Magyarországon az utolsó,lent-kint a terepen,hús, vér - és bundáskenyér szagúemberekközött utoljára a 2000-es évek elején végeztek szociológiai kutatás-felmérést.Amunkát Ferge Zsuzsa tanárnő csapata zárta leéspublikálta 2005-ben.

szarasiszegenyseg.jpeg

Sokszáz cigány nő,aki akkor született,ma már anya. Többtízezer akkoriban született cigány nő kész,önálló, felelős életvitelre, gyermek gondozására alkalmas,komplet, hosszútávú élettervekkel. Ha sikerült magyar férjet kifognia,akkor a 3 gyerekesmodell híve, ha őt "szöktette el" a cigány ura,akkor 5-6 gyermeke lesz. Az egyik,a TÁRKI jellegzetes otthonról végezhető internetes "munka" kereteiben statisztikailag összehazudgált "legszegényebb falu"-ban pl ma gyárban dolgozni a legújabb divat. 17-22 éveskész,felnőtt nők, 1-3 gyermekes családanyák járnak gyárba dolgozni,a gyermekeikre addig édesanyjuk vagy leánytestvéreik vagy mind összesen a női családtagok vigyáznak a nagy családból.Míg a kétgyerkes magyar családmodellből a 22-34 éves magyar,önálló életvitelremég alkalmatlan proletár  kislány legföljebb 8-10 napot járogatgat el havonta dolgozgatni, a feltörekvő cigány nők 2-3 gyermekesen is havi 14-20 napot vállalnak.

Ugye ne mondjam, hogy a szájjalcsináló megélhetési picsa nőmozgalmárok még nem tudták felfedezni a cigány női womanpowert?4!!4???4!? Mert ahhoz le kéne fáradniuk a valóságbaa VárosiKörnyezet*ből.

 

A szájjalcsinálómegélhetési jogvédő gecik meg picsák... vagy báááboci bambán naív tudatlan ostobaságból, vagy a szociológusok agyi szklerózisa,a burn itmiatti vélt"cinikus" szaremberségükbőlkifolyóan csinálnak palávert hagyományosásott gödrös falusi-budikmiatt,amiket pedig, ha csak egy kicsit vagyok Princz Dániel típusú relativista filozófus, simán tekinthetnék tökéletes bio-nakis.

A szarási szegénységgel először egykis szinesben találkoztama bünügyi rovatból: Jóska agyonverte a szomszédját,Pistát hátulamásfélmétermagas dudvás burgyinban,mertátszart a telkére. nem szándékosan,deúgy találta ela 17-es betonvas szállal.

 

Aztán észrevettem, hogy a templomunkpottyantós hagyományos udvari budija le van lakatolva és a sekrestyés-harangozókiírta, hogy akulcsot tőlekérjékel.

Majd elkezdték zárni az orvosi rendelő WC-jét. Az összes kocsma-szórakozóhely,akultúrházmár nem használt udvari budiját. Aproletároklakta körzetekben egyre több szomszéd-összezördülés és háború alapoka az orozva a más budijába átszarás volt. Hajnalban nyitó palackozott italok boltja harácsnokai a kamu-budi felől árnyakat láttak suhanni:Piálás nélkül,orozva szartak a nemlétező gödörbe.

Proletárgyerekek az iskolai WC-kben igyekeztek intézni.

Egyre több közintézményy,polgármesteri hivatal WC-jét zárták. Falusiproletárok beiratkoztak a könyvtárba,egyrészt pornózni a számítógépeken,másrészt szarni.

A szarási szegénység "riportszerűen" természetesen a Retek Klub televízió hírmúsoraiban bukkant fel. A cocpoltépítkezős riportok mellék szálaként a papíron [tervrajzon] 2 fürdőszobás 3 WC-s ház udvarára pottyantós budit ásni rest emberek a paógármestert,meg az önkormányzatot hibztatták azért, hogy nincsen hová szarniuk.Egy anya mutatta, hogy engedikakoicsiknek vödörbe intézni. Apicsa riporterpersze megkérdezte,milesz a vödör tartalmával.

"Háá..kijöncsük arra-ja hátra, ja!"

 

Volt még valami paláver a szarási jogok közrül,szájjalcsinálómegélhetési jogvédők huhogtattak egy szörnyeteg,mert budikat ásatóönkormnyzaton,ahelyett, hogy angolWC-ket alakítanának ki a rászorulók (a 3.cocpoltos tákolmányputrijukat lelakó) "rászorultak" között.

 

Utánajártam: 1968-ban az akkori diktatúrában az emberi jogokat annyira a szarba lehetett tiporni,hogy még a szarásikörülményeket is felmérhették:

A magyar háztartások 18%-ban még udvari budi sem volt 1968-ban!

 

Tulajdonképpen a szarási szegénység körül azért nem alakítottak ki a WC-papír gyártók olyan frappáns marketing palávert,mint az ügyes Allway's márkanévtulajdonos a"menstruációs szegénység"

screenshot_2020-02-27_in_schottland_sind_hygieneprodukte_fur_rmere_frauen_gratis_wienerin.png

körül, mert ennyire nem köthető a budipapír egy nagy márkanévhez. és mozgalmárokat annyira nem lehet a szaráshoz mozgósítani, mint a mensihez.

szarasiszegenysegg7_-gazdasagi_sztorikdemagoganszobaiinterneteskutatasokboluszitas.png

A G7 szobai kutatóinak "grafikonjához" annyit fűznék, hogy Oirópa gótikus területein a vadzöldek egyáltalán nem használnak vízöblítéses WC-t, sőt, VárosiKörnyezet*ben a Hundertwasser-tipusú szobai reterát dúl. Vadzöld gerillaszaró pl titokban a város nagyobb növényeit ajándékozza meg titokban szart hurkáival!

->magyar szar

 

Budapest egyik fényeskerületében,kilométereskörzetében a világ vezető államainak délceg nagykövetségei, művészeti akadémiák, műteremlakások, neves drogdílerek, névtelen kurvafuttatók házhozszállítással,  járdanégyzetméterenként naponta többliter kutyahúgy, és 25 éve körülállványozott, szarért-húgyért-befektetési spekulációs szándékkal összevásárolt  palotabérházak, az önkormányzat közhasznú munkásoknak bérelt ki egy pincét. A kulcsot többszáz proletár másoltatta le, ott buliztak, fürödtek, de főleg pedig szarni jártak a pincéhez tartozó szociális helységbe. Informátorunk az egyik nap megszámolta: 117-en szartak a szociális helyiség WC-jébe!4!4!!!!44!!4

lábjegyzet: A SARS 2.0 csúnyán odabaszott az Allway's ügyes kampányának,mert az otthonról távoktatott lányok,ha megjön nekik,nem a baricsajszijuk 297 Ft/csomi-jából kérnek egy noname betétet, ha megjön, hanem húznak egyet anyuéból otthon. Vagy pár hónapja terhesek már.

*Városi Környezet - Somogyi Zoltán hivatásos hazug uszító és kompilátor szemenszedése

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5115550218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása