18:08:13

@Frick László Intézet: utánanéztem,
hetediksor.hu/2017/02/21/jobb-idok-better-things-1-evad-kritika/
(természetesen magát újságírónőnek tartó egyén írta az ajánlót),
hát szíves ajánlásod ellenére nem fogom megnézni, nap mint nap együttérző vagyok (kénytelen lenni) a nőkkel, szabadidőmben nem is akarok.
Ha túlságosan nőellenes hangulatba rángatom magam, akkor megnézem az Ítéletlenül c. dok. filmet,
www.youtube.com/watch?v=Sc8XPXE_pXc
amely a háború utáni magyar női sorsok olyan sok példáját hozza a túlélésre, a valódi problémák rugalmas kezelésére, hogy elszégyellem, elsírom magam mindig. Szálasi özvegyétől Udvaros Dorottya édesanyján keresztül Esterházy Péter nagynénjéig, rengeteg egyedi sors, mindegyik valahol heroikus, nagyon nagy főhajtás a nőknek.

Minden évben levetítem a 11-es diákoknak.

Nők iránti empátia: Huszárik: Tisztelet az öregasszonyoknak c. kisfilmje is, akár Sára Sándor Don-kanyarról szóló dokumentumsorozata, olyan női sorsokat mutat meg, amelyek szó szerint megkönnyeztetőek.
De még Enyedi Ildikó önironikus filmjei is. Vagy Almodóvar jobb filmjei, kevés van, persze.

Ám egy klimaxhoz közel járó hollywoodi színésznő az öregedéssel és a halállal való szembe nem nézéséből következő problémáinak ábrázolására annyira nem vagyok kíváncsi, hogy csak na.
Idézet a kritikából: "Pamela Adlon alakítja azt az egyedülálló anyát, aki három lányát neveli egyedül és hollywoodi színésznőként dolgozik (a séma amúgy teljesen egyezik a színésznő valódi életével is). A gyerekek közül az egyik már bőven kamasz, aki épp az anyját fűzi, hogy szerezzen neki füvet, a középső lány lassan belenyal a kamaszkorba, a legkisebb meg most káromkodik először az anyja előtt miközben még borzasztóan igényli, hogy lefekvés előtt az ágya mellett legyen egy felnőtt aki betakargatja. A főszereplőt közben halálra idegesíti a már nyugdíjas korú saját anyja, aki tényleg elég elvont alkat, de legalább mindig van nála otthon vodka."

Nem, nem lett kedvem megnézni.

Frick László Intézet 2020.06.11. 18:33:12

@heki: Ha sok már a bajod a nőkkel,akkor Edelsheim-Gyulai Ilona összes fellelhető dokumentumfilm nyilatkozatait ajánlom.
Edelsheim-Gyulai Ilona gyönyőrű, erős és okos nő. Lényegében digitálisan a szövege sorai közé pl be tudja úgy fogalmazni azt, hogy a Horthyak cuzammen mekkora spontán seggfejek voltak, hogy azért a "szoknyája alatt" tartja mégis a titkokat. Elegancia, szépség és nőierő meg olyan magasfokú tisztaság,ami ma.. főleg a mozgalmárnőkben.. ergyszerűen létezhetelen.

Frick László Intézet 2020.06.11. 18:40:57

@heki: Kosztolányiné mindig.Kosztolányiné egy picsa volt, de a másik fajta picsa,a jó picsa, a zamatos,lédús, a tápláló picsa, a ringató,a megtartós és nagyon erős picsa. Pl Böhm Aranka szintén picsa, de az inverze. Böhm egy egélszen maias picsa, nyilván a Jóistenke olvasta karinthy férfi-nőfilozófiai jómondásait ésúgy volt vele, hogy jólmegvicceli Arankával,úgy is lett.

A jelenet,amit Karinthy Ferenc a Baracklekvár-ban erről megőriz, nyugodtan egy része lehetne a Better Things-nek.

Imádom, amikor ezek a félműveltek,mint ILana Glasermeg ez a picsa azt hiszik, hogy ők most forradalmian újak. Salinger halálra írta ezeknek a figuráknak (picsáknak) a még izmos-életerős korai archetipiusait is.

Nézd, ez a kúlság, hogy az elvileg, jogi értelemben [Mother of Law] anyának a lánya elárulja, hogy ma odadobta a szüzességét,mert kurvára únta már, kézzel tépette el egy erre megkért fiúval. Eztööö... "steril körülmények" -nek mondja.

Demajd megnézem az "újságírónő" recenzióját is.

ja és ezek művésznők,akik azértlépnekki a hagyományos és persze férfierőszakolt nőiszerepekből,mert valami többet szeretnének
amit ha tömören leírok,akkor baglyos pecsvörkök.
Elefánisakkal és cicásokkal.

Meg egy kengurul.Lövel. Ja, az ráadásula szójáték kategóriában (lásd Lennon Összes Nyelvi Leleményeit)

heki 2020.06.11. 21:23:32

@Frick László Intézet: Na, megnéztem egy Kepes Andrással készített interjút. Hát igen. Igazad van.

Ilyenfajta nőket, mint amilyen Edelsheim-Gyulai Ilona, élőben Horvátországban láttam utoljára, Splitben és Dubrovnikban, ahogy végigvonultak (suhantak) a tengerparti sétányon, a tekintély, és a tisztelet, tök mindegy, hogy hány évesek, 60-99, mindenki félrehúzódott az útjukból.

Magyarországon már nem nagyon láttam ilyen karaktereket, mondjuk egy-két székely (ROMÁN!!!!!4!4!) nőt, talán még ilyennek.
Na jó, azért egy-két magyarországi magyar nő is van az ismerősi körömben, ilyen, de nem sok.

Frick László Intézet 2020.06.12. 06:52:16

@heki: Krúdy föge-hasonlata jócskán kiterjeszthető. A füge nagyonsokféle gyümölcs és aki szereti a fügét,az éretlent is érettneklátja vagy az ehetetlen túlérett-de-nemkihasadtat.. vagy pont a nemlátható belsőfelét ettékmeg a rigók vagy csak a bőre van,húsnélkül,mind kiették a darazsak.
Füge mikuláskor, a fára aszalódottan-keményen,nem tudott beérni,de mikuláskori fügének nagyon jó.

Egyszer egy milliárdosnak dicsértema házát,egy nagyon egyszerű,letisztult tőzsér-paraszt ház féle.azt mondta, ha öt asszonyt majd kistafírozok, nekem is lesz már ennyire jó.

nagyjából a mostani 10-esévekig divat voltErdélyből asszonyt venni. Azóta a fészbúk ott is elvégezte,amire kitalálták..

Mikori Winklerék filmje Korondról,már akkor pocsékba ment.

Ezt hányszor írtam neked, hogy Budapestről és a nőkről Krúdyt kell még ma is olvasni, még mindig Krúdy tud a legtöbbet,pedig a fészbúkról közelítő elképzelése nem lehet,bár a dramaturgiai alapszituációkból van olyan,amivel a fészbúk sem bir el meg semmise.

A román nők nagyon jók. A románokon nagyon sokat javított az olaszországi-spanyolországi munka.

A füge-kép,plszemre a délszlávnők jók,erősek, a régi nőierőlátszik. Amit sokszor ismétlek,de nemlehet elégszer, a Balkán-ról hazatérvén amagyar nők ribancoknak látszanak. Már a bócskoi mogyór lónyok nemolyanok,mint az idekint-magyarországiak.

Kortárs magyar lányokat rakott szoknyában és gombos kardigánban, fehér harisnyában (amin a lábujjak rózsaszinecskén ütögélnekát s a lábacskákpáráűitólott egy tizedárnyalattal sötétebb is a harisnya.

A balkániak divatosabban és ünnepélyesebben öltöznek,nincsen olyan, hogy lakodalomban a férfiak öltöny-öltönying ésöltönycipő nélkül.

Aztán az ember beszél pár bolgár taxisofőrrel,szerb teherautósokkal,kiderül, hogy azok az "ősibbnek" és "eredeti-nőierősebb"-nek.. szemérmesebb-nekkinéző délszláv lányokkb a nyugatnémetlányok szintjén teljesen elpicsásodottak.

A füge kinézete és a valósága.

Némelyik fügére oda se figyel a fügemajom sem,annyira még-zöld s közben alegélvezetesebben pont alkalmasan jólérett.

A túlérett fügét enni gusztusosan nemlehet és szégyen is

Egyáltalán,amediterranumban fügét nyilvánosan enni,az,mintha hajmát ennélparasztkenyérrelbicskázva,fügét csak csóró eszikmeg a hülye túrista.

nem tudom, hogy a Viagra hogy hat, de ajófügeszerintemlájtosabb&bio és mégis,összességében jobb lehet.

A dél-olasz kocsmáros,amikor rájön, hogy nem egy tetű francia segélyenélő vagy,aki játsza azt a fejlettebb igazitagállami agyát az 1000 €-s segélyére (ami Dél-Itáliában jófizetésbe szám) kétszerannyiételt hoz ki, ha nincsen fügéje,akkor rákot hoz ki,ha van fügéje,akkor jósokat ésutánamutatja a tekintetével, hogy este aztán az ágyban ettől mi lesz.

Ezt is megbeszéltük már apicsaember mindent készen akar s úgy, hogy azonnalkényelmes ésjólegyen,semmit nem fáradni,erőlködni,minden fárasztó.

A fiatal azért van, hogy forradalmi megjegyzéseket tegyen,az ellenkezőjét,mint az apja és a nőknélpedig alapattitűd a sajátfészek a sajáttűzhely a sajátminden.

Proletár anyák panaszkodnak, hogy a kétgyerekesmodellben alányuka mosatlant meg a szennyest nem hajlandóa szobájábólkihozni. Az alkoholista proeltároknálannyivaljobb a helyzet, hogy az iszákosszülők valamennyi dolgozásra igyekeznek "a közös költségekhez hozzájárulni" szortítják a fiatalokat, az iszákos proletár gyerekeinekmuszáj havonta elmenni dolgozni,alányok 6-8-10, a fiúk 10-14 napot dolgozgatni és a pénből hazaadni kényserülnek vagy nem is kéri, hanem elveszi a pénzt.

Kábelszolgáltató mérnöke mondta, hogy alsóközéposztálytóllefeléalakások szinte járhataatlanik,különösen a "hálószobák" soha nincsen felhúzva a redőny,évente párszorágyneműcsere (itt az alkoholistákmegint szerencsésebbek, belehánynak,összepisálják vagy szarják az ágyneműt

kidobják,hátul van a dudvában.
Gyólyalépésben közelítimeg a tévétés a dekódert. Mindenütt edényekételmaradékok,üres dobozokésüvegek. A konyhában edénytornyok. Mindenki fekszik a vackán és telókáz.

A lányoknál a verekedés melléa másik nagy divat a pornó, de nem nézni,mint a fagyasztottkajazabálók a főzőműsorokat, azt kinőtték már, az 10-11 éves korukban volt 6-7, osztályos lányok gyűjtik a skalpokat,a duma nem elég,videóbizonyítékok kellenek,egyfajta virtussport a nagyon keménylányok a stricik csicskaautóiba is be mernek ülni.

ide füzd be a szálat az értelmiségi-mozgalmár picsáktól a menstruációs szegénységre. Energiaitalt Allways doboz ára,iszik meg minden nap. Energiaital nélkül nemlehet lenni. A hülye picsa részeges anyu, az kávézik, a nagyon öregek.

Középosztály, alegsikerültebb nevelés annyit megtesz, hogy a mostalant a vastagon rajta- vagy félbeghagyottmaradékokkalodalöki a mosogatóba. Az anyja stálkonyháját csinál neki,mert akármit nemeszikmeg,de ezeket a válogatott ételeket Derrick arccal fanyalogja,mi a faszomez, ez mi a geci, ez ehető és ha garnéla,akkormennyire friss?

Frick László Intézet 2020.06.12. 07:12:25

@heki: (folyt) Este csak a paraszt eszik déli maradékot meg ilyesmi,anyimegfőz hétvégére a gyerekeknek és ot rohad a töltöttkáposzta is
"Használtételt nem eszek!"
Tavalyparadicsomszezonban 600-998 ft volt a paradicsom kilója, tavaly már a falumban semárultak palántát apiacon,ki a fasznak ésminek,150-ért nemkellett aparadicsompalánta,ami egyébként az éghajlatváltozásóta gyomféle is. Ritkítani kella kertben,akoktélparadicsom tkperedeti forma,tehátnemkülönleges,hanem az ősverzió,alegfőképpen dudvaszerűen magátólnyövő.

Amélyszegények meg főleg boltban veszika paradicsomot.
Mélyszegény matek:

Ha megveszi az alapanyagokat és 1200 Ft-os órabért számol,akkor márinkább a pizzériából rendel. amíg fussa-ja segélyből, ha nem fussa-ja,akkor kutyakenyér, és kutyabóti csirkefejpörkölt. A proletároknálaz egyik legsúlyosabb veszekedési adu anya éslánya,ember és asszony között a csirkenyakpörkölt a főttkrunplival.

A cigányok sokkaljobban esznek,mint amagyar proletárok,ez is motorja a cigány 12-15éves nők Woman Power-ének: Amagyar proletárgyerk,ha jókat akar férjként enni, tiszta ruhát ésjárhatólakásbelsőt viszonylag a híg-ragadós mocsokés bűz nélkül, akkor enged a 13 éves cigány nő ostromának, ha csicska is lesz a cigány családban 10 évig a magyar vejkó.

A grófnőnkmindig felbaszódik,ha a cigány nőkkel példálózom.
Ami már enges is kiakaszt, a gyárban havi 20 napot is dolgoző 3 gyerekes 22éves cigány nő. Bölcsöde nincsen viszont a Nagy Család nőiközössége ősiesen vigyázza a kicsiket,ehhez csak reggel-este kell egy kiskisujjal nyálazottműsírós jelenetet illemből rendezni és kész is. Ugyanez a nőtípus jogosítványt szerez és korzakocsit, szigorúan kétajtósat, hogy az ura ne annyit vigye el, de főleg ne vasazni.

Az a kitüntetés ért, hogy a rabszógáztatókirálynőmegmutatta nekem az amerikaikonyháját.

Amióta amerikaikonyhám van, rákell döbbenjek,ezeket a berendezéseket nemhogy rövid ésprogramozottélettartamra tervezték, de nem is használatra valók.Fejlettisztánban ezek már csak amolyan évente párszor használt díszletek, van,decsak a mikrohullámútesetleg a szmutikészítőt, ha haszbálják vagy a rizsfőzőt,aki elkente a száját Ázsiában a valódi főttrizseken.

A faluban 20 amerikaikonyha van, de csak kettőben vannak bekötve a gépek,a többi arra valóü, hogy a látogatók agyát felbasszák.. vagy a szülők az ablakon ki a pénzt mert az a pár "elindított" is elválik már az házasság ötödikéve előtt

ettől már agyvérzsírtolulást kapnak azok,akik olvasták az újságban, hogy a magyar fiataloknakma már esélye nincs az életkezdésre.

Ház, berendezve, autók,10 milla ajándékpénzekhez a menyasszonytánc 10millája és elválnak ötéven belül. Enyit az életkezdésről, fasz mnég csakcsak,de picsa? Esze ágába nincsen a "sajátélet"
Nincs a fiataloknak esélye az életkezdésre, ha valamiért önállóan él, háromnaponta kikukázza a fehérneműjét és újat vesz, nemmos,mert nincsen hozzá gusztusa se, nemhogy kedve vagy tudása.

Az már "haladás" ha 30éves kislány együttélésben ara merészkedik,hogy a párja gombás zoknijait a szaros gatyáival meg az ő gombás zoknijait a gombás bugyyijaivalegybe kimossa a felsőruházat egy részével a biztonságkedvéért 80 fokon

egy mai korszerű moidern jövőbevezető mosógépkb 2080 fokos mosás után Kaput!

A háztartési gépek férfimérnök fejlesztői nemegészenéletszerűkörülmények között tesztelnek. Soha nem teli és életszerűen van rakva a hűtőszekrény vagy a mosógép.

Minden vacak találmány működik egy kézben: Aki kitalálta,azéban ez így van a Bosch-nál is,a kínai bérgyártó meg sose szereli össze használathoz,else tudja képzelni az ő konyhái alapján,egy ilyenminek a Fehér Ördög-nek.

A francia nagy márka gyakorlatilag szárított fosból van, a fémtengelyolyan műanyag ágyban,amit a körmöddelis szétkaparsz. Úgyse derülki,mert a garanciális időszakaalatt ha éppen kicsomagolták.. vagy beállították a sose használt konyhasarokba hogy sose használják.

Kivételek vannak.

Mindig vannak.

Részeredmények,pl az olasz lányok 17 évesen az ülésben elfeküdve korrekció nélkül ciccenésre parkolnak be oldalt-hátra két autó közé. Futottak még aműfajban:Görög lányok.

A magyar nő szerint csak ő az a nő,aki vezet,minden más autóban hűűjjeee faszok ülnek,akik pedig tanusítsanak pozitív diszkriminációt, ha mégis tévedett,és a másik autóban nő, az kizárólag hülye fasszopó kurva büdös értetlen parasztpicsa lehet,kapja be!

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.12. 08:55:57

"Ház, berendezve, autók,10 milla ajándékpénzekhez a menyasszonytánc 10millája és elválnak ötéven belül."

Hm. jó csóró családban születtem én és házasodtam be:D

De persze, tök logikus, miért menetne meg akárhány milló meg ház autó éretlen embereket a rossz döntéseiktől?

heki 2020.06.12. 09:49:50

@Frick László Intézet: ja még pozitív példa itthonról, nazarénus lányok a sulinkba járnak, egy szűk közösség (Dobosi Pincészet pl.), na, az ő leányaik nem picsák. Már a tartásukon is látszik. (Mai kamaszlányok még menni sem tudnak.)
Médiaórán Király Jenő alapján tömegfilmek dramaturgiáját vettük, és a horror résznél kénytelen voltam filmrészlettel illusztrálni, ugye, hogy hogyan működik a horror, milyen eszközei vannak, és akkor a nazarénus csajszi (17 évesen) feláll, tisztelettel, és azt mondja, neki erre nincs szüksége, nem kell ezt neki tudnia, úgyhogy ha megengedem, akkor ő kimegy.
Annyira természetesen és öntudattal mondta, hogy persze, hogy kiengedtem, még valahol tiszteltem is.

Frick László Intézet 2020.06.12. 09:54:05

@Szorgalmas Gyémánt: Ebben a lényeg a szülők öncsalása.Még valami reflexből,mert az anyja is ezt csinálta vele a 80-asévekben,szorítanáa lányát, hogy menjen eldolgozni,alány nagyunottan beáll a frencsizbe és főleg azzalfoglalkozik, hogyan tudnákibaszatni magát a munkából,pl figyelmeztetik a munkatársnők, hogy ott az a picsa,lehet, hogy akvizitor, na, azt még-úgy szolgálja ki,mint valami szart, bassza eléa fagyit útálkozóan.
Persze kibasszák.
Anyu fogadja a melleire és vígasztalja, amikor a kis álnok azt hazudja, hogy pedig ő mennyire akart.

Anyu... tkp... ha... elkezdem veleelemezgetnbi, tudja azt, hogy a kislánya direkt kibaszatta magát.megkoncepcionálja, hogy hát nem fajlajtosnak termett az ő lánya, de akkor micsodának?

Németország ebbe ment tönkre, az egykéket nem engedték bizonyos munkákat dolgozni, aztán egész ágazatok ürültekki a fajnémet munkaerőtől.

Azt látom a budapesti mamutoknál, hogy nyóckeres cigány meg lakótelep proletár lányokkal kisérleteznek és úgy néz ki, ez beválik, jobb munkaerő a nyóckeres cigánylány,mint a zuglói középosztálybeli.

De ez csak egy nemzedélknyi spät, a nyóckeres cigánylány asszimilálódni fog és a kettecskéje,max három gyereke helyett is dolgozni fog, te csak pighizzélkicsikém,majd anyu,

Ebben a spät-ben voltunk a 70-ers években annyival voltak "fejlettebbek" a nyugatnémetek, akkor röhögtünk azon, hogy a velünk egykorúak direkt olyan szakmát választottrak, amiben nem kapnakmunkát és akkor ellesznek a pályakezdők munkanélküli'jével 25 éves korig.

Agrófnő azt hitte, hogy megsemmisít az érvével,miszerint a fejlettek a 30éves kisgyereküknek még 10 évre világkörüli utakat fizetnek be, hogy a sok diplomájuk mellé (amiből 3 db egy szart nem ér ) a világlátás kategóriájában is tapasztaljanak.

Külön költözik albiba a gyerek, az már "önállóélet" egy faszt se az. Ki se csomagol rendesen az albiban.

Tettük a fejünket, hogy mennyiveléletrevalóbbak vagyunk a nyugat-német kortársainknál, de a gyerekeink pont olyanok,mint a velünk egykorú nyugat-német gyerekek, annyival rosszabbak, amekkora az internet és a fészbúk ágyhoz-félfekvő ledőlő helyhez kötése,meg ami hatással van a goglizás meg a wikizés a "tanulás"-ra mint olyanra.

valami irodai munka legyen, ez volt alényeg 1978-ban NSZK-ban és ma idehaza.
De az irodában isne "csicska meg kuzlimunka" legyen.nem tud megírni egy levelet, de ne is, nehogymár ilyent kelljen csinálnia. Azzalkezdhessen hogy ő írat levelet.

nem, nem hívja fel,ő telefonon nem tárgyal. Nem kérdez le, az csicskamunka.

Na, és akkor a sztartap végre megtaláljaDél-Nyugat Magyarország három olyan 30éveséből, aki minden kulimnunkát hómoffisz elvégez 220000 heti hét nap, vasárnap csak pár óra, szombaton 8 egyéb napokon ébredéstől elalvásig.

220-ért.

Mondom a vállalkozónak, aki IT-sdeegyébkéntpont ilyeneket az építőiparbólmeg az autós szakmábólismerek, csak azt nem értem, hogy egy 35 éves IT-s hogy lehet pont akkora fasz,mint a 70 éves szervízes Béla bá'. Pont az a fasz, van egy karosszériása,aki még jó is és meg is kéne fizetni, a 800 nem lenne sok,mert naponta 200-400ezreket keres neki (ez 15 éve volt)
Na, ez az IT-s ugyanezt csinálja.
Javaslom, hogy vegyünk fel egy ostoba picsát alegkulibb munkákra, akit akár kéthavonta le lehet cserélni és azzal vegyünk el a kulimunkáséból 70 sztázalék erőkifejtést, hogy ne érje el a végkimerülés,a vitaminleürölés,a stressz és azzal a szokásos idegösszeropi.

Olcsóbb még mellé egy picsát fizetgetni 150000-rel havonta,minthónapokon át senkit nem találni a kulimunkára.

Nem ez a fasz, ez korszerű, jövőbevezető netokrata, annyi esze van, hogy összeadja, ugyanazért a munkáért nem 220-at, hanem 370-et kéne fizetni? Baromság.

Jó, idegosztályra kerüla kuli,amikor összekaparják és rátelefonálnak, az a válasza, hogy szopják le -ez mindig rejtély előttem, ha cigány, ha hatdiplomás, ha kulimunkás a nő, hogy mit szopjunkle neki, az összest.
Jó, akkor a főnök kiadja a záros határidőt,oldjukmeg, találjunk 180-ért egy új kulimunkást.

Mondom, az egész országrészben még kettő van,mind a kettő millión felülkeres,autó alá téve meg amit csak akar.
süti beállítások módosítása