Pl aszúkészítéskor a töppedt szőlőszemeket szemenszedik, azaz a szára nem kerül az édesborba. Az édesbor asszonybor is, nem csak desszertbor. Az asszonyok a kesernyés fanyart nem kedvelik.

Pontosabban úgy vannak vele, mint a tengervízbemenéssel, hogy inkább negyedórán át szenvedtetik magukat a térdeiket nyaldosó, nunusukhoz jujjuj fölcsapó hullámokban, ahelyett, hogy túllennének mindenen egy másodperces vízbevetődés kereteiben.

Azaz, ha egy nő hajlandó nyelvehegycskéjének bele-bele vete-vetegetése helyett zumm egy korty és nyelvecskéjének hátsó részein is ízlelni, akkor kiderül, hogy nem nemispecifikusan a bor élvezéséhez a nők is tökugyanolyan kellékekel rendelkeznek, mint a férfiak. Valamint ismeretes az a jellegzetesen fallokrata mondás, miszerint

 az édeség a bornak olyan, mint a nőnek a fátyol [a kozmetika].

Fátyolozottság szempontjából az egyébként hulladékjellegű vinkókból gyártott pezsgők a legcukibbak -nem véletlen, hogy a nők alkoholizálását fokozandó a leányka kategóriáknak piacra dobták a breeze-féleségeket.   A testes vörösborok fanyarát pl a fürt szára is adja - avagy a szőlőhéj íze.

A testes vörösbor gondolkodóbor, nem lehet egy pohárka gyorsan beddobott vörösbortől pizsi-pözsin kunci-muncizni fél perc múlva s kancsónkkal bájosan leplezni édes böfink... A nők pedig nemhogy nem gondolkodni akarnak piálás közben, de inkább alkalmazzák a görcsoldás párhuzamában gátlásoldásra is, sok nő, ha már fogott egy jó pasit és a parti is megfelelő, valamennyi gusztust a testikapcsolathoz egy kis pia bedobásával igéz késztetést

(a férfi mind állat, ezt tudjuk a neofemisita szakirodalomból is, éstehát ösztönlény, aki tud olyannal testiintimitásban lenni, akit egyébként nem szeret, van hozzá gusztusa, pfújj, ez az evolúció nem csak gusztusosokat, mint empáia, de gusztustalanságokat is hogy ki tudott teremteni a zemberbeee...)

http://www.deluxe.hu/kepek/cikk_kep/0759furmint468.jpg

 szemenszedésre várva képforrása

A szemenszedésnek fontos  a szerepe a szelektív ténykezelős tömegtudatmosásban is -tekintsd Török Vidor agymosodáját. Nemrég a kedves néptanító úr egy számomra is cukkíni tényt szedett szemen, bár egészen más céllal [ a köpönyegforgató FIDESZ mítoszának ápolására - a szerk. kieg.] mégpedig azt, mennyire is liberális vót még Kövér László 1991-ben. Határozottan jólesett ez a zúzámnak, hiszen feszt elmebetegnek néznek, amikor azt szajkózom, hogy húsz éve még két (két db) liberális pártunk is volt.

 A szemenszedésnek mint polpancs foskavarásnak más mezgaz' párhuzama is van, az: "Ha akarom vemhes, ha nem akarom, nemvemhes!" pl.

 

A komcsizás műfajában a legtökéletesebbeket Pető Iván-tól találhatná meg Török Vidor szelektív idézettalálógépe úgy 1988-1992 körzött. ha akarná ezt Török Vidor, de persze nem akarja, hiszen népnevelőblogja melléktermék, ami a megrendelői által kért szakmai csapásirányok keresőmotorozásai közepette fröccsen, azt még a mellékvállalkozásban fölhasznáhatja. (Bár 1988-ban Pető nem volt még képviselő. Így nincsen meg CD-n minden komcsizása [parlamenti jegyzőkönyvek].)

RP.: Végy egy CD sorozatot a magyar parlament jegyzőkönyvgyűjteméényével ÁFÁs- számlával költségeld meg, és amiután a titkárnőd kikeresőgépezte belőle a megbízód szája ízének megfelelő idézetet, még egyszer lazítsd föl a törkölyt, önts rá kontextuális cukrosvizet és préseld újra ott, ahol ezért bloggernek álcázva a "blogod"-ban megfizetnek. Tetszés szerint hintsd meg önigazolásokkal vagy puszild nyakon a titkárnődet.

A szemenszedett hazugság afféle, mint pl a náci vagy akár a kommunista propaganda is: minden apró részletéig igaz. Hanem az egész egy nagy hazugság. (Az igazságbeszéd szemenszedvén kurvára igaz részleteiről már szólottam, UFF.)

 

Széljegyzet Hannibalnak: Hát eggen, mint Mórickának, nekem is feszt, hiába borászkodnám.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr592046783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.09. 16:20:00

"hiszen feszt elmebetegnek néznek, amikor azt szajkózom, hogy húsz éve még két (két db) liberális pártunk is volt." - pedig inkább az elmebeteg, pontosabban csökkent értelmi képességű, aki mást mond. De memóriája az nincsen neki, se rövid-, se hosszútávú.

Barát József guru 2010.06.09. 16:45:03

persze, hogy két liberális párt volt, sőt én még arra is emlékszem, mint mondtak a mostanra megszentült fixx-esek a kereszténykurzusnak
látom, azért a nők is megkapták a magukét
én pl. szeretem a fanyart is, meg bele is merek zuhanni a vízbe, persze, ez mindegy, mert úgye, nem vagyok nő:D

2010.06.09. 16:50:00

Hamvas ;

"A szőlők és a borok olyanok mint a drágakövek. -...- Elkezdtem összehasonlítani a smaragdot,a rubint, a topázt,az ametisztet,a karneolt,a gyémántot a neki megfelelő borral.Nem tagadom,hogy ebben a tevékenységemben rendkívüli segítségemre volt a nő.-...-Minden szép nőből végül is drágakövet lehetne készíteni. Vagy bort.-...- Az alkimisták azt mondják,hogy a drágakő nem egyéb,mint az eredeti teremtésben élt tiszta szellemlény, vagyis angyal,de amikor az ember bűnbe esett,az anyagba magával rántotta.Kővé változott.-...-a borokban és szőlőkben tulajdonképpen szellemi olajok laknak,s ezek géniuszok."

Bocs a hosszú idézetért, de nem tudtam megállni, mivel borról és nőről van szó...

magyar-magyar szótár 2010.06.09. 17:03:41

@méhészborz: Csak tessék, a kommentek szoros részei a főszövegnek. És nem szmálylik.
Kőzettanból megbuktam, mert nem tudtam elkülönböztetni a dinári mészkövet az appeninekbélitől. De úgy emlékszem, hogy a smaragd elég csúnya kő csiszolatlanul ahhozképest.

magyar-magyar szótár 2010.06.09. 17:05:04

@Barát József guru: Persze. Mért, van, aki szerint transz-szexuális lehetnél? Ki az? Hagy kommenteljem széjjel!

magyar-magyar szótár 2010.06.09. 17:07:49

@Barát József guru: Máma változott a deal, az aktivisták a szopóággal kezdik a jobbágyszívatást, a felütésben istenéltessézik a Cigánytm, lilújjon a feje a parasztnak és bömbölve menjen a fikarobotba, és alul adják meg nekik, szedik alá, mint traktoros Lala bá' a Hoffherr-kormányt.

Barát József guru 2010.06.09. 18:19:02

azér az egykulcsos adónak üzenetértéke van, akárki akármit kommunikál
retorikában hiába "istenadtanép" pártoló a fixx, az egykulcsos adó a magasjövedelműeknek szól
kökeményen jobbos intézkedés

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.06.09. 20:32:59

az én asszonyom pl nem szereti az édesbort

(ami meg persze nemugynanaz mintaz aszú)

Friedmann Juci 2010.06.09. 21:46:26

pedig nincs jobb a kesernyés fanyarnál. :*

magyar-magyar szótár 2010.06.10. 04:33:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Francia borsovének szerint az aszú ugyanaz, mint más édesbor. (koncentráltcukortartalom, és szőlő, nem répacukor!! utólagos hozzáadásával újraindít és dúsít) Persze szerintem meg a Citroen egyfos a Peugeot-val.

magyar-magyar szótár 2010.06.10. 04:35:20

@kreatívszajha: Ez ma már a második lebukás ebben a kommentoszlopban... ö.. hogy mondják szmályliul, hogy nyalom a szemed? ;~

magyar-magyar szótár 2010.06.10. 04:36:14

A nyalom a szemed cigányul van és magyarul azt jelenti, hogy segítek a kötőhártyagyulladásodon.

Friedmann Juci 2010.06.10. 07:44:00

@kreatívszajha: én is lebukhatnék, de még csak egyen jöttek rá. pedig egyszerű. na majd te.

Friedmann Juci 2010.06.10. 07:44:35

(és amilyen pöcs vagyok, má megint mgamnak címeztem, bizonyára mert egy egoállat vagyok.)

magyar-magyar szótár 2010.06.10. 07:45:56

@Barát József guru: @efes: Ismeritek az Osztozkodó medvék című ari mesi-mesit? Valamivel előrébb kell lapozni érte, mint a róka-fogta-csukafogta-rókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogtarókafogtacsukafogta

Barát József guru 2010.06.10. 08:10:03

@kreatívszajha: mindenesetre a vörös körmök és a név gyanakvásra ad okot, nők ilyesmit csak akkor választanak, ha a 100 kiló fölötti szőrös kategóriába tartoznak:D
vagy nem nők

Friedmann Juci 2010.06.10. 09:30:44

@Barát József guru: vagy ha vörös a körmük, és szajhák. kurva egyszerű ez. nem kell mindig többet, vagy mást gondolni egy név, és egy kép mögé.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.06.10. 11:28:43

@magyar-magyar szótár: nem, szerintük sem ugyanaz

vagy ha mégis, akkor az 'okosság' szóczikkelyben a helyük

Barát József guru 2010.06.10. 15:05:58

@kreatívszajha: nem akartalak megbántani, ha mégis ez történt akkor elnézést

magyar-magyar szótár 2010.06.10. 16:00:03

@Barát József guru: A kép értelme az, amit ábrázol. /Wittgenstein/
Vagy mégsem. /Gyenes D. István/

Barát József guru 2010.06.10. 16:09:48

@magyar-magyar szótár: persze,ismét a saját névvel (vagy legalábbis identitással) blogolók vs. felvett szerepek téma, amit miatt annyiszor megtéptek már téged is,engem is

magyar-magyar szótár 2010.06.11. 03:13:11

@Barát József guru: Mókás tépés van most a szerinted rejszolós, három napig a te bon mot-d volt a blogflag-ON Kigonondoltam!osok most viadaloznak egy xillucival, vagyis ők már nem, mert a csjszi kijelentette az Andrássy kutyaszaros járdájára terített nudinapotzós gyékényére, hogy MAGÁNTERÜLET CSAK ISMERRŐSÖKNEK magánblog, érted. tehát csak némán, kukolni lehet, ahogy egy pornóblogban van öt rendszeres FASZ kommentelő és napi 600 látogató, amiből 400 Néma Nemregisztrálós Néni.

Barát József guru 2010.06.11. 15:57:13

@magyar-magyar szótár: fogalmam sincs, ki az a xilluci, de legalább a hőségriadóra való tekintettel kímélj meg attól, hogy meg kelljen tudnom

magyar-magyar szótár 2010.06.12. 02:25:35

@Barát József guru: Hiszen a kommentben leírtam xilluci ESETÉT (nem őt, hanem ez egy jellegzetes baleset, hogy kukkolni lehet a néni, azt engedi, hiszen nem zártblog, hanem nyitott, de cukkolni meg nem, mert azon még áááártatlanul csudálkozni is tud. Lehetősége: zárt, nem publikos blog lés a barátainak tagságot engedményez de adminjogot nem és akkor csetelhetnek a világ szeme elöl elzárva, xilluci kinemtudjamilyen, semmiben sem különös, banálisan ismert, egy olyan, mint tizenkettő, ami féltucatot se tesz ki, életéről, ami a Kigondoltam!osokat se érdekli, nem is néznek már oda, de xilluc még jövőre is őket fikázza re:
süti beállítások módosítása