Nem, először is tisztázzuk, nem pusztán csak a véleményem a

FREE DOPEMAN !!

 

Ezért igyekszem rajtam kívülálló, rajtam (=a létezésemen) kívülálló tényeket fölsorakoztatni azért, hogy meggyőzzem a Tisztelt bíróságot, ejtse a vádat Pityinger László [A Dópeman] ellen.

Ha ez megvan, akkor nézzük csak sorban, micsoda A Dópeman (ejtsd dópeman). Ugye a különben takarékos spórolós pesti tájnyelvben a név elé feltétlenül a névelőt odabiggyesztjük és affektatíve & nazálisan az utolsó magánhangzót elnyújtjuk, de ezt nem halljuk meg, csak azt, ha a vélünk társalkodó büdösparaszt beszédjében vidéki ízek vannak, pl hajdú-bihariak (Váncsa István LIVE!) és akkor megkérdezzük a faszit, hogy salgótarjaanbú gyütt-e. Eddig világos?

 

A Dópeman nevével először az EstFM-et hallgatván találkoztam, ugye zenéjéről nem beszélhetünk, lenne még a szövege, ha volna. Én a szövegében semmi különöset nem találtam, poeticai megképzettségben az övénél százszor jobb repek vannak.

 

Hallgatom az egykedvenc rádiómat , magosfokú értelmiségi nők picsognak csucsogi csacsinszkyn benne, az ember teljesen odavan, Rádió Petra, Egy-Nyolcszáz Móni meg ilyenek, bölcsészek,  kétnyelvvizsgásak, édesek, hygienicusak és valami szociológusnő, természetesen Rékuc vagy Bogi [Helga] és elkezdi azt a dumát nyomni, ami a múlt század huszas-harmincas éveiben volt a divat, az őstehetségről.

A magasfokú értelmisegg "Ismerem a Dópment/ szívtam már a Dópemannal" típusú rizsái inverzei az "alvilág" múltszázadi romantikájában az "Ismerem a Lórincze Lajost/ A Grétsy Lászlót" típusú ócska ibolya-dumáival (-> médiázás Mokembéban)

 

Elképedek, hát a faszom sokkal tehetségesebb repper körülmetélten is (ohne fitymacsattogás, ugye), mint ez a Dópeman.   Ilyenből, mint ez a Dópeman tizenkettő csak féltucatot tesz ki. Attól kezdtek el odalenni Dópemantól, hogymintugyebár szubkalcs sztárféle, egyre  több szellemembere, magasfokúértelmisegg és hasonlóak ereszkedtek le hozzá egy kis népszaGáért.

"Az emberre, ha csak ruhafogas is ott, ahol sok okos és szép ember megfordul, csak ragad valami húsz év alatt"

 

A következő katarzis A Dópemannal kapcsolatban akkor ért, amikor a Való Világ vagy Big Brada (na ezt a faszom se tuggya) villába beköltözött és rá kellett döbbennem, hogy ez az ember még annál is nagyobb niemand, mint aminek hittem. Egy drogos nagy nulla, ami duplázva (A Dópeman öccse, A Hogyhívják) se lesz több. A Nyóckerben akármelyik sarkon különbet leakasztani egy óra alatt hármat. A Tömő utca tömve vélük, a Bókayn bóklásznak, az Üllein ülnek a kirakatban, a Korányin koránjárnak, a Szeszgyár utcában a Ménes lakik, az Orczyn orcáznak, a Bérkocsison cidáztatnak, Az Elnök utcánál cikáznak, balra át, a Vajda' hát, Népligetnél kisfaszát, huzgálja két fakabát - kínos, hevenyélt, blőd, ez a magyar rap.

Hogyan lesz a semmiből valami? -hát megtestesítés által. A Dópeman a magasfokú értelmiseggjeink lustaságának és igénytelenségének a lenyomata. Ugye, a magasfokú mélymagyar értelmisegget ha megszorítod, elkezd utálkozó, hányingerrel küzdő pofikával lenézni reád, hogymárpedig neki vidékiaffinitása van, pl élnek vidéken rokonai, például Debrecenben. Vagy van védéken tanyája. Vagy útban a toscanai villájába nem felejt el letekinteni a Cessnájából Pannónia lankájára meg ilyesmoi. vagy pedig ismeri a Dópeman-t.

A Dópeman pótszer, a magasfokú értelmiségiek valódi mélytársadalmi kapcsolatok helyett alkalmazzák. A gálájuk kilenne, bemenni egy használtautótelepre, hogy rádöbbenjenek, Winkler Róbert használtautós haverjának a sokak által (általam is) ingyenreklámozott (tehát a Csonti Car-t reklámozó) dumájánál akár kétszer jobbat is le lehet akasztani a Nagykőrösin'. Mért kéne nekik mindenféle kitudjahonnankerült és milyenpriuszos alakkal egy levegőt színi, amikor itt van Dópeman, aki a Stohl Bucival is, meg a Geiger Rékuccal is, meg a faszomtuggya kivel is, Tillával, Csillával, Nórival-Dórival, Góbival-Tódival..

 

A rep egyik jellegzetessége az, hogy nagyonsok szótagból álló tengernyi szövege van igen mély, erős, ütős társadalomkritikával, amiből mindenkinek jut. Nemám, nemám INTERPRETÁLJA a társadalom kritikáját, azt a kofafilozófiát, miszerint mink ugyan lópung, de ódafőnt meg a sok pólitikussokok (akinek mellesleg Dópeman jól megválasztott irányultságban benyal és kampányol meg a szétdrogozott és piált használtautóértékesító/lepukkadt taxisofőr arcát adja, a semmiképpen sem nyóckeres éhezőbóletárr-ét) ... namost Dópemannak egyetlen kurva (=pénzértcsinált) kibaszott(attól az, hogy benne van a fasz, a baszás, a kibaszott vagy a bazdmeg szó) "száma" nincsen, amiben a sok-sok szótag ne interpretáció lenne valamint húszfillért se érő demagóg dumák kopérozása egy sajátos felületen. (Itt kérem a felület szót internetes szlengben érteni.) Kinek ütős az a népszarú rizsa, amit minden kocsmabudiban nyíg a mocsárjáró fázisba rogyott póletárr? "Mindenki lópikk, a fejitű bűzlik a hal, a sókk pólitigussók lópnak."  

 

Amit a Dópeman csinál, már alapjaiban sem rep, mert a szótagokban, szókincs híjján a rövid magánhangzók a magyarrep ismert silánysága miatt is, megnyúlnak. A hosszúak meg rövidülnek. És mivel Dópeman annak ellenére, hogy már személyesen face-to face találkozott Magyarország 2000 legokosabb emberével, dumcsiztak meg minden, az ügyvédjei, a válópere, a szociológus csajok, hagynesoroljam... Ennek ellenére a

Dópemannak nincsen annyi szókincse, hogy képes legyen egy közepes repszámot gennyesen kiizzadni, még kokainnal stimuláltan is ennyi telik tőle... a repben szokatlan módon a nagynagyon sok elhadart szótag  mindössze pár szónak az ismételgetéséből áll.

Minden fasz is fasz, csak az új fasz jófasz?- lófasz.

 

A Hymnus-t pedig az inkriminált "nótá"-ban betétként, a sok bazmegtől disztingválva, és ha megfigyeljük, enyhédeden pátetikussan adja elő. Jól elkülöníthető blokk a sok bazmegben, mintegy kontrapunktja a bazmegeknek a Hymnus.

 

A kékkel kiemelt mondatom alkalmas Dópeman "tárgyalásán" ami szerintem tök fölösleges ingyenreklámja egy gennyesnek is közepes tökátlagos pesti figurának, ami típusból 30ezer Ft ÁFA (mert számla nélkül) megbízási díjért egy óra alatt, mint tajtparaszt vidéki barom, három különbet viszek be egy, a megbízó által választott tévéstúdióba. Azt nem garantálom, hogy némelyik nem lesz olyan fokban koki/belőve/szívva , mint a Dópeman szokott.

 

Saját költségemen hajlandó vagyok fölutazni Budapestre és tanúskodni a Dópeman MELLETT, bebizonyítani, hogy amit elkövetett, az nem valami, hanem egy nagy semmi.

szün: Az, hogy bizonyos "jobbosok" a reájuk jellemző zsírkőhomályú ostobaságukban feljelentették A Dópemant, már megint annak a jele, hogy a "jobbosok"-ban annyi politikai érzék se nincsen, mint egy vóldizni sztájl Micimackóban a fing [merkaptán & szénhidrogének].

 

Tisztelt Bíróság! Arra kérem tehát Önöket,  ejtsék a vádat, ami vádemelés alkalmas a Hymnus legyalázására, mert olyan kontextust teremt, mintha egy ilyen közepesn ócska és koránöregedő petyhüdt (=ötlettelen) fasz valamit gyalázhatna egyáltalán a Hymnus-on. Amit különben mitse gyalázott meg, BÁRELLENBENCSAKHOGY sok fasszopó, seggnyaló ajakon elhangzott a Hymnus, hogy mást ne mondjak és mutassak, Debreczeni József közíró is eldalolta már és mégse nem lett semmi baja a Hymnus-unknak.

 

Köszönöm, hogy meghallgattak.

 

függelék:

rabosítás

1940. április 15-én letartóztatták a Szabadság & Korlátlan lehetőségek Hazájában Igor Sztravinszkijt, mert a feljelentő szerint gúnyt űzött parafrázisával a Csillagos-sávos lobogó témájára. A mű előadása után a koncertteremből vezették a boston-i rendőrségre.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr143444418

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hallgatag Mong Attila, Bazmegelő Dopeman, pénzszállítós Lőrincz Róbert - hogyan születnek a hősök 2011-ben 2011.12.08. 13:24:12

Az elnyomással és annak gyakorlóival szembeni harc, az igazságtalan vagy annak tűnő hatalom elleni lázadás mint tiszteletreméltó magatartási forma Magyarországon meglehetősen mély gyökerekkel bír (ahogy például az íreknél is). Sok száz év telt el úgy, ...

Trackback: Az amerikai zászló esete a magyar himnusszal a boncasztalon 2011.12.07. 20:16:42

Volt egy film a kilencvenes évek közepén, a Szerelem a Fehér Házban. A sztori röviden: A sármos, fiatalos de özvegy elnök összejön egy környezetvédelmi lobbistával. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor előkerül egy ősrégi kép, amin a csaj egy tüntetés...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2011.12.07. 03:22:37

Bakker, fölfújod ezt a mínuszos szarságot(embert csinálsz belőle!), méghogy a magasfokú értelmiség ezzel kel meg fexik, ugyanmár, hacsak a magasf. ért. nálad nem egyenlő az estefem diszkópapagájaival. A többi az igen, úgy is van, egyetértek, a Debreczeni is jó, max kihagytad a fidesz-frakciót.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 04:12:03

@kikoránkell: Ez jönne le, hogy a magasfokú értelmisegg ezzel kel/fekszik? Szubkalcs náluk, az időnkénti szociológiai mélyérdelődés letudva, mint a kegyelmesúrnak a templomjárás, amikor a családikriptát (ami a temető kápolnája) felkeresi mindenszentekkor. Sok magasfokúértelmisegg úgy éli meg, épp csak az imént, tavalyelőtt volt, amikor ennyire mélyen a társadaéom mélyrétegeibe leereszkedett és piázott (szívott) egty jót a Dópemannal, mde ha meg utána merészel számolni, kiderül, hogy az még az 1998-as Dópeman volt. Naés azóta egyébként civilben a Dópeman úgy él, mint egy befutott használtautókereskedő. Mármint a miliő. Amiben.

Odaírnám a FIDESZ frakciót szivesen, csak az olyan geiles trendi jókisfiús lenne most. A sok geci meg fika között az én halovány kis jizzem fel se tűnik, már komolyabb adagokba kéne, annyit meg az én mirigyeim nem termelnek ennyire alacsony agyvérzsírszinten.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 04:18:59

@kikoránkell: Másrészt meg ez a FIDESZ frakcióra történő javaslatod olyan jellegzetesen önellenhatóan jógyerekes volt a részedről, amikor pont a FRAKCIÓ merészel[t] a RÉM-mel szembeszállni, nemdebár. Bár Lázárnak vannak debreczeniisztikussan innovatíve előremutató gesztusai .

Amúgy meg mint a Polgármesteri Kar díszpéldánya, pl most basszák agyon az önkormányzati törvényt, csak te erről nem olvashatol a szelektív ténykezelés miatt. Most ugyanis a jóoldali haladósajtó SZIVESKEDIK a FIDESZ-nek agyonbaszni az önkormányzatokat, amikhez jól jött az azori kirándulás. Úgy látszik, jógyerekek kezébe kés, olló adható, de a politizáláshoz még nem nyőttek föl. Pompás példa: Schiffer nem tudott olyan frappánsat hazudni, mint Mestzerházy a KE-kel történt egyeztetésről. Mesterházy bátoran hazudta, hogy Schnitt-nek nincsen ötlete, míg Schiffer száján oktondian kibukott, hogy vannak jelöltjei a KE-nek.

Hidd el kikoránkell barátom, egy HARMADIKSZEMPONTÚ politikaielemzésből már nem olyan faszagányosan jön ki a jóoldal, ahogy az a mai rosszoldal kontrasztjában ighéződhet (meghiszem).

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 04:22:18

@kikoránkell: Márpedig aA Dópeman ember. Esendő, nem különös, egy jobb Nyóckeres utcaszakaszban hat különb van emeletenként, a Tömő utcában mégsűrűbben, de hát ez van, nekünk ilyen Dópeman jutott. ha ilyen magyarpolgáripárt, meg ilyen lehetmásapolitika, meg ilyen haladóbaloldal és etc akkor miért is lenne nekünk nem ilyen jellegzetsen magyar Dópemanunk?? De emberi, az kétségtelen, mzutatok egy szép emberi és amagyrokra nem jellemző vonást. felkarpolja az öccsét, aki mmég nála is nagyobb nulla.
Én ezért becsülöm sokra a cigányokat.
mert a magyar a testvére szájából is kiirigyli a pirítóst, ha maga hamburgert is zabál. De a cigányokban, még ha pityingerek is, marad egy kis emberi.

kikoránkell 2011.12.07. 07:09:45

@magyar-magyar szótár: A frakció szembeszállt a rémmel? :) Ahogy Mikszáth írta: "Hiszen a birka csak birka, de mégis topog a lábával."

Ez az egész Dópeman-Himnusz-Bazmeg annyira perifériális, jelentéktelen szar, hogy egy karaktert se érdemelne. Persze, ha van valami célod vele, akkor istennekifakereszt.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 07:15:54

@kikoránkell: Nem a szelektív ténykezelésre kell figyelni. Pl mostanában a szórásból jóformán minden Matolcsyra jutott s ezalatt szerinted mi lehet az oka annak, hogy Lázár János lendületes, erős, kipihent, céltudatos golyóálló?
és még a szelektív ténykezelés is őtet segíti az azori cucc felnagyításában, máma ez a tamtam az indexnél.

Megint abba a báábociságba esik a jóoldali kommunikáció, mint 2008/2009-ben. CSak most mégostobább az egyszerrenyomás és egyszerre Eszterrelépés, de most már estére se lesz rétes és reggelre pirítós se lekvár nélkül.
kevesebb több lenne a nyomásból, de a sok okos jógyerek már annyira nyom, hogy bele is vakul az erőlködésbe. Ahelyett, hogy egyszer nyitott szemmel megnézék, mit is nymiznak.. és hová tolódik attól.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 07:18:26

@kikoránkell: IUlyen ódon példákkal ne is gyere, mint Mikszáth idézet. Ez annyira új cuc (a netokratív spekulalizmus és a netokratív néphülyítés) kb akkora paracsizmaváltás volt a poltikiában, mint a közösségi táncban.
egy 1987-es DISCO közelebb van egy 1666-os csürdöngölő parasztbálhoz, mint a mai dízsészettes mikhez is...
És a poéirtikában meg mégnagyobb a paracsizmaváltás és demokráciánkívüli eszkötzökben Kommunikációssebesség. Aztán meg a titkosszolgálati módszerek.
Mikszáthéknak nem kellett kivenni a telójukból az akksit a presszókban!

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 07:56:08

@kikoránkell: Sajnos posztban nem írhatom meg, elnézést, hogy reád akaszkodom a panaszommal.
De mi a faszé' nem lehet örülni egy minimális demokráciának pl a minimálfasizmus torkájában.
Ez a kibasszusgitározott magyar kataszrófizmus.

Itt van a mai baromarcú a Political Capital-tól, ugyanis a PoCa szarja nekünk a spanyolviaszt 2005. óta, ráadásul feltáratlanul, sokan nem is sejtik, mennyit is köszönhetünk és mit a PoCa-nak. Namost ugye 2008-ban az volt az okosság, hogy a 2010-es választásokat a rendszárváltás után született [eszméltet akart mondani a kis oktondipocok, csak ugye a szókincs... egy politológusnál...] nemzedék fogja eldönteni. BAMMM
most meg hazudik, uszító szándékkal, hogy az elszegényedett éhezőpedagógus, akinek a mazsoláját fenyegeti Rózsika utópiája, meg az éhezőrendőr (aki nem tud elmenni nyugdíj mellett biztonságiőrnek a mentálisan [ az alkoholizmusa miatt] kinyíródott habtestével, háborogtassa a lelkét, hogy a jobbikos szavazó az tipikusan jómódú. Érted ezt? Miért kell ekkorát hazudni a jól uszíthatóság kedvéért, ,amikor rakásra megcsemellett póletárrok dzsaszta, ha már nem a FIDESZ akkor csakazértis a Jobbikot választják, minden egyes millás jógyerekre dacból két jobbos bunkó csakazértis méégbunkóbb lesz. És pont a lepukkadt, a tökrement vállalkozók lesznek jobbikisták. Egy "jobbmódú" vállalkozó nem politizál, félti a töke maradékbőrét és KUSSOL örül, hogy ha van valami meló..

És még egy ugye, megrendítő napok és akor ezeket a megrendítő napokat alkalmasnak tartani arra, hogy hátha máma psuztulnak, hogy roaggyanak meg.
De ha nem pusztulnak, akkor is érdemes ráerősíteni a "nem is létező" külsőhatás-ra?
Mint nálam sokkalokosabb, miket mondasz te ezekre?

Itt van pl Oroszország példája, végülis Putyinék, nincs mit tenni, el kell ismerni sikeresek és a nép odabaszott nekik mégis. EWgy demokratoikus MINIMUMMINIMUM-járól, amihez nképüest a mi kis minimáldemokrráciák (pl a sajtószabadságunk) magosabbfokú és több. De ezen nem lehet lelkesedni, az orosz eseményeken... mert nekünk KATASZTRÓFA kell

Fenehorizont 667 2011.12.07. 09:36:59

ja, mindig is mondtam, hogyha dopeman a képviselője a keménycsávónak, a lecsúszott arcnak, a gengszternek, akkor ott vmi kurvaszar. szerencsétlen hülye az. nekem a csúcspont az volt, amikor még vagy 10-12 éve beszólt vmit a színpadról szegeden pár télleg kemény csávónak, azok lerángatták a onnan, és úgy megrudgosták, h eltört a keze. vmelyik klippjében benne is van a gipsz. gondolom felhasználta, mint harci sérülést :D gyökér...

persze az index-címlapon már 2 napja ott figyel, hogy vizsgálódik a fasztudjaki dopeman miatt, fú, minnyá börtönbe kerül.

amúgymeg, ha mindenkit elküldünk a picsába, dögöljenek meg a politikusok van, akkor ez:

www.youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1g

aki érti kicsit a niggernyelvet, annak azé világos a különbség, meg az, h mér hitelesebb a fenti videó ezerszer, mint ez a műmájer izé.

egyébkénzt, csak zárójelbe: nekem ez a bazmeg zenéje tetszik. kár, hogy ilyen gyökér mondja a szöveget benne.

Fenehorizont 667 2011.12.07. 09:52:17

nesztek még, rap
nem kezdetfiais, meg ludditákos művész hiphopgeci, meg hazai keménykedős, hanem rap. hamár rap.

www.youtube.com/watch?v=w8inztO0Xx8&feature=endscreen&NR=1

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 12:21:59

@kchkscak: Én alfabétta vagyok a rephő, csak annyit tudok, hogy nagyrakással vannak sokkaljobb repperek a Dópemannál, miközben ő már régesrég meghasonlott azzal, amit képvisel és az amerikairepben ismétlődik a faka meg a szaka meg a shit meg el se tudom különböztetni, de sok szó meg nem ismétlődik és csak folyik meg folyik. Ez a Dópeman "rep meg ahhoz képest nekem akkor is cukroszacskózsezsegés

ha már hűdaddajóoldali meg jajdehaladó, akkor ludditák, ha túl értelmiseggi is

butalo01 2011.12.07. 13:26:41

kár, hogy nem politizálsz, mert nálam (aki mindenhol azt lát és a politika úri huncutság) ez egy tökéletes provokáció, melyben mindegy mit teszel a szent célt szolgálod (a plázák/valóvillák népét eltávolítani a jobbiktól) mindegy mit írsz, sajnálod, véded, támadod ezt az egyet szolgálod...

butalo01 2011.12.07. 13:29:44

vállalkozóként két év múlva bárki kezét megcsókolom ha lök egy kis maradékot (ha megérem) :)))))

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 13:34:15

@butalo01: Hát Dópemanul az van,. hogy ó egy szopónyaló kurvája egy bizonyos irányzatnak és nemtúletikus, hogy máskurvákat kurváz, ami a kurvaetika szerint elég nagy gizdaság. Namost érted, Dópemantévéfinanszírozás, indextámogatás -de ez nem annyira politikai, mint inkább médiaügy. És a legteljesebb jószándék rak le megint egy követ a Jobbik-ba vezető ut-on. De ugye, ha ettől a jószándéktól a here-m out (miszerint ugye a minimális demokrácia nem jó, akkor toljuk bele a minimálfasizmusba nem?) A demokráciában ugyanisis, ahogy ezt a mai orosz történet csattanója bizonyítja, van öntisztuló mechanizmus, nem kell abba belenyúlkálnia jógyerekeknek, pláne nem kakis kézzel. És a szájinkójuk se csokitól barna karimás.És miért? Gordonka végbele orvosi steril -de mért kell nyalni egy ilyen ...khrmmm... közepes embernek.
De a "jobbosok" is ostobák, mert ebből a Dópeman számból és m1 Hiradó főcímet csinálnék és a Mária rádión naponta hatszor adnám le.
A himnusz betétet meg oly nemzethyesromantikussan dallja bele a Dópeman (ezt gondolom a rendező javasolta neki!!) hogy iskolai évnyitókon/zárókon be lehetne játszani.

butalo01 2011.12.07. 13:52:55

Én úgy sejtem, hogy akiknek szól a cselekmény azok, azt látják/hallják, hogy a villalakó Dopemant bántsák a zsírbunkó jobbikosok (megmondják mit hallgassunk nácifasiszta banda), tudom itt csak értelmiségiek, okos, gondolkodó emberek vannak, de azért létezik néhány millió aki nézi,eszi ezt a villafillinget, az ő megszólításukhoz más módszer kell, mint Hegel-t idézni. Hogy Dopeman lett a provokátor szinte látszott előre ...
Én nagyon sajnálom az erre ráharapókat..

kikoránkell 2011.12.07. 16:12:40

@magyar-magyar szótár: Én mint showkkalokosabb ugyanazt mondom, amit először is, a magosértelmiségnek lövése sincs erről a csimbókról, pont úgy, ahogy nincs Cessnájuk és toscanai villájuk se. Te kinevezel valami ön és médiahájpolt népeket magosért.-nek és máris rágcsálható a csont. Ezeknek a pöcsöknek egy céljuk van: "jelen lenni", te meg időnként bedőlsz az ilyen testcseleknek és építesz rájuk teóriát.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 16:21:34

@kikoránkell: Neked nincsen lövésed arról a dekoratív névsorról, akinek megvolt már a Dópeman (most nem szexre gondlok) Tasnádi annak idején valami 40 nevet (zömében sportbajnokok)tudott összekaparni, de Dópemannak van vagy 200.
Már csak akikkel kokainozott, azokból kitelik egy teremfocibajnokság. Hát talán Almási Miklós vagy György Péter eszteták nem. Értem én a jelenlétmarketing-lényegét, az rendben is.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 16:23:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Láttalak a Hírcsárdában, jókisfiú!
@kikoránkell: Ja, kukkants csak a Hírcsárdába te is meghallgatni, hogy cumizza befelé a jógyereknép a marketingnek a jelenlét-jellegű töltése fölötti vastag zselés ikrássát!

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 16:24:56

@kikoránkell: Izaura kiszabadítása jellegű tumultőzségek vannak... És akkor a nap híréről, az m1 Hiardó= Sztalin még nem is beszéltünk [ Köszönjük Barbi! kateg]

kikoránkell 2011.12.07. 22:54:09

@magyar-magyar szótár: basszus, csak rávettél a hírcsárdára, pedig még soha, de nem vesztettem semmit. azt hiszem, az a bajunk, hogy nem egyformán definiáljuk a magosért.-et. de má mindegy, jön egy új nap, új dope és sickratman-ekkel.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 03:47:41

@kikoránkell: nemlátszik a kommentablakban a kommented, csak oldalt az eleje. Valami zavar van a bloghúhártya blogmotorjában, mert nem látszanak kommentek sőt bejegyzés sem, a decemberiek közül, decemberre kattintva nem soroódnak az újabbak. A kommentszerkesztőben sem látni a kommented.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 03:54:01

@kikoránkell: namost viszont látom... olvasom... A magosértelmisegg -nek nem a kettőnk közötti definiálás a "különbsége". Hanem az "ideáltsága". Én nem ismerek Tokfalvinál okosabb és értelmiségibb, haladóbb és liberálisabb embert, de bizony még neki is lehetnek értelmiseggségei, pl a Sólyom-fikázásban csúnyán mellétrafált. De ki is tart hűségesen a tévedése melett. Hát ööö.. a lag,magosabb fokú értelmiséginek is van segge.

A hírcsárdáról egy nagyon csúnyán népszerű lyukas-zokni szillogizmus jut az eszembe:
Humornak túl célzatosan átpolitizált, politizágatgatásnak is azonban viccesen buta. A küldetzéstudattal van baj. Ugye, a politikai humor: Komlós János elérte célját anélkül, hogy a célját tudtuk volna. Tabi László pártszerű volt -de bnem megvádolhatóan pártszerűséggel, Árkus József meg pláne-pláne és folytathatnám. A Hírcsárda alapvető műveleti hibákat vét -de még büszkék is rá, hogy dilettánnsok (most a saját meggyőződésük felől tekintve állítom, hogy kontárok) És nem is lehetne se szépszóval, se sehogyanse.

Még egy kérdés: Te látod a Köszönjük Barbi c bejegyzésem?

kikoránkell 2011.12.08. 05:04:53

@magyar-magyar szótár:
Nem látom a Barbiet. Tegnap láttam a címét, de amikor meg akartam nyitni, eltűnt.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 06:16:50

@kikoránkell: minden beállítás jó, publikus stb, újra föltettem, de ígyse

kikoránkell 2011.12.08. 06:49:39

@magyar-magyar szótár: jaja, így nyílik, de ne izgasd nagyon magad, még vagy 3 blogon láttam ugyanerről polemizálni a népeket.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 07:04:19

@kikoránkell: nyugodtan közöltem, mert én is láttam máshol. Ugye,a könyörtelenül szakértőiportál HTML-Héphaisztosszai tosszák a HTML-hártyáját a ---
süti beállítások módosítása