A nemliberálisok egyik fő ismérve a cenzúra, a "moderálás", a dürűlléss, a "tahótlanítás" és az előzetes moderáció. Mindenkit emlékeztetnék a gecik különösen álszent nyavajgására, amikor 10 éve kötelező regisztrációhoz kötötték a kommentelést, hogy nyálazták az álkönnyeket szemeik sarkaiba kisujjacskáik édes begyecskéivel az ősi netokratra szabadságjogoik sérelmén.... meg az abajgásra, ami a minap ShitCritMan Buzti-e vagy c. provokációjának a faszbúkcenzúra bepróbálásra tört ki.

 

Jelenleg  Magyarországon semmiféle liberális sajtóműhely nincsen.

FIGYELEM! Az alábbi kép NEM ILLUSZTRÁCIÓ hanem bizonyító erejű screenshot dokumentum:

nemliberalis44_4.png

Háttér:A későtavasz-nyár folyamán kisérleteztem a 444 és a 888 szín-tő agitációs politikai kampány fosfazekak komment dögkútjaiban. Mindkét agitációs propaganda kiadványt súlyosan lehúzó kritikával, a 444-et időnként dicsérő szavakkal illettem.Ám valamelyik 444-es geci egyszercsak IP-címre letiltatott a disqus-nál. Természetesen olyan kommentelőket, akik a "2016-tól ércényesv új kommentelési szabályokat" megsértik, náculknak, gyűlöletkeltenek  lsvagy uszítanak, azokat nem tiltják ki. [hacsaknem éppen valamelyik geci farce-kommentnikkje nem éppen egy "náci nikk".]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr213528815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása