"Na mi van zsidó kurvagecik!?"

/Uj Péter viccből [!!!] így szólítá meg a szerkesztőségi értekezleten egybegyűlteket, 2008, 2009/

Nagyjából egy éve háborgom: az index szerkesztősége már olyan nagyívben nézi hülyének és médiafaló palimadárnak az olvasókat, hogy jóformán semmi értelme dobbantani a címlapra kitett cikkek beugratóiról a főszövegre – az ember kívülről tudhatja, mi lesz a poen. Pl pont az ellentéte annak, amit a hazug cím és a becsali zanza kontextuál.
 
Valamint ugyebár nem az a hír, ha a kutya postást harap, hanem az, ha a postás lelép a nyugdíjakkal és másfélnapos magányosorgiát rendez egy harmadosztályú ibusz-szobában Karancslapújtőn.
 
Az index nyalistái most azt az ócska síkendrista pirezoid trükköcskét vérizzadták ki kínjukban, miszerint elváltoztatott kolompárhangon cigányként telefonálnak munka eránt---
Na, ugyan, mi fog kisülni ebből, juj de izgi, vajjon-vajjon. [pont]
 
Az sem segít az indexen, ha pl a médiageci kurva anyjukat szidom. Ugyanis a mai médiajógyerekeknél gecinek lenni vágycél & dicsőség, még olyan kis nejlongecóka nyálfazekak, mint Tsabeeka meg E-Onka is médiagecik szerettek volna lenni médiasulis korukban… hö… hö… Hát, ha a bocigeci [fémtubusos ömlesztett sajt] bikasperma, akkor ők is beválnak médiagecinek… Szilárd meggyőződésem, hogy a kolompáros telefonálós trükköt kiagyaló jógyerekek jónagy gecinek gondolják magukat, hogy most aztán wuuu, hűdememmutatták a ...mit is? Mit is? Az ötletszegénységüket, meg azt, hogy fingjuk nincs Magyarországról és csak a klisékben képesek úgy ahogy ötletszerűen válogatgatni…
 
Különben van Magyarországon olyan komoly vállalat, ahol cigányokat szalagon, akkordmunkára alkalmaznak. Iszonyú nehéz körülmények közepette, hivatásos cigányfelzárkóztatóknak ha ecsetelem a körülményeket, akkor azt mondják, hogy a romaság kulturális specifikációjában inkompatíbilis az efféle munkatevékenység ilyen monotóniában… és hószám évszám… Kiváló dolgozói e vállalatnak olyan cigányok, akik pl már a mai fehérMagyarországon is csak szarba se vett 47-és a halál közötti korcsoporthoz tartoznak és 30 éve nem húztak le tíz napnál többet egy munkahelyen . És munkanélkülire vetetkeztek, amita csak lehet…  Még a magyarázatát is tudom a cigányok ecégbéli sikeres alkalmazásának: Nincsen diszkrimináció. Az hagyján, hogy negatívdiszkrimináció nincsen, de kivételezés, nyálaskodás, gizda ál-cigánybaráti hemmegés, zsigeri félelmek nyálas álliberális lózungokkal való (jellegzetesen indexes / LMP-s jógyerek line) leplezése se, azaz pozitív diszkrimináció sincsen. Egyszerűen a vállalati magasabb s alacsonyabb górék és művezetők emberszámba, ugyanolyan emberszámba veszik a cigány mint a magyar dógozót, nincs különbségtétel. Mindenkitől ugyanazt követelik és mindenkit ugyanazokkal a szavakkal hordanak le vagy dícsérnek.   Érdemes lenne -persze nagy óvatossággasl- megvizsgálni ezt a céget, hogyan képesek cigányokat eredményesen dolgoztatni európai  bocsjav távolkeleti minőségű termékek előállításában. (IzaóValahányezer?? -bakfitty és lófütty!) Természetesen szerkesztőségünkben meg van települések neve, ahol a cég tevékenykedik utca/házszám/kapcsolattartó személy telefonszáma .
A tarfiák a következők:
Az index szerkesztőségének számla nélkül zsebbe 150000 Ft-ért adom meg a szükséges információkat.
Az Élet és Irodalom szerkesztőségének 100000 Ft –és Megyesy Guszti bácsi leszalad nekem egy Sophiane cigarettáért, igaz, hogy nem dohányzom, de poennak nem rossz.
HVG szerkesztősége: 500000 Ft (Tőlük €-t is elfogadok, 2000 €)     
TV2 Napló című műsora: 1.000.000. Ft vagy 3000 SF.  Ha Hadas Krisztinának személyesen kell kiadnom a cég adatait, akkor plusz 300000 Ft és egy hányászacskó.                  

Vagy járjanak utána maguk  a médiageci kurvaanyjuba' abba! , ha egyébként a médiaszakmában kiemelkedően bérezik őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr673306227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.10.17. 05:16:28

@vészmadár (pica pica): Nem, ott a szocialista restauráció tanulmányozható skanzen szerűen, umbuldizmus, feudalizmus. "100 évge íccsinájjuk és bisztos e' a jaó, nem lehet jobb a mijénkné mert csak!"

RomBold! (törölt) 2011.10.17. 11:05:14

Önreklámnál kevés büdösebb dolog van, de ezt akkor is ideteszem:

negondolkozz.blogspot.com/2011/09/ket-tortenet.html

Sőr mentén tán idevág az eleje.

amúgy régebbi életem során négy olyan gyárban dolgoztam, ahol cigányok is húzták az igát. Egy csíkszeműek által jegyzett, egy névleg amerikai, de japánok által fizetett, egy névleg magyar, de izraelinek mondott, és egy osztrák családi vállalkozás, amit megevett egy német-francia konszern.

Tapasztalataim alapján nem szükséges a cigányt emberszámba nézni, elég az is, ha egyformának veszik a többivel. Mert a csíkszemű sárga főnökség egyforma szarosseggű háziállatnak tekintette a cigányt az arabot, a niggert, a kerekszemüeket.

Ja, és a szótár olvasóközönsége valószínüleg már axiómaként kezeli azt, hogy egyikcigány nemegyenlő másikcigány. És ezt magyarázta el nekünk az osztrák cég egyik kisfőnöke:
-Na, mert a HR, meg a többi az humbug! Mert itt van nekünk az O.Aranka néni, a maga hat elemijével, meg itt van a K. Robika, a maga hat általánosával. A HR szerint Robikát kellene felvenni, mert az iskolázottságuk tök ugyanakkora, de Robika fiatal, egészséges férfi, Aranka néni meg öregecske nőszemély, aki biztosan sokat költ már orvosra. Csakhogy a HR nem tudja azt, hogy Aranka néni 10 éves korától fogva kapálni járt a parasztokhoz, meg csirkeólakat trágyázott ki vasárnapi mise helyett, és így hozta össze a hat elemit, a Robi gyerek meg... na hagyjuk! Hiszen ismeritek.

magyar-magyar szótár 2011.10.17. 12:56:58

@RomBold!: Egyik történet jobb, mint a másik! (nem volt önreklám, sőt kösz!)
Az emberszába vétel az pont az: az emberszámba vétel. Azaz:semmiféle diszkrimináció.

RomBold! (törölt) 2011.10.18. 11:26:51

@magyar-magyar szótár:
Azért én éreztem némi különbséget.

Csíkszemű főnökeim úgy álltak a dologhoz, hogy aki nem csíkszemű, az nem is ember.

Ostrák főnökeim úgy álltak a dologhoz, hogy a cigány is ember.

Abban messzemenőkig egyetértek veled, hogy a kulcs az egyforma bánásmód.
A pátyolgatás, meg a 'Jajj szegénynek de rossz a sora, adjunk neki esélyt!' ugyanolyan rossz, mint a lenézés, az undor. De nem muszáj emberszámba venni a dolgozót. Kutyába (sőt még kutyába se) lehet nézni, de egyformán... és akkor rend van.
süti beállítások módosítása