Ha, ha! mi zúg?... mi éji dal. London utcáin ez?

/Arany János: A walesi bárdok

 

Sok olyan szóról írtam aztán,amiről eleinte azt hittem,tervben sem lehetne, a ~ pont ezek közé tartozott, akkora történelmi közhely. Ki nem tudja,mi a csengőfrász és hogyan működött.  Bulgakov is írt róla.

Áttételesen: A lord major, akiről tudjuk, hogy a bárminesz-szel milyen viszonyban állt, szenvedőben, a bátrak csengettek, csengőkkel és attól kapta a frászt az uraság, aki ugyan meg nem üzente a Kurta kocsmába, , hogy aludni vágy. Délután? Satöbbi, a magyar publicisztika és a magyar irodalom, ha általános iskolai szint fitogtatása lehetne pl affinitás jele.

A valóságban azonban a Lord Major-nak naponta tesz szivességet az uraság -ha figyelmen kívül hagyom azt a tényt, hogy azért nem egészen szándékosan teszi naponta többször is a jó a lord majorral.

Az uraság annyi pénzért, amennyit elbasznak a kontár slapaj cselédjei a lord major karaktere rombolása címén, akár megkérdezhetne egy szakembert is, hogy mivel árthatna a lord major karakterének, ami nincs.

Ha Orbán Viktor rozsdás vashordóban és fizikailag égetné el azt a közpénzt, amit a propagandájára szór el, az környezetkímélőbb lenne. És hatékonyabb is.

Csekő Balázs két fillér árán agyonbaszott Orbán közmédiaszerte elégetett közpénz-propagandamilliárdjaiból vagy 50-et.

Ami nincsen ugyanis, azt a baszogtatása megVALÓsítja.

Elkezdem számlálni a Lordmajor tulajdonságait,akkor felpattintom a balkezem hüvelykjét és a kifejezés ÖtfaszúKutyapárt-i értelmében azt mondom:Olyan Aranyos.

És ezzel be is fejeztem.

Miközben a lord major egy guminő, akinek saját gondolata sincsen és úgy kell naponta rászólni, hogy a szájában megaludt tejet köpje már ki, valamint az uraság egy disznóvágásos hasonlatába maga foglalja bele és a lord majornak megírják erre a riposztot,miszerint a disznó maga a főváros,amit az uraság toron felzabálni vágy (vagy benevezni hússal, ami egyre elterjedettebben hus kezd lenni, járványos fenyegetésben a magyar hosszúhangzók... )

Azt figyeltem meg a Jók és Igazak sajtajában, hogy a leggázabban agitatív, agitprop szövegek írója nem engedi meg kiírni a "cikk" főlé  nevét, hanem azt mondja, ha kell ez a geiles szarság,írjátok oda szerzőnek a szerkikét, akkor átküldöm.

A csengőfrászhoz tartozó gestappó aztán hiába fogadna fel stilisztákat, sitlisztikailag annyira vonalas,kiszámítható, aktuális, ötlettelen, uniform, undiverzitív, politikaiseggnyaló és kongresszusi dollártámogatásra érdemesen "bátor", hogy az ember lemehet egészen a szókészlet, a jelző-és határozóképzés szintjére,legalább 1000 bátor, minden napa ~ kereteiben az életével játszó,így ugyanis ha nem is élmeg már a könnyű, otthonrólvégezhető internetes munka kereteiben, de cigire vagy pizzára futja. csengofraszmancs.jpg

Kivágom a szövegből a ~ alapját képező szöveget. ezt leírja valaki és gyön érte a fekete bádogautó és elviszi.

Természetesen ez a lírai felvetés, de legyen már ennek valami agyagbatapadtan prózai alapja, pl hogy a cikk megírásáért kapott pénzből rendelt ajapsandali futárját kalapos - ballonkabátos delfinszürke Skoda Octaviá-s emberek a kapu előtt elgáncsolják és pl beleszarnak az ajapsandali dobozába. Mint a lehetséges fenyegetések netovábbja.

csengofrasz_1.jpg

 

Mi legyen a keresőszó?  "Letartóztatták a MaNcs civilbátor újságíróját. " -tól a "Nem jutott már megint dinnyeföld a MaNcs civilbátor újságírójának."

Ha egészen komolyan veszem a hasonlatot, mi ma a csengő és a frász, akkor a jógyerek csinál pár provokációt, majd ül otthon és szurkol,ne csak rácsöngessenek, de legalább annyi időre vigyék már be, orbángestappófogdában nem mer egészen átgondoltan reménykedni, mert babonás,hátha nem gondolja végig és akkor az is lesz,majd amikor az orbán gestappó ezt a nagy szivességet megteszi neki, beírja a pályázatába az indoklási részbe,emiatt kéri a következő ciklusban is a Dollár-támogatást mint a diktatúra ellen harcoló ésmég nincsen ezzelvége a vicces szituációnak,mert akik utalják apénzt,a támogatásst a csávesznek,azok a csávesz nélkül ebben a netokráciában már egy féldélután az erős megosztókon megosztott és már mióta tudott leaks-ekkelmeg is buktathatnák a pl magyar bátrak- jók- és igazak nélkül is.

A HÓNAP VICCE: A fészbúk ezentúl jelölni megbélyegzi fogja azokat a forrásokat, amik kormányzati támogatásúak szerintük, de ezekben nemlesznek benne azok az oldalak, miket az Egyesült Államok Kongresszusa A Demokráciafejlesztési- és Terjesztési  Keret-ből támogat vagy az Egyesült Államok Kormányzata az Egyesült Államokon kívül bármelymásországban (más államban) támogat. A Kongressszust sajtónyelven Törvényhozásnak is illik nevezni, tehát ez a Törvényhozás külföldön támogat olyan tevékenységeket, amit szövetségi-belföldön pl a hazaárulás körében évente többszázszor tárgyaltat. Avagyis amit megtesz másokkal, azt nem szenvedteti magán, és a világ demokráciáját ilyen állítólag liberális Állam  őrzi.

 

Applikáció van rá, lehet követni a futárt, hol tart a megrendelt étellel és akkor nem kell a csengőfrász, amiben pont rosszkor csenget föl az ajapsandalival.

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem: 2020. március végéig a lord majornak a GPS-be kellett volna beírnia Budapesten ,mi az a Pesti út. Még az égtájról sem volt fingja se, nemhogy a régiójáról A Városnak és abban a kerületéről. Talán ha azt sejtette. hogy Zuglóban nincsen iilyen út vagy utca. Hogy ott egy már a cucjiaializmusban is hírhedett öregotthona volt a Fő A Város-nak? A fasza legkisebb ágába nem állt a lord majornak.

Az uraság láthatóan jól van,rötyög és döcög nevettében, pl az a keccsölős a gyöngyöspatai kamatolókat mesés kamatoskamatokhoz juttató cuccosra, ami per útján keletkezett...

 

Ha már Arany, akkor Filemileország... Orbán barmának,aki azt a zseniálisat találta ki, hogy a pesti úti öregotthon szokványos,átlagos, megszokott és elterjedt,fideszes települések öregotthonaiban is banális  unalmastörténetein,a megúnt öreget bevágják egy ilyen otthonba

A kövér gusztustalan fidesznyik,aki be is baszta az anyját az öregotthonba, most meg undorítóan ajvékol a hamis megrendüléséről,elmondja, hogy milyen kakis dolgokat meg véreseketlátott,hát vagy 40éve ilyen kakis meg vérsedolgok vannak öregotthonok padlóin. 50 éven felüli öregotthono dolgozó nők generációi végezték aztán azóta a "bot boldogtalanabbik végén" ilyen otthonokban. Mert megfigyelésem szerint a legkegyetlenebbül azok tudnak bánni öregekkel, akik nemsokára annyira öregek lesznek, hogy az egy évtizeddel fiiatalabb picsák ugyanolyan keményen és gonoszul bánnak majd velük.

 

vagy ami a kórházkiürítésekkor derült ki,az Állam költségén hónapokon át parkoltatnak jattért-hála/kenőpénzért megúnt , fölösleges és útban lévő betegeket... Nincsen elég körházi ágy is,mer annyi fölösleges van, hogy ott az orvosbárók hasznára felesleges emberek ezreit fektetik... hypó és szarhúgygőzben gyönge frissenlefőttkávé alapon.

A kórház az elsőtől a 702-ik sorig gyógyító,megelőző intézmény,

nempedig elfekvő és szociális gondozó meg hospice... azok más ágazatok, más intézményrendszer, satöbbi. Csakpersze többe kerülősök,mint amennyit a kórházi osztály hűbérura bezsebel az ÁllamPénzén parkoltatni a feleslegessé vált, bár sajnálatosan még élő embereket.

Oirópában a járvány halottainak több,mint a fele öregotthonokban, többek között fejlett-és bezzegisztán-i biztosan fejlett meg bezzeg öregotthonokban pusztult.

Spanyolországban egyenesen XXI.századi körülmények között, mertúgy még a nagy pestisjárvány idején sem a Középkorban,mert akkor volt annyi becsület egy ispotály dógozóiban, hogy a megszökésük előtt rágyújtották a kócerájt a társaik hullái közötta sajátszarukban  elevenen rothadó életbenmaradottakra.

Semjén Zsolt.Így hívják a hagyományosnemzetikersztyénértékrendű seggembert és szarvasvadászt, akinek annyi esze nem volt 2020. áprilisában hogy felfogja,márnemminden pógármester az övék. Szokásosan először összetákolmányoztak egy jellegzetesen fideszes "törvényt" aztán vallakinek, demessze nem az un "törvényhozók" között,eszébe jutott, hogy vannakmár ellenséges pógármesterek is,akiket imígyen önkéntelenül járattak jóla teljhatalmazási-"törvénnyel".

Mi ehhez képest az, hogy Mirkóczki Ádám, aki a győzelme után azonnal konkrétan is a faszba hagyta a Jobbikot és átállt a Nemzeti Jobboldal-hoz, miután ezt megtette,fél évvel azután tehát, ezt be is jelenti és ebből hír tudlenni. Az orbánpropban is.

Találóskérdés:Jól láthatóan folyik a néhai "Jobbik 2.0" emdéefizálódása,azaz basszák széjjel a maradványaitaz Ellenzék agymenei, erre mit csinál az orbánprop? Bassza széjjel a néhai Jobbik 2.0nemlétezőkaraktereit :D -Az emese,mint nemzetikeresztyénősmegyeri név :D

A hasonlatokra van egy hasonlatom a lovak lábairól,meg a hatással, amivel egy 17-es singnyi szál betonvas tud lenni a lovak négy lába valamelyikére, amiután a hasonlat nem úgy bukikmeg,mint Rottenbiller vagy a Pengő.

Nagyjából 35 éves a magyar politikacsináló sajtóban a csak féligvitt és Semjén Zsolt-szerűen átgondolatlan ötletelés az irodalmias erőltetet hasonlítgatásokkal. Ha kihagyjuk az irodalmi alkotás lényegét vagy első felét vagy azt, hogy Első és egyben Utolsó Ferencjóskának az esze ágába nem állt akkor felköttetni senkit,viszont Petőfi versében az uraság még egy oligarchához sem ér föl, nemhogy a Varacskos Maradónához,aki Hitler és Kádár. Meg Rákosi.

 

Ki tudja már pl azt,ki volt Rottenbiller,a megkérdezettek 97,20953%-a szerint egy focista volt.

 

nem

 

egy lord major-a volt Pestnek. És nem korrupció vagy lopás vagy bundázás miatt bukott meg.

Az még hagyján,mekkora és folyamatos botrány az un "Nemzeti Konzultáció" a kétváltós irányítottválaszos ál-és választhatatlan kérdéseivelmeg azzal, hogy a fasz sem kíváncsi vele "az emberek véleményére", azonban tovább is van,mert akikküzdenek,állítólag és deklaráltan a "Nemzeti Konzultáció"-val néphülyítők ellen,azok un "megkérdezései" tök ugyanilyenek, Sváby András 15 éve él belőle és sokkal jobban, mintha festőművész lenne. A móccer annyi, hogy megfogalmazzák az elvártválaszt,majd az abba vezető kérdést,majd "lekérdezik" pl a Vidéki falu az Budaajenő és a Vidéki Város Budaőrs.

"Liberális Műhely? - azt nem fizeti meg senki."

/ vasziljevics jógyerek,444/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4315751836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása