És még egy ember, akinek nem kellett volna drogoznia.

/Frank Zappa/

 

 

anyánk dalával, szia!

 

*a szerző kedvenc maiénekesnője  , mintegy inverse a ladigyaggya jelenségre... - a szerk. kieg.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr483092788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Súlyos 2011.07.24. 09:06:32

Szegénynek jól eltolták a kúráját :(

sadhen 2011.07.28. 18:45:45

jungle-world.com/artikel/2011/30/43681.html
ez a cikk is pont így gondolja. még a ladygagyi analógia is stimmt (az utolsó bekezdés). ha jól értettem tudsz te németül, na.

magyar-magyar szótár 2011.08.09. 05:11:36

@sadhen: Gondolkodtam azóta ezen. A Ladi Gaggya ugye egy vállalat, többszáz szakemberrt foglalkoztató, akik az ambíciózus, átlagos képességű törekvő lányból ezt a nemkülönösebben eredeti izért csinálták, olyan, mint a HArry Potter, egy kis gyűrűkura ide, két csipet anglosaxo népmese oda, meghinve napireállal, a Ladi Gaggyánál meg Madonna néni lánykorából való manírok, egy mikula eredeti nincsen benne. Namost Amy pedig a digó kisasszonyhoz KÉPEST ugyebár zenész volt, aki ráadásul énekelni is tudott, amíg tudott. Az is eszembe jutott, hogy anyám Janis is nagy heroinista piás függő volt, de azért valamennyire mégis tartotta magát a fellépéseig és csak éneklésreképesen, közepesen beállva lépett föl. Pofázott részegen jó sokat össze-vissza két szám közt.. de azért a műsort leadta... Még A Vég-e felé is...

Ladi Gyaggya viszont termék, valószínűleg jó kislány a jelmez alatt, úgy látom, hogy a pár éve még csont-és háj testére már izmokat is dógozott föl. Egy efféle vállalat, ahogy a példaadó Madonna néni is mutatja, évtizedekig képes a mindenkori sza[hhara-bahharáj]át új-s új csomagolásban "új termék" gyanánt beszopatni a zsűrivel.

magyar-magyar szótár 2011.08.09. 05:13:52

@Súlyos: A kúrákról annyit, hogy a szektákon kívül elvonásban a mi Csernus Imrénk a legeredményesebb, ő már majdnem két embert visszahozott az életbe. Én pl asszonyi segítséggel mintegy 20 év alatt jöttem vissza az életbe, de érdemes volt.
süti beállítások módosítása