10 évvel ezelőtt még a BalTwiXXX 0,5 és a jobbtviksz 0,5 igazságait, ha az ember összemókolta magának, néha akár az igazság 0,9-1-egészéig is eljuthatott. A mai iskolapéldámon azt szemléltetem,mire jut az ember a mai médiamocsokban:

1. Természetesen az Index. Az elfogulatlan és Igaz. A könyörtelenség:

indexjobbikseggetnyal.png

indjobbfakyt.png

Jó, akkor a hvg-n majd meglesz:

hvgfaklyasindex.png

 

Jól van, de egy kurva helyszíni hang már, ebben a beokostelefonozott kúrzív életbe' máá' ... VIGYÁZZ!! -aki hozzám hasonlóan halálra röhögi magát a metálrokk paneleken, az igazítsa be az inkontinenciabetétjét, és kettő, és három,ésshhh.:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5213506513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2017.12.17. 11:13:40

na, direkt origóról idézek, hogy még véletlenül se index vagy 444 legyen

www.origo.hu/itthon/20171216-letette-allampolgarsagi-eskujet-az-egymilliomodikkent-honositott-kulhoni-magyar.html

Ez viszont tökkorrekt. Szavazzak milliós tömegben a lefizetett külhoni kibicek.
Egymilla potenciális fideszke szavazó. Lehet szebbek kérni karira? :D
zabáljad Dudi ezt a mocskot, kétpofára. Tömjed magadba. Daedalont azért vegyél be hozzá :D

Frick László Intézet 2017.12.18. 07:02:50

@Hellanéni: Továbbra sem kapok választ arra, hogy az Orbán-váltás fő hozzávalója még egy pár talicska mocsok Orbán karakterére vagy egy név az orbánváltó rubrika mellé: hogy legyen má' kire.

Persze& pont tőled, azért elvárnék valami szofisztikációt A Vona-mosós, Jobbikot magyarázós agitációkra is. Nyárton büdös volt az MSZP bázis nyuggertömege, de a Jobbik gömböcének tartalma, az guszticsek :D

Hellanéni 2017.12.18. 07:14:48

@Frick László Intézet: szofisztikációt? Ebbe az országba? Minek? :D
Nem látod be, hogy mennyire nevetséges és kisszerű az indexet kritizálni, mikor az egy kis csöpögő csap, a kormányzati média viszont a megáradt Duna.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.20. 09:16:42

@Hellanéni: A múltkor valaki felhozta és a hivatalos auditált adatokból összeadtam az összes "fideszközeli"-nek tartott megyei napilap példányszámát.

Nos egyedül az RTL Klub szaros híradóját naponta háromszor annyian nézik, mint a napilapok öszes példányszáma (ami ráadásul csökken, mert láthatóan nincs rá igény). De még az index nézettsége is messze magasabb, mint ezek példányszáma. Bokáig ér az a megáradt Duna...

Hellanéni 2017.12.20. 09:36:02

@Sipi81: Régi jó stat. tanárom mondta, a stat. olyan, minta bikini, csak a lényeg nem látszik.

De komolyra véve
1. az RTL hiradót a többség nyilvánvalóan az elején lévő véres hírek miatt nézik
2. az RTL nem pártkézben lévő, TEHÁT olyat sugároz, amit néznek, nincs ideológiai irányvonal
3. beleszámította bárki a stat-ba az ingyenes lokált? Az óriásplakátokat? A lakásra menő levelek elérési arányát?

Ha valóban az ország nagy részét a nem kormánypárti kommunikáció éri el, és a többség valóban erre lenne vevő, akkor miért úgy alakulnak a választások, ahogy?

Index, ja, és hol vannak akkor a libsibolsi szavazótömegek?

Frick László Intézet 2017.12.21. 07:43:01

@Hellanéni: Vesd össze, hányan merítenek bögrével, vízért, inni, a Dunába és pl a lónyálak fogyása? Ugyammá... Hiszen te is torkosan beszopod pl a büdösruszkiztatós, nemleszünbkoroszgyarmatos lé hadovákat meg a többit :D A FIDESZ összevásárolhatja az összes kétfedelű kávédarálót, Manlicher karabélyt meg vízhűtéses gépágyút, bazmeg, 2017-et írunk! Ki néz tévét és az, ami televíziónak LÁTSZIK, mennyiben nem internetkulturális forma?
Hülyéskedsz? a mértékadó korosztály egy kibaszott filmet,aami szól valamiről, képtelen már megnézni, nemhogy "királyi hiradót" .. Mewzei Balázson röhögni, ha járnak az m1 hiradóra... Papírról olvasni? Újságot? Nyuggerektől rettegsz? Hiszen nemhogy a nyuggerek, de a 40 évnél idősebbek preferenciáit képtelenség fordítani!

Frick László Intézet 2017.12.21. 07:49:24

@Hellanéni: A RetekKlub Gyurcsány alatt is és azóta is a legaljasabb agitációt folytatja. Ott van pl a Házon Kívül.

Többször hivatkoztam a Házon Kívül tevékenységére. Kedvencem a Nyakó-féle bélyegzőautomatás ciucc. Az ostoba picsa riporternő, annyi esze sincs, mint egy tyúknak, de küldetéstudatosan megcsinálta a riportot a "kopaszok"-ról meg Nyakóról. ebből a riportból emelt ki pár másodpercet és helyezett hazug kontextusba a 444. Ezen az eseten magad tanulmányozhatod, mi mit ér.

Nyakó a blokkolóautomatára dőlve nyilatkozott az agyatlan picsánaak. A picsa olyan ostoba, hogy még meg is kérdi NYakót, mért megy el a blokkolóautomatától messze a sarokba, hátrányba. Majd az operatőr mutatja, hogy NYakónak érkezik be a hívás a Kúriáról. Nyakó szépen elteeszi a telefont...ekor hívják a kopaszt, aki már a telefon -ra nézésekor elindul az automata felé:Nya szépen végignézi, ahogy a Kopasz vezér odamegy az automatához blokkolni. MNár elfelé megy a kopasz,amikor NYakó, tök fölöslegesen már, elundul blokkolni. Az egyik barom nem figyeloda és éppen felemeli a karját ezt a részt emelte hazug kontextusba a 444

Ne feledd: A Retek Klub már 2006-ban jószolgálatot tett. A Kispolszki Ablakberugós kép minden esti vágókép volt, de pl Kruzslicz Dávid élő egyenesben tudósította azt, hogy a "rendőr"lovasroham a csürhét beletolja az Astoria felől érkezőkbe, ez SOHA TÖBBÉ nem került adásba.

Minden Retek Hiradó süvöltő hazug uszítással van teli.

Frick László Intézet 2017.12.21. 07:50:15

@Hellanéni: Abból gyere már ki jól Hella néni, a fáklyás'ból :D Magyarázd már meg :D nyaljál már tee is egy kis vonát :D

Frick László Intézet 2017.12.21. 07:52:50

@Sipi81: @Hellanéni: Ez egfy kompenzációs önhazugság-önigazolás féle a jógyerekmnédiánál, évek óta ömlesztik a jógyerekgecit éss mégse hat már.

Én rámutattam: Már a fostos recska páncélozza Orbánt. Már annyi utolsószöget vertek az Orbán Rezsim koporsójába, hogy attól páncélvonat.
Hella néni kedvenc mottója, a Kevesebb több.... :D

Nem kellett volna gyűlöletbeteggé lenni. A gyűlölet hátrányyba toló tényező a politikában... Főleg a magyarban.

Hellanéni 2017.12.21. 19:38:00

@Frick László Intézet: oh hát szerencsére mégsem kell vonát nyalni, a többi párt is meg lesz büntetve, kivéve a fidikét. Az összes többi lop- csal- hazudik a reklámköltésről, itt egy becsületes magyar párt van, a fidike, aki nem lop-csal-hazudik,csak átfolyatja a cöfikén (annál nagyobb geciket még nem nagyon láttam) vagy nem párt, hanem ÁLLAMI pénzből tolja ezerrel a pofádba az észak-koreai szintű propcsikát, lokál, plakát, satöbbi,

na, szóval ki nyaljon mit? :D

gyűlöletbeteg? te írtad itt fentebb, hogy NINCS JOBB ORBÁNNÁL. Nem tudom, ki is a beteg kettőnk közül :DDD

Hellanéni 2017.12.21. 19:39:59

@Frick László Intézet: jó, most kari lesz, de utána pincsizzél már össze egy cikkcsit az Állami számvevőszékről, aki iszonyú bátran lecsap a sefetelő, csaló, mutyizó pártokra. MINDRE, KIVÉVE A FIDIKE.

persze, próbálta volna meg annak idejét valaki Rákosi pajtást megbüntetni :DD

Hellanéni 2017.12.21. 20:23:49

@Frick László Intézet: www.asz.hu/hu/sajtokozlemenyek/az-allami-szamvevoszek-tajekoztatasa-a-partok-ellenorzeserol

mondd, Dudi, ti ott fidikés körökben hogy köszöntök egymásnak? Szebb lopást? Jó geciskedést?
Persze, elpoénkodhatunk, de még véletlenül sem diktatúra az az állami berendezkedés, ahol választás előtt az összes ellenzéki pártot az állam egyik szerve ellenőrzi, és jól megbünteti, hogy még indulni se tudjon ellene? Pofázhatsz itt indexról, meg dumálhatsz jógyerekekről, de nekem már az is fura, hogy még tükörbe tudsz nézni. hogy is írtad? Nincs jobb orbánnál.
Seggfej.

Frick László Intézet 2017.12.23. 08:14:13

@Hellanéni: Nem azt írtam, hogy nincsen jobb Orbánnál, arra a képletre mutattam rá, hogy nem is akarnak Orbánt váltani, de azért szeretnék, ha agyvérzsírtolulást kapnátok Orbántól. Basszák az agyatokat -de orbántváltani, azt nem. És ez a képlet neked fincsi. Nyugodtan cumizod. Mint már többször rámutattam: Orbán bűneinek felsorolásától nem váltódik Orbán. Orbán leváltásától váltódik le Orbán. Erre viszont nem tudsz mutatni te sem semmit és senkit sem.

Tükörbe nézni? -a valóságot sem akarod látni.

2017.12.27. 10:49:55

@Frick László Intézet: Nem gömbec az, hanem, hogyismondjam, volt már ebből sértődés, progresszív tartalommal töltött bukta. De az igazi MSZP szavazók még a DK-s jelöltre sem adnak le voksot, nemhogy az innovatív töltelékekre. Az MSZP szavazó az MSZP-re akar szavazni és ha nem lát olyat, akkor nem fog szavazni - ettől igazi MSZP szavazó.

2017.12.27. 14:05:08

@Hellanéni: "az RTL nem pártkézben lévő, TEHÁT olyat sugároz, amit néznek, nincs ideológiai irányvonal"

Hát persze.

Frick László Intézet 2017.12.28. 04:59:02

@Hellanéni: Soha nem írtam olyat, hogy nincsen jobb Orbánnál. Az igazság az, ezt szktam írni: VALÓJÁBAN legföljebb a jobbik váltana Orbánt, a többinek esze ágában nem áll, csak hergeli a híveit, de váltani, azt nem váltana, semmi pénzért. Ezért is szárazkurvákhoz hasonlítottam a mai ellenzéket. Egyébként korunk Torgyánja, Vágó Gábor is utalt erre a tényre, kifogalmazni egyenesen azonban nem merészeli.

Te pedeig csak nyalogasd a Jobbikot: szokjad csak a félfaszista ízvilágot.

Frick László Intézet 2017.12.28. 05:01:55

@Hellanéni: A Retek 2006. óta töretlenül nyalja Gyurcsány vonalát. Különösen a 2006-os őszi események óta. Ezt olyan amatőr-önkéntes médiakurva minőségben teszik... szívbőlés igazán.Mint mutattam, elég volt néha egy Mózer Aranka díj is [Minőségi Újságírásért a Házon kívül -nek] Hadas Krisztina az egyik legjellegzetesebb önkéntes seggnyaló, ő még a kismammuciliműsora reklámszpotjában is igyekszik politikaimegfelelően kacsintani.

Frick László Intézet 2017.12.28. 05:11:06

@Hellanéni: Azt ugyan teljesen kizárnám, hogy a FIDESZ falusi paógármesterihivatalszerű hierarchiájában a vita művészetét gyakorolonák, azonban egy prezentáción rajtad szemléltetném, mekkora ostobaság volt a pártfinanszírozással meg ÁSZ-szal baszogatni a jobbikot, mert így ti, jónénik, méginkább beszoptátok a csummát, amit Heller Ági néni markolt meg és cidáztat a Deep Throath veletek.

Hellanéni 2017.12.28. 08:45:11

@Frick László Intézet: úgy tűnik, túl sok pornót néztél kari alatt, hogy még Hellerági nénire is ráizgultál :D

Frick László Intézet 2017.12.29. 07:44:24

@Hellanéni: Nincs az a pornó, amin ekkora disznóságot látni, mint Heller nénié mnost a nyár végén.

Hellanéni 2017.12.29. 09:21:50

@Frick László Intézet: mikor lesz egyszer egy remek leleplező cikkcsi Lölőke meg a NER aranyifjak milliárdjairól. Az nem disznőság?

Mikor lesz egyszer egy remek cikkcsi arról, mennyi pénzt basznak el a focira, stadionokra meg látványberuházásokra, miközben a beígért 50 tanuszodából 1 vagy 2 készült el, a többinek még terve sincs.

Vagy arról a disznóságról is írhatsz, hogy ped. "életpályamodell" címén amit megígértek, egy szó sem igaz belőle, kezdték azzal, hogy elsőként az húzták ki belőle, hogy a fizut az garantált bérminimummal arányosan emelgetik majd. Ehhez képest januártól egy fiatal tanár fizetése ALATTA lesz a garantált bérminimumnak. Jobban teljesít :D

Soroljam még a disznóságokat? MIkor Ovika azzal riogatja a félhülye, tanulatlan meg nyolcvanplusszos lakosságot, hogy BE LESZ TILTVA a karácsony?

Hellanéni 2017.12.29. 09:43:22

@Frick László Intézet: @nagyjoco: és ahhoz mit szóltok fiúkák,hogy egy pedofil nyitja majd meg az ideológiai tanácskozást? :DDD

Na, jöhettek nekem ezek után indexszel, meg Heller nénivel, csak annyit fogok válaszolni, hogy Milo Yiannopoulos :DD

Ezek szerintem ilyen hűségpróbák, hogy a hívek még egy pedofilt is beszopnak, ha a főnök nyomja le a torkokon. :D Remélem, lesz róla cikkcsi. Gyereket ne engedjetek a közelébe, főleg 13 éves kisfiúkat ne, az a gyengéje.

2017.12.29. 12:10:18

@Hellanéni: Milora gondolsz? Ő ugye egy buzi zsidó, volt egy fura megjegyzése a 14 év alattiakkal való szexről, de tudtommal nem pedofil, izmos néger férfiakkal szereti leszopatni magát.
Nekem nagyon tetszik, ilyen emberek kellenek, igazi faszagyerek, szókimondó, poltikailag inkorrekt, a vitákban pedig a padlóra küldi a sok libbant picsát:

www.youtube.com/watch?v=64Y8VjbnKgg

Frick László Intézet 2017.12.30. 06:36:42

@Hellanéni: @nagyjoco: Arra tippelek, hogy az Ilyenirányú Fejlődésben, majd Hella néni 88 éves korában jólmeg is láthatja, az állatszexet teljesen elnyomják, csak házasság kereteiben szexelhet bárki a kutyuskájával, viszont a szexelés alsókorhatárát felszabadítják majd és a ma pedofilok hősei lesznek annak a kurvára már nagyonfejlett egy társadalomnak.

Arra már tippeltem, hogy mindössze 1-2 évtized és az emberek a saját magukkal való házasságkötés jogáért fognak tüntetni.

Frick László Intézet 2017.12.30. 06:40:58

@Hellanéni: Már nagyon sokszor említettem e blog vezérmondatát, miszerint itt nem azt mutatjuk, amit még 4444 más is mutat, hanem igyekszünk azt, amit nemhogy nem mutatnak, de látni se szeretnének,pl te sem.

Pl volt neked egy előítéleted Stahl Judit televíziósművésznővel kapcsolatban, amit abból szőttél, hogy láttál 3 Nigellát meg kétszer egyötöd-egyhatod Stahl Konyhájá-t. A vízcsapból is az az előitélet puruttsálódott, főleg tipikus magyaririgységi alapon Stahl-ra, amilyen a tiéd is volt és elvártad volna, hogy ráadásul még én is verjem ki rá.

Hellanéni 2017.12.30. 09:08:00

@Frick László Intézet: és miért pont Stahlra voltam irigy? :D Akartam én valaha főzőműsort a tévében? :DDD

Többször elmondtam már, Stal inkongruens.
A szöveg, a negédesség nincs összhangban a testbeszéddel. Te hárpina látszat tündibündiségét is beszoptad elsőre :D

Jópofizhatsz is arról, hogy ki kivel köt házasságot, de ha annak idején a kisfiad 13 évesen megkörnyékezi egy ilyen faszi, mint a fent említett, akkor feldugod a seggébe az ernyőt, kinyitod, és úgy húzod ki, nem? De most csak szopjátok csövön keresztűl a kormánypropcsit Jocival együtt. :D
Olvasd el mit írtam neki, NAIVITÁSGÉN.
te beszoptad annak idején a kiliánpróbát is, hát beszopod ezt is.

ja, sthal-ra visszatérve, tipikus példája annak, amit mindig is írtál, hogy nálunk nem a jó kell, hanem a középszerű.

Hellanéni 2017.12.30. 09:12:59

@Frick László Intézet: ezek a botrányosan provokatív dolgok, mint a milliárdok stadionra, meg az EMMI pénzmaradéka az egyháznak és nem az eü-nek ment, meg az ilyen pedofil kis görögök KÉT célt szolgálnak
egyrészt az ellenzéknek megmutatni, hogy tehetetlen, lásd maradék év végi emmi pénz, LFS az egészségügyiseknek, hiába tüntikéznek, túl nagy a pofájuk, jó lesz az a nyolcvanmilliárt az egyháznak
másrészt HŰSÉGPRÓBÁK a tagságnak és a szavazóknak

ezt csináljuk, és ti szépen benyeletik, és utána sajtótájékoztatón, blogon, fb-n, akármilyen fórumon rezzenéstelen pofával megvéditek ezeket a geci húzásokat
mint, ahogy nekem itt most megvédted a pedofil faszit
van ennél lejjebb?
TE mit csináltál volna, ha az általános iskolás fiaddal kezdett volna ki? Beszopod, mert Viki hívta meg?
süti beállítások módosítása