orosz számítógép - jellegzetesen mélymagyar southparkiánus   vicc gyöngeképességű számtech' tanárok első óráján hülyegyerekeknek.

A vicc szerint olyan, hogy négy ember működteti: az első nézi a monitort,  második ugrál a billentyűzeten ide-oda, a harmadik tekeri a kurblit, a negyedik pedig lapátolja a szenet.

 

Az orosz számítógép valójában porított vodkásüvegből, katonai benzineskannából és nyírfakéregből való, egy villanytalan norilszki faház egyszobája sarkában durúzsol, miközben gazdája Bali szigetén hawájjoz az aprópénzből, amit e gép megkeres neki hetente adathalászatban.

Norilskin lentoasema

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása

Bár az angolok nem téglaporral tisztították a puskájukat, amidőn Alekszandr Puskin kaukázusi utazásán járt, a világ első ipariméretű gőzgépét sokkal korábban, egy ismeretlennevű orosz ács készítette, kb 1645-ben, egy fél kiserdőre való ősfából és néhány kiló vaspánt meg csavar segítségével, bányavíz szivattyúzására használták.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr60792503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása