Magyarországon időtlen idők óta igen fontos a látszatra adás. A magyar, mint a birka, les, ami a nézés a lényeg belátása nélkül (coming soooon egy olvashatatlanulhosszú förmedvényem erről) . A papírozásról is írtam már eleget.

 

Magyarországon a papír egy dolog. A Láthatatlan Index dönti el, hogy érvényes-e a papírod vagy nem. Ha rákerültél a Láthatatlan Bélistára, a kurvanyád nem szop le róla. Ha megkérdezed, mi a Bélista, azt mondják, üldözési mániás barom vagy sose volt ilyen, esetleg a múltrendszerben. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökröcskének, ha bors is. Ha nem tetszik, menj el külföldre. Szerezz egy hentespapírt, nagyon keresett most a magyar hentes az NSZK-ban. A magyar papíra rá se néznek, mutatják a sort, állj be, dolgozz [arbeiten!]. Ha tudsz, megbecsülnek. Ha nem vagy képes 12 órán át 10-20-40 kg-kat tennivenni a munkasztalon, akasz'gálni félmarhákat, akkor hiába van papírod.

 

Magyarországon nem az számít, mit tudsz, hanem mi a papírod, az oldalad, kinél lehet érdeklődni utánad, mit ejtenek el rólad mintegy véééééletlenül, hová sorolnak.

 http://www.bikez.com/pictures/aprilia/2006/22663_0_1_2_rs%2050_Image%20credits%20-%20Aprilia.jpg

Aprilia 50kcm Ez a motorka simán belemegy a 100[km/h]-ba. Papírozása jelenleg annyit jelent, hogy felelősségbiztosítást kötök rá oszt tavasz.

 

Az ötvenes papírokkal összetételben a papírok detto ugyanazt jelentik, mint az osztrák papírokkal kifejezés az autóhirdetésekben. NULLA SEMMI NADA KAMU NYISTA PALACSINTA!

 

Aprilia RS 125 http://www.motorcyclenews.com/upload/2230/images/KarlFullerAprilia%20RS125%20-%202003.jpg

 Lai8kusnak talán feltűnhetnek a combosabb kereke, nadehát kisautókra is szokás venni dísznek szekérkerék szerű óriásfelniket. (kb 2 literre fogyaszt többet százra, de milyen jól néz ki vele! 1 db gumi egy ilyen kerékre annyiba kerül, mint 4 gyári méretű, viszont harmadannyi a futásteljesítménye, az autó pedig hóttgyenge hozzá...)

 

 

A blogom látszat szinten azt mutatja, mintha valamicskét értenék a HTML hártya kikupáláshoz, de ez hamis látszat, tökhülye imbecillis vagyok a témában és egy jellegzetesen magyarossan  kallódó zseni szivességének köszönhetem ezt a szakember szemében primkó látszatot is.

 

MAGYAR AGYAG: Minél jobb a felszerelés, annál szarabb zene szól rajta. Minél digitálisabb, annál primkóbb és annál botfülűbb csinálja.

Viszont ezek a szakemberek most simán beszopják Winklerék "népi kezdeményezését" , a mi fiunk, biztos igaza van, ha valaki vezethet egy jó naaagy autót, miért is miért is ne ülhetne egy.. hogy jönne rá a barom, miről van szó, a 125 kcm-et nem fogja érteni, írjuk motorkának. Maszek: a szememben Winkler igen rokonszenves figura, semmi kifogásom ellen, ilyen szerintem a liberális független elme, csak jót tudok róla mondani, most jóhiszeműen csúnyán mellényúlt -volt ilyen még a Boney M együttes történetében is. Az index szerkesztősége azért is támogatja Winkler kezdeményezését (ez a fecsegő felszín) mert tökhülyék a motorokhoz, imbecillisek a motorozáshoz, Bogikakának annyi jön be, amikor motoron ült, izzgi érzések törtek föl a nunusában a méhecskéje fel, ziziztek még tán a petefészekcsijei is, mint a hintán pl. És hogy szaladtak az eukaliptuszok! És a festéktől műanyagraffia hatású haja is szinte lobogott (ott nem kötelező a sisak a helyieknek, akik tudnak motorozni...)

 http://i31.photobucket.com/albums/c391/RideFreeSetFree/Biker%20Pics/danger-girl-On-BikeSmall.jpg

Ha mutatok valakinek egy nagyházú meg egy kisebb házú számítógépet, ha még egységsugarú felhasználó is, azt mondja, semmit se jelent, ha meglátja rajta a floppy olvasót, már sejti, hogy valami régi szar lehet.



 
125/50 kimagyarázása, KPM elkerülése - Motoros fórum - SportMotor
2009. szept. 2. ... milyen papírokkal?Egy matekfüzetből tépett lapon írt adásvételit ért ezalatt ... Izé....Ezres sportmotor ötvenes papírokkal eladó!OKOSBA! ...
sportmotor.hu/motoros_forum/tanacsok/?cmd... - Tárolt változat
#
Rendszám nélküli motort vennék, le fognak csukni? - Autófília
2008. ápr. 30. ... 125 köbcentis motort rendkívül sokan használnak ötvenes papírokkal a ma napig. Ezt én nem tudom támogatni, mert az ötvenes robógók is ...
autofilia.blog.hu/.../rendszam_nelkuli_motorom_van_le_fognak_csukni - Tárolt változat - Hasonló
#
Motorozás szabadon * Alföldautó.hu * Közösség
2008. dec. 29. ... Sajnos ezt kihasználva elég sokan össze-vissza használnak 125-200ccm robogókat ötvenes papírokkal! Amikor elolvasom a több tucat ilyen ...
alfoldauto.hu/kozosseg/index.php?menu...hirid... - Tárolt változat

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr172584917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cat Walk 2011.01.15. 10:07:33

ha jól értem, a B lista nem csak egyik vagy másik oldal sajátja, hanem mélymagyar
jellegzetesség, ugye? persze, van olyan, aki ilyet soha nem tenne, miután hatalamra került, mert ő nem bosszúszomjas, áh dehogy:D

szerettem volna Bé-li vagy hasonló néven regelni, de az összes foglalt volt:((
de azért hívjatok csak nyugodtan Bélának ezentúl

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.01.15. 13:33:23

nem nagyon értem, mi értelme van állandóan másik nicket regelni minden témára. Meg úgy általában is...

Glompf (törölt) 2011.01.15. 15:39:30

Mert nicket faragi vicces XD

magyar-magyar szótár 2011.01.16. 08:53:17

@vészmadár (pica pica): @Glompf: @Cat Walk:
Catwalk, a mait neked írtam, dedicated, kiss for és stb.
Egyébként a nick egyben kifejező is, Rezeda Kázmér és Szindbád.
Ugye Rezeda az egyik nickje Krúdynak, Szindbád meg a másik, de elárulom, hogy Alvinczy is ugyanő.

Carwalk egyben a nevével közölni vagy sugallni is akar vagy meghatározni beszéde akusztikáját.

Idővel persze egyre inkább sajtá hangján szólal meg.

magyar-magyar szótár 2011.01.16. 08:53:50

@Cat Walk: a Carvalk röbetűje mellütés volt

Cat Walk 2011.01.16. 09:45:34

@magyar-magyar szótár: köszönöm, majd elolvasom, most zaklatott vagyok az éjjeli WB tragédia miatt, a gyerekeim épp nem voltak ott, de lehettek volna...és..

Cat Walk 2011.01.16. 09:49:32

@vészmadár (pica pica): @magyar-magyar szótár: ha emlékeztek, volt egy közös projektünk, ahol is a főtechikai gurunk állandóan forszírozta, hogy női rovat, de a "komolynak" szánt nevet nem akartam ahhoz használni
Cat Walk, azon túl, hogy olyan, mint egy detektívregényhős az ötvenes évekből (mármint a név), beszélő név, catwalk - a kifutó, annyira közismert, hogy van ilyen cipő, hajlakk, divatszalon stb is, akit kicsit érdekelnek ezek a dolgok, pontosan tudja, hogy Cat walk miről fog értekezni

magyar-magyar szótár 2011.01.17. 05:54:00

@Cat Walk: A mai címlapmarketing tükrében meg végképpen nem látom értelmét . Ma lehetetlen eltérővéleményt hangoztatni, elvész.. elhal. Ami nincsen a Zárt Tartály nézőkéjében az Massza.

magyar-magyar szótár 2011.01.17. 05:59:31

@Cat Walk: Mit kell zakkanni a WB-tragédián? Jéghegycsúcsa, senki nem fog okulni belőle, kinemtudta eddig is. Ha kimegyek az országútra járművel, minek vagyok kitéve. Útkereszteződések, csomópontok vannak, ahol táblák miatt emberek halnak meg, sávok, kialkítás miatt, ezekből egy NYILVÁNOSSÁGOT kapott, a fiatal áldozatok miatt (anya gyermekeivel pép formában nem ehgy másik neuralgikus helyen)
Rémületes abba belegondolni, mi lett volna, ha valaki egy héttel ezelőtt SZABÁYLOZNI akarja a kérdést. Ugye, abba nem lehet belehalni, ahogy a Liszt ferenc tér környékén üvöltöző angol gyerekcsordák, az okádások hörgései és hejehuja. De pl mi van akkor ha három Idd Magad Totálkokira Cigányországban Óccsón ! -line angol túristaGYEREKlány hanyattesvén fekszik ki és belefullad a saját okádékába.

magyar-magyar szótár 2011.01.17. 06:04:10

@Cat Walk: Nem szabad semmit se szabályozni és a legjobb feltételezésből kell kiindulni és ha beengedek egy
néhai karácsonyi nagybevásárláskor 800 embernek szűk térhálóba 5000 embert és akkor sem volt baj, akkor majd nem is lesz, miért is kéne (2011.január 15-ig) a rosszffeltételezésből kiindulni. Egy héttel ezelőtt lákójjá!!! a WB-ért mozgalmat lehetett volna indítani a szabályzás (bezárás= CENZÚRA SZABACCSÁGSÉRTÉS!) ellen.

Azon nem akadnak ki a szülők, hogy 13-15 éves lányuk minden hétvégén eszméletlenrészeg? Az nem gond, hogy lányoknak a velkamital ingyenvan és egy 13 éves lány leharcoltságában, lelakottságában nézhető 16-nak, AZ meg hagyigyon. Behúmmják a szülők szemecskéoket, mert úgy tudják Kitty Kirisztiéknél alszik, reggel jön anya kérdi KUSS ANYA FASZOMBA' MÁ megy a szobájába (aludni, mert BASZOTT aludni Krisztiéknél)

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.01.17. 08:20:45

@magyar-magyar szótár: nem mintha ez változtatna valamin, de szegény lányok 17-20 évesek voltak, nem 13.

magyar-magyar szótár 2011.01.17. 08:42:31

@Budai Hella: Láttam a fiatalokat. A tömegpszichózis ismerjük, nincs egyén nincs önállóakarat, mégis tizenhat kéz húzott ki klányt, a fotókon fegyelmezetten mozognak, nagyon okosan viselkedett együtt ezer gyerek.

Annyi tízezresem legyen, ahány 13 éves lány volt ott aki "a Bogiéknál aludt"
De 13 éves lányok halála sem lesz elég indok.

Az egész budapesti vendéglátóiparral és szórakoztatással van, genya tetvek kezében van, akik súlyos károkat okoznak és szakemberek nyitogatnak nekik jogikiskapukat. És a média rohan nekik ingyenreklámmal powerelni, ha horulna a szurkuk. Persze ilyenkor, ha katasztrófa van, akkor más pofáját mutatja a média.

De nemrég láttam egy jelentős lenyúlós cég (X) nélküli reklámját hírnek álcázva hiradókban.
süti beállítások módosítása