Zsünker isiászának tüneteit mutatja Bill Clinton exUSA elnök Aretha Franklin búcsúztatóján. Hányászacskót a kézbe a gyönge gyomrúaknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5314216943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.03. 20:15:19

Régóta nagybeteg.

Frick László Intézet 2018.09.04. 06:14:06

@nagyjoco: Clinton tkp megelőlegezte a Trump-pal beköszönő bohócelnök-öt. Beteg, nem sajnálom, attól még fel lehetne lépni józanul, nemrészegen. Ezt az egész show-t nyugodtan kihagyhatta volna, nyilván a felesége nem bir magával és az embereik számították ki e show szükségességét (Hillary-nak kell valamire.. Hillary így ott is volt meg nem is és többféle fogyasztói csoportnak is megfelelően)

2018.09.04. 11:29:37

@Frick László Intézet: ÉN úgy tudom, ő már képtelen józanul bármire is.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.09.04. 12:41:41

@nagyjoco: egyébként saccolásod szerint ez a mostani örömteli mindenkinek van munkája helyzet mennyiben köszönhető annak, hogy kb. egymillióan eltávoztak a fejlettnyugatra?

2018.09.04. 13:44:37

@Dinamuki: Nem csak a megüresedett állásokra kerültek újak. Új munkahelyek jöttek, jönnek létre. Nyilván van szerepe ennek is, de hát az EU-hoz való csatlakozásnak ez volt az egyik célja és gyanítom, azért olyan magas a támogotatottsága az EU-nak idehaza, mert sok embernek megnyugtató érrzés, hogy báármikor dobbanthat a mézesbödönnek gondolt Nyugatra.
Én nagyon örülök, hogy ennyien dolgoznak odakint - és annak is örülök, ha hazajönnek. Pénzt, tudást, tapasztalatot, szélesebb világlátást, talpraesettséget hoz a külföldre távozás.

Alfőmérnök 2018.09.04. 14:18:54

USA egy rakás szar jó ideje. Ami értékelhető benne, a New York-i művészet néhány szelete és a csúcsegyetemeinek tudományos teljesítménye.

Frick László Intézet 2018.09.05. 08:20:27

@Dinamuki: Nézzük:
-egymillióan
-távoztak [ezt úgy értem, hogy nem fluktuációban, azaz meleg csákánnyél váltásban, hanem bolgár stílusban, ahogy az ő 2,5 millió emberük FOREVÖR]
-Orbánék miatt /Orbán a hibás
-kárt szenvedtünk az Egymillió Értékes Ember távozásával, csupa jólképzett, csakis magasankvalifikált, jólfizetett IT-s orvosok meg effélék [a két első havi fizujából Piros BMW Sportkocsit vásárolt + megélt]
-fejlett -úgy értve, hogy fejlett az a mezőgazdaság, amiben a talaj élőmikroorganizmusait zacskóból próbálják visszatelepíteni, ami fejlett talajban pl a kukorica gyökere gyakorlatilag "örökre" [mostani perspektívában ez 4-5-6 év] megmarad, nincsen benne celluózfaló baktérium és a kukorica gyökere szinte színtiszta celluóz.

Nem szedegetem tovább, arra válaszolj kérlek, hogy a te hiedelmed mitől és mennyivel fejlettebb az orbánék vacak agitációinál? Vagy akár: igazabb-e és mitől.

eszek annyira kedves és nem mutatok rá a 150000 magyar proletárra, akiket hazai Ft számlákra fizetett 300000 Ft/hó -ért csicskáztatnak olyan nyóckeres dópeman alakúak, akik az index vállalat bérblogjainak fő hirdetői.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.09.05. 08:48:27

@Frick László Intézet: "Orbánék miatt /Orbán a hibás"

ezt egyáltalán nem mondtam. Nem tehetek róla, hogy te beszopod az agitpropot/csak annak függvényében vagy képes a saját álláspontod kialakítani, illetve Orbán fixációd van.

Frick László Intézet 2018.09.05. 15:12:59

@Dinamuki: Ilyenkor, amikor hamisan vádolsz vagy úszítva tóóóóódítasz... és megnyomi-nyomizod a Komment küldése gombot... ööö.. kis tüzeket érzel gyulladni magadban, endorfin vagy dopamin termelődik benned?

2018.09.05. 21:44:56

@Frick László Intézet: Szerintem Dinamuki ennél árnyaltabban gondolkodik.

Alfőmérnök 2018.09.05. 22:09:38

@Frick László Intézet: Érteni vélem Weiler kép-poénját. (A képnek mehetnékje van a múzeumba.) De ez is csak egy poén, amit egy essztéta kifejt néhány mondatban, nem olyan, amit csak a festészet médiumán keresztül lehet közölni.

Frick László Intézet 2018.09.06. 06:08:47

@Dinamuki: Nyugalomban vagyok. Ha a bal fülem viszket, fogom a balkezemmel és megvakarom, ha pl önkielégíteni akarok, kinyomtatom Rezesová arcát és lefrecskelem a spermámmal szépen.

Lényegében azon ment széjjel a kis közösségünk
hogy Jocó és énszerintem Orbán nem a problémák dzsollidzsókere, szerintetek viszont igen.

Nem a megoldását keresitek a problémáknak, hanem minden problémát szépen lecseréltek az Orbán Viktor nevű problémára. Igen, te tííítakozol, amikor erre így rámutatok, fel vagy háborodva.

Volt már ez így a magyarral 1470-1490 között. Mindennek az oka az oözvegyasszony léha, takony elkényeztetett fia volt. A Libás Matykó. (A liba a Hunyadiak címermadara, a holló csúfolása) . A nagyorrú csinájja a háborúkat, hozza ránk a törököt, mé nem lehet a törökkel meglenni, fasza csávók, mért nem lehet az osztrákkal cseh-vel meglenni, fejlettek, mire ez az állandó háborúsűg, a siserehad, Kinizsi rablóvezér sanyargatásai, ezt is a nagyorrú móc kapaszkottatta fel (ez spec igaz is, Mátyás halála után ríva vágták húsra a Fekete sereg rablókká züllött maradékit.. egy szépítés szerint Kinizsi közreműködésével valójában azonban magát Kinizsit is le kellett vágni..

Hunyadi Mátyásnak jó sok erénye meg pár hibája is volt. Kortársként nehéz volt eligazodni a politikáján, ráadásul akkoriban még nem volt sajtóélet, viszont a bárkit, azt nyugodtan veheted úgy, ahogy a mesében van, bárki, ha kitartó volt a király elé kerülhetett és ha jól tudott beszélni, összefoglalőan, akkor végig is hallgatta.

Végül egy anekdot a NER-ről:

Van egy budapesti, tehát nemvidéki városkánk és abban egy utolsó harcoló SZDSZ-es helyipolitikus. Ez az egyik autópályánk egyik benzinkútja hugyáldájában bemegy húgyozni, amikoris az egyik orbámminisztert pillantja meg, aki húgyozik. Nem túl nagyok ezek a hugyáldák. Két piszoár, egy fülke. Az SZDSZ-es óóóóóriásinagy jelenetet kerít, őt mindjárt az orbángestáppó lefogja itt rejtőzködnek a hol a náci verőlegényei orbánnak meg a miniszternek és a TEK. A miniszter rázás közben félvállról odaszól, hogy pisáljon már nyugodtan, tök egyedül van és miért ne pisálhatna magyar miniszter és miért ne lehetne magyar miniszter jelenlétében pisálni.

Ezt az anekdotot mint RÉMTÖRTÉNETET meséli ez az utolsó harcoló SZDSZ-es és nem érti, miért nem érti senki. Várja a felháborodást és.. mindenki... feszeng, kényelmetlenkedik, illetve a nőknek a nőivécék szagai meg állapotai vetítődnek át a férfibe és fújjolnak emiatt.

Irigyellek is téged, meg a Jó és Igazainkat, mert a ti 2D vilgotok annyira egyszerű, abban Hunyadi Mátyás az igazságos jókirály és Orbán A Hibás.

Frick László Intézet 2018.09.06. 06:26:53

@Alfőmérnök: Irigyelem a festőket. Prózával nem történhet meg ez így, mint egy festménnyel. Viszont egy regényt nem lehet megvásárolni majd zárt, idegeneknek coki, térben pár ember épülésére elrejteni.

Annyit még, átnéztem a Godot Galéria internetes felületét és a jugoszláv dilettáns tudóson kívül lényegében csupa szerintem jó-t találtam.

Sokak szerint a dilettáns jugoszláv tudós meg Tereskova ugyanaz, szerintem pedig pont A Határ kétoldalán állnak, a dilettáns szeretné, ha elhinnék, hogy ő már ideát van, pedig nem, nem lesz soha.

Rendkívül mókás, hogy az amatőr művészetkedvelő Miniszterelnökné is benézte a képletet és úgy döntött, hogy a szolnoki picsával baszik ki azzal, hogy képeket vásárol tőle. Így a művészileg igazolható lett a politikailagnemmegfelelő és a jugoszláv tudós szánalmas delectánsságai meg a hősiességek.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.09.06. 07:30:15

@Frick László Intézet: "szerintetek viszont igen."

Nagy büdös lófaszt.
Ezt korabban leirtam ertelmesebben is, nincs kedvem bekopyzni, bocs.

Alfőmérnök 2018.09.06. 07:34:21

@Frick László Intézet: Láttam Weiler kiállítását a Godot-ban, sőt, meg is hallgattam önmaga tárlatvezetését. Hát, nem voltam annyira elájulva tőle, mint ő önnönmagától.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.09.06. 08:31:22

@Alfőmérnök: mikor meg a Lira es Lantba volt benosulve, a sajat konyvet (Dan Brown koppintas, tehat mar az eredeti is szar) a honap konyvekent reklamozta nagy plakatokon.
süti beállítások módosítása