A bezzegelés a mindenoldali  és mindenkori mélymagyar műveletek egyik legjellemzőbbje & legősibbike, ugyanis a magyarok így kerültek a Kárpát-medencébe, más rétje optikailag ugyanis, a rövidülésben, a sok fakózöld tömörebb pixelekben, ződebbnek látszik .

 

Annyi bezzegausztriázás és bezzegamerikázás után csudálkozni lehet-e a Bezzeg A Szlovákok!-ozáson?

Lássuk csak:

 

Előszöris Csehszlovákia előnye. 1945. után az önborotvákba a zsilettpenge, a babkávé, aztán a nejlonharisnya, a ballonkabát , autóbusz és teherautó , traktor és motorkerékpár és még sokminden nyugati (az osztrákkal megegyező vagy az osztráknál jobb minőségű) termék Csehszlovákiából került be. Az első füstszűrős tömegcigaretta, az Arda.

 

Aztán. Csehszlovákia annyiban is hasonlóalakú volt Ausztriához, hogy még Prága sem telepedett mohó seggszájként úgy az országra, ahogyan a már Kis-Budapestként is elképesztően telhetetlen A Város Nagy-Budapestté erőszakolva. (Itt következik egy kis fűrészelés Budapest GDP termeléséről, ami szép szám, az ország GDP-jének a felét Budapest adja és ¾-ét meg föléli de pl a közlekedésfejlesztésre szánt ónijóspénznek meg a több, mint 90%-át… Még a GPS is úgy adja ki az útvonalakat, hogy elébb FÖL menni Budapestre majd onna LE-VISSZA Dél-nek )

Két pont között a leggyorsabb út Magyarországon az a görbe, aminek legtávolabbi pontja érinti Budapestet , és az egyenes, ami harmadával rövidebb, a hosszabb

 

Segédlet: Aki nehezen tudja elképzelni a mai cseh- és szlovák gazdasági viszonyokat, az veheti úgy, hogy Nagy-Nagy-NagyBudapest, ahol éremes élni, az Csehország és a Vidék az Szlovákia. Kelet-Szlovákia meg Lyukmagyarország.

A válás után persze a szabadlakhelyválasztás 3 hónapjában sokan arra tettek, hogy Csehország lesz a fejlettebb Szlovákiához képest. Pl 150000 cigány is így gondolta. A nyelvikönnyűségek miatt azonban a 2ország a gyakorlatban sokszor 1. Ha a fejlettcseh-cégnek fejletlenpiaciterületet kell keresnie szabadon garázdálkodáshoz, ott van a Csehszlovák időkben is hátsóudvar Szlovákia.

 

Országmenedzselés: A Szlovákiában maradt cigányok TÉNYLEG gettókba szorulnak valódi APARTHEID sújtja őket, nem kapnak annyi segélyt se cocpolt, sesemmit, mint a mi cigányaink, akiknek sorsát a Fejlett Bezzegeurópa a legrosszabbnak tudja egész Kelet-Európában, köszönhetően a fejlett magyar értelmiseggjeinknek is, akik belpolitikai kampf-jaikhoz szeretnek   cigánykártyával blattolgatni . A szlovák cigányok a kamatolói  se tudnak a szegények zsírján mit kiélni. Élősködni.

 

Országmenedzselés: Bármelyoldali magyar külpolitikai irály, tehát  a jóoldali is, nem csak a természetszerűleg eleve is balfasz rosszoldali, hanem a jóoldali is a saját balfaszságaiban esett mindig hasra a magyar-szlovák-viszonyban.

Nézzük még a nemzetiségikártyázást:

A mindenkori szlovák kormányok a magyarkártyát zseniálisan  játszották. Mindig akadt magyarországi magyar tökfilkó aduásznak o szlovókioi mogyorpolitusok mellé, önként legutobbi tök filkónk Semjén Zsolt volt, http://polofactory.hu/upload/2009_06/11/124470782679224493/tokfilko_207.jpgFico azonnal bedobta és mindent vitt .

 

Belpolitikai harcra a cigánykártyájukat a szlovákok soha nem vetették be, a "liberálisok" sem,  az, amit a cigányokkal művelnek, az Ónijó számára titok bár a szolvákok cigányokra mért pogromjai konkrétpogromok voltak és nem szónoki vagy stiláris túlságbaesések [-> Horváth Aladár Összes Művei]. Az igazi csuda itt lappang: a mindenkori magyar kormányok ha csak nyúltak is a szlovák kártya felé,  már buktak mindent. Balról jobbra tekintve egyrenagyobbat, tehát a legorbitálisabbat szlovák-kártyán a Jobbik meg a fasiszták tudnának bukni. Ficó bevonta a partiba a szlovák fasisztákat úgy, hogy közben tudott pampogni a  magyar fasisztákon.

 

Van a szlovák külpolitikának egy pofátlansága, amit csak a szöveggel takarékoskodásból [tehát rövidítés gyanánt]   nevezek ficóizmusnak. Provokációs lépéselőny - érdekes, hogy a mindenkori bármelyoldali magyar politika csak reagálni képes és hát így mindig rosszul lépéshátrányban.

 

Szlovákiának még az Magyrországhoz képesti elmaradottsága, a Zónijós csatlakozásokban való  megfelelésekről való elfeledkezései  szintén, utóbb az előnyére váltak. Ez is Osztrák Stílus. Tehát mindent megígérni az Ónijónak de semmit se teljesíteni.

 

Mivel semmi nem történt a szlovák gazdaságban azonkívül, hogy még mindig   Csehszlovákia gazdasági lendülete igézi haladásának látszatát, tehát hibázni sem tudtak. Mivel a cigányoknak semmilyen címen egy ganyi vasat nem adnak sokkal kisebb szociális terheket kell cipelniük. Az óniósnormákra szartak, semmit nem teljesítettek és ha nem is osztrák méretben, de protekcionisták, így a szlovák (= észak-magyar) mezőgazdaságot nem gyöngítették jelentősen. Sőthátugye a Gútai malom termékei (magyar a magyart) szoríjják szépen kifelé a magyarokat. Ugye a kevésbékorszerű gazdaság terhei is kevésbé korszerűek és a szomszédos déli korszerűgazdaság elől való menekülésijelenségek is csak lendítettek ezen a nemkorszerű gazdaságon, pl a személygépkocsi fronton, a kisméretű szlovák piacon az a 30000 magyar[országi] újautóvásárló jelentősnek számít[ott].

 

Ráadásul a sopánkodtatásban, bezzegelésben meg jujgattatásban olyan nüansznyi dolgok, mint a szlovákiaiak ingatlanvásárlásai a mosoni csücsökben meg a szlovák (időnkénti) bevásárlótúrizmus  (a magyar belpiac ellen szakszerűen dógozó hypermarketláncok forgalmának föllendítése) említésre sem érdemesek, mert akkor nem tudnánk annyira krachácsolni a bezzegaszlovákokkal is.

 

Érdekesség: Azt figyeltem, meg, hogy Nyugat-Romániában az életszínvonal emelkedése a románok magyarbarátságát fokozza, egyre több olyan román is tanulgat és próbálkozik magyarul, aki magyarmentes övezetekben született. A már kissé  jobb létbe emelkedő román ugyanis valamiért nem olyan frusztrált, mint a jólétbe emelkedő szlovók, oki bór jobban megy o dógo mégis, onnólisjobban útójjo a mogyort. Róodósul ezen szlovókok sokszor de genere magyarok. Valami csudálatos XX. századi tulajdonsága lett a magyarnak az, ami még a XIX. századi magyart, tehát akivé zsidó, sváb és tót meg oláh asszimilálódni  akart, tehát most nem akar asszimilálódni, sőt. Rendkívüli módon meg tudta magát útáltani a magyar, itt egy plug & play kis eszköz felugrik és mint kakukkosóra jár-robotkája, elkezdi csőrikézni, hogy a bunkójobbosok miatt, a bunkójobbosok miatt.

 

Csakhogy ez mégis –csak nekem? – olyan közös munkának tűnik. Talán ez az egy, a szlovák-magyar-szlovák viszony az, amiben semmi hullámzó ide-odát nem lehet megfigyelni az elmúlt 20 évben. Csakis és kizárólag és aktuáliskormányunk oldaliságától függetlenül egyenletesen csak a rovásunkra való térvesztést. Bárki akármilyen eszközt emel, legyen az faszkó vagy szájjalliberális, az az  eszköz mindig reánk hull valahogy vissza s hókon avagy kupán vág… de leginkább tökön, de hogyan nézhet a zacskónk az égfelé?? O szlovók o mindig tolpro mint a mocsko, a mogyor meg honyott, lóbót  V-be vógvo?? 

 

melléklet:

A jóoldali szájalliberális jógyerek iskolapéldája Bajla [a néhai blogter.hu -ról] imígyen orála Hedviga Malinová-ról

2007-05-26 22:28:26

Malina Hedvig story

 

Malina Hedvig már serdülőkorában elhatározta, ha felnő, híres ember lesz, sztár, aki majd az újságok címlapjáról néz le ránk, a tv kamerák össztüzében ad interjúkat, és a csapból is ő folyik majd. Malina Hedvig serdülőkorában így gondolta.

 

Tudjátok, ki volt Hedviga Malinová (a képen), a csaj, aki arcbabaverdeste magát majd feltűnésiviszketegségből rohant a rendőrségre a szlovák fasiszták és amagyar jóoldali jógyerekek szerint. Bajla szerint a vérével föstötte meg az ingje hátulját

http://img.sk.prg.cmestatic.com/media/images/580xX/Oct2009/2094139.jpg

Teltek múltak az évek, s Malina Hedviggel semmi különös nem történt. Élte a vele egykorúak életét: iskolába járt, iskola után a barátnőivel moziba ment, hétvégeken bulizni. Szeretett volna szerelmes is lenni, de a fiúk nem nagyon érdeklődtek iránta. Illetve volt egy csöndes, félrehúzódó szlovák fiú, Janek, aki eggyel följebb járt a suliban. Néha a nagyszünetben találkozott a tekintetük, de mire többre is sor kerülhetett volna, Janek édesapja külföldi állást kapott, így a család vele költözött, s Malina fiú nélkül maradt.

 

Lassan eljött a felnőtté válás várva várt ideje, s Malina csak nem lett sztár, sőt egyre magányosabb lett, és egyre elkeseredettebb. Ekkor gondolt egy nagyot. Hónapokra bezárkózott szobájába, senkinek nem nyitott ajtót, a telefont se vette föl.

Három hónap múlva kilépett a szobájából. Augusztus 25-e volt éppen, ezt onnan tudta, mert Janek is ezen a napon nézett rá utoljára 6 évvel ezelőtt. Gyönyörű nyári reggel volt, olyan csintalanságra biztató.

Malina a szokott úton elindult az egyetemre. Ekkor még nem tudta, hogy néhány perc múlva, az egyetemhez közeli parkban súlyosan bántalmazni fogja magát. Mondom, mosolygós reggel volt. Malina is mosolygott. Magyarul mosolyoghatott, mert egy magyar rendszámú autó állt meg mellette. A sofőr megkérdezte tőle ékes magyarsággal, hogy melyik út megyen Budára. Malina felnevetett, mert eszébe jutott, hogy ez bizony egy magyar klasszikus irodalmártól van, s nem is szólt semmit, csak kitépett egy termetes fát a park fái közül, s fél karral megkanyarítván, Buda felé mutatott. A sofőr visszamosolygott, neki is beugrott a magyar klasszikus irodalmár, és szintén ékes magyarsággal elköszönt Malinától.

Malinának ez lett a veszte. Bármennyire is figyelt rá, ékes magyarsággal köszönt ő is el a sofőrtől, aki azóta már árkon-bokron át tartott Buda felé. Malina dühös lett. Hogy köszönhet el egy magyartól szép, ékes magyarsággal a szlovákia nyitrai park árnyas fái alatt. Hát milyen szlovák ő?! Magyar szlovák?! Vagy cseh szlovák?! Vagy magyar magyar?! Vagy szlovák szlovák?! Vagy félig magyar, félig szlovák, vagytánegészenaz?!

A lényeg a lényeg, szó szót követett, belső monológ belső monológot, majd külsővé váltott át, és már fröcsögte magára a szót, mit fröcsögte, hányta, ruháját tépte, arcát karmolta, az orrát többször ököllel eltalálta, a szeme alatt a még mindig a kezében lévő szálfa ejtett súlyos sebeket.

Tán önkezével még az életét is kioltotta volna, ha nem jön arra éppen két szlovák segítőkész férfi, akik megrökönyödve nézték az eszeveszett öncsonkítást. Ékes szlováksággal meg is tanakodták gyorsan, hogy az őrült lány segítségére sietnek, ám Malina látva közeledésüket, megálljt parancsolt nekik, és azzal fenyegetőzött, ha közelebb mernek jönni hozzá, kitépi a saját nyelvét. A két segítőkész szlovák férfi még mindig nem mérte föl a súlyos helyzetet, és csak segíteni akartak a lányon. Óvatosan közeledtek hozzá, de Malina ekkor bal kezével megfogta az egyik szlovákot, jobbal a másikat, és Pozsonyig hajította őket.

Ekkor Malina tekintete már tüzet lövellt. Egy mozdulattal lekapta magáról fehér blúzát, és a szája sarkából ömlő vérével magyarellenes szöveget firkantott rá. Elolvasta, nem tetszett neki, ezért gyorsan elmaszatolta, és egy újabb, még magyarellenesebb rigmust írt föl. Ez már tetszett neki, olyannyira, hogy hirtelen le is nyugodott. Mintha semmi sem történt volna, folytatta útját a parkon keresztül. A Nap mosolygott rá, ő visszamosolygott, kicsit megigazította a blúzát, így a magyarellenes felirat még ijesztőbbnek tűnt, és belépett az egyetem épületébe.

Innen a történet már hollywoodi rózsaszínbe vált. Malina az újságok címlapjára került, a tv társaságok interjúkkal ostromolják, híres lett. A tárgyalások alatt megfigyelte, hogy a kíváncsiskodók között a padsorokban ül egy fiatal férfi, és őt nézi. Illetve nem is figyelte meg, csak érzi, hogy valaki őt nézi. És tudja, hogy hamarosan találkozik a tekintetük.

Így is történhetett volna... 

Olvasd el ezt is! 

 

] imígyen orála  Hedvig

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr994523905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.18. 11:20:55

A bezzegszlovákiázást a Igaznépnemzetimagyaroldal kezdte el, még 2004-ben, szembállítva bénabaloldalimindenelb
aszással. Millió vállalkozót ismerek, akik átpakoltak hivalatosan oda, de láthattuk Bajerzsóti Ötösszámúpráttagkönyvtulajdonsot is, maint demonstratívnmódon szlovák rendszámú autóval harcolt a buzispufajkások ellen.

nagyon_buta 2012.05.18. 11:48:53

Mindig sikerül kiragadni -nem csak neked- egy-egy részletet, ez arra emlékeztet amikor a néphadsereg/honvédség vezetői még szükségét érezték magyarázkodásnak, mindig találtak egy külföldi példát ahol pont azt csökkentették, amit ők is, ilyen ez is, azt látjuk(ják), hogy a cigányoknak ott nincs segély, de azt nem, hogy az orvosok 1,5-2-szeresét keresik mint itthon stb.

magyar-magyar szótár 2012.05.18. 11:50:03

@nagyjoco: Akkor te a XVIII. évfolyam 34-ik részétől láttad a szappanoperát.

magyar-magyar szótár 2012.05.18. 11:56:05

@nagyon_buta: Nincsen arra hely, hogy könyvnyi terjedelemben lexikonszerűen keressek ki mindent, de van összefüggés a cigányok nemsegélyezése és a másfélszeres orvosi fizetések között. Ha mérlegre teszed, ami vanb
majd a mérleg másikoldalára kigyüjtöd az adjatok!adjatokat, a nagymúltúágazatok, amik végóráikat élik, NagyNagy Budapest közlekedése (és a bratislavai metró...) ésaz összestöbbiproblémákat,akórházakkifizetetlenszámláit vagy pl azt, hogy ha mi itt építhetnénk egy 15000 főre trvezett orvosiegyetelemt csak külföldieknek, az is tele lenne, Szlovákiának meg effle gondja nincsen, nem is szlovák orvosokat szipkáznának fejlettónijósállamokba. Szóval próbáld elhinni nekem, ha bemenék az erdőbe, amit mutatsz én jönnék onnan "jól ki".

A szlovák mérlegen nagyságrendekkel kisebb az ADJATOKADJATOK! tömegek nyomása. Teszemazt a devizahiteleseké pl. De az is érdekes, hogy osztrák bankok nem ott akarták megtenni azt, amiért odahaza Ausztriában a PSZÁF-feladatokat is ellátó jegybank a belüket kitépte volna azz orrlikaikon által... Hanem érdekes módon itt akarták megtenni Unkoorzigeuneriában.

magyar-magyar szótár 2012.05.18. 12:02:02

@nagyon_buta: Mégszebb példát mutatok neked, miért lehet haladni SZlovákiában, pl autózzak Bratislavából Dunajska Stredán át Komarno felé és sietek , a másfélméteres padkájú úton kihúzódik előlem, hagy haladjak ha sietek próbéld meg ezt a 3 sávos M7-esen fölfelé Budapestnek 20%-ban beautózott pályán. Hogy csak a sávból húzódjon ki eléd mondjuk az üres külsőbe... 20 éves penge autómmal nem tehetem meg, hogy hazaipákllyán gyönge 140-nel ereszkedjek hazafelé, mert fel fogok bőszíteni 27 menőautótulajdonost és ezért előzés közbven meg állandóan PLUSZ arra kell figyelnem, hogy ha hátulról rám akar előzni és már bent vagyok a sávba még akkor sem adja föl illetve már kint vagyok a sávban de semmi másért, csak mert öreg szarautóval vagyok az én 140-em elé ki kell tennie az ő 97-jét. Az ilyesmik aztán, ha gépen szállsz a táj fölébe, fakígyó szerűen rángatják meg az autóoszlopokat.

FilcTroll 2012.05.18. 19:54:55

És igaza lett vajon a 150.000 cigánynak? Csehországban emberi jogok díszítik a kolbászkerítést?

magyar-magyar szótár 2012.05.19. 05:21:00

@FilcTroll: Rosszul tippeltek, viszont egy részük Kanadába ment segélyenélni

2012.05.19. 13:06:28

A SzmekilövősBuzisLiberálBolsevikTerror rettenetesch nyolc évében hányszor, de hányszor jajdult fel két trianonozás közbe' az Igaznépnmezeti oldal, hogy hejj de jmessze Szlovákia, ott terem Szlovákkenyér...

Szlovákia azért volt jó, mert egykulcsos volt az adó, most már nálunk is egykulcsos, azért jó most már nekünk. Meg azért is jó volt, mert nem adott segílyt a romákoknak, azt hadsereggel verte le az éhenkórász bandájukat, amikor lázadoztak.

Ugye hogy megy ez, csak akarni kell - bezzegszlovákia is így tette.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.05.21. 13:18:08

le vagy maradva ezzela bezzegszlovákozással

szily kiadta az új parancsot: vigyázó szemetek prágára vessétek!
pospisil.blog.hu/2012/05/21/mi_ez_a_pospisil

:D

magyar-magyar szótár 2012.05.21. 13:21:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem nyitom meg a linket, de gondolom, hogy ez is a focivébére készített gyári payolablogok egyikén fut. Pospisil a sarokban! -erre a Vitray kurjantásra emlékszem gyerekkoromból, azt hiszem, jégkorong volt... de nem biztos, hogy Vitray. [Farkas lő, Káposzta... GÓÓÓL!]

magyar-magyar szótár 2012.05.21. 13:21:59

@nagyjoco: Szlovákia azért is jó, mert hamarabb bevezette a kettősállampolgárságot.
süti beállítások módosítása