A jó ügy és a Jók és Igazak mellett mozgósít a jógyerekmédia. Ha a jó ügy mellett kell mozgósítani az embereket, akkor lényegében semmi sem lehet drága.

https://m.blog.hu/na/nagyhaboru/image/tortenelmi_hatter/mozgositas/mozgositas_1_hirdedmeny.jpg

A katonai mozgósítás azt jelenti, hogy megindul a   katonai sorozás alá vett civilek behívása a hadseregbe. Továbbá a mozgósítás körébe tartozik civil javak hadi behasználása, pl. civil járművek igénybevétele [minden kártérítési kötelezettség nélkül].

Az, amikor a hadseregen belül a harckészültség fokozata változik, az nem mozgósítás. Katonai mozgósítás nem hadseregen belül van, hanem azon kívül.

https://m.blog.hu/na/nagyhaboru/image/tortenelmi_hatter/mozgositas/mozgositas_1_mozgositasi_hirdetmeny.jpg

Viszont az emberek riogatásával meg hülyítésével is lehet mozgósítani a jó ügyért.

http://mult-kor.hu/image/article/index/20.%20szazad/lysoform.jpg

Jó az az ügy, amit a fejlettudatú Jók és Igazak a sok náluknál nyilvánvalóan butább embernek jó ügyként ad be. Az is előfordul, hogy a mozgósító szándékkal támogatott jó ügy valójában csak ürügy egy mégmagasabb fokú jó ügyért.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11986602_922793944424050_6508954240041823085_n.png?oh=107963c098e5ff7f93d213edbdb04d76&oe=56A0CC5C

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr637775802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.09.10. 17:29:57

Olyan is előfordul, hogy a mozgósítás kudarcot vall és a nép nagy része inkább egy olyan középszar módon kormányozni képes párt mellé áll, mint a fidexek.

Frick László Intézet 2015.09.10. 18:01:29

@nagyjoco: Az a baj a népjóítással meg a népneveléssel is, hogy az mindig csak a kevesek és tétnélkül9ek művészete, ebben a pankhoz nagyon hasonló. A pank addig érdekes, amíg csak kevesen pankok. Pl ha elkezd mindenki pank lenni és a csirkéskofához darálnivaló csirkéért beugrik a pank és őt a pankká lett kofa jól pofánbassza a pogo az ura 48-as 297 Réunion-fokos gummicsimmájával, akkor azért az a panknak is sok. Most képzelj el egy népet, ami ugrásszerűen felvilágosult lesz és mintegy anarkikapitányokból, bedemártonokból plankógelygőkből meg feminfós lányokból kezd állni. Pl nem opponálnak a migránsokkal, hanem nékik semmiben sem elenálva minden regisztráció nélkül secperc az osztrák határra szállítják őket. És pl az a 100-150ezer kishatármenti magyar munkavállaló is mind pank lesz és pl a nővérek befészbúkolnak az eisenstadti krankenhaus-ba a főnővérnek, hogy ficks tuu ooof alein!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.10. 21:28:49

ugye te most a fidesz által pénzelt seggnyaló cöf szörnyen ostoba baromságára utalsz

polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/7805-kerites-epiteshez-toboroz-a-cof

vagy nem?

:(((((((((((((((

2015.09.10. 22:35:57

Kiváncsi vagyok, hányan lesznek ott a legújabb tüntin.

Frick László Intézet 2015.09.11. 02:56:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ugye te tisztában vagy azzal, hogy a reklám és propaganda akkor hatékony, ha mozgósít.

Vizsgáljuk meg tehát a Jók és Igazak, A Csalhatatlanok és a Nép Nagy Tanítói tükreiben, hogy a hogy is hívják őket, Hanni? Békebirkák? -ez a legszebb. Barmoknak is... A jóoldali sajtót tanulmányozva mindenki [negatív] aki a békemenettel vonul. Vonulómagyar csak akkor lehet jó, ha jóügyért vonul.

Frick László Intézet 2015.09.11. 03:00:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Vizsgáljuk meg eredményességiszempontból a jópropagandát és a rosszpropagandát.
A jópropaganda célja az volt, hogy megsemmisítse azt a politikaitőkét, amit még ki sem kovácsolt az orbánprop és Orbánt az ltala szándékolt Európa Védelmezője maszk helyett hitler és Európa Szégyene hírbe hozza. Végső jócél Orbán és rezsimjének megbuktatása-

A rosszpropaganda célja Orbán külsőbelső megítélésének a javítása .

Szeretném, ha szakmailag összefoglalnád a két fő propirány eddigi eredményeit.

2015.09.11. 06:51:47

@Frick László Intézet: elmész te a picsába. "jóoldal" és hasonlók. bájerzsóti minek nevezi azt, aki nem nyal csontig ovinak? Válogass már pár jelzőt ide tőle....

2015.09.11. 09:13:51

@Frick László Intézet: "Végső jócél Orbán és rezsimjének megbuktatása-"

De ezt így mégis hogy. Oké, hogy egy AFL (átalgosan frsutrált libsi) elhiszi,hogy ha oskáig mondjuk, hogy Robán megbukik,akkor megbukik, de kimászva a 444-index-hvg szellemi pöcegödréből, szippantva egyet a Magyar Jelenvalóság izgalmas levegőjéből, egy olyan világ tárul elénk,ahol bizony az egyetlen demokratikusan hatalomra jutni képes párt az fidesz, és az AFL-ek a sületlenségeikkel meg a migránfasszopó magatartássukkal csak ezt a trendet erősítik.
Szóval azt az indexek meg a négynégyek is tudják, szerintem, mert aljasok ugyan, de nem buták.

2015.09.11. 10:15:14

Ez a mozgósítás a megsokzott módszerekkel nagyon nem akar összejönni. a négynégynégyek törzskömmenterei sem annyira hülyék, hogy ezt a propagandát rágás nélkül lenyeljék:

media.mandiner.hu/cikk/20150910_balogh_akos_gergely_a_kommentelok_lazadasa_a_444_kuzdelme_a_nem_megfelelo_velemenyekkel

Ezt ugyanúgy bebukják, mint a Tanácsköztarsáaságot vagy az ötvenes éveket.

Frick László Intézet 2015.09.11. 13:57:32

@nagyjoco: Az Arab Tavasz óriásinagy tanulsága, hogy egy diktátor megdöntése előtt tanulmányozni kéne, kinek a javára döntik meg. Magyarországon most ugyanez a probléma, minden tét nélkül. nekik semmibe se kerülően nullakiterjedésű "pártok" abajognak. A menekültkérdés ürügy, már a "menekültpolitika megbukását" ünneplik, holott még hátra van az a fázis, amikor elkezdik visszatoloncolni a nemkívánatos "nem-menekült"-eket, akiket terészetesen Ausztria secperc fog Nickelsdorfnál kiakólbólítani.

A csendesamerikaiak, mint a 444.hu esetében világos: a minélrosszabb az annáljobb. Szemforgató [by Plyankó Gelygőke] ájtatosmanóskodás és szasrkavarás ezerrel. Elhiszem, hogy a szarkavarónak aztán büdös a kommentoszlop a förmedvénye alatt...

Frick László Intézet 2015.09.11. 14:04:25

@Lujza Steinmann: Számodra nem az jön le a Jók és Igazak ájtatosmanóskodásból, hogy már megint (mint mindig) ők a jóoldal? Hát minek nevezzem a jógyerekeket, rosszoldalnak? Ha emlékszel, Dudkó azért vezette be a jóoldalt, hogy ne kelljen a baloldaliság meg a liberalizmus látszatfényébe galvánozni a gecókákat az ostoba c önellenható ballibsizéssel. Kit érdekel most bájerzsót.
A képlet az, hogy Orbánék propoznak a migránsügyben, ezzel szemben az ellenzékük propozik a migránsügyben. Holott észnél kéne lenni és meg kéne húzni egy határt, amit rövidtávú politikaiérdekből nem lépnek át.

Most olyan dolgok történnek, amik fél vagy egy egész évszázad alakulását befolyásolják.
2011-ben olcsón uszított a jóoldal, na bumm, mi lett, hogy nem lett az 3013-ra, amit jósoltak. A 2011-es hazaárulásnak és uszításnak rövidtávú belpol hatása volt.

Most azonban nagyon észnél kellene lenni.
A jóoldal étel més ruhaosztással meg a migránsok uszításával és heccelésével küzd a szerintük jó ügyért. Én egyébként nem is bánnám, ha az Orbán rezsim bukása után a jóoldal kormányképes alternatívát mutatna legalább. De még mutatni sem tud, és ne haragudj, de ide kell tűznöm egy bazdmeget a régi jóbarátságunkra tekintettel.

2015.09.11. 14:12:27

Ajajj, már Konrád György is megnácult:

444.hu/2015/09/11/konrad-gyorgy-vedelmebe-vette-orban-viktor-menekultellenes-intezkedeseit/

Mi lesz így velünk, a legjobbjaink is átállnak a Gonosz mögé...

2015.09.11. 14:15:50

@Frick László Intézet: nem az volt ott, hogy megdöntjük az arab diktátorokat, aztán elhalászgatunk a zavarosban? Az usákok tényleg azt hitték, hogy az ottani "demokratikus ellenzék" az kormányképes lesz?

Frick László Intézet 2015.09.11. 16:44:45

@nagyjoco: Már akkor , azonfrissiben is az volt a véleményem, hogy az USA Európa alá fűtéssel próbálta megoldani csődhelyzetét... legalábbis elnapolni. Azóta viszont ez már nyilvánvaló. Összesen Egyiptomban sikerült az Arab Tavasz "eredményeként" demokratikus választásokat tartani, a Muzulmán Testvériség 2/3-ot szerzett és Murszi elnököt azután csak koholt vádakkal tudták letenni az elnöki székből. Ha Líbia végleg "elesik", az Egyiptomra, az pedig Izraelre végzetes. Még egy: Izrael már az Arab Tavasz első pillanataiban könyörgött az amerikaiaknak, hogy hagyják.

Ha ez összeesküvéselmélet lenne, akkor most az USA hatékonyan segítene a válságban,, de baszik rá, hiszeen minél rosszabb Európának, rövid távon az a jó nekik. Ráadásul most az elnökválasztás végképpen taktikaitávra fricskázza a gondolkodást ott... Az amerikai gazdaságisajtó fő témáőja a mindenütt-rossz-ért és romlásért való sóhajtozás ebből állnak ki... Szinte tapsikolnak minden távol-keleti vagy európai buktán...

2015.09.11. 16:48:08

@Frick László Intézet:
te írtad...."A képlet az, hogy Orbánék propoznak a migránsügyben, ezzel szemben az ellenzékük propozik a migránsügyben." a dolog ennyi lenne, két oldal, két vélemény. Ehhez képest nálad ovi az ovi (még véletlenül sem geci, vagy tolvajoligarcha, vagy cöffös birka, stb) csak simán ovi. Ellenben a másik oldal soha nem a nevén szerepel, csak "jóoldal" meg hasonló lenéző kifejezések, állandó jelzők, stb. Ezt értsd már meg, ezért vagy vitaképtelen. Miért hagynánk most bájetzsoltit? Ovi legfőbb publicistája, van egy cöffösbirka ismerősöm fb-n, rendszeresen kitesz tőle cikkeket, hadd okuljak :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.11. 21:13:46

@Frick László Intézet:

ha te a cöfös birkákat véded, akkor

nincs semmi

csak nézz körül

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.11. 21:16:01

@Frick László Intézet:

propagandát csak a kedves kormányod folytatott, mégpedig elég aljasat

amúgy meg LE-SZA-ROM

a tetteket nézem
nézném

Frick László Intézet 2015.09.12. 05:54:41

@nagyjoco: A magyar zsidó és tényleg is liberális magosértelmiség mohamedánellenes. De most rögtön a földidre mutatok, Magyarország második legokosabb emberére 8 alkoholico agyi dementiája ellenére is) aki nemzsidó, Váncsa Istvánra, jó régen már, több, mint tíz éve , óriási felháborodást váltott ki egy zürichi élményeit közreokádó mohamedánellenes kirohanása az Élet és Irodalomban.

Kíváncsian várom a 444.hu-s fiúk kioktatását ezügyben. Ezen röhögtem előre, amikor anarki kapitány tanítóbácsi megmutatta, mennyire hülye, aki fél a menekültektől

Nagyon olcsó összehozni, hogy a mohamedánfikázásban a félfaszistáknak és a vezetőértelmiseggség öregebbjeinek 1 a hangja... ez [is] olyan unkooorische wirtschaft

Frick László Intézet 2015.09.12. 05:58:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mutass rá, hol és miben védem a cöfösöket. Nem nevezem őket birkának... ez a képlet Lujzánál is, @Lujza Steinmann: a Viktátorra nem aggajtom a kötelező jelzőket, máris politikailag nemmegfelelő vagyok, holott a gecizésről kifejtettem:

Ha a jógyerekújságíró célja gecinek lenni, dicsőség gecinek lenni és gecónak is becézik egymást vállveregetéskor, hogy DICSÉRHETNÉM akkor a Viktátort gecinek ésígytovább...

És ha majd Simicska pénzmosócégét bízza meg az EU pü-i ellenőrzéssel Magyarországon, akkor Simicskát már majdnem olyen profi tolvajnak nevezhetjük min t a Jók és Igazak támogatóit

Frick László Intézet 2015.09.12. 06:05:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A tettekről annyit:
Addig nincsen baj a menekültekkel kontaktba kerülő emberekkel, amíg azt csinálják, amit a menekültek akarnak vagy azt, ami a menekülteknek jó. Csakhogy a menekültekkel való foglalkozás nem ennyiből áll összesen. Tudod a legtöbb munkának nem csak könnyebbik vége van meg nehezebb, hanem büdösebb is,

Tébyező a menekültkérdésben a médiamunkások heccelődése... persze nem annyira politikai okokból heccel a médiamunkás, mint a képialkalmasság végett... Egyedül Plankó Gergelynél találkozhattunk azzal, hogy olyanokat mondott és magyarázott a menekülteknek, amiket egyébként minden TÉNYLEG is jóakaratú embernmek kézzel-lábbal is magyaráznia káne.

Szerintem Orbán a meneköültkérdésen kívül még 999 egyéb okot ad arra, hogy az ellene érzett gyűlöletrn orgazmikusan élvezzen egy jógyerek, Ennyi nem elég? Muszáj valahogy (és bármiáron és mindegy, milyen következménnyel...) de ezen is elélvezni ? (szado-mazo kateg.)

Azt kéne megértenetek Hanni, hogy orbán egy, a FIDESZ meg még pár légyszarpötty ahoz képest, aminek gyümölcse ez a migránskérdés... egyáltalán nem arra és oda figyeltek, amire kéne..

Frick László Intézet 2015.09.12. 06:14:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco: @Lujza Steinmann:
Olvassátok el Földesék szíriai riportjait. Pedig Földes a jógyerekkombattó hátrhagayott légiója az indexen.

Tényleg veszélyeztetett és valóban is rászoruló emberek milliói sátoroznak a térségben... miközben ideföl Európában minden oldal a kis politikai hamubasűttpogácsáit sütögélné... pár hetecske telt el és már keményen ítéltek...
Még sok-sokminden előttünk áll, de már VÉGkövetkeztetéseket vontok le.

Frick László Intézet 2015.09.12. 06:18:20

@Lujza Steinmann: Elismétlem én neked 3789-edjére is: Nem én, ők magukat minősítik Jó-nak és Igaznak. Ésmivel a jóoldal még soha nem ismerte be tévedését, tehát Tévedhetetlennek is. Gondolj arra, mennyit tévedtetek Eltolcsyval kapcsolatban. Bár persze, ha meggondolom, a "szakkomentárok" igazából szimplán uszító [mozgósító]
@A Hannibal Lektűr-attitűd: szándékúak voltak... Mert ti valaminek az örvén nem cöfösbirkaszerűen mozgósítva vagytok? Csak a ti mobotok virtuális

Frick László Intézet 2015.09.12. 06:19:29

@Lujza Steinmann: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
A ti mobotok célja a bukjon meg már végre a geci Orbán. Jó, bukjon meg. És innen folytassátok: hogyan AZUTÁN hogy elélveztetek az örömhíren...

2015.09.12. 07:38:46

@Frick László Intézet: szerintem én itt SEHOL nem írtam a bevándorlókról, migránsokról...egyáltalán. Ha néha belenéznél a blogomba, ismerhetnéd a véleményem, de megint ott tartunk, hogy te tudod, mi a MI véleményünk (én ugye Feri, az elempé és konhbendit is vagyok egy személyben :D) mozgósítva vagyok (mi a faszra? mit is csinálok??). Orbánnál jobb miniszterelnök nincs és nem is lehet és slussz, ez így van, te tudod (erről sem futtattam itt eszmét most).
Ha agyvérzsírtolulásos őrjöngésedben (milyen szép szószerkezet ez, tőled tanultam) visszanéznéd, mit írtam, csak annyit, hogy ha gecized ez egyik oldalt,akkor geciskedve említsd a másik oldalt is, ha nem akarsz teljesen propaganda blognak tűnni, mint pl. a nol-on fsp. Neki legalább fizetnek érte. Ennyi volt a megjegyzés, semmi több. A többit te gondoltad mögé, hogy tolhasd INGYEN a kormányproppot. Ne is haragudj, de bájerzsoti meg a hasonlók jót röhögnek az ilyet TE féléken, akik ingyen megcsinálják szívességből.- szerelemből azt, amiért ők könyékig nyúlnak a fazékba.

2015.09.12. 08:42:24

@Frick László Intézet: Az az igazi probléma, ahogy te is írtad, Dudko (nem beszélve polincról vagy eszvékáról) már rég nem létezik. Van helyette egy FL nevű alak (FL forog a sírjában, illene NEM valakinek a nevével fémjelezni ezt, amit itt alakítasz....)szóval van ez az FL, aki olyan, mint Móricka. Bármilyen témában két dolgot tud mondani: geci 444 (index, és mindenki aki nem a náciellenzékhez tartozik) illetve ÉLJEN OVI. kész. Bárki bármivel próbálkozik, ezen a két gondolaton kívül FL_ból hosszú ideje más nem bugyogott itt fel (meg máshol sem). Fogalmam nincs, bármiről mi a véleményed, mit gondolsz, hogy értékelsz bármit, csak két dolgot tudok rólad évek óta, hogy dögöjjön meg minden újságíró, aki nem bájerzsóti, és hajráorbán. Ennyi.

Dr.Koós Alajos 2015.09.12. 11:27:49

Menekültválság ügyben Orbán mindent elért, amit akart. A magyarok tartanak a menekültáradattól, a menekültek pedig semmiképp nem akarnak Magyarországra kerülni. Ő pedig megint abba a szerepbe került, hogy elsőnek mondott ki dolgokat, amit más európai politikusok elkezdenek utána mondani.
Gyurcsány viszont veszített megint. Még jobban beszorult elkötelezett rajongói körébe.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.13. 01:52:24

@Frick László Intézet:

még el is hinném neked, hogy

ha nem emlékeznék arra, hogy az ún. migránskérdés előtt POT UGYANEZT MONDTAD

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.13. 01:54:10

@Frick László Intézet:

egyrészt: ???

másrészt MEGINT nem a kommentemre reagálsz, hanem valami általad képzelt "jóoldalira"

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.13. 01:56:12

@Frick László Intézet:

most küldjelek el az anyád picsájába?

mert más érdemi reakció sajnos nem jut az eszembe ekkora kibaszott aljas pofátlanságra
:(((((((((((((((((((((((((((((

mondd, te ki a fasszal vitatkozol ilyenkor?
mert nem velem, az biztos

orvos, orvos...:(((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.13. 02:01:46

@Frick László Intézet:

megint miről beszélsz

(azt már fel se hozom ezredjére, ki a faszom az a "ti" *- A TE KÉPZELT KIS BARÁ... ELLENSÉGED...)

orbán megint, ismét egy korlátolt hatalommániás módjára viselkedett

de nem ez a bajom
hanem az, hogy korlátolt, ostoba hatalommániás

és rosszat tesz, önös érdekekből, tudatosan
rosszat

és ezen még az sem változtat, hogy nincs reális (választáson győzni képes) alternatívája

* * * * *

ide most leírtam a diagnózisomat rólad
aztán kitöröltem

én az indiánokkal vagyok

Frick László Intézet 2015.09.13. 03:56:26

@Lujza Steinmann: Na jó, akkor egészen egyszerűre redukálpm, nézzük meg, mit állítok:
1. Azt állítom, hogy míg a kormányoldal agitpropra használja a migránsügyet, addig ezzel szemben az ellenzék (akik ugye jók... ezt ne feledjük...) agitpropra használja a migránsügyet.

89.: Van még ugye a geciség. Geciknek nevezem a geciújságírókat, akik büszkék arra, hogy gecik és szopatják az olvasóikat és gecinek lenni számukra dicsőség -ezt túltárgyaltuk orbán le... bocsjav FÖLFÖLgecizése idején.

Abban is ugyanaz mindkét oéldalm hogy míg a kormány hócéllal hazudozik önképe szerint, ezzel szemben az ellenzéki újságírás és a pártok jócéllal hazudoznak. Erre utaltam Földesék riportjával kapcsolatban. A jóoldali újságírás és a jóoldal tele van művelt és okos gyermekkel, akik pl Földes A. riportjából legkésőbben, de már tudják, hogy a valóságban mi a helyzet. Már nem is a sorok közé írják is a valóságot is.

Valamint nem is olyan sokára, majd amikor repatriálni kezdik a nemmenekülteket Németországból, Ausztria bemutathatja ... na, kb ugyanazt, amit majd Németország bemutat. Ha ugyanis a menekült ekkora ellenállást mutat csak azért , mert az Únió, ahová beengedik, regisztrálni szeretnél azaz mindösszesen azt megtudni, hogy kicsoda ő és ujjlenyomatot venni, hogy később követni lehessen ezt a kicsodát ...

Azt állítottam továbbá, hogy tépgedet gyűlölet vakít el ezügyben.

Frick László Intézet 2015.09.13. 03:58:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az a probléma ezzel az indiáns hasonlattal, mint a helyzetnek a golocaust-hoz való könnyed hasonlítgatásával.

Az indiánok ugyanis BENT vannak és OTTHON.

A zsidók pedig nem ÖNKÉNT és ÖZÖNLÖTTEK hanem HURCOLTÁK és ERŐSZAKKAL őket.

Frick László Intézet 2015.09.13. 04:03:10

@Dr.Koós Alajos: "A menekültválságban Orbán mindent elért, amit akart" -Hova ez a sietség? A menekültválság el sem kezdődött, nagyon az elején vagyunk. Az ellenzék éppen ezért siet. A menekültválság majd akkor teljesedik ki, amidőn a most bemenekülők mind értesítik még 10-20-30 -100 ismerősüket, hogy gyertek ti is. Aztán tomboolni fog a menekültválság az első járvány idején, amikoiris jelentösen lappadni fog a jóeuropidok azon kedve, hogy teljesszéltében és kedvükszernt dőljenek be a kitudjakik válogatásnélkül Az Ónió Határán.

Valamint az Iszlám Állam térnyerésével egyszer aztán a tényleg is menekülésre szorulók, a valóban veszélyeztetettek, akik most még milliószám sátoroznak meneülttáborokban, ők is nekieredhetnek...

Frick László Intézet 2015.09.13. 04:06:24

@Lujza Steinmann: Ezt is csak ismételni tudom: Nektek már ... a ti fületekbe már az Éljen Ovi!-nak hangzik, ha nem geci nácinak minősítem. Ez is régi ügy... a kiskuttyussom megugatta a pipiket, akik rémülten csődültek a tyúkudvar túlfelébe és ettől gyilkos ordasfarkasnak nevezem a kiskuttyusomat, Ezzel a képzéssel az a baj, hogy akkor mindenidők ordasfarkasai UGATTAK csak?

2015.09.13. 07:43:50

@Frick László Intézet: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Hannival értek egyet, csak én már nem akadok annyira ki rajta, mint ő.
Komolyan Füli (FL) mintha szövegértési problémáitok lennének. TInektek.

Annyit mondtam (ÉN, nem mi), hogy az index meg 444 stb gecóka néven fut nálad, akkor nevezzük nevén az ovi melletti köröket is. Adjunk valami jó gyűjtőnevet bájerzsoltinak, az M1-nek, László Petrának (nem, nem nácitévé, Kisberk Szabika volt a főnöke....:D), sőt vegyük ide Jason Mill-t is. Próbáljatok valami találó, ütős jelzős szekezetet kitalálni ezekre a médiamunkásokra.

Abban sajnos tökéletesen igaza van Hanninak, hogy elmebeteg kezdesz lenni. Ha az osztrák fószer meg egy szerb újság nácizza kedvenc NBIII-as focistánkat, akkor TI tudjátok, hogy igazából Hanni vagy én vagyok a dolog mögött. Hanni és én mozgatom itt a szálakat, beleszólhatok, mint nyilatkozzanak osztrák politikusok és mit írjanak szerb újságok. Kezeltesd magad.

2015.09.13. 11:33:01

@Frick László Intézet: Füli, elképzeltem,hogy minden egyes M1 hiradó vagy kurucinFOS vagy alfahír vezércikkcsi vagy bájerzsólti publicisztika után tüntetne, akinek az nem tetszik :D
ripost.hu/cikk-5-orakor-indulnak-a-cof-osok-a-magyar-narancs-ele-a-pava-utcaba/?source=hirkereso

de persze, szó sincs itt sem személyi kultuszról, se semmi másról. Hogy képben legyél, szerintem is hülyeség volt a hitlerovi-s címlap.

2015.09.13. 17:16:27

@Frick László Intézet: remélem, mai CÖF tüntikéről lesz itt valami jó kis ütős cikkcsi holnapra :DDDD

2015.09.13. 17:18:08

@Frick László Intézet: már az is jó, hogy MOZGÓSÍTÁS címmel felkerült ide ez az anyag, tökre időszerű. Hajrá CÖF :D
remélem, békemenet is lesz, bájerzsoltival, ha már mozgósítás...:D
Füli, lásd be, SEMMIVEL sem jobb a TI oldalatok...sőt...

2015.09.13. 17:24:04

ja, még egy OFF: nézzetek már be hozzám, a celebek, dj-k, stb cikk kommentsorába.
Ha valaki tudja, ki a faszi, aki beírta oda a közel 200 kommentet, próbálja már meg rábeszélni az illetőt, hogy forduljon orvoshoz, a saját érdekében. Nekem van rá egy tippem, ki az, talán egy közös ismerősünk Dudival, persze, ki tudja...

kizárólag ezért regisztráltam 2015.09.14. 08:31:13

@Lujza Steinmann: na persze halászni még jó volt a zavaros, most meg kezeltesse magát, amúgy tudom ajánlani a zypadherát, az ovitok is azt kapta, csak gondoltam segítek, hogy legközelebb megalapozottan tudj elmebetegezni, de tényleg nem rossz szer ha iszik rá az ember, a hosszabb távú pozitív hatásait meg majd meglátod rajta és ez most nem irónia volt

kizárólag ezért regisztráltam 2015.09.14. 08:39:49

@Frick László Intézet: és az örök kérdés, hogy ki van a farkasban www.youtube.com/watch?v=JiIf53nMktA
a hivatalos videoklip anyagot sem fér bele a zen életmódomba, úgyhogy inkább ezt postáztam, ez viszont sajnos régi felvétel és túlzottan rokkos, azóta már meghalt a frontember valami műtét közben de újraélesztették és azóta sokkal konszolidáltabb, de a postáról jut eszembe, érdemes elolvasni a 49es tételt? láttam a ott fenn, és egyúttal terápiás céllal tudom javasolni a Súlyszivárványt, lefordították magyarra, jobb mint itt acsarkodni, legalábbis nekem jót tesz, bár nagyon sűrű és még mindig kapkodom a fejem száz valahány oldal után, h ezt hogy

Frick László Intézet 2015.09.14. 14:57:52

@Lujza Steinmann: Ezt már sokszor kifejtettem: HJiányolod, hogy én is nem mondok és mért nem mpondok olyan csúnyákat orbánra meg köreire, mint amiket mondanak a Jók és Igazak. Én úgy vagyok vele, hogy ha elkezdem ugyanazt harsogni, az mnég egy a 37817-hez. Jpbb szeretek olyasmikre rámutatni, amikre más nem mutat rá.

Már Polinc hangoztatta, hogy Európának kaput, kifútt konyec... már ő idézte azokat a staisztiko-matematico-genetice becsléseket, amik szerint az utolsó német 220-babn, az utolsó europid úgy 2400 körül gebed meg.

Sokkal árnyaltabb most a kérdés megítélése annál, miszerint itt egy jó és új ürügy Orbán kiakolbólítására. (Lásd az Egyenlítő bolg mai index-címlapos kis művét. Lásd azokat a kioktatásokat, amikben a jógyerekek részesítik a "hyülye barmokat".

A jóoldal még azért is baszogatja Orbánékat, amiért nem kéne, te meg azt hiányolod, hogy én mnért nem szajkózom az Orbán-fikázást. Az én fikám hiányzik Orbán megbuktatásához?

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:08:08

@kizárólag ezért regisztráltam: A 49-es-t 12-szer olvastam és alig várom, hogy őújra olvashassam. A Súlyszivárványt még csak kétszer olvastam. Én már réges-rég nem acsarkodom. 32 nick-kel ezelőtt még elófordult velem, de akkor még csak 42 -43 éves voltam.

Pynchon műve bennem Sztravinszkij-szerűen hangzik. Jól emlékszem, Sztravinszkij azonnal és még rögtön, ott az elején, a Kis Szvit Rácz Aladárék előadásában, megragadott. Eleinte volt valami ricsajszerű rezonanciája bennem, de amikor még nem értettem, már akkor tudtam, milyen jó lesz, ha értem is. Frank Zappa zenjéje sokat segített Sztravinszkij megértésében.

Pynchon-t a nehezek nehezének hiszik... pedig, mint Sztravinszkij, egészen "kommersz" paneleket alkalmaz. Szórakoztató , humoros.

A Súlyszivárvány számomra az egyetlen elfogadható regény a II. világháborúról és egyáltalán, arról az emberiségről, amelyikkel ilyen megtörténhet, mint a II. világháború.

És most lapozzun vissza ottlik Iskola a határon-jára. Azok a 14 éves érett fiatalférfiak ( "a kisfiúk") akiket megismerünk a regény elején, azokkal a maiaknál műveltebb, iskolázottabb , értelmesebb, kreatívabb, fittebb, sportosabb emberekkel történt meg a II. vh.

Tabi László hazasétált frontról.

Ez a menekültválság, már rögtön itt az elején, amikor még válságról nem is beszélhetünk, hiszen nincsenek járványok, nem történtek még terrorcselekmények... még nagyon messze vagyunk a kibontakozástól, de már ahhoz képest a hangulat feszült.

Mennyit bir Mogács Dániel és milyen tempóban gyalog.

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:16:43

@kizárólag ezért regisztráltam: Számomra ezb a Queens Of The Stone Age nagyon lágy, lakodalmas-mulatós szórakoztatózenei szint. Ha már ilyen, akkor ez:
www.youtube.com/watch?v=eUrhfJzxMaY

Az én Ájven en dö Parazolsz-om:
www.youtube.com/watch?v=eUrhfJzxMaY

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:17:42

@kizárólag ezért regisztráltam: Bocsánat, a második jutyúbos linket elszúrtam, a Pink Floyd 1968 májusi római koncertjére mutat

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:18:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Érdekes, hogy attól még, hogy ilyen sokkal fejlettebbnek hiszed magad nálam, simán leelmebetegezel és miért.

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:19:46

@Lujza Steinmann: A CÖF legutóbbi megmozdulásán halálra röhögtem magam, kb, mint egy MaNcs-os jóccsáó.

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:20:32

@Lujza Steinmann: Én azt láttam, hogy a CÖF megint önellenható ostoba módon beégette magát.

Frick László Intézet 2015.09.14. 15:25:54

@Lujza Steinmann: Nem írtam meg, de fejben lepörgettem egy Anschluß-t, amiben a bilikalapos nácikatonákat nyomja a tömeg és az SS-ek egymásnak sziszegik: "Achtung, beachten, Kidern!" Szóval ez a baj a nácizással meg a párhuzameröltetgetéssel. Hamarosan majd, amikor a németek el akarják osztogatni a kvóták szerint a menekülteket meg hazaküldeni a nemjmenekülteket, az osztrák rendőrök megmutathatják, hogyan kell olyan embereket magyarországra mozgatni, akik nem akarnak se Magyarországra se más nemnémet területre, szóval semi olyan EU-s tagállamba, ahol nem kapnak per kopf legalább havi 1000 € segélyt, mozogni.

Valamint , ha így mennek a dolgok, akkor Európa menekültekkel való elárasztattatása tényleg igazi nácikat fog előcsalni.. és akkor jó lenne mozgósítani az embereket a nácik ellen, nadehát a nagy korámfarkastkiáltásban már a legmagasabb fokozatokat rögtön az elején ellőtték A Jók és Igazak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.14. 16:14:39

@Frick László Intézet:

ezt az indián teljesen félreértetted
(én hibáztam, kitöröltem a megelőző értelmező részt, ahol kb lebolondoztalak - így levegőben lógva maradt)

Az indiánok szent tisztelettel bánnak az elmezavarodottakkal - ebben az értelemben használtam

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.14. 16:21:09

@Frick László Intézet:

a képzelt ellenségeid, démonaid, akikkel itt vitatkozol

mert nem velünk, az biztos (pl én + Lujza)
és ezt évek óta mondnom, mondjuk - mégsem veszed komolyan
:((

Frick László Intézet 2015.09.14. 19:00:22

@Lujza Steinmann: Izgalmas kérdés, az Igazi Frick mint reagálna... (Ugye, azt ne magyarázzam, hogy az emlékzenekar KIFEJEZI a Mester és közöttem, javára persze, hasadó óóóóriási különbséget....

Másrészt a mai haladó zsidó értelmiségielit... még azt, hogy Seres Lászlónak milyen kirohanásai vannak, nem néztem meg... erősen mohamedánellenes. Ezért nem értitek Kertész és Konrád reagálását... az LMP próbált most vonalra állni... Majd szöszölök valamit vonalas ügyben. Mert most a vonalasoknak iszonyú nehéz. Pl Ferkó pápa, Fletóka, a keresztények és a pankok meg az anarchisták egyvonalon állnak... De pl a keresztényPOLITIKUSoknak nem smakkol Ferkópápa vonala... (amúgy se smakkol nekik Ferkópápa...)

Frick László Intézet 2015.09.14. 19:03:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Úgy ismerlek, hogy önálló véleményalkotásra képes személy vagy. Ezzel szemben itt kommentiálisan ez nemigazán tükröződik, a jógyerekszlogeneket fújod, és bugyborogsz az orbángyűlölettől. Miközben politizálgatgatnál és amatőr elmekórtanászkodsz.

Mire mutatok rá már mióta? - a sakk, az ökölvívás és a politika kizárja a gyűlőlködést.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.14. 23:42:48

@Frick László Intézet:

a mellébeszélés, a nem-is-mondtam-dolgokra reagálás, a mondtam-dolgokra nem reagálás pedig kizárja a párbeszédet

Frick László Intézet 2015.09.15. 09:58:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A problémánk alapja az, hogy nincsenek ellenségeim és nem is harcolok. Nekem a 444-es fiúk nem ellenségeim, harcolni ellenük nevetséges lenne. Összesen annyiban érdekes a 444.hu, hogy önképük szerint is ők a mai újságírás szakmainetovábbja. Még ezen belül is olyan zsenik, mint Plankó Gergely, Magyarit idézik, hivatkoznak rá, ő a tanítók tanítója. Mindeközben az un "orbánmédiára" mint önellenhatóan ostoba ellenpéldára mutogálok rá.
Úgy általában a magyar médiát hazugnak tartom -ízlésbeli dolgokon vitatkznánk, ha ezt v9itának lehetne nevezni, a jógyerekmédia jócéllal hazudik. Jól láthatóan ünnepelnek, megbukott Orbán migránspolitikája. Én erre azt mondom, hogy az ünneplés korai, még igazából nem történt semmi. Másrészt, ha felveszem a jóoldal álláspontját, pl nem ártana rámutatni arra a politikai erőre, aminek a javára dölhet a megdöntött orbán[rezsim]
Sőt, hátugye azt is megkérdeztem, hogy migránsügyben tényező-e orbán. Pl egy orbántalanmagyarország ha úgy viselkedik, ahogy a jógyerekek szerint viselkednie kéne, akkor a bezzegosztrákok azt a Magyarországot hogyan dicsérnék?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.16. 08:42:33

@Frick László Intézet:

Megint a szokásos...:((
Nem nekem válaszolsz, nem arra reagálsz, amit én mondok

én nem írtam sehol, hogy harcolsz velük

Irigyled és megveted őket egyszerre

És a megszállotjuk vagy

De sehol nem írtam olyat, hogy harcolsz...

Frick László Intézet 2015.09.16. 09:08:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem látom be, hogy hol is "nemreagálok" és pláne hol harcolok. Ősszesen abban látom velem a bajt, hogy nem schmeck gut neked, amit mondok, mert nem azt mondom, ami neked jólesik ("geci Orbán, Orbán basz el mindent [aról persze csönd, hogyan lehetne jól is csinálni...] orbán a rohadékok... )ha csak egyszerűen fölszvornyáznám a kopipasztát a Kettős Mérce médiavállakozástól kb az Egyenlítő "blog" médiasufniig és csak pasztáznám az idegen anyagot sajátomként, semmi baj nem lenne velem.

Az a baj velem, hogy rá merek mutatni (mint ahogy 2011-ben is rámutattam), hogy nem addig tart a kérdés, hogy orbán takaroggyon, de az is érdekes, hogy kinek a hasznára takarodik és hogy jólesz-e neked nagyon, ha megroatt mán a geci. Mert 2011-ben is ez volt a baj, gyöjjön a ZEU és DÖNCSE MÁN Orbánot... de hol a KÖVETKEZŐ? Ja és 2011-ben voltak jóslatai a magyar jóoldalnak, amiből semmi se lett és tkp lehet, ismétlem, kellemetlen, de igaz, lehet sorbaállni Matolcsy ánuszába fürge művészi nyelvecskéket belevetni.

és mondjuk egy hónap múlva járványtól beteg menekültek kezdenek föláradni a Balkánon és lehet a kerítésről uszítani. Hogy de kár, hogy teljeshatárszéltében nem tódulhat boldog a boldogtalannal kedvére..

És én vagyok az elmebeteg, ezt ne felejtsük. Aki meg összesen a megveszekedett orbángyűlölete bugyborékait fújja, az felvilágosult faszagyerek.

Frick László Intézet 2015.09.16. 09:10:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Dr.Koós Alajos: Mi lehet az oka annak, hogy megveszekedett orbángyűlölőknek is vannak félelmeik a menekültáradattól. Tehát olyan embereknek, akikre Orbábn a propjával képtelen hatni és tkp még politikailag megfelelőek (azaz jóoldaliak) is lennének?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.16. 11:40:29

@Frick László Intézet:

olvasd vissza az elmúlt éveket, ha érdekel

nem egyszer, de legalábbb SZÁZSZOR kiakadtam azon, hogy egyszerűen nem a kommentemre reagálasz

és az, hogy ezt nem látod be, nem tünet

hanem a kór része

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.16. 11:41:14

@Frick László Intézet:

na ez megint pompásan aljas göbbelsi csúsztatás

bazdmeg

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.16. 11:43:28

@Frick László Intézet:

itt, konkrétan: én kifogásoltam a szokásos mellébeszélésedet

erre te mit válaszolsz?

hogy nem harcolsz a 444-el

bazdmeg, sehol nem állítottam ilyet
különösen nem ott, amire válaszoltál
és nem hogy rendszeresen, de szinte mindig ezt csinálod

nem érted, még mindig ne érted

kizárólag ezért regisztráltam 2015.09.22. 08:24:01

@Frick László Intézet: amit linkeltem a farkas miatt volt releváns, meg hogy ki van a farkasban, egyébként kritikailag pont a lágysága miatt jópofa, a muzsikusok szerint azért nevezték magukat Queens ofnek, hogy szembemenjenek a macsós rockzenész-sztereotípiával, ellenben a Grandpierre sztorija elég vicces

hvg.hu/kultura/20150920_Grandpierre_Attila_A_rendorseg_neha_megj

és

www.a38.hu/hu/program/vagtazo-halottkemek-alba-hyseni-project-al-h

a könyvvel kapcsolatban a panelesség teljesen helytálló, de pont ezért hiányzik belőle a szellem(Szellem), az egyik kiadásnak ilyen képregényesített borítója volt ami a lehető legjobban megragadta, és ezekkel a szarokkal világból lehet kikergetni andersondh2.commons.gc.cuny.edu/files/2013/05/GR31.jpg

és ügyesen imitál mindent, ami magasirodalom volt korábban, beleértve a stilisztikai váltásokat is ami ritkán sikerül, de az ötödénél még nem tudom, hogy mi lesz belőle, és annyira hidegháborús, hogy hasonlóképpen taszító mint az a légkör ami megengedte a világégések lefutását, szóval szerintem ezért haladok vele nagyon lassan, illetve a számtalan gyomorforgatóan obszcén apróság minek, ugyanúgy... bántja a lelket mint a legtöbb sorozat és kortárs mainstream, persze az is jó valamire ha bántva van, és igen, az, hogy valaki húde művelt és sportos, az bizony ráereszti előbb-utóbb a másik kevésbé okosra mindazt amit összekapart, ez pont hogy generálja és eszkalálódni serkenti mintsem megakadályozza amit a feszült légkör szül, de harcoljanak a prolik, nemigaz? a Tabi Lászlóst nem nézem végig, ronda a szeme, az olasz Pink Floydokból meg a pompejjes a legpompásabb de az túl klisé? amúgy nekem a pszichiáterem mindig a King Crimsonnel jött mint már-már szakrális komplexitással, és valakit idézett is, de sosem hittem neki mert szerintem csak szkizoidot akart csinálni belőlem ha már 21.sz van heheh

2015.10.10. 08:57:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hanni, törődj bele, nem fog válaszolni. Én több levelet is írtam neki, azokra sem válaszolt. Nyilván az embernek nem esik jól, hogy valaki, akit a barátjának vélt, az még arra sem méltatja, hogy három sort begépeljen neki, de ez van. Nem velünk van igazából ilyenkor baja, hanem szerintem önmagával. majd lehet, hogy egyszer újra billentyűzetet ragad, elkezd velünk kommunikálni...az is lehet, hogy nem.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.10. 09:29:45

@Lujza Steinmann:

ez van

marad neki kommenternek a korlátolt szellemi képességű, de vele egyetértő szájjalfasiszta

2015.10.10. 09:40:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: szerintem már a blog sem izgatja most annyira, hogy érdekelje, kik kommentelnek
Amúgy meg, milyen PC körülírás az állandó hozzászólóról :)))

Fenehorizont 667 2015.11.04. 10:31:48

@Lujza Steinmann:
érdekes, hogy általában mást se csinálsz, csak a blogírót szidod, de amikor nem írja be azokat a dolgokat, ami miatt szidod, akkor jön a rinya.

nyugi, pár hét vagy hónap múlva minden ott folytatódik majd, ahol szokott. a bloggazda prezentálja rendkívül magas szintű, senkihez nem mérhető hozzáértését a politikához*, kiderül, hogy a 444 valamilyen 8 ezres olvasottságú cikke az aktuális magyar belpolitikai események gyújtópontja; hannibál majd linkeli a tényket és kepszlokkozik, hogy nem arra válaszol a bloggazda, amit írt, és különben is egy elvakult hülye :((((((, te meg huszonhatodjára is megállapítod, hogy DUDI orbánba szerelmes, mert ismét nem szerepelt a bejegyzésben eleget negatív kontextusban, és már amúgysem olyan, mint régen, majd pár hónap vagdalkozás után huszonhetedjére is elköszönsz. egészen a következő posztig, ami felbasz.

*vajon zseniális ferenccel mi lehet...

2015.11.04. 15:17:44

@Fenehorizont 667: és azt miből gondolod, hogy nem éppen te vagy itt a legröhejesebb az egész társaságból, mikor havonta egyszer vagy ritkábban megjelensz itt, és szellemi fölényed teljes tudatában kiosztasz engem, hogy milyen nevetséges vagyok :D

2015.11.04. 15:19:29

@Fenehorizont 667: egyébként tényleg nincs értelme idejárni, lényegében nagyjocó nyüzsög a legtöbbet, neki meg finoman szólva is eléggé korlátozottak a szellemi képességei...még összeveszni sem lehet vele jól emiatt.

Fenehorizont 667 2015.11.05. 10:10:29

@Lujza Steinmann:
természetesen olyasmin nem szoktam gondolkodni, hogy vajon kinek mennyire lehetek röhejes egy blog kommentelői közül. tiszta időpazarlás.

Fenehorizont 667 2015.11.05. 10:12:15

@Lujza Steinmann:
pedig kommentekben összeveszni remek dolog. az egyetlen értelmes, amit tehet az ember - főleg politikai témákban.

2015.11.05. 21:57:23

@Fenehorizont 667: így van, összeveszni politikán remek dolog kommentelés közben, ha az illető vitapartner szórakoztató és okos. De ha nem kellően szofisztikált, akkor nem szórakoztató vele veszekedni.
Pl. Dudi tudott régebben szórakoztató lenni. Régebben :((

Fenehorizont 667 2015.11.05. 22:32:30

@Lujza Steinmann:
évek óta ugyanazokat ismételgeti ugyanolyan szórakoztatóan, avagy nem szórakoztatóan - kinek miként.
sztem inkább csak a te agyadra ment már rá kicsit, hogy 5 éve nincsen demokrácia, a szegények még szegényebbek lettek, a gazdagok gazdagabbak, nincsen sajtószabadság, az oktatás és az egészségügy pedig szét van verve.

2015.11.06. 07:10:09

@Fenehorizont 667: Nem mennék bele most az összes részletben, maradjunk csak az oktatásnál. Mostanra sikerült az oktatásirányításnak annyi időtrabló, megalázó, bürokratikus faszságot ránknyomni, hogy komoly formában gondolkozom a közoktatásból való lelépésen. Nem a gyerekek miatt, nem a közvetlen főnökeim vagy a kollégák miatt, kizárólag azok miatt a hülyeségek miatt, amit végtelenül ostoba, szervilis faszkalapok dolgoztak ki orbán kérésére, és mint kiderült, nem is az eredeti formájában nyomtak a nyakunkba, hanem még néhány szervilis és ostoba bürokrata bele is pancsolt, hogy még szarabb legyen a dolog. Nem tudom, tudod-e, hogy van olyan iskola ma az országban, ahol hetek óta nincs tanítás, mert nincs fűtés. És nem tudom, tudod-e, hogy néhány nagy név, kimagasló tanáregyéniség kizárólag azok miatt a faszságok miatt szállt ki a közoktatásból, ami miatt én is szeretnék. Vagy ahhoz mit szólsz, vannak olyan elképzelések, hogy 14 éves gyerekeknek heti 36-ra szeretnék felnyomni a tanórái számát, és NEM lehet értelmesen beszélni a központi elvtársakkal, ő lát egy célt, és tökmindegy, ha a gyerek beledöglik, be fogja vezetni.

Fenehorizont 667 2015.11.06. 13:18:40

@Lujza Steinmann:

plusz 4 millió gyerek éhezik, nincsen sajtószabadság sem, a korrupció soha nem látott mértékű stbstb.
szerintem nem kell belemenni a részletekbe, minden nap tájékozódhatok a rezsim borzalmairól, ha megnyitom a népszerű hírportálokat.

2015.11.06. 22:29:32

@Fenehorizont 667: nem igazán értem, mit akarsz tőlem, minek írtál rám. Agymosott hülye vagyok, aki nem onnan tud az oktatás helyzetéről, hogy abban dolgozik, hanem hogy kinyitja a 444-t meg az indexet (mellesleg mindkét hirportál maga az ördög kénköves lehellete, igaz magyar királyi tévét néz:D) .
Nem látom értelmét, hogy csevegjünk. Te úgyis jobban tudod nálam, mi a helyzet most pl. a közoktatásban, felesleges itt csetelnünk. Nekem meg kurvára unalmas, hogy az összes fidesznyik értelmes érvek és vita helyett azzal érvel, hogy nem is úgy van, csak a neten írják azt.
Pá :D Ne írjál, nem fogok ide belépni.

Fenehorizont 667 2015.11.08. 21:43:11

@Lujza Steinmann:
ó, én már 2010 áprilisában, 25-éről 26-ára virradóra tudtam, hogy a közoktatás és az egészségügy szét lesz verve. valamint azt is, hogy meg fog szűnni a demokrácia, a jogállam és a sajtószabadság.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.11.10. 19:33:10

@Lujza Steinmann:

Bayerzsoca fele én vagyok, baromarcú nőci!

Az anarchista törpe identitásnlküliek hiveként teljesen megvesztél, Liba!

Ez itt a Magyarok Országa, bazmeg. Ébresztő, söpredék!
süti beállítások módosítása