Szerintem a gond az, hogy a konkurrensként mutatkozó piaci fellépők affélék, mint a magyar kereskedelmidolgozók java,,, alsószéle-közepe: útájják a kuncsaftot, útájják a munkát, nem ismerik a terméket viszont szarnak is bele és tőlük minden piaci szereplő ott rohad ahun van. Nézzen be kedves olvasóm egy plázabutikba, ahol mondjuk egy 20-30 év közötti -hangsúlyoznám a kis-t- kislány kucorogva ül gépezvén és gyilkospillantást lövell a bekukkantóra: "Nehogy elkezgyé itt vásáróni meg kérdezgetni bazmeg!". Kivéve mondjuk ilyen cégeket, mint az Intimissimi vagy a Freshnaps, ezeknél az eladókat ki is képzik meg motiválják is.

Szóval nekem, mint súlyos politikabuzinak az a bajom a mai ellenzékkel, hogy egyébként a pofázáson kívül basznak kormányozni, az orbán/cigány baszásban ki is merülnek kormányzati elképzeléseik sőt fáznak a kormányzástól és eszük ágába nem áll ilyen nemzetközi környezetben. A legszórakoztatóbb az, hogy az egyetlen intellektuálisan és mentálisan is valamirevaló, ráadásul egymilliós társadalmi szilárdbázissal rendelkező párt emberei a sajtótájékoztatóikra megírják a gyászbeszédeket de röhögvén vonulnak föl. Most ez kicsúcsosodott Kunhalmi művésznő előadásában, mert ő már fellépés közben sem tudta abbahagyni a röhincselést.

Magyarországon túlzottan széles és fényes rivaldát kaptak társadalmibázis nélküli maimarketing jellegű programpártok. Ezek néphezszóló pártok, szüntelenül szólingatniuk kell a piacot mint valami hurutoldóknak, köptetőknek vagy hashajtóknak, és ezért meg kell felelniük a piackutatásoknak, ahogy a gyógyszergyártók is reklámjaikban a gyógyszervásárlásokban döntő szegmenst (a hős anyut, aki egyedül áll a vártán a körben a családot ágynakdöntő dáthában vagy ha nem, karatélyozza széjjel, vagy ha önállóéletvitelre alkalmatlan 32 éves kislány, akkor pilyos óllyal "na miaan?!!??4!44!? kérdez vissza a kamerába) szólítják meg és bakittyet jizzelnek arra massive blast, hogy a szüntelen penye, náthába is belehaló infantilis hülyének nézett apu, a cuki gyerekek, a fitt nagymama, a nyálfolyós hülye papi mint a piac mellékszereplői, mit szólnak ahhoz, hogy pl a hülyeapu fut a hasa után vagy a hülyeapu az egyébkénti konvencionális beállítás helyett (sör+ocimeccs a téváében) a gyerekkel lovacskázik és repülőzik egyszerre.

"A populista, az nem megoldja a problémát, hanem lecseréli egy másik problémára."

/Haraszti Miklós idézi ezt a bőcsességet minapi "cikk"-ében



Vagyis visszakanyarodva: A mai ellenzék minden problémát megoldás helyett lecserél Orbán Viktorra és most már egy félfasisztoid párt se akkora probléma hogy ne lehessen lecserélni Orbán Viktorra.  (vagyis a félfasisztákat már eddig se baszogatta a jógyereksajtó, de ezutáőn még annyit se majd)

Nagyszámú piacifellépő operál ezzel a móccerral.

Bárki legyőzéséhez tisztában kell lenni a legyőzendő tulajdonságaival. Amennyiben a legyőzendőre nemlétező tulajdonságokat pakolok és még ezekkel házalok is, akkor valami egészen más, pl burkolt célom lehet.

Jelenleg Magyarországon infláció van orbánviktortulajdonságokból. Az még hagyján, ahhoz hozzászoktunk az orbánbaszás korszakának hajnalán, hogy Orbánt egymást kioltó tulajdonságokkal illetik, ugye egyszerre gömbös gyula és rákosi is miközben kádár és escobar meg cigány. Napóleon és hitler.

Ismétlés: Orbán mára gólem szerű kolosszussá emelkedett és az elsőtől a hetvenkettedik sorig azárt, mert annyi gecit és szart dobáltak már rá. Dédanyáink pl csikószar bekeverésével tették tartósabbá a döngölt és mázolt agyagpadlót. A geci is megszikkadván szinte páncéloz. [-> gólem]

A kereskedelem-és vendéglátásban vannak axiomatikus alapszabályok. Pincér (és szakács) nem állnak ki ebédidőben üres étterem ajtajába stírölni meg cigizni. Nem köpkeggyük a kuncsaftot az eladótérben -még akkor sem, ha igazunk lehetne. Öt perc késéssel nyissuk a baótot osz' még nekünk áll fejjebb pedig a péksütemények ki se rakva. Nekünk van áruismeretünk -ugye elvileg- de egy szempillantás alatt felbaszódik az agyunk az értetlen hülye nyanyán, aki először ül önvezetésre képes teljesen kompjuterizált hybridautó volánjához és sikolytoz a parkolóautomatikán. Ésígytovább.

Az ellenzék meg a sajtómunkásság túlságosan bízik abban, hogy az orbánbaszás népízlésbeli [= populista] kielégítése megteszi dzsollidzsókerként mindenhelyett is.

Közben a piac beállt. Nincs az a jelentős orbánbaszás, ami már akár egy fővel is bővíthetné a piacot. Ugyan a sajtómunkások a piacifelmérések számukra kedvezőnek tűnő pillanataiban rohannak csekkolni, de ebben engem Dr Brenner József morfinista morfium elleni küzdelmére emlékeztenek, aki minden nap beszámolt  az adag csökkentéséről naplójában, aztán kiderült az éves statisztikából, hogy még inkább emelte a dózist.

Az orbánellenes front egyhelyben áll -ez semmi. De a front felkent harcosai jól láthatóan összesen annyiban látják a meló lényegét, hogy megélnek belőle, személyesen jólérzik magukat , csak időnként csekkolni kell a megbízóknál hogy csinálnának is valamit a beléjükfeccölt dollárokért meg jurókért, ha ez a csúnya diktátor despota engedné, dehátugye a diktatúra milyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5412085277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.31. 08:25:39

Klassz :D Kb annyira humoros vagy, mint az ötvenes évek Ludas Matyija, vagy a saskabaré :D

Szerintem azért orbán sem áll rosszul szarul nyilatkozó hülyékben, kérdés, jobb-e, ha azok anyag nélkül is hozzák ezt a szintet.

Orbánbaszás :D Orbán LOP. Ipari méretekben. És ezt semmilyen kis cikkcsivel nem tudod feledtetni. LOP. Szétlopta az országot. Lásd mészárosművek százmilliárdjai. Pofázhatsz itt bármiről, LOP. MAGÁNAK meg a kedves családnak LOP.
Nem kicsit, hanem már banánköztársasági mértékkel.

Plusz szarul mennek a dolgok, persze, nem az emegy hiradóban, csak az a baj, vannak nemzetközi felmérések, mint a PISA, vagy a régiós vagyonleltár, amiből kiderülnek a dolgok. Kár, hogy azt a kurva internetet nem tudja betiltani, és a népek mindenfélét összeolvasgatnak. Még szerencse, hogy lassan az összes tévécsatorna, újság, stb az ő kezében lesz, amelyik pofázik, azt meg kell venni, be kell zárni (lásd népszabI) vagy atv, megyei lapok. Majd lesz itt rend. Már csak a fiatalok útleveleit kéne bevonni, hogy még nagyobb rend legyen, ne települgessenek külföldre.

2016.12.31. 08:27:55

Ostoba, korrupt faszkalap vagy, Dudi. Remélem, legalább drágán adtad el a lelked.

2016.12.31. 08:29:36

Tudod a nevem, címem telefonszámom. Jelents fel, hogy pofázok. Az a ti stílusotok, mert ugye NEM lehet más vélemény.

2016.12.31. 08:31:05

Ja, és olvastam egy másik cikkedben, hogy amit nem akarna már Orbán se látni. Meg te sem, hogy régen libsi voltál, velem együtt, szabadmadaras szavazó, állítólag szabadgondolkodó, mostanra orbánseggnyalonc szőrsapós néni.

2016.12.31. 08:43:39

úgy is év vége van, csináljunk egy kis számvetést....

véletlenül elüti az autó Mészároslőri ellenfelét...talán ez volt egy olyan fordulópont, ami jelzésértékű
aztán itt van ez az ujjlenyomat nélküli fáraó ügy, hogy elég piszkos a játék
a népszabó, amit megvesz valaki, csak hogy bezárjon...miért is nem adja el a nevet, pénzt lehetne belőle csinálni...de nem adja el
aztán most a megyei lapok...valaki (EGY ember belenyúl a riportba) és repül mindenki - lásd Tanu című film, koncepciós pere
és mondd, nem volt véletlenül búvárruhában, aki meghekkelte az interjút? :D
baszki, hogy nem ismered fel, hogy orbán újrajátssza neked az ötvenes éveket

"véletlen" balesetek, bezárt újságok, koncepciós perek
mondd, van neked érettségid történelemből, vagy ennyire alzheimeres vagy, hogy nem emlékszel ezekre a dolgokra?

2016.12.31. 09:20:16

Meg ez az "önálló életvitelre képtelen" ...miért lenne képtelen?
Jelenleg pl. Bp-en az égben vannak az albi árak (nem, nem a gazdasági szárnyalás, hanem az airbn miatt :D)
akkor hol kezdené az önálló életvitelét valaki? költse a fizuja háromnegyedét egy albira? Ez a szokásos vén hülye morgós seggfejséged. Semmivel sem rosszabbak, sokszor okosabbak, életrevalóbbak, mint mi voltunk. Lazábbak. Jobban ragaszkodnak a barátaikhoz. Olvass Tari Annamáriát, vagy olvass HR szakértői cikkeket, milyenek a milleneumi fiatalok. Egyszerűen mások. Nézd meg, hányan egy kufferrel elmennek külföldre, és ott helyt állnak. Miért lennének képtelenek az önálló életvitelre? Egyszerűen nem hajlandóak arra, amire a mi nemzedékünk többsége hajlandó volt, és beállt a sorba (én nem, de az egy más történet...)

2016.12.31. 09:20:57

ja, és nem vagyok kora reggel beszívva, azért írok darabokban, mert ha egyszerre sokat gépelek be, az elszáll mindig

2016.12.31. 13:41:53

Ebben a videóban benne van az ellenzéki elmúlt hat év, és a következő hat is.

2016.12.31. 15:51:41

Boldog új évet kívánok a vitakör minden egyes tagjának, bízom benne, hogy a következő év is hasonlóan pezsegni fog itt ezen a kétségkivül egyedi platformon. Én nagyon sokat tanultam innen, és sokszor éreztem azt, hogy az Intézet szavakba öntötte mindazt, amit éreztem, de nem tudtam volna megfogalmazni. Azt hiszem, ez lenne az értelmiség és a sajtó dolga, köszönöm az Intézet munkatársainak ezt a hiánypótló munkát mindenki nevében!

2017.01.01. 20:19:24

A magyar baloldalt (is) fogjul ejtette pár kelet-európai Underwood, akikről én egyre inkább azt gondolom, hogy a világ nagy szerecnséjére nem egy nagyhatalomban fejtik áldásos tevékénységüket. Viszont rájuk is nagyon igaz az underwoodi alaptétel, amihez csak hozzáér, azt tönkreteszi. A Jobbik felfújása hamarosan befejeződik, szét fogják rohasztani. Az szdsz annó legalább a kurválkodásért kapott pár koncot a szociktól, egy kis korrupció, pár miniszteri szék, ilyesmik. Persze hatalmas baromság volt beáldozni a szavazóbázis háromnegyedét ennyiért, de nyilván minden kurva hülyeséget csinál, amikor a rövidtávú előnyökért eladja a lelkét.
A Jobbik hasonló módon áll be kurvának, de neki még ennyi sem jut.
Egyre több a kurva és egyre olcsóbbak - de szerintem ennél sokkal többet lehetett volna kihozni a pártból még ilyen gyenge emberek mellett is.

2017.01.02. 16:12:07

Eközben Debrecenben, ott már senki nem finnyáskodik:

www.youtube.com/watch?v=mxGfIgEjAIU

heki 2017.01.02. 17:37:33

@Lujza S.: ööö. Izé. Dudi miért korrupt? És miért akar feljelenteni? És mi van? Valami koncot kap a baloldal ekézéséért?
Valamiről lemaradtam akkor.

heki 2017.01.02. 17:47:47

@heki: Elnézést, hogy magamból indulok ki. Úgy vélem, hogy ahogy én egy a mai kormányra haragudó, saját világnézetemből fakadóan (keresztény, konzervatív) eme mai cinikus vezetőinket mélységesen megvető állásponton vagyok, ugyanakkor valahol irigyen csodálom gazemberségük hágóit,

dudi ilyenképp egy ellenpont, hasonló dühvel szemléli saját ideológiai istállójában az ott maradt jeles entellektüellek bambaságát, birkaságát, ökörségét, akik ott maradtak Betlehemben, Megváltó nélkül,a jászolban. A düh ezért szól belőle, nem? (Vö. Érted haragszom, nem ellened.) Vagy rosszul látom, dudi a mandinerre a 888-ba, magyar időkbe/hírlapba stb.-be ír? És így titokban meg is szedte magát, Lőrinccel együtt rúgja mellbe a Habony által megkergetett nyugdíjasokat, kik az elrabolt földekről menekülnének a luxusyachtra?

Frick László Intézet 2017.01.03. 08:17:10

@heki: Szinte semmit nem látogatom a mandinert vagy a 888-at (tavaly jelentős kommenthegyeket hordtam össze a 444-en, talán kutass utánuk,, szerintem a legfaszább Kot Kodus jógyerekkel folytatott beszélgetésem)

Határozottan visszautasítom azt, hogy vezetőink cinikusak lehetnének. A künikósz gondolkodás oly fejlett, hogy ahhoz még a jógyerekeinknek sincsen fingja se. Azt is kiröhögöm, hogy ők vezetőnk lennének.

A kép sokkal árnyaltabb, csak arra gondolj, hogy Lázár János hogyan bőszíti a FIDESZ ellen az önkormányzati dógozók zömét a bérfeszültségkeltéssel.

Frick László Intézet 2017.01.03. 08:22:13

@Lujza S.: Az albérleti árak tipikus pestizmus miatt is nőnek. Valamint: tekintve a becsűűűűűlettesmagyar mélyszaroslőrincalakú szürkegazdasági hajlamát, az egy dolog, hogy egy lakás árának vagy albérlet díjának mit írnak ki, viszont ki tartja a gyertyát a nyél kápába kerülésekor, hamarabbdob föl egy lakástulajdonos háziszekszvideót magáról,, mint a tényleges üzletkötése összegét közölni.
Mint autóbuzi, naprakészek az autóársávokról az információim és legalább három sávja van az autóáraknak és ha az ember csak az ostoba statisztikatudománynak ül föl, akkor X márka 25 éves példányainak átlagára ma 300ezer Ft miközben a tényleges üzletkötéseben 100-150ezer.

Valamint az airbn a jógyerekek szerint legalább olyan kúl és fasza és fejlettenéjraópai és hipszter dolog mint az übertaxi. Vagy a Damjanich Tábornok szakáll a teljes testszőrtelenítés és ánuszkozmetika mellett. Az airbn-ben is jellegzetes őspesti ősgecizmus a fő attitüd. A pesti ilyen. harács oszt kész, oldalfüggetlenül.

Frick László Intézet 2017.01.03. 08:25:52

@Lujza S.: 100 kitántorgó fiatal közül a 17 helytállóról jöhetnek képek. Csak semmi negatív. A legelemibb veszélekre sem figyelmeztetik a kitántorgó fiatalokat, majdnem olyan komikus agitprop megy, mint 120-140 éve az Amerikába tántorogtatáson csőszgunyhó nagyságú tökök, férficomb nagyságú kukoricacsövek, a tejjelmézzel folyó tó körül kolbászból a kerítés.

És amikor Amerikás Pötyi mama hazajön, nem mesél arról, hogy 30 évig 16 órázott és utána a feketemosó mögött egy ablaktalan pecuban aludt. És egy lengyel ment el helyette a nyelvvizsgára.

Frick László Intézet 2017.01.03. 08:32:13

@Lujza S.: Ahhoz a vádadhoz, hogy korrupt lennék, légy szives karikázz be a szövegeimben a rezsim mellett agitáló szövegrészeket. Jaj, ezen annyit rugóztunk már! Ha nem olyan erős kifejezéseket használok, mint te, azok már nem ütikk át az ingerküszöbödet akkor sem,, ha pedig TARTALMILAG és értelmükben keményebbek, mint azok az agitprop dumák, amiket te benylsz.

Ha nem mindenrosszat csakis ezek-nek tulajdonítok, akkor már szerinted korrupt vagyok.

Pl ezek agitációs propagandáját pocsék, kontár balfasz és kopírozónak tartom, de akkor ez már neked egyenlő habonnyal, hogy akkor én habony vagyok.

Ez kinek a baja Lujza? Az enyém??

Azt merem írni a kitántorgásról, hogy azért nem minden kitántorgóból lesz jólfizetet IT szakember és nem árt tudni a befogadó ország nyxelvét (a kitántorgók 2/3-a nem is vakkant, a fele meg nem is fog soha!) Ha azt merem írni, hogy Londonban egy heti ágybérlet 70000 és ha a lenygel zugboltban vásárolt fagyasztottkaján élsz, akkor csak havi 200000 Ft-nak felel meg a kajapia, amit a kitántorgó gyerek megeszik és iszik és a 480000 -et vedd már el a 800000 Ft-nak megfelelő fizetésből és még más költségei is vannak.. Ez már a te szemedben orbányista propaganda, hogy árnyalni merem a képet.

Tízezrével csicskáztatják be a kitántorgó fiataljainkat csak Londonban, de erről nem szabad egy mukkot sem.

Frick László Intézet 2017.01.03. 08:33:45

@Lujza S.: Te nem engedsz más véleményt: annyira elvakult gyűlölködő vagy, képtelen felfgni azt, hogy nekem HARMADIKvéleményem van. Persze te is csak kettőig tudsz számolni, aki nem veled van, az orbánnyaló.

2017.01.03. 10:32:39

@Frick László Intézet: Jólfizetett IT szakember, gyakorlati szemléltető példa. Az,hogy a neved nem német, a komoly IT állások 90%-ánál eleve kizáró tényező. Ez önmagában nem olyan nagy probléma, mert köbö műsfél-két hónap alatt felhajtható olyan cég, aki hajlandó nem némettel dolgozni. Darmsatdtban megtalálod az álommunkát, ami 7000 eurót fizetne, ha német lennél, 5500 eurót fizet, mivel nem az vagy. Ezt leadózod a magyernál magasabb adókulccsal, marad cca 3150 euró. És hanem szeretnél másfél órát utazni a munkaheyledik a tadzik negyedből, akkor k fogod fizetni a mindennel együtt 1500-1700 eurós albérletet. Szóval mennyimarad, 1500-1600 euró? És abból még mennyit költesz el, mire mindent kifizetsz? Budapesten elmész 700-800 bruóttért, plusz szép kafatéria, alcsonyabb az adókulcs, és a nyugatihoz képest még mindig kifizethetőek az albérletek.
Egy szoba egyébként 50-80 ezer forint, igénytől függően,fiatalnak tökéletes. Aki ezt az itteni fizetések mellett nem tudja kifizetni, az menjen vissza az oviba.

2017.01.03. 10:37:49

@Frick László Intézet: Nem ritka a milliós adóságokkal hazamenekülő visszatántorgó. Nem egy nő nehéz altesti munkára vált vagy jól házasodik, máshogy éhenhalna. Illetve többektől hallom, hogy vissza akarnak jönni, mielőtt a szép új bevándorló alapú világ rájuk nem omlik ott.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.03. 15:04:30

@nagyjoco: szvsz bármelyik német város jobb kerületeiben már 800-1000 euróért kapni 80nm-es lakást, ebben a fűtés, áram stb. már benne van.

2017.01.03. 16:28:41

@Dinamuki: Legyen. (Bár személyes tapasztalatom nem ez, kérdés persze, mi az a jobb negyed).
Tehát közel háromszoros áron bérlek Budapesthez képest - vagyis ha kiszámolom, hogy a jelenlegi életszínvonalom mennyiből tartom fenn odakint, akkor már közel sem olyan sok az a pénz, amit ajánlanak - mármint nekem, nemnémetnek.

2017.01.03. 17:50:29

@heki: ja, ezeket nem kell komolyan venni, csak néha le kell oltani Dudit, tudja hol a helye :D

2017.01.03. 17:53:14

@Frick László Intézet: Airbn mint pestizmus :D
kezeltesd magad :D

@nagyjoco: rendezzünk gyűjtést a nyugaton dolgozó magyar károsultaknak :D

Élmény titeket olvasni fiúk, ennyi hülyeséget már rég láttam így együtt. Direkt nyomorogni mennek ki nyugatra a magyar fiatalok, itthon lehetne jó állása, szép lakása, de inkább Londonban lakik a híd alatt.
Néha azért komolyan izgulok, hogy ezeket nem poénból írjátok, hanem elhiszitek.

2017.01.03. 17:58:17

@Frick László Intézet: na most, hogy ki nem enged más véleményt.
Nálad a külföldön dolgozó = kitántorgó
ellenzéki = agymosott
ellenzéki aktivista = jók és igazak

De te toleráns és megengedő vagy :D Még másik kifejezést sem engedsz használni, mint a te személyeskedő, rosszindulatú, megbélyegző, általánosító és összemosó hülyeségeidet.
Hogy mitől nyalod Orbánt?
százszor ajánlottam már, nevezd el orbánt te, ahogy az ellenzékre állandóan eposzi jelzőket aggatsz. Nevezed el magad orbánt, nevezed el a rendszerét, nevezed el, milyen típusú államban élünk, nevezd el a kormányzását. Te vagy a szómágus. Ha nem vagy orbánnyaló, akkor tessék, aggassál ezekre is állandó lebecsmérlő kifejezéseket. Nevezd el az orbánhíveket is valahogy, ha te nem tartozol közéjük. Tessék, szabad a pálya Dudi.

2017.01.03. 20:29:40

@Lujza S.: Piacképes tudás és angol nyelvtudás nélkül kutyaszart lapátolni lehet Londonban. Piacképes tudással és nyelvismerettel Budapest is lehetőségeket kínál. Aki ebben a városban nem tud boldogulni, annak máshol sem fog menni. Vidéken lehet szívni, aláírom, de Budapesten... Nem is értem, hogy lehet itt valaki munkanélküli.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.03. 21:59:15

@nagyjoco: lehet, hogy te azért számoltad többnek, mert a németeknek sok helyen hülye szokása, hogy az albérlőnek meg kell vennie a már ott lévő konyhabútort, talán egyéb bútorokat is, amit aztán majd továbbad a következő albérlőnek. Ha teljesen berendezett lakást akar az ember, akkor kicsit szűkül a kínálat.

Frick László Intézet 2017.01.04. 10:01:39

@Lujza S.: A kitántorgó egyáltalán nem nálam a kitántorgó, hanem ellenkezően, a jógyerek agitációban, a kitántorgoptt másfélmillió emberünkre erőszakrímeltetvén, hogy a rezsim miatt KELL a jobbsorsra érdemesnek kitántorogni, hogy aztán odakint hűdejobbsorsa legyen.

Nem minden ellenzéki agymosott. Jó sok ellenzékit tisztelek, pl Magyarország jelenleg legokosabb embere is ellenzéki , bár eléggé ismeretlen a publicisztikája, viszont színvonalas. Te egyetlen egy +orbánista bérenc"-nek nem tudsz megbocsátani, nem ismersz könyörületet de engem meg mersz vádolni azzal, hogy könyékkel egybetolok minden ellenzékit agymosottnak. Pontosítok: Te vagy az agymosott és magad mosod az agyadat, mert neked kizárólag és csakiscsakis az az elfogadható információ, ami a gyűlöletéhségedet kielégítit.

Mutass egy szabad helyet Orbánon, ahol már nem öt-hatszoros guánóban rohadnak rajta a jelzők és aggatok rá. Magyarázd már meg, ha én fogok egy új jelzőt, szoktam pl a pökhendi meg beképzelt-et rá alkalmazni, meg ugye önfejű.. még a focialista se az én találmányom, bár BSZ másra alkalmazta. Nem talász egy rossz tulajdonságot, amit már hatszor ne aggajtottak volna Orbánra. Tudom, hogy te élvezni akarsz... biztosan lenne olyan, amivel élveztethetnélek... bukszaszájú Orbán, ez jó lesz ?

Frick László Intézet 2017.01.04. 10:10:40

@nagyjoco: Nincs visszaút. Soha nem találja a helyét itthon. Én csak látogatóban jártam a Vaterland-on és ríttam a honvágytól már Hegyeshalom után hazafelé. Senkit nem ismerek, aki ne ingalelkűséget szenvedne. Ha valaki pár hetet él Berlinben, Budapestet végighányja undorában. Pedig én gyakorlatoztam: Van egy pár nyárvégi őszeleji bajor kisvárosi délután... semmi sincs nyitva és sehol egy lélek, mindenki az ebéd után ájuldozik a telezabáltságban és böfögi a sörgőzt...

Ismereke olyan, 1992-ben babaarcú kiscsajt, aki névházasságot kötött egy pakival és London minden mocskát megjárta és 25 év után is telezokogja a londoni párnáját a honvágyban és ha egy hétre hazajön, három napig birja.

Az a társadalom a nyitott, amelyikben a cigányok máig kóborlásra meg lakókocsibanlakásra vannak szorítva?

Európában esetleg még az isztambuli és környéki török társadalom lehetne annyira nyitott, mint a magyar. Nincsen a magyarnál befogadóbb nép, ezért különösen gecik a kitántorgással polkomm agitprop okokból uszítók.

Sok-sok nagytehetségű embert ismertem zseniket: Kádár alatt a 60-as években az ilyen embereknek nem kérnie kellett az útlevelet, hanem készrecsinálták neki és vízumokkal és felvitték a Belügybe és egy órán át agitálták, hogy menjen és ne maradjon. Olyan embert ismertem, akinek a tanítványa dollármilliomos lett a Mestertől ellesett néhány fogással. És a Mester nem ment utána.

Frick László Intézet 2017.01.04. 10:17:45

@Lujza S.: A mi generáción zöme semmirevaló szülő. A legelemiebbekre nem tanítottuk meg a gyerekeinket. Már 18 éves koromban többfélét tudtam főzni, mint a kortársnőim. A mi generációnk nevelte önállóéletvitelre alkalmatlanná a gyerekeit és ráadásul nem engedjük el őket, kötjük magunkhoz. És azt hazudjuk magunknak, hogy az csak egy szokásváltozás, hogy nem szülnek 30 éves koruk előtt a klányaink. Holott van biológia.. és lelkiattitüd. Azt nem tudod semmilyen áltudományos tássadalomcucojológijával széjjelsikamikálni, hogy az elsőszülés veszélyes 32 évesen. Igaz, ki szül már nemcsászárral. Akiből úgy kishluttyan a gyerek, hogy érkezése sincs a mentőnek se, nemhogy autóval bevinni a szülészetre, azaz pl a cigányoknak.
100 20-30 év közötti lányból nem találsz 10-et, aki el tudna mosogatni, főzni SAJÁT MAGÁNAK egy ételt még tésztát se tud kifőzni, nemhogy zacsiból feltétet pancsizni hozzá. És ez ÖNÁLLÓ ÉLETVITEL kérdése és önhazugság aszondani, hogy majd leugrik a mekibe vagy óccsób gyorsétkezcsibe. És nem érdemes a sajátgyerekedből kiindulni. Vagy hogy a z unokatestvéred gyereke. A 100-ból ne a 10-re mutogass. nagyon nagy bajok vannak.
Persze szabad ezt neked nem látni
Szabad neked bűnbakként mindenért Orbánékat megtenni.

Jó nagyok Orbánék, de azért nem annyira, hogy minden problémát Orbánra lehessen lecserélni.

Frick László Intézet 2017.01.04. 10:26:35

@Lujza S.: Amit te nem akarsz látni, azt én végignéztem az elmúlt 40 évben a kihalt német rokonságomon. Egész család-kiserdők és fasorok haltak ki. Az egyik rokon sírva fakadt nagyanyám falusi folyóvíznélküli nyárikonyhájában, azt mondta, a hypermodern amerikaikonyháját odaadná, ha egyszer a picsa felesége egy tál ételt képes lenne abban a konyhában megfőzni.

Azt nem tudod tááásadalomcucojológiailag kimagyarázni, hogy a 60 éves nő már nem anyja a 20 éves lányának, hanem mindentelnéző és ráhagyó nagymamija.

Beszéltem egy Nagy Kaszanvá-val. Férfitársaság vót ugye, azok a rozsdás faszú férfiak, akikről Lovasi András énekel. És akkor több férfi megjegyezte a Kaszanovának, hogy a kis csajok (itt ám 20-33 éves kislányokról van szó!!!) baszni meg szopni, azt tudnak. És akkor a Kaszanova azt mondta, hogy ezek még már azt sem, ha jót akar, 44 éves vagy idősebb nőt fog.

És az katasztrófa, hogy a munkaerőpiac közép-és alsóbb szegmenseiben mennyire egy semmitérő a 20-30-as korosztály, főleg a kislányok. Miközben a 20-30 éves kisfiúk annyira anyagiasak, hogy egyáltalán nem tervezik egy fillért se költeni feleségre csak úgy, aki... nem is akar dolgozni menni, de háztartást vezetni se képes, ám gyereket is majd csak 36 évesen akar. mert a te diplomás lányod az más, de mivel magyarázod a szakmunkás félanalfabéta lányok 36 éves kori elsőszülését? Több szappaoperát akar lányként megnézni? Én nem "diplomás"-okról beszélek, bár azt is megnézhetjük, mit ér egy mai.. nem egy--- mondjuk 2 diploma. Azért a 20-36 éves kislányok zöme nem diplomás.. ha esetleg szerez is valami papírt

2017.01.04. 15:14:32

@Frick László Intézet: teljesen összezavarsz. Most akkor jól értem, hogy az aljasgeciindexiánusok miatt halnak ki a németek?

2017.01.04. 15:16:57

@Frick László Intézet: azt beszéljük inkább meg, hogy mennyit és milyen formában juttatunk a Nyugaton Nyomorgó Nemzeti Fiatalok Körének?

Ovi beképzelt. Hű, ez gyémántkemény kritika. Nehogy baj legyen belőle. Legközelebb csak 20. sortól hátrább állhatsz majd a békemenetben.

Frick László Intézet 2017.01.04. 17:22:12

@Lujza S.: Arra kértelek, mutass Orbánon egy tapicska szabad helyet, ahol még csak háromszoros vastagságú a szargennyfikageciréteg. Jaj ezt már annyiszor megbeszéltük. Szivesen élveztetlek, de hát Orbánra vagy Orbánról már minden annyira közhelyszerű és többszörösen ismételt. Sőt, szerintem rajtam kívül még senki nem gyűjtötte össze az összesnevét. Mondjam az, hogy Hitler? -volt már. Kádár? rengetegszer.. geci szar alak, tolvaj gazember -milljószor.
Úgy tűnik nekem és ezt is elismételtem párszor: nem tudol még te sem olyan szart rápakolni, ami inkáébb ne vértezni.
Úgy tűnik, a mocskolás eszközeivel már legyőzhetetlenné páncéloztátok.. az a sok kikeménykexdett szar és geci , amit a neked cukik rápakoltak eddig is.

Majd holnap innen folytatjuk, megírom az önálló életvezetésre alkalmas-t. Jó, hát nyilván számodra orbán a legnagyobb és egyben legelemibb probléma, de attól félek hogy ha egy szartartályból túl a Göncölszekéren lűjük a cigány tóvajfajtáját, attól még rakásra nem oldódnak meg problémák, viszont kereshettek egy új bűnbakot. Habár kunbélaszerűen Orbán megteszi a következő százévre... csak ez az internetkorszak már túl gyors és feledékeny meg folytonfrissülő százéves rémalakok dédelgetésére

Frick László Intézet 2017.01.04. 17:31:33

@Lujza S.: Nemjólérted. Semmi olyat nem mondtam, ami összefüggésbe hozható a németek kihalása és az indexiánus gecik között.
Egyszerűen arról van szó,, hogy az Adenauer korszak gyermekei nem csupán a legmegsemmisítőerejűbb kritikusai volta a korszaknak, amiből felcseperedtek, de merész önmegvalósítók is azzal, hogy majd a szaporodás nyűge maradjon a kevésbé önmegvalósít5ókra. Hogy aztán ezek az egyéniségek mekkora nagyok lettek így öreg korukra: egy fia leszármazottjuk nincsen, aki rájuk rúgná az ajtót, ha ügyesek voltak az önmegvalósításban befizetnek egy menő nyuggermenhelyre, ha nyugdíjpótló segélyen élnek az egészéletükben segélyenélés miatt, akkor itt veriok a nyálukat pl Magyarországon, mert itt az 1000 € bőven elég, ebben a szar fosoprszágban ugye, amiből csak kitántorogni lehet a rezsim miatt.

A kihalás oda mutat, arra az ügyesen öncsaló ámításra, hogy ez ugye mennyivelmásabb kor és természetes az, hogy egy 32 éves kislány kb annyira önálló, mint mondjuk 40 éve egy lázadó 16 éves se, aki elköltözött otthonról.
Arra se mondtál nekem valami frappánsat, mi van a 60 éves nénivel, aki ugye már mindentelnéző nammamucilikája a 20 éves lányának és nem az az erejeteljében lévő nő, aki még segíthetné felnőni a 20 éves lányát.

Arra mutattam rá, hogy ilyen öncsaló hivatkozások vezették Németországot a 70-es évekből ebbe a mai elpicsásodásba.

És ez nem a húgyos vénszaros kereszténydemokraták szinglizése, mert a 32 éves kislány az nem szingli. A szinglinek van magas ö9nálló jövedelemszerzőképessége, hogy mindig hozasson kaját vagy étteremben kajáljon a szingli önálló életvitelre alkalmas.. A 32 éves kislányok és a 38 éves kisfiúk viszont még normális szexuáliséletet se élnek csak maszturbálnak. És nem tűnik föl a szülőknek, hogy a 32 éves kislányuk nem jár már sehová és a 38 éves kisfiuk napi 16 órát netezik. rted, az ilyenek nem szinglik.. maradnak a gyerekszobában és ez tömeges.

2017.01.04. 18:49:49

@Frick László Intézet: százéve ismersz, és komolyan elhitted, hogy úgy értem, hogy az indexes fiúk miatt halnak ki a németek. Az a baj, hogy velem szemben rendszeresen elveszted a humorérzéked, illetve teljesen hülyének nézel.

Ovikára visszatérve: én nem azt kértem, hogy gyűjtsd össze az olyan hülyeségeket, mint felcsuti cézár meg hasonlók, hanem hogy ALKOSS egy rá illő kifejezeést, mint a jók és igazak..stb.

illetve, nevezd el a rendszerét, amit fenntart, valami találó, ütős kifejezéssel. Szóval, valami olyasmi ütős cuccot szeretnék tőled látni, mint a leszbisátor, vagy ilyesmi. Capise?

2017.01.04. 19:20:35

@Dinamuki: berendezett lakásokat néztem csak. De ugye ott csak albérletről van szó, ha egy fiatal indít egy lakáshitelt, akkor mindjárt party képesebb Budapest is. Persze én az IT világából nézem ezt, és azt szerencsére egész jól fizetik itthon is.

Frick László Intézet 2017.01.05. 07:39:00

@Lujza S.: Előszöris nézzük az üzleti kínálatot a Leszbi Sátor szépidejéből:
Volt ugye a Jók és Igazak jóolédali agitációspropagandája, ami gyakorlatilag Zseniális ferenc üdvpolitikáját nyalta folyamatosan fényesre és az "SZDSZ" végső szétbaszója, Dr Kóka volt hozzá a kontrás a "Mi,, Liberálisok" sikolytozásaival. A másikoldalon pedig volt egy balfasz, ócska kontár, közepes vagy rosszabb kommunikáció, kereszténykonzervatívértékrendnek fölhazudván az új komm' sávhoz, az internethez való kőkobaki butaságot.

A mai kínálatban ez a balfasz, kontár, pocsék kommunikáció Áll. Tám Hiv. Elf. lett. Nézd meg a Magyarország erősödik kampányt. van egy undorító sunyingercsalád az Adams Family-be való Gordon Ramsey-kölykök arcú gyerekeivel. van egy rémes idült alkoholista kamu építőipari munkásként mammog ott... aztán pedig egy szintén a közemberek számára útálatospofájú nő. Ezt... nagy jóindulattal föl lehet hazudni annak, hogy a kommunikációs cél az agyatok alapos fölbaszása.

Olyat kérsz tőlem, mintha: Amatőr hevimetálfesztiválon a nagyszinpad oldalához, ahonnal ezerrel dől a 140 decibelen nyomatott ÖARRHAAAAÖARHHH!!! álljak oda és pengessek én is.

Két lehetőség van:

1. Le akarja valaki győzni Orbán Viktort. Ehhez fogja a valódi tulajdonságait, a konkrét helyzetet a valóság szerint és elkezd harcolni Orbán Viktor ellen.
2. Baszik legyőzni Orbán Viktort, viszont nagyon jól megél Orbán verbális baszásából Az ilyen "médiumok" és "orgánumok" folyamatosan löketik neked a pornót. Gondolom, az életben nem láttál még pornóhoz messziről alulrólközelítőt sem, ezért tájékoztatlak, hogy a pornó az emberiség történetének egyik leghazugabb műfaja, még egy Dzsémszbond film is valósághűbb, az amerikai filmekben ahogy az oroszokat meg a volt-Szovjetúniót ábrázolják, az is valósághűbb. A pornó ugyanis pont ellenkezően: Nyomorrgó és nyomorult embereknek kínál vágykiélő látványt.
És te is pont ilyen vagy. Olyan magas már az orbánbaszási vágyad, hogy a legeslegelrugaszkodottabb szélsőséges jelzők is épp csak megduzmogtatják a lelkicsiklód. Nemhogy be se indulsz, de még csak nem is párásodsz.

Folyamatosan orbánbérenceseztek Hannival, orbánnyalónak állítotok be évek óta mindössze azért, mert az ingerküszöbötöket már nem érheti föl amit írok. Azt követelitek tőlem folyamatosan, verjek csapot én is arra a Zárt tartályra és ömlesszem én is azt, ami többezer csapból ezerrel ömlik.

Én, mint politikabuzi, egy gonosz kobold vagyok. Ha rajtam múlna, azonnal kivenném a képből Orbán Viktort meg a bandáját, mert veletek szemben akik a gyűlölettől vakon már képtelenek vagytok reálisan gondolkodni, én pontosan és jól látom, mi fog történni.
De nézzük másképpen: Azt, hogyan nyaljátok be azt az uszító agitációt, aminek a készítői Orbnéktól lehet, hogy undorodnak, de benneteket, akik ilyen könnyedén benyaljátok a napi gyűlöletkeltésüket, egyszerűen kiröhögnek. WEz volt számomra az élmény, amikor a 444-en lógtam: A saját olvasótáborukat, a híveiket szopatják és nyíltan kiröhögik a saját, rendszeresen behülyített híveiket, milyen ostobán beszopják a kamut.

Kedvencem az a sáv, miszerint Orbán rendíthetetlenül bebetonozta a rendszerét.

Azon a csatoprnán, amin a "Panama Botrány" közlekedett, azok az alkalmazottak és jólfizetett önkéntesek ülnek azokon az információkon, amikkel nagyjából egy délután és este meg lehet buktatni Orbánt és a rendszerét.

Amikor benneteket, a gyűlölettől már elvakult, a gyűlöletbe belebetegedett befolyásoltakat megkérdezem, hogy "és mi lesz azután? Hol az alternatíva. Nemhogy ki KÉPES kormányozni, de hol látsz erre szándékot és akaratot?

Pár éve az orbánbaszókban még volt némi morális tartalék. Mára odáig züllöttek, hogy Kunhalmi röhincselését... mint valami orbánprop... nyomorultan és gyalázatosan fölhazudják őszinte politikusi reakciónak. Ráfogják a nyuszira, aki ugye a kormánytévé riportere volt. Holott semmi különös nem történt, csak annyi, hogy az eddigi gyakorlattal szemben, amikorugyanis az aktuális gyászbeszédhez röhögve vonult föl az MSZP-s, most nem bírta gyászosra igazítani a pofiját, hanem röhögött tovább.

Frick László Intézet 2017.01.05. 07:39:49

@Lujza S.: Addig ismétlem, amíg meg nem érted:
1. Demokráciában élünk.
2.Van lehetőség Orbánék demokratikus leváltására és önhazugság magatokat a bebetonozottsággal ámítani, mert nem a bebeton'nal van baj, hanem azzal, hogy senkinek nem akarózik a meló. Senki nem akarja a kövérre ült valagát fölemelni a székről illetve hereveregető díványról és dógozni. Minden Jó és Igaz fekszik és böfögi meg fingja a gyűlöletet oszt... ennyi telik.
te szakember vagy, elvileg értesz hozzá. A Negatív Karakterbaszó Kampányolás csúcsa 2011/2012 fordulóján volt. A karakterbaszók tálcán kínálták a FIDESZ-t mint politikai hullahekatombát. Még nem jöttek be Matolcsy húzásai, még abban a csődben rohadt az ország, amit a Jók és Igazak csináltak és amit a Karakterbaszóknak sikerült Orbánék nyakába varrni. Minden készen állt az orbánváltáésra: csak éppen a Jók és Igazak politikai erői nem.

Mára a karakterbaszás mmár saját magát savazza le. A folyamatos foskavarás gőze most már a foskavarók agyára megy. A tartós gyűlölködés most már pszichoszómatikus tüneteket mutat a jók és Igazakon. Egyre gyakoribb az, hogy a Jók és Igazak orbánkomm' szerű röhejes magyarázkodásokkal bénáznak.

Tudom, hogy ezt nem akarod látni. Tudom, hogy neked nem az igazság kell.

2017.01.05. 11:44:18

@Frick László Intézet: "Minden Jó és Igaz fekszik és böfögi meg fingja a gyűlöletet oszt... ennyi telik. "

Ebből az elmaradott büdöslakótelepi szavazóknak elege van. Olyan embereknek lett véglegesen elege a baloldalból, akik 2008-ban már korán reggel rohantak leszavazni a vizitdíj MELLETT. A legmegbízhatóbb szavazóbázis is átlátja, hogy mekkora kamu párt a DK és az összes többi "új párt" is, és tudják, hogy ha ők lettek volna hatalmon, ma Magyarország egy "menekültekkel" teli bezzegország lenne, amivel nagyon rosszul járna mindenki. Egyre jobban megszokják Orbán Viktort, és egyre kevésbé akaródzik nekik elmenni szavazni. Mert ugye a fideszre soha nem szavaznának, de lassan ezekre se. Szóval lehet még egy kicsit teszetoszáskodni, de már nem sokáig. Arról nem is beszélve, hogy maradék szavazó átlagéletkora mennyi is, és abból hányan fognak élni mondjuk 2022-ben...

Frick László Intézet 2017.01.05. 14:43:51

@nagyjoco: Ebben a blogban A Csúszás címszó alatt tárgyaljuk a jelenséget: Magyarországon a "rencervátás" óta valahogy mindig a pofájára esik a zsíroskenyér. Állandó a fikázás, a gyalázás, aztán jött föl ugye a matulista fikaista mindenegyszarizmus. Amit a shitcom-ban mutattam: A karikatúra, ami már csak karikír-ből áll valóságalap nélkül. Az emberek rohannak a fos erát. Állandó rovat a "Nézd meg, micsoda elképesztő luxusban lakik Napi Celeb!' az emberek , a picsák rohannak irigységükben és tessék, Tóth Vera "elképesztő luxusa": az övék. 40+-áos tanárnő lakik olyan luxusban.

Annakidején lelepleztem Zseniális Ferikét ebben, a kommunikációs cél az emberek politikától való elundorítása volt. A fostos recska ugye. Forduljanak el a politikától az emberek és akkor a politikus azt csinál, amit akar. Figyelmeztettem a korán farkastkiáltásra: Ugye a szélsőségesek, a szélsőjobb is csak egy dolog, csak egy eszköz volt a Jók és Igazak kezében.
Nácikat villámgyorsan eddig kizárólag orbánék takarítottak ki, viszont Ferike pompásan beszerkesztette beszédeibe Vitányi bácsi velünkélő kortárs fasizmusról éberálmodott vízióit. És akkoriban a haladóbaloldal szivesen hallgatta ezeket.

Szerintem már Őszödon 2006. májusában az MSZP java észhez tért és a Vidéki Téeszelnökök mind. De azok akik az eredeti beszéd elbagadozásakor atekurvanyázták Ferit részegen és lehurrogták, szépen beálltak a sorba, amikor Feri igazságbeszédnek hamisíttatta a pedig az MSZP-t súlyosan legyalázó mocsokbeszédet. Én történelembuzi vagyok, de ilyen geci aljas mocsokbeszédet, mint Feri őszödije, keveset ismerek. Feri vérszemet kapott és úgy érezte mindent megtehet.

És amikt már milljószor elszajkuztunk 32 nevemen: Feri nem érdekelt orbán távozásában, erinek jó Orbán, mert amíg Orbán van, senki nem lesz észen őelőle. Ha megnézed a mai Jók és Igazakat, lelegyingetik Ferit, hogy a faszukba sincsen már, pedig dehogynem. Már alig van bázisa erinek és akkora kommunikációs zseni, hogy ezzel a semmi kis támasszal a nemlétező bázisával, a maradék MSZP-ben szorongó elvakult Orbángyűlölőre támaszkodva ma is képes még szétbaszni az ellenzéket.

Az én heléyzetem más, én annyira nem tudom sajnálni ezt az ellenzéket, mert emlékszem mekkora nagy pofájuk volt a célfotóra és arra is emlékszem,, nemhogy megengedték ferinek a hajszálnyival ugyan, de kisebbségi kormányzást, hanem még támogatták is Ferit mindenben.
Ismétlés: Aki ma semmisíti Ferencet, kiröhögi és múltemberének hazudja el, az is Ferit támogatja.

Ferinek ugyanis az annálrosszabb a jó. Addig jó neki, amíg az orbángyűlölet elveszti róla a fejgépet.

Jól láthatóan a FIDESZ-.nek nincsen elég embere egy Államot elvezetni. Valós koalíciiós partnere nincsen. A FIDESZváltók közül még ma is és kizárólag az MSZP-nek van annyi embere, hogy egy államot úgy ahogy elirányítson. Az MSZP-sek sokkal jobb HR-esek, személyzetisek,, sokkal jobban és ügyesebben bánnak a dógozóval,, nekik szivesen dolgoznának opolitikaifüggetlenek is.

Tehátt ha itt valaki reálisan képzel el demokratikus kormányváltást az MSZP-t nem hagyhatja ki.
Azonban a Magyar Szellemi Élcsapat a maradék gecijét az MSZP-re vereti. Plusz Feri is folyamatosan kúrja széjjel az MSZP-t. Nem kell orbán a Jók és Igazaknak, de nem kell nekik az egyetlen olyan valósbázisú és tényleg erő sem, amelyik képes és alkalmas az ország vezetésére.
Akkor mi a faszom kell a Jók és Igazaknak ? Mert az, hogy a lujzák szerint "bárki" vagy "akárki" is jobb ezeknél, ez még kevés, ez még nem eloégséges orbánváltó kormányzáshoz.

Ha megnézed a lujzákat, úgy 2012-ig az Óniótól várták el, hogy leváltsa nekik Orbánt, most az a bajuk Trump-pal, hogy nem néz ki orbánváltónak. Trumpig a magyar Jók és Igazak egészen komolyan velőig bevették, hogy idejönnek az amerikaiak és picsánrúgják nekik Orbánékat. De mit képzeltek? Hogy az amerikaiak majd még kormányoznak is nekik?
süti beállítások módosítása