A  jolók már megint nem adják alább a szimpla geciségnél a néphülyítésben, tessék:

16:20 Ha 1956-ban lett volna Twitter, Instagram és szelfi, a Pravda valahogy így közvetítette volna a budapestiek és az orosz szovjet csapatok találkozását:

russiatoday

Naplózni muszáj , mert idővel eltüntetik.

Hát ugye nem is az a lényeg, hogy Szimferopol az nem Budapest, viszont ott sem volt forradalom, ám jó sok orosz lakja a város és ők hogy a jófrancba ne már, minden pravdaista-komonista-orbánista agitprop trükközés nélkül is ne örülnének az oroszok bejövetelének akkor, ha a egyszer az eszemattái is oroszok, szemben az 1956-os Budapesttel, ahol nem sok orosz ésvagy szovjet lakott, hogy örüljön a főleg a szovjet (=ősi orosz) gyarmatokról sorozott ázsiai kiskatonáknak... jaj, hogy fogjam vissza magam a jolóságos párhuzamerőltetésben, hogy ne kezdjek el jobbszektor-nácis-ukránparlamentesezni... szóval a jolók ilyenek, ilyen a vidáman rózsabaszó netokrata sajtómunkás lét gyönyörének bakfittye. Izgalmas különben a jógyerekálláspont az orosz-kisebbségi kérdésben, pl a balti államok taplóparasztok, ha az oroszokat bántani merik, de az ukrajnai oroszok viszont szépen kussoljanak és tapsizzanak a kibontakozó ukrán anarchia közepette, amikor már a Fejlett Nyugat Osztapina Benderenko fogadtatásával is tanújelét adta, hogy mennyire van képben az orosz-ukrán kérdést illetően, majdnem annyira, mint a csendesamerikai Magyari Péter eurológus    .

 

bonus track: Szín indexgeciznus a portfólióponthu-ról, zsír és jolóság!

Cím:

Görögország mellé kerültünk az uniós rangsorban

jujj, szegény jógyerekek örülnek, hogy mégis csőd lesz és Görög Móccer

2014. március 1. 13:30    
 

 ERREFÖL A BEUGRÓRÓL CSLAFFANVÁST EBBE ÜTI BELE A JÓGYEREK A MÁR ELŐRE ÖRiző POFIKÁJÁTAz Eurostat nemrég nyilvánosságra hozta legfrissebb uniós energiaellátással kapcsolatos kimutatását. Az adatokból kiderül, hogy az EU 2012-es energiafogyasztása nagyságrendileg megegyezik a 90-es évek közepén rögzített adatokkal. 2006 és 2012 közötti időszakban hazánkban csökkent az egyik legnagyobb mértékben az energiafogyasztás. Hu, namost ez jó, vagy rossz, a múlt század 80-ads éveiben még rangot adott egy országnak, ha ott teméntelenül dűtt nyakrafőre az energia. De máma? 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr625839788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.02. 17:55:01

azt azért nem értem, hogy a múltkor uszítással vádoltad magyaripét, és most, hogy van ez a mégis csak háború, van képed folytatni a fikázást...

?

vagy te is szaniszló ferencet nézel a tévében?
cink.hu/nevettel-mar-ma-szaniszlo-ferenc-elemez-1534540328

a bónus trackod meg a szokásos:((((

vagy ostoba vagy (nem hiszem), vagy tudatosan csúsztatsz (:((()

Dudenbuch Fan 2014.03.02. 18:47:27

Hát igen, tapsikolni kellene az ukrajnai oroszoknak, hogy az új kormány első lépése a nyelvük használatának betiltása volt. Ez már az uniós csatlakozáshoz való felkészülés része vagy lesz még rosszabb is? - merülne fel a kérdés bennem, ha ukrajnai orosz lennék.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.02. 19:38:24

@Dudenbuch Fan:
na igen, az egy öléggé szar húzás volt

a,: a nacionalisták most ott is erősödnek, sajnos

b,: orosz titkosszolgálat intézte, hogy legyen ürügy a katonai lépésükre

c.: is

kikoránkel 2014.03.02. 20:30:05

@Dudenbuch Fan:
Úniós csatlakozás? Bárkivel lefogadom egy aranyrúdba, egy vödör szar ellenében, hogy még vagy 20 évig a kapujáig se jutnak el az uniónak, hacsak nem találnak egy kuvaitnyi olajat a seggük alatt.

Annyira nem lehet hülye az unió, hogy magukra szabadítsanak x millió munkavállalót, plusz földalapú támogatást fizessenek egy Franciaországnál nagyobb területre, ahol a termőföld hatalmas része kínai tulajdon.

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 02:11:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyszerűen lapozzuk föl a Nagy Hannibal Szótár-t a háború szócikknél, mi a háború definíciója. Mondjuk én tokától bokáig elsápadoik, mert most nem egy Mínusz 35-ös kis genya nyálfazékkal vitatkozom, hanem katonaviselt emberrel, akinek el kéne tudnia különböztetni a kézifegyverekkel vonulós katonairendfenntartást [A gyöngyösi FUG-os század a soronkövetkező ötvenhatok elleni bevetésre 1990-ig]
Tkp a média munkásai többségét vattacukorból szopott faszkorbáccsal kéne agyoncsiklandozni. Főleg, amikor elkezdenek szarajevózni, szarajövőzéssel koszovózni meg effélék. Tavaly Szíria kapcsán jósokan nem figyeltek föl arra, hogy az USA nimbusz mekkorát roggyant..Az USÁ-nak már nincsen pénze úgy szartkavarni, ahogy azt a világ közvéleménye részben elnézte, részben @kikoránkel: -szerűen még fanságosan tapsikázta is, de azéret ahol sok gyúanyag ömlik el, kisköltséggel lehet keletkeztetni szikrát.
Józan fejjel végig kéne tekintenek a jelenlegi ukrán "vezetésen" ugye a Majdan Hősei a magyar média jóoldali felétől milyen ábrázolásban is tündököltek Ideföl mit csinálnak a jolókj ugye, de pl a Jobb Szektor esetében még ruszisztikust uis föltelefonáltak, hátha olyat mo9nd, amivel a jobboikszektorozó-kat bukkóságban lehet hagyni és bejött. Ugye ez a szálka gerenda, azt észrevszi, hogy fölöslegesen ikezik, de azt meg nem veszi észre, hogy ő szálfákkal meg töri a falat a jóságnak. Ami jóság viszont szemmelláthatóan sem akar előretörni. Szétbaszni viszont igen, Szanyi kapitány tökrészegen igen elszólta magát a minap.

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 02:25:33

@kikoránkel: És az, idézem "ornamentikus" ukrán értelmiség a pl volt-jugó példákon buzdulván, lám a románoknak szinte semmit, a bolgároknak is csak a csernobül típusú atomerőműveiket kellett beáldozni... Teljesen világos, hogy a Zónijó az USA viselkedése miatt már egy egészen más csatlakozásidoktrinát dolgozott ki a magyar-hosszúcsatlakozás árát már senkitől sem kérik.
A minapi kijevi anarchia kapcsán óránként adott a Zónijó igazo9lást arról, mennyire nincsen képben Ukrajnáról, de Oroszországról sincs. 2013. az oroszok éve volt és a gazdag impérialista hagyományokkal rendelkező oroszok, akik végig a Szovjetnió évei alatt is külön orosz-impérialisták voltak [és itt tanulmányozd az ukrán értelmiség szerepét makarenkotól a Petrov fivérek, Ilf és Bulgakov példáján által is.. nem tudom,. hogy vesztibuláre lelkifüleiddel tudol-e egy polóc mogyor regényt hallani, amiben a tojást következetesen monynak és a talicskát talyigának írják
Mi magyarok, főleg a magamfajta vén seggfejek nagyon szerencsések vagyunk, mert nekünk csak le kell kapnunk a polcról Bulgakov A fehér gárdájá-t [Turbinék címen sikerdarab volt Moszkvában] ... eztb szegény nyugatiak nem tudják megtenni. A magyar benzinért és gázolajért jár át és ukrán csempészcigarettát szí éspl 2002. után sok fejlettnyugati cég áttelepült Ukrajnába, hogy aztán gyorsan vissza is települjön.. A magyar sofőrök többsége azért tudja, hogy mit jelent, ha az ukrán vámos elkezdi rázni meg fúkálni a golyóstollát. Az orosz gáz Ukrajnán át éri el Európát és miközben az európai vezetés a fejét így-és-így teszi, egyáltalán nem biztos, hogy az rodaajtókat magukra csukván nem megnyugodván sohajtanak amiatt, hogy majd az oroszok már tudják garantáni, hogy nem lesz cirkus az export körül, ez a tél enyhe volt, nem fogyott annyi gáz, különösen enyhe volt Ukrajnában és Keletoroszországban.. Amikor az orosz gáztolvaj kengedésében a mittoménmit kezdték ünnepeltetni velünk a fejlettnyugati újságírók annyira, hogy egy picsazenekarnak kellett fölráznia a közvéleményt.. jaj
Ismétlem, szerintem ezesetben telkjes joggal kérdezi meg a ruszki, hogy ő mért nem teheti meg annak a tizedét, amit az USÁ-nak 2001-és 2012. között még támogaólag is elnéztek, még az Afrikai tavasz-t is, ami máig súlyosan basz oda a FejlettÉjraópának Leccétől Brightonig

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 02:30:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egy egész ábécényi betű van, de még elő kell venni a már jelöletlenül mardt hangjainkat, pl a zárt ü-t és a pth-t [-> pthricsa, pthfeőjj, pthrücsök]
A híres magyar amnézia, de elfelejtettük már ez enyhe tél alatt, milyen volt az, amikor az orosz a gáza árát kérte volna az ukránoktól, amire az ukránok elkezdtek játszani az átereszek gázcsapjaival.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 10:46:51

@magyar-magyar szótár:

háború:

budapesti memorandum


orosz katonai jelenlét a krím-félszigeten, incl putyin felhatalmazása stb....

ok, nem vagy orbán-fan
akkor szerinted ez miért nem háború?
mert még nem lőttek benne?

az pedig nem érv, hogy bezzegusa
illetve nagyon rossz érv

a jelenlegi, aktuális, hivatalos, kötelező orosz-szeretet - mno, szaniszló, ésatöbbi - mellett nehéz érvelni

?

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:32:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A bezzeg az USA a legpompásabb érv -vagy pedig kettős mérce van. Hát pedig az nem lehet! Hogy is!
Egyelőre még a jolók is vigyorgással leplezik a sopánkodásukat, hogy már egy napja háború van és még mindig nem lőnek. Szinte érezni a reszketést, mindenestre nálunk már sugallják, hogy Orbán szinte hívta rája a Krímre az oroszokat és kollaborál is velük. Nehogy zavarjon ám téged, hogy a magyar kormánynak van egyébként hivatalos álláspontja erről, rövid összefoglalója imé:
a magyar kormány egyértelmű, kinyilvánított álláspontja, hogy Oroszország megsértette Ukrajna területi épségét és szuverenitását. Az orosz diplomácia ezt tagadja, azt mondják, ők az orosz kisebbség és az állampolgáraik érdekében avatkoznak be – a magyar kormány azonban nem ért egyet ezzel az állásponttal. Ami az elmúlt napokban történt, az egyértelműen a nemzetközi jog legsúlyosabb sérelme, jelentette ki Németh Zsolt, hozzátéve, ezért a nemzetközi diplomáciai erőfeszítéseknek most mindenekelőtt arra kell összpontosulniuk, hogy Oroszország álljon el ettől a magatartásától, kezdjen párbeszédbe Ukrajnával, a nemzetközi közösség pedig használja ki a rendelkezésére álló eszközöket.
Kossuth Rádió, 180 percben

Németh Zsolt úgy vélekedett: most a legfontosabb egy olyan nemzetközi diplomáciai mechanizmus kidolgozása, amely alapján kezelni lehet a válságot, és megindulhat a párbeszéd Oroszország és Ukrajna között. Ebbe a nagyhatalmakon és az Európai Unión kívül be kell vonni a nemzetközi szervezeteket, az EBESZ-t, az ENSZ-t és az Európa Tanácsot is. Ugyancsak keretet adhat a helyzet kezelésének az 1994-ben Oroszország által is aláírt budapesti memorandum, amely garantálja Ukrajna területi épségét. Az elkövetkező hét legfontosabb diplomáciai kérdése, hogy milyen mechanizmus fog létrejönni, milyen kontaktcsoport alakul meg, magyarázta az államtitkár.

Arra a felvetésre, hogy Oroszország stratégiai pontokat foglal el a Krím-félszigeten, s mintha már nem diplomáciai eszközökkel akarnának kommunikálni, Németh Zsolt úgy reagált: ez azt jelzi, hogy különösen minősített, előre megfontolt területi integritássértésről van szó. A Külügyminisztérium parlamenti államtitkára ezért is tartja kiemelkedően fontosnak, hogy Ukrajna ne kövesse el azokat a hibákat, amelyeket 2008-ban a grúzok elkövettek, akik áldozatául estek a provokációnak. Ukrajna egyelőre nem vette fel a kesztyűt, ha erőszakkal válaszolna, az a jelenlegi helyzetben a provokáció csapdájába esést jelentené. Ezt a tárgyalásokra, az egyeztetetésekre irányuló magatartással, illetve a gesztusok tételével eddig elkerülték, hiszen a visegrádi külügyminisztereknek az ukrán hatalom ígéretet tett, hogy az államelnök nem írja alá a nyelvtörvény eltörlését. Nagyon komoly üzenete van most a toleranciának, és annak, hogy az ukrán hatalom minden állampolgár érdekét képviseli, magyarázta Németh Zsolt.

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:41:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A magyar egyik mlegjellegzetesebb móccere a nagyítás, a projekció, ez pl ... lapozzunk vissza a jógyerek forrásokban, ugye mi számít Anschlußnak, mert pl azt, amit az oroszok csinálnak, lehetne Anschluß-nak fölszorozni, ha a németek és az osztrákok egyaránt nem tiltakoznának ngyon az osztrákok németneknézése/nevezése miatt (most meg, hogy Ausztria jóléti állam lett, különösen a bögyében vannak a németeknek, a magyarok csak zigeunerhund, de az osztrák az schweinehund)

Én elhiszem hogy a kettőig számolniképes síklogika nem képes az átmenetek érzékelésére, de pl ha kitörne a háború is Oroszortszág és Ukrajna között, akkor (ehhez képest) milyen szavak maradnának.. ö.. Világégés? vagy Armageddon? A háborúhoz kell pl katonai vezetés és én egyáltalán nem vagyok meggyőződve arrókl, hogy az ukrán haderő államvezetésnek tekinti ezt a csürhét a kijevi parlament élén meg a kormány vezetésében és abban se vagyok teljesen biztos, hogy az orosz katonai vezetés konkrétan a ténylegesvérét akarja ontani azoknak, akikkel a kavkázi lőgyakorélatokon olyan faszákat vodkáztak még szovjet hadapród korukban.

Az, bhogy Szaniszló ferenc buta, nem ad felmentést a jolóknak arranézve, hogy egyébként hiábavalóan, tökfölöslegesen és senkinek-nem-használóan a belpol ggammbányba próbálják behasználni az ukrán válságot. Pl mohón máris Orbán ruszkithazakjűdős nimbuszába martak bele, holott már mióta Kádár János. Miközben persze egyáltalán nem lehet az 1956-os Magyarország és a mai Krím között analógiákat állítani. Sőt más esetben hasonló manipuláció miatt te tiltakoznál a legvelőtrázóbban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 11:42:59

@magyar-magyar szótár:

na végre, orbán is megüzente a tutit!!!!!!

"Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: R U S Z K I K H A Z A!"

igaz, hogy csak dajcstomi twitterén, na de mekkora bátotrság ez már így is a mindent sk intéző vezénylő tábornok úrtól:DDDDDDDD

twitter.com/dajcstomi/status/440411872719011840

* * * * *

on: gondolkozz már el azon egy pillanatra, hogy a külpol hierarchiában ki ez a némethzsolt, és mekkora súlyú a szava, valamint hogy a többi országban kik és miket nyilatkoztak

szálka, gerenda, elfogultság
és még én vagyok agymosott
naja és GigaLOL

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:47:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: egyébként legyen igazad és legyen ennyi a háború de ha szabadna, visszamenőleg is.

DEe azért mutatok már neked háborút, hogy lássál:
www.youtube.com/watch?v=0ULGI7RYpFg
lerohanás kategóriája mészárlással:
www.youtube.com/watch?v=uYBZhsNVLBQ

A nagy ukrán polgárháború, az Öt Rossz Választás Korszaka a jolók Petljurával lennének, hogy jolóskodjak idétlenül:
www.youtube.com/watch?v=Lq9XAozt5fw

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:51:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ne kapaszkodkjál már abba, hogy kicsoda Német Zsoilt, nem akartam itt baszni fölöslegesen IStebn szép napját a keresgéléssel vagy a kormány-pont-hut megnyitni, de NZS ha neked senki, de egyébként a magyar kormány hivatalos álláspontját közölte. Tudom, hogy neked ez xoló hír, letör, olyan jó lenne még uszítani tovább.. hátha ezen fordulna meg a választás, mi? Nem tudott a Jóoldali ÖSszefogás semmit felmutatni, de hátha most az oroszok feltüzelésén és támogatásán kapott Orbán miatt veszítenek.. Pedig ott van Orbán kezében a fegyver, jól visszamondja a reaktorbulit és akkor Putyin megérzi Magyarország diplomáciai erejét és elbizonytalanoidik. [by Gordonka, tegnap)

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 12:18:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Jutott azonban eszembe egy gyöngéd, non touche is fennálló párhuzam 1956. Bp és 2014 UA között, mégpedig az államcsőd. Amit a lelkiismeretfirdalásos Nyugat és a Szovjetek közösen bekkeltek ki (és valósult meg belőle a Kádári Gazdasági Csuda)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 13:06:28

@magyar-magyar szótár: látom, a diplomáciai érzéked és felkészültséged is tökéletes:)))

egyébként végre megszólalt martonyi

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 13:09:01

@magyar-magyar szótár:

uszít a faszom, én biztos nem
meg a 444 sem

ja nem, te uszítasz

amúgy ismét szép példája az elképesztő elfogultságodnak, ahogy bajnai tegnapi és dajcstomi mai - hasonóan súlytalan:) - megnyilvánulására reagálsz

de hiába beszélek neked

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 13:25:20

@magyar-magyar szótár:

jobb későn...

"Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk Ukrajna szuverenitása, függetlensége és területi egysége mellett, amelynek megsértését elítéljük – jelentette ki a külügyminiszterek rendkívüli tanácskozására érkezve Martonyi János. Egyelőre nem tudta megerősíteni, hogy az EU kilátásba helyez-e szankciókat Oroszországgal szemben. (MTI)"

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 13:37:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mióta Kijevben balhék vannak, mindenki elhamarkodott és már többször is koppant. namost az újságírónak semmi se drága, tegnap elbaszta, máma eszébe se jut. De azért országos-külpol szinten nem tanácsos a twittero a faszbúk reagálásisebességére kapcsolni. Teszemazt pl a kormány ugrik a hírre és csirkesegglyukvirslivel töltött gulyáságyúkat küld az ukrán határra az átmenekülő magyar fiatalférfiak ezreinek etetésére.. Az újságíró e rémhír terjesztése után annyit se mond, hogy "Bocsáss meg fácán!" de diplomáciai szinten azért... Próbálj lehiggadván visszatekinteni, hogy a fejlettNyugat gyorsreagálván a kijevi KÖZVETÍTÉSEKRE hányszor trafált mellé, pl Osztapinával kapcsolatban is.
Nyelvénckedik a 444 de máig nem jut eszébe többesszámba tenni az ukrán ellenzéket így: ellenzékiek. Sőt, nem lenne karakterpocsékolás különböző ellenzékieket írni. Ha 1918-19ben öt fővonal volt,. ma se kevesebb. És ha már a jojjdeéjarópeér Magyarországon semmire se menni a nyugati polkategóriákkal úgymint szocialista vagy kereszténydemokrata vagy liberális vagy zöld, akkor Ukrajnában? Bár az tény, hogy most néhány faszagyerek előadná magát az ukrán zöldek-ként, kaszálhatna párezer jurót.

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 13:38:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Lehet, hogy nem is gerenda ez, amivel itt a szememet már kivered a nagy szálkakeresgélésben, de lehet, hogy CSŐ?

magyar-magyar szótár 2014.03.04. 13:01:33

@vészmadár (pica pica): És ezzel a grafikonnal a nagy semmit mutattad meg. Pont arról beszéltem, hogy az Arab Tavasz élve volt a héjják utolsó kö éve, azóta pakolnak haza Afganisztánból és drasztikusan csökkeni fog az amerikai háborús doktrina pénzelése, erről nem csak Obama beszélt. Óriási deficit van válság, egyebek...
Ez olyan, mint ha a GoldenJizz Kft tulajdonosainak tavalyi négy nagy üdüölési számláját vetted volna elő, azt tudjuk, hogy Rongyrázzóssyék dec-jan először Balin voltak majd omnnen síelni repültek egyenesen Kitzbüchelbe, áprilisban Bodeni tó, Nyáron megint síelés Davos, ősszel Chimsee... de miből... 2014-et írunk és el vannak zárva a csapok.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.03.04. 15:56:06

@magyar-magyar szótár: Dudi, én értékelem az elméleteidet, tényleg, de most komolyan, ezt már te sem tudod nekem bebeszélni, hogy egy ország, amelyik az elmúlt 30 évben MINDEN évben annyit költött hadi kiadásokra, mint a világ többi része együtt, annak a hadseregét megrogyasztja az, hogy mondjuk akár 20%-kal csökken IDÉN a költségvetése?

magyar-magyar szótár 2014.03.05. 04:47:23

@vészmadár (pica pica): Nem, hát ha nem vagy hír meg [kül]polbuzi, mint én, hogy beszélgessünk erről, egyrészt súlyosbodott a gazdasági válság az USÁ-ban, emmlékszel az újévi nagy Platina Tallér ötletre? másrészt megválasztották Barack Obamát egy négert , ami halleluja és tényleg forradalmi és nagyon úgy tűnik, higy az amerikai háborús doktrina (nem egy nagy, hanem szerte az abroszon több lokális ellenőrzött háborúsgócot fönntartani) véget ér. És persze egy tankhajó nem úgy fordul, mint eghy motorcsónak, pl még előre megy tök'ig betekert kormánnyal is egy darabig

magyar-magyar szótár 2014.03.05. 05:17:59

@vészmadár (pica pica): Ó, bárha az USA is csak kb ennyire ragadtatta volna el magát 1945. után, amikor világhatalmi-nagy vérszemeket kapott, árgusokat, mint most az oroszok! Gondolj bele az USA emberjogi helyzetébe Délem az 50-es években, a soul-funky korszakban 1970 után a seattlei CD-ből a nigga-nativ keverékek millimosként sem vásrolhatta máshol ingatlant ésígytovább..

és azért pl az Únió a nagyszámú ukrajnai orosznak egészen más, mint minekünk.. és az ukrán kérdés sokkal bonyulultabb annal, hogy a napi-magyar-belpol párhuzamerüöltetések mind ki is messék.. mi az Únió a nyugat-ukránoknak, galíciaiaknak. Ha Magyarországon teljes joggal büszkén mondhatja a Budapesti Lakos, hogy ő tartja el az országot, ő nyomja aGDP-t a latba, akkor mit mondhat a kelet-ukrán orosz (Únió -a Magyar 1848-as 12 pontra gondolj)
Az USA válságát nem én fóbiázom, ezzel mr nagyon régóta foglalkozik az USA haladó és valóbanliberális értelmisége, de itt van az ingatlan és autópiaci összeomlás.. Detroit.. a drámai változások, sok amerikai ma már szakaszosan használja a lakás világítását, a legkörnyezetttudatosabbak csak ott kapcsolna föl világítást, ahol tartózkodnak is és egységnyi mérföldet sokkal jobb , tartzósabb (magas bevittenergiakivételi arány) autókkal, sokkal gazdaságosabb energiafelhasználássaal tesznek meg
Nem lehet erről nyirtákvágták vita szintjén értekezni, hogy aki nem azonnal náciknak fikázza le az oroszokat és bírálni meri az amerikaiakat az jobbos bunkó

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.03.05. 09:04:34

@magyar-magyar szótár: így van, a tehetetlensége ennek a monstrumnak óriási. Pont neked nem kell bemutatni, hogy az Angol Világbirodalom mennyire nem volt már világbirodalom, mikor még mindig úgy viselkedett, és ami fontosabb: úgy is tekintettek rá.

magyar-magyar szótár 2014.03.05. 14:08:11

@vészmadár (pica pica): Egy világbirodalom rothadása olyan hosszú folyamat, hogy tkp a mai Nagy-Britannia még mindig a saját hullalevét issza vissza a menekülttémákban és a paki meg indiai invázióban... A Római Birodalom rothadása félévezredig is eltartott. A Török Birodalom máig rothasztja Görögország törökösödött részeit a volt-bolgár zónát. Egyiptomban az a mocsik, ami a nyugat-arab részekről érkezőt mellbe meg orrbavágja, az is török eredetű.
Minél gyorsabb egy birodalom, annál hamarabb hal és annál gyorsabban rothad el, lásd a Hun és más nomád birodalmak (hordai egyesülések) történetét.
Magyarországon a Szovjet birodalom rothasztó hatásai figyelhetőek meg, hiszen csak negyedszázad telt el, de pl a Török Birodalom rothasztó hatását az öngyilkossági meg alkohol statisztika máig kiadja, máig látható a rothasztó hatás, más az ország a végvári (szőlőtermesztési) vonal fölött , Pannónia északi részén, fönn a hegyekben egy más, egy régebbiemberekből való Magyarországot lelsz és ez a Nyírség meg a Részek és Erdély titka is
süti beállítások módosítása